Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
253 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 253 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 9]

Titino

Titino
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα! Τι κάνετε; ο μικρός είναι μια χαρά υπναρας! ! Φτου φτου
Ωραίος ο καιρός. Δεν κάνει και τόσο κρύο. Ζέστανε λίγο

tinag

tinag
Αντε καλε και σε έχασα!!! Εγω τώρα τελείωσα με ολα τα παιδια και κάθομαι με εχει πιάσει ενας πονος στην πλάτη άλλο πράγμα!!! Η μπεμπα κλασικα εκανε μπάνιο μαμ κ τώρα νανι!!!! Αυριο θα πάω οαεδ για το 6 μηνοκ τράπεζες για λογαριασμούς!!!

Titino

Titino
Και εγώ θα πάω αύριο οαεδ. Δεν ξέρω τι ώρα ανάλογα από τι ώρα θα ξυπνήσει ο μικρός κσι έχω τράπεζες, ενοίκιο κάρτες. Ο μικρός λιώνει στον ύπνο. Έφαγε 9.30 κσι από τις 10.30 κοιμάται. Για να δούνε αν θα ξυπνήσει στις 12 για φαΐ.
Μου είχες πει ότι χρησιμοποιείς pampers ποια σειρά σε βολεύει;

Titino

Titino
Όσο για τον πόνο να ζητήσεις μασάζ από θόρυβο άντρα σου! ☺

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλή χρονιά με υγεία!
Χάθηκα το ξέρω αλλά δεν έχω χρόνο. Δε φαντάζεστε πόσο σας ζηλεύω που μπορείτε και μπαίνετε στο ίντερνετ!
Τα μπεμπάκια μου είναι στη φάση ανάρρωσης. Ήταν μια εβδομάδα άρρωστα αλλά αυτό δε μας εμπόδισε να περάσουμε όμορφα! Βγήκαμε τις βόλτες μας μετά τη συμβουλή και της παιδιάτρου μας. Ο καθαρός αέρας και οι βόλτες μας τα αναζωογόνησε!
Εγώ είμαι καλά ψυχολογικά, το έχω ρίξει στη γενική στο σπίτι όταν δε νταντεύω τα μωρά και στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο μου κάνω λίγο γυμναστική.
Ο μικρός έχει γίνει ολόκληρος άντρας, φοράμε φορμάκια 6 μηνών, συνεχίζει να ξυπνάει και να τρώει όλη νύχτα, εγώ θηλάζω ακόμα, τις τελευταίες μέρες μιλάει μόνος του και γελάει με όλους και ειδικά με την αδερφή του!
Την άλλη εβδομάδα θα πάω για τεστ παπ!
Αδιαθέτησα για 2η φορά.
Αυτά!

Titino

Titino
Καλώς την! Μπράβο κοπέλα μου που είσαι καλά και που περάσατε όμορφα! Περαστικά στα παιδάκια σου! 6 μηνών; αντρακλας! ! Με τα εμβόλια πως τα πήγατε;

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν κάναμε ακόμα εμβόλιο! Την άλλη εβδομάδα!

tinag

tinag
Καλημέρα κορίτσια!!! Η μπεμπα ακόμα κοιμάται απο τις 9,5 το βραδυ!!!! Περιμένω να ξύπνηση να την ταΐσω για να ξεκινήσω δουλειές! Λιλι μου καλη χρόνια κοπέλα μου να χαίρεσαι την οικογένεια σου! Μπράβο λιλι μου για τον μπεμπακι σου είδες όσο περνάει ο καιρος στρωνουν τα πράγματα. Εμείς σήμερα το απόγευμα έχουμε το δεύτερο μας εμβόλιο!!! Τοσαββατο γινόμαστε 3 μηνών! Χριστίνα μου ξύπνησε στις 12 για φαΐ;

Titino

Titino
Καλημέρα κορίτσια! Ξύπνησε 9 για να φάει ο λιχουδης μου! Τίνα ναι ξύπνησε 12 για να φάει και κοιμήθηκε 1 το βράδυ. Τι να πω. Τεσπα κοιμάται πολλές ώρες όπως και να χει.

tinag

tinag
Και εμένα τώρα πριν λίγο ξύπνησε ετοινη να φάει ολο τον κόσμο κοινηθηκε 12 ώρες δεν το πιστεύω!!!! Εσένα το χει βρει να τρώει στι 12 κ να κοιναται στη 1 ειναι ξενυχτης!!

Titino

Titino
Αυτό λέω και εγώ. Εντάξει τι να κανω μην είμαι αχάριστη. Πως είναι η μέση σου;

tinag

tinag
Κορίτσια έχω κάτι νεύρα! Εκτοσ το οτι μου φυγε η ψυχη σε τραπεζεσ δεη κ τέτοια με ολα τα παιδια Θα πήγαινα σήμερα στον οαεδ γιατι ξεκινάει το 6 μήνα! Λοιπόν παίρνω κ τα 3 μαζι μου πάω στον οαεδ περιμένω μια ωρα γιατι ειναι μια ξανθιά αντιπαθητικη εκει πάω μου λέει τι θέλετε; Ηρθα τισ λέω να καταθέσω τα χαρτια για το 6 μηνο! Ααα οχι μου λέει εδω μονο στα ΚΕΠ! Πως είπατε της λέω ; Τι άλλαξε κτλπ; Μου λέει μας στείλαμε εγκύκλιο απο εχθές οτι αλλάζουν πολλα πράγματα κ θα πάτε στα ΚΕΠ να καταθέσετε τα χαρτια δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι! Μα λέω ποιος θα με πληρώνει; Λέει δεν ξερω τσαντιστηκε κιόλας! Ε παίρνω πάλι τα παιδια καρότσια μαρσιπο μπες πάλι στο αμάξι καταλαβαίνεται ενας πανικός πάω στα ΚΕΠ μου λένε δεν ξέρουν τι τους γινεται έχτεσ μας στείλανε την εγκύκλιο κ ουτε μας εξήγησαν τέλος πάντων κατέθεσα τα χαρτια ουτε ήξεραν τι ήθελαν απο δικαιολογητικά μου λέει δώσε μου οτι έχεις φέρει κ άμα χρειαστει κάτι θα σε πάρουμε! Και τωρα το καλο! Ποτε λέω θα μπουν τα λεφτα; Μετα απο 1 μήνα ε ; Οπως και τις προηγούμενες φορές! Οχι μου λέει η αίτηση σας θα αξιολογηθη εντός 90 ημερων!!!!!!! Τι λέω;;;;;;;;;;; Δηλαδη για 3 μήνες δεν θα πληρώνομαι;;;; Οχι λέει θα τα πάρετε μαζεμένα αν αξιολογηθεί πχ σε 80 η 90 μερες!!!! Καλα λέω πάτε καλα;;! Πάτε να κάνετε κάτι καινούργιο κ τα κάνετε ολα μπουρδ....... Ρωτάτε αν ο άλλος εχει να περάσει; να πληρώσει το μάρκετ το ενοίκιο ;τους γιατρούς των παιδιών κτλπ;;! Μου λέει μα δεν είμαστε εμείς υπεύθυνοι δεν με ενδιαφέρει του λέω εγω εδω τα καταθέτω εδω θα τα πω!!!!! Έχω κάτι νεύρα!!!! Αν ειναι δυνατόν !!!! Γαμωτο για λίγες μερες δεν πρόλαβα να τα καταθέσω στον οαεδ!!! 4 του μήνα το άλλαξαν! Και εγω έπρεπε να τα καταθέσω σήμερα στις 5!!!! Να δώ τι σκ... Θα κάνω αν δεν μπουν τα λεφτα!!! Να δώ πως θα πληρώσω το νοίκι μου! Δεν ξερω σε ποιον να πω να βρισω ειλικρινά !!! Ααα Χριστίνα baby dry της pampers χρησιμοποιώ πιστεύω ειναι τα καλύτερα ! Σε ολα μου τα παιδια αυτα παίρνω ακόμα κ στην μεγαλη αυτα παίρνω τώρα εδω κ 1 μήνα φοράει η μπεμπα το 3+ αλλα τώρα δεν να κάνει θα πάω στο 4+

Titino

Titino
Καλημέρα πήγα και εγώ τράπεζες και οαεδ στην αχώνευτη που λες. Μου είπε για ΚΕΠ. Πήγα ευτυχώς ξεμπέρδεψα σε 2 λεπτά αφού στην αρχή δεν ήξεραν τπτ τελικά το έψαξαν και οκ. Δεν ρώτησα πότε θα μπουν τα λεφτά και δεν κρατήσανε τα δικαιολογητικα. Είπαν αν χρειαστεί θα με καλέσει ο οαεδ. Δεν παίζει να τα πάρω τα λεφτά πότε. Πόσο σου βγήκαν εσένα αν επιτρέπεται; αλλά ναι μαρσιπος καρότσι κτλ και εσύ κ με 3 παιδιά ταλαιπωρία.

Titino

Titino
Από πάνες και εγώ αυτές δοκίμασα και πήρα και είναι τελειές!

tinag

tinag
Τι συμπληρωματικό επιδομα απο τον οαεδ μου βγήκε 600 κάτι. Το μηνιαίο τώρα για 6 μήνες μακάρι να ξερά!!!! Γυρίσαμε απο τον γιατρο!!! Ειναι 6 κιλα!!! 64 πόντους πήρε 1 κιλό κ 6 πόντους είπε ειναι πολυ για ύψος γι αυτο δεν πήρε πάνω απο 1 κιλό βαρος! Μου είπε να την πάω στο δωμάτιο της μέχρι 4 άρων μηνών οπωσδήποτε! Ολα καλα την βρήκε ιβαι μου κει μια κούκλα! Α κ μου είπε οτι το μάτι πιυ ειναι γαλάζιο θα της μείνει!!!!!!! Γιατι ειναι καταγαλανο! Θα τρελαθω!!!

Titino

Titino
Α ειχαμε παιδιατρο! Λεω και εγω σε χασαμε!
Μπραβο η μπουμπου μας! Ποτε πηγατε καλε 64; ψηλη νυφη εχουμε! Φτου φτου !!! Εμας νομιζω σκουραινουν λιγο τα ματια, μαλλον πηρε απο το μπαμπα του. Τι να κανεις, δεν πειραζει θα εχω νυφη γαλανοματα!
Ναι για το συμπληρωματικο ελεγα.
Καλα 90μερες που σου ειπαν, ειναι δυνατον; Τωωρα το ξαναδιαβασα. Δλδ τι περιμενουν να κανεις; να βγεις στη δουλεια για να λαβεις τα χρηματα;

tinag

tinag
Όντως ειναι πιο ψηλή και απο τα αλλα δυο μου σε αυτόν οι μήνα!!! Λες να την κανουμε μοντέλο;;;; Αχ να μας σώσει! Αυτήν μοντέλο και τον γιο μου ποδοσφαιριστή!!!! ΧΑ ΧΑ!! Καλα αυτο με τον οαεδ ειναι γελοίο!!! Αν ειναι δυνατόν!!! Σας δεν σου είπα!!! Την έβαλα στο δωμάτιο της! Περιττό να σου πω τώρα κατσαμε!! Κάναμε μπάνιο και οι 5 φάγαμε ταισα το μωρο και κοιμούνται οι κόρη μου στο ίδιο δωμάτιο!!! Ωχ Παναγία μου ο θεός βοηθός!!! Πες μου καλη επιτυχία!!!

Titino

Titino
Καλή επιτυχία! Σήμερα όλη μέρα κοιμάται. Καταφέραμε να τον τραβήξουμε βίντεο στο μπανακι του και τον πέτυχε ο άντρας μου να γελάει. Το ανθρωπάκι μου! Μπράβο για το δωμάτιο εγώ να δω ποτέ θα το κάνω!

tinag

tinag
Καλημέρα !!!! Ολα καλα εχθές το βραδυ με το δωμάτιο της μικρής!!! Έπεσε τεζα στις 9 κατα τις 3 της έβαλα πιπιλα κ μετα 7 κ μιση σηκώθηκε για γαλα!!! Ήπιε κ τώρα ξανα κοιμούνται και οι δυο κόρες!!!!! Εσείς;;;;;;

Titino

Titino
Καλημέρα! Κοιμήθηκε 11 ωρο σερί! Φτου φτου! Είναι στο κρεβάτι του και μιλάει με τα κρεμαστά παιχνίδια. Πόση πλάκα έχει! Μπράβο στα κορίτσια σου! Μια χαρά! Αφού είναι βολικό παιδί η νύφη μας!

tinag

tinag
Και ο γαμπρός μας δεν παει πίσω καλοβολο Αντρακι!! Θα ρίχνουν μαζι κάτι υπνους ΧΑ α άλλο πράγμα!! Ναι όντως τώρα που μιλάνε με κραυγαλέα μόνα τουσ ειναι άλλο πράγμα! Εδω και λίγες μερες γελαει ξεκαρδιστηκα!!!! Τρελαίνομαι!!!!! Σήμερα ξεστολοσαμε τώρα τελειώσαμε αχ κ κάθομαι!

Titino

Titino
Θα ξεστολισουμε την Παρασκευή για να κάνω γενική το Σάββατο. Ναι το κοιμισμένο ζευγάρι! Δεν γελάει τόσο πολύ ακόμα. Μόνο χαμογελάει!

tinag

tinag
Τι θα κάνετε σήμερα θα πάτε καμία βόλτα; Εμείς αραξαμε αναψαμε κ το τζάκι κ καθόμαστε όλοι στους καναπέδες στο σαλόνι. Ποια μέρα πασ δουλειά;;

Titino

Titino
Τίποτα δεν θα κάνουμε γιατί έπιασε τον άντρα μου η μέση του. Θα δούμε καμιά σειρά. Έκανα γιουβέτσι. Τώρα καθόμαστε να φάμε ξυπνήσαμε και αργά. Δευτέρα ξεκινάω κανονικά και κάθεται ο άντρας μου. Έκανε και τα χαρτιά του. Δεν έχουνε τζάκι εμείς, ελπίζω το επόμενο σπίτι να έχει όπως και ασανσέρ!

tinag

tinag
Πω πω ταλαιπωρία το ασανσέρ! Εγω τωρα έβαλα σίδερο!!!!η μπεμπα τώρα ξύπνησε απο το μεσημέρι! Ακολούθησα αυτο που μου είπε ο γιατρός να την ταΐζω οπότε θελει ας περάσουν κ 5 η 6 ώρες και το κανά και τρώει 240 στο γεύμα!!! Ενώ πριν που την ταισα καθε 4 ώρες για να μου νέο το προγραμμα έτρωγε 100 με το ζόρι!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 9]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις