Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
352 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 352 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 40]

tzeni27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Star μου ολα καλα πηγαν με την μπεμπα σου??

Μαμυ μου οπως σου ειπαν κ πιο πανω τα κριτσια μην αγχωνεσαι κ μην σου γίνεται έμμονη ιδεα θα το δωσει οταν θελει Εκεινος. Αλλωστε εισαι τυχερη γτ χεις την κορη σου. Λοιπον εγω εκανα την β επιπέδου ευτυχως ολα κλ με το μωρο ο πλακουντας λιγο ανεβηκε αλλα ειπε σιγα σιγα θα ανεβει. Το ηξερα το φύλο απλα χθες εγινε κ επισημο.

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λοιπον πες μας τι είναι ?Μην αγχωνεσαι για τον πλακούντα.Και μια φιλη μου έτσι ηταν αλλά όλα καλά πήγαν,αφου το παρακολουθεί ο γιατρός σου.Δεν το κάνω επιτηδες κοριτσια.Απο μονο του έρχεται.Συνέχεια εκεί είναι το μυαλό μου.Περναω πολυ δύσκολα,μονο την κολλητή μου και εσάς έχω να τα λέω,όλοι οι άλλοι με βρίζουν και δεν θελω να μιλάω.Οτι και να κάνω αυτο σκέφτομαι.Δεν περασα και λιγα.Σκέφτομαι οτι αν το είχα τώρα το μωρο μου θα ηταν 10 μηνων περιπου .Δεν είναι και εύκολο να ξεπεραστεί τέτοιος πόνος.Και η ψυχολόγος που πήγαινα αυτό μου είπε.Να ζήσω το πόνο μου.Αν μείνω σύντομα έγκυος θα χαλαρωσω κα θα σκέφτομαι το μωρο μου.Θα έχω βέβαια αλλα να με αγχωνουν αλλά ευχαριστα.Τέλος πάντων.Οτι λέμε τώρα εμείς δεν μετράει.ΑΛΛΟΣ κανει κουμάντο.Εσεις οι εγκυουλες κοιταχτε να ζητε την κάθε στιγμη γιατι αυτες δεν ξανάρχονται πίσω.

tzeni27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εχεις δικιο βρε μαμυ μου, δεν σε παρεξηγούμε αλλοίμονο..ζηστο να ηρεμησεις. Κλ εγω ξεχαστηκα κοριτσι εχω . Τον αλλον μηνα καμπυλη ζαχαρου. Αχ ειμαι πολυ χαρουμενη ειδε τις εξετάσεις σημερα ο γιατρός κ παμε πλεον κανονικά φυγαμε απο τον κινδυνο. Οποτε Αυγούστο πρωτα ο θεος γενναω!!!!!

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μην απολογησε βρε Τζενακι μου.Μην μου ζητάς συγνώμη.Που να θυμάσαι μέσα στην χαρά σου ,τα δικά μου βασσανα?Μπράβο .Κοριτσάκι έτσι?Με το καλό κοριτσάκι μου.Ποτε πέρασε ο καιρός?Ποτε ηταν που μας ειπες οτι είσαι έγκυος και ποτε κανεις την καμπύλη ζαχαρου.Μπράβο,μπράβο,χίλια Μπράβο.Με εναν πόνο και εύχομαι να περάσει γρήγορα ο καιρός και να σφιξεις το κοριτσάκι σου αγκαλιά.Τις πιο ζεστές ευχές μου μέσα απο την καρδιά μου.Χαίρομαι πολύ πολύ για σένα.Σε ζηλεύω,με την καλη εννοια βεβαια.Άντε να δουμε ποτε θα ερθει και η δικιά μου η σέρα με τα ευχάριστα μου.Αλλά μάλλον θα αργήσει πολύ και ίσως και να μην ερθει και ποτε τελικά.Πιστεύω οτ δεν είμαι ευλογημένη απο τον θεο για κάποιο λογο που αγνοω.Τέλος πάντων.Μην σε ζαλιζω με τον πόνο μου και τα παραπονα μου.Να σκέφτεσαι μονο το κοριτσάκι σου.

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα στα κοριτσια μου!!τι κανετε??οι εγκυουλες μας πως ειναι?
ακουστε τα νεα μου..την προηγουμενη εβδομαδα πηγαμε στο γυναικολογο για να κανουμε την εξεταση μετα την επαφη..ολα βγηκαν φυσιολογικα,οι ωοθηκες μουω,το ενδομητριο μου ειπε οτι ειναι εξαιρετικο,το περιββαλον μου δν σκοτωνει το σπερμα του αντρα μου κ το σπερμα εκπληκτικο,ζωηρα κινητικα κ πολλα σε αριθμο(τα ειδα κ στο μικροσκοπιο,τρελη κατασταση)..το θεμα του γιατρου ηταν οτι με τετοιο σπερμα που εχει ο αντρας μου θα επρεπε να ςχω μεινει εγκυος πολυ καιρο πριν..ετσι μου ειπε να κανω σαλπιγγογραφια για να αρχισουμε να απορριπτουμε καποια πραγματα..μου ειπε αν αδιαθετησω να τον παρω τηλ για να κανονισουμε την εξεταση..θα το κανω στο μητερα..
ψυχολογια..χαλια
διαθεση..χαλια..νομιζω οτι περναω τη πιο δυσκολη περιοδο της ζωης μου κ δεν ξερω πως να το διαχειριστω ολο αυτο..συγνωμη για το μεγλο μνμ,αλλα ειστε οι μονες που με καταλαβαινετε 100%

Titino

Titino
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ελευθερια καλησπερα, καλα ειμαστε!

Ξερω οτι πολλές φορες μετα την σαλπιγγογραφία γίνεται πιο ευκολη η συλληψη λογω διανοιξης με το υγρο, εαν υπαρχει εστω και λιγο κλεισιμο, νομιζω οτι ολα καλα θα πανε! Συν τοις αλλοις θα ξερεις και τι γινεται. Κοιτα να δεις που τον επομενο μηνα θα εχεις μπεμπακι!

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Titino έγραψε:Ελευθερια καλησπερα, καλα ειμαστε!

Ξερω οτι πολλές φορες μετα την σαλπιγγογραφία γίνεται πιο ευκολη η συλληψη λογω διανοιξης με το υγρο, εαν υπαρχει εστω και λιγο κλεισιμο, νομιζω οτι ολα καλα θα πανε! Συν τοις αλλοις θα ξερεις και τι γινεται. Κοιτα να δεις που τον επομενο μηνα θα εχεις μπεμπακι!

γεια σου τιτινο μου!!πως παει το σπορακι σου??
το εχω ακουσει κ εγω αυτο για τη σαλπιγγογραφια,άλλα ειμαι τοσο απογοητευμενη κ σρεναχωρημενη που δν περιμενω πια τιποτα..σιγουρα αν τη κανω θα μαθω πολλα,αλλα φοβαμαι κιολλας

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια.Έχω ακούσει και εγώ pesperouna μου οτι η σαλπιγκογραφια ανοίγει την δίοδο και είναι πιο εύκολη η σύλληψη.Μην αγχωνεσαι.Θα ερθει και για μας η Ανάσταση και θα μας βοηθήσει ο Χριστος να λυτρωθουμε.

Titino

Titino
Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε; Πως ειστε;
Ελευθερια την εκανες την σαλπιγγογραφια;

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσια μου!!τιτινο μουβδν εκανα ακομα σαλπιγγογραφια.περιμενω να αδιαθετησω πρωτα κ μετα ,ετσι μου ειπε ο γιατρος..να σας ρωτησω βρε κοριτσακια μου..ο γιατρος οταν καναμε την εξεταση μου ειπε οτι το ενδομητριο μου ειναι εξαιτερικο.εχει σημασια αυτο στη συλληψη,ξερετε??λετε να εχω πιθανοτητες αυτο το μηνα.ειχαμε επαφες ακριβως τις ημερες της ωορρηξιας..

Titino

Titino
Ελευθερια, γιατρός δεν ειμαι οποτε θα σου πω τι νομιζω, οταν εχεις καλό ενδομήτριο ειναι πιο ευκολο να συλλαβεις, εννοω αφου γονιμοποιηθεί το ωάριο πιο ευκολα να "κολλησει" στην μητρα. Μπορεί να κανω και λάθος, αλλα εχω αυτην την εντυπωση. Εκεινος τι σου ειπε; Λες βρε Ελευθερια να εισαι και να παιδευεστε τσαμπα? Στο ευχομαι ολοψυχα!

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Titino έγραψε:Ελευθερια, γιατρός δεν ειμαι οποτε θα σου πω τι νομιζω, οταν εχεις καλό ενδομήτριο ειναι πιο ευκολο να συλλαβεις, εννοω αφου γονιμοποιηθεί το ωάριο πιο ευκολα να "κολλησει" στην μητρα. Μπορεί να κανω και λάθος, αλλα εχω αυτην την εντυπωση. Εκεινος τι σου ειπε; Λες βρε Ελευθερια να εισαι και να παιδευεστε τσαμπα? Στο ευχομαι ολοψυχα!

κοιτα,ο γιατρος δν ειπε κατι.ειπε απλα οτι το ενδομητριο μου ειναι εξαιρετικο σαν επισημανση.ει αν,αδιαθετησω να τον παρω τηλ να κανονισουμε την εξεταση.αν δν αδιαθετησω να τον παρω να του πω τα ευχαριστα..τι να πω δν ξερω..
εγω εκανα την πατατα μου κ εκανα τεστ με απογευματινα κ βγηκε αρνητικο..το ξερω εκανα μα......σε ευχαριστω τιτινο μου παντως!!εσυ πως εισαι??

Titino

Titino
Καλα ειμαστε, θελω να πιστευω μεγαλωνει. Ναυτιες και υπνηλιες με εξαντλουν αφου δουλευω κιολας, αλλα δεν με νοιαζει γερο να ειναι το νινι.
Ποιο τεστ εκανες και ποτε περιμενεις;
Εγω ειχα κανει της homeτεστ και εδειχνε αρνητικο και μετα πηρε μπρος με πολυ πολυ αχνο.

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια?Οι εγκυουλες πως πάτε?Εγώ τελειωσα και ξεκινάμε.Οι γόνιμες μου πέφτουν 12,13,14,15.Βέβαια εμείς κάναμε και σήμερα.Θα δουμε.Αναμονή και ελπίδα.Καλη ανάσταση σε όλες και οτι επιθυμεί η καθεμία σας.

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια να ρωτησω κάτι?Στις γονιμες μέρες ποια ωρα είναι η πιο σωστη ξέρετε?Πως θα την βρούμε .Θα είμαστε ολη την μερα στο κρεβάτι? Πως θα την υπολογισω την πιο σωστη ωρα?

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια..θελω βοηθεια...εκανα εχθες ενα τεστ οπως σας ειπα πιο πανω κ το αφησα γιατι δν βγηκε κατι..παω μετα απο κανα τεταρτο κ το βλεπω οτι ηταν ελαχιστη ροζ η γραμμη.λεω πουλακια κανουν τα ματια μου δν παιζει κ το αφησα..σημερα που ξυπνησα ηταν μια ροζ απαλη γραμμη ευδιακριτη..να σας πω οτι ηταν της hometest το τεστ,κ περιμενω τη δευτερα περιοδο...sos κοριτσια δν ξερω

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαμυλαντ μην αγχωνεσαι ετσι με τις ημερομηνιες....η περιοδος η ωορρηξια πολλες φορες παιζουν παιχνιδια ειδικα με τα νευρα μας πχ μπορει εσυ ενα μηνα να λες οι γονιμες ειναι την ταδε κ ταδε μερα κ τελικα να ναι λιγο πιο πριν η μετα κ μα χανεται ετσι ο μηνας..πιστευω πως αν κανεις αγαπουλες με ορεξη οποτε εσεις νιωθετε μια δυο τρεισ θα γινει το θαυμα ακομα κ με μια φορα μεσα στο μηνα για μενα το μυστικο ειναι να μην σκεφτεσαι το μωρο καθολου γιατι σε σγχωνει κ κατι στραβωνει.....ετσι ειχα παθει κ γω...ξερω στη θεωρια ειναι ευκολο οταν ειχα χασει κ γω το μωρακι μου ολο μου φαινονταν μαυρα κ ημουν μεσα στο αγχος γιατι δεν εμενα οταν ειπα τελος δεν προκειται να μεινω κ δεν ασχοληθηκα καθολου για ενα μηνα με δυο φορες εμεινα κ δεν ηθελα να το πιστεψω αρνουμουν ειχα παθει ψυχολογικο τωρα ειμαι παλι εγκυος κ ακομα το σκεφτομαι δεν ξεπερνιεται ποτε τελειως δυστηχως.....κανε ομως οτι μπορεις να μην ασχολεισαι με οωρρηξιες ιερμοκρασιες συμπτωματα κλπ μονο κακο κανουν....σου.επικεντρωσου στο παιδακι κ τον αντρα σου κ ολα θα πανε καλα θα στο δωσει ο θεουλης το μωρακι...κ γω στο ευχομαι ολοψυχα.......καλη ανασταση

http://<div><a target=_blank href=http://www.pregnology

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Περπερουλα πιστευω πως εισαι εγκυουλα αλλα γιατι δεν κανεις σε δυο μερουλες αλλο ενα να σιγουρευτεις;

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maro28 έγραψε:Περπερουλα πιστευω πως εισαι εγκυουλα αλλα γιατι δεν κανεις σε δυο μερουλες αλλο ενα να σιγουρευτεις;

μαρω μου σε ευχαριστω για την απαντηση.απλα αρνουμαι να το πιστεψω γιατι το εκανα με απογευματινα ουρα κ τεσσερις μερες πριν την αναμενομενη..θα ξανακανω ενα σε κανα δυο μερες..ευχαριστω κ παλι..

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω εχω ελπιδες για σενα γιατι κ γω hometest ειχα κανει κ ηταν ψιλοαχνα με 10 μερες καθυστερηση......τη δευτερα που δεν περιμενεις ξανακανε περιμενω νεα....σου ευχομαι να ναι το καλυτερο πασχα με ενα σπορακι στην κοιλιτσα

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maro28 έγραψε:Εγω εχω ελπιδες για σενα γιατι κ γω hometest ειχα κανει κ ηταν ψιλοαχνα με 10 μερες καθυστερηση......τη δευτερα που δεν περιμενεις ξανακανε περιμενω νεα....σου ευχομαι να ναι το καλυτερο πασχα με ενα σπορακι στην κοιλιτσα

μακαρι κοριτσακι μου!!να εισαι καλα!!ευχομαι καλο πασχα κ θα επανελθω με νεα..σας φιλω

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Pespeouna μου εγώ λέω να κανεις την τριτη μια χωριακη γιατί μάλλον είσαι έγκυος και άστα τα αλλά.Στο εύχομαι ολόψυχα.Άντε να μας πεις τα νέα σου.Μαro μου δεν μπορω να μην το σκέφτομαι.Δεν έχω κάτι άλλο στο μυαλό μου,μονο αυτό.Ξέρω οτι κάνω κακό στον εαυτό μου έτσι αλλά δεν τα κατάφερνω αλλιως.Τις μέρες μου τις λέει ο γιατρουλης μου που έχει περισσότερο άγχος απο μένα.Κάθε μήνα μιλαμε και μου λέει ποιες είναι οι γόνιμες.Ας ελπίζουμε αυτός ο μήνας να είναι για όλες μας ο τυχερός.Σας εύχομαι καλό Πάσχα και καλη ανάσταση σε όλες και για όλα.

Titino

Titino
Ελευθερια μου νομιζω εισαι εγκυος! Εγω περιμενα Πεμπτη και ειχα κανει με απογευματινα ουρα Κυριακη ΠΡΙΝ την περιοδο, βγηκε αρνητικο αλλα το αφησα σε μια ακρη και μετα ειχε αχνη ροζ! ελεγα μπα δεν ειμαι, μετα εκανα ενα σε δυο μερες και ηταν πολυ πολυ αχνη που θα ελεγες αρνητικο αλλα οσο περνουσε η ωρα ήταν ξεκαθαρο. Κοριτσακι μου ευχομαι ολοψυχα να εισαι. Εχω κρατησει και φωτο το τεστ αν θες το ανεβαζω. Ανεβασε να δουμε να σου πουμε.

Titino

Titino
Παντως ειχα παει μετα Τεταρτη να κανω χοριακη και ειχε βγει θετικη και ας μην ειχα ακομα καθυστερηση. Δεν μπορείς να πας να κανεις μια το Σαββατο δεν λειτουργουν τα μικροβιολογικα;

Titino

Titino
Μαμυ δεν ξερω αν μπροεις να υπολογίσεις την ωρα, αλλα το ωαριο ζει αρκετες ωρες, οποτε οπως και να χει θα το πετυχετε. Μην αγχωνεσαι τοσο, γι αυτο δεν ερχεται. Εχεις ηδη παιδακι και ειχες και αλλη εγκυμοσυνη, χαλαρωσε λιγο και θα ερθει.
Καλό Πάσχα ευχομαι καλή Ανασταση και συντομα ολες με μπεμπακια!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις