1 Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016 Πεμ Ιουν 18, 2015 4:40 am
Alexandra23
Πρωταγωνιστής!!
Γειά σας μανουλες!Έχω μια κορούλα 22 μηνών κ είμαι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι μου!!Είμαι στην πέμπτη βδομαδα!Έχουμε αλλες εγκυουλες πρόσφατες?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Alexandra23 έγραψε:Καλησπέρα Ντινα!Να χαίρεσαι τον γιο σου κ με το καλό κ το δεύτερο παιδάκι σου!Ωχ καλά κάνω εγώ δλδ που δεν τη σηκώνω τη μικρη.Όταν θέλει αγκαλιά σκύβω στο ύψος της κ την αγκαλιαζω κ κάθομαι στον καναπέ κ ερχεται στην αγκαλιά μου.Προσέχω πολύ προληπτικά γιατί φοβάμαι τώρα στην αρχη.
Alexandra23 έγραψε:Το υποψιαζοσουν κ εσύ ε?Εγώ το ήξερα το είχα καταλαβει,το ενοιωθα!Ζαλαδες δεν πολύ έχω ευτυχώς όπως δεν έχω κ αναγουλες.Απλά πονάει πολύ η μέση μου κ έχω ενοχλησουλες χαμηλά κ νοιωθω συνέχεια κουρασμένη.Οπότε ξαπλώνω πολύ κ κοιτάζω να κάνω με τη μικρή πράγματα ηρεμα.Το έχουμε ρίξει στο διάβασμα παραμυθιών κ στα παιχνίδια στο πατωμα!!!!Θέλω να πάμε κ καμιά βολτίτσα αλλά μας τα χάλασε λίγο ο καιρός.
Alexandra23 έγραψε:Όχι Δραμινια ειμαι!!!Εσύ Αθηναία?Φαντάζομαι είδες έμβρυο η όχι ακομη?Τα ξέχασα λίγο κ ας έζησα πρόσφατα την πρώτη εγκυμοσύνη.
Alexandra23 έγραψε:Ναι στην 5η ειμαι!!Αύριο την κλείνω κ μπαινω στην 6η.Το επόμενο ραντεβού μου είναι όταν θα είμαι στην 7η. Νωρίς την ανακάλυψα την εγκυμοσύνη αυτή τη φορά κ όταν πήγαμε μου έκανε και κολπικό υπέρηχο αλλά δεν μπορούσαμε να δούμε κ πολλα,αυτή απλά σαν γιατρός ειδε οτι φαίνονται όλα να προχωράνε μια χαρά κ εγώ τώρα ξέρεις έχω μια αγωνία...
Alexandra23 έγραψε:Φυσιολογικά γέννησα με επισκληριδιο αλλά παρόλα αυτά τα είδα ΌΛΑ....!!!!Μια μέρα έκανα να γεννησω.Ανέβαινε πολυυυυυυ αργά ή διαστολη.Πονουσες αρκετό καιρό μετά την καισαρικη?Πώς σου φάνηκε σαν εμπειρια?
Alexandra23 έγραψε:Σου εύχομαι λοιπόν αυτή τη φορά να έχεις αμέσως το μωρό σου!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης