501 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142 Πεμ Μάης 07, 2015 4:09 am
Titino
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Βασικα δεν θα ειχες πονους αν ηταν εξωμητριο;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Την προηγούμενη φορά πονούσα πολύ, αυτή τη φορά δεν πονάω τόσο όμως τότε είχα χοριακή 900+. Τώρα απλά έχω κάποιες ενοχλήσεις σαν περίοδος, δηλαδή αν δεν το ήξερα θα νόμιζα πως αυριο μου έρχεται περίοδος κανονικά... δεν ξέρω όποιος έχει καεί στον χυλό φυσάει και το γιαούρτι...Titino έγραψε:Βασικα δεν θα ειχες πονους αν ηταν εξωμητριο;
Θα περιμένω μέχρι τη Δευτέρα και ο Θεός βοηθός... προσέυχομαι συνέχεια! Θα σας γράψω την Δευτέρα, πάντως έχω χαρεί πολύ, που έχουμε πετύχει δύο συλλήψεις φυσιολογικά μέσα σε 5 μήνες, αυτό μου δίνει τρομερή ελπίδα!Titino έγραψε:Ε καλα αυτο ειναι σιγουρο. Ναι και εγω τετοια πονακια ειχα και ακομα δλδ τα εχω ειναι φυσιολογικα που ειπε η γιατρός μου. Απλα μηπως να επεμενες να κανεις εναν υπερυχο πιο συντομα;
Ουφφφφ θα σκάσω μέχρι τη Δευτέρα! Τι υπομονή θέλει!! Και δεν τα χω καλά με την υπομονή!Titino έγραψε:Εγω θυμαμαι ειχα αναμονη μια εβδομαδαγια την επομενη χοριακη, και ενδιαμεσα επειδη ειχα τεστ που ουτως η αλλως χαμενα θα πηγαιναν, εκανα ανα δυο μερες και σκουραινε η γραμμη οποτε ηρεμουσα.
Titino έγραψε:Χρυσα στα ιδια εισασταν, ειδες που της ηρθε; ΘΑ ερθει και σε σενα!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης