Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
531 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 531 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 13]

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τζια καλο θα ηταν να μην συγχιζεσε στην κατασταση σου και ακομη καλητερο θα ηταν να σεβονται την κατασταση σου και οι γυρω σου! Κυριως ο αντρας σου.
Ιστοριες σαν την δικια σου δυστηχως εχουν ασχημη καταληξη. Και δεν εννοω την εγκυμοσυνη σου, εννοω οτι ή δεν θα περασεις εσυ καλα στο γαμο σου γιατι θα γινει το δικο τους, και για μενα δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο μια θλιμενη νυφη, ή θα παλκωθειτε και θα "μεινει" χωρις γονεις ο αντρα σου, μεταφορικα το λεω. Δυστηχως ανθρωποι σαν τα πεθερικα σου δεν αλλαζουν και τραβανε τις καταστασεις στα ακρα χωρις υποχωρισεις και αυτο φαινεται απο την αρχη.
Παρε μια βαθια ανασα και σκεψου το μικρακι σου και το ποσο ευτυχισμενη εισαι με τον αντρα σου.
Κρατα την ουσια της ζωης, ολα τα αλλα ειναι μικρα, πολυ μικρα. Ημαστε περαστικοι απο αυτον τον κοσμο απλα τα πεθερικα σου δεν το εχουν καταλαβει ακομη.
Οτι μα οτι και να γινει και οπως και να γινει κοιτα να περασεις τελεια την ημερα του γαμου σου και της βαπτισης της κορης σου, μην αφησεις κανεναν και τιποτα να σου χαλασουν τις 2 πιο σημαντικες στιγμες της ζωης σου!
Χαμογελα και ασε τα νευρα στην ακρη, δεν κανουν καλο στην κορουλα σου!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θα προτιμούσα να μη δίνανε φράγκο.

Δεν "εξαγοράζομαι".
Ξαναλέω ότι ξέρω ότι δεν είναι αυτή η πρόθεσή τους, αλλά ούτε και απλά να "βοηθήσουν" οικονομικά. Θέλουν να τα κάνουν όλα εκείνοι όπως ακριβώς τα ονειρεύονταν τόσα χρόνια.
Το τι ονειρευόμ-ασταν-αστε εμείς, δεν παίζει κανένα ρόλο....

Σημειωτέον ότι εκεί που νόμιζα ότι τα κάνει όλα η πεθερά, τελικά μάλλον ο πεθερός κρύβεται πίσω από όλες τις φασαρίες (και με το σπίτι και με όλα τα υπόλοιπα).

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nopi30 έγραψε:Χαμογελα και ασε τα νευρα στην ακρη, δεν κανουν καλο στην κορουλα σου!

Nopi μου σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Ναι δυστυχώς αυτά που λες τα ήξερα από την αρχή. Τα είχα δει, γιατί είμαι ήδη παθούσα. Αυτός ήταν ένας από τους πολλούς λόγους που χώρισα με τον πρώην μου. Ο γάμος.

Δεν έχω νεύρα. Στεναχώρια έχω. Και κυρίως για το Νίκο όπου πραγματικά νιώθει ότι τον βάλαμε στη μέση και τον βαράμε. Αν διαβάσες όοοοοολο το θέμα -και τα προηγούμενα- θα δεις ότι γράφω ότι κατά βάθος το θέλουμε και οι δύο να παντρευτούμε με θρησκευτικό γάμο.
Η αντίρρησή μου έχει να κάνει με
1)το οικονομικό και
2)τον "τρόπο" αν θέλεις που έχει επικρατήσει τα τελευταία χρόνια να τελείται το μυστήριο και γενικά όλο αυτό το "γλέντι".
Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι
3)Δε μου αρέσει να αποφασίζουν άλλοι για μένα.

Δεν το έκαναν οι γονείς μου ούτε στην εφηβική μου ηλικία, και δε θα το επιτρέψω και σε κανέναν. Αν θα κάνω κάτι θα το κάνω απλά και μόνο γιατί το θέλω εγώ ή "συμβιβαζόμενη" (αν μου επιτρέπεται η έκφραση) από αγάπη για τον άντρα μου και το παιδί μου.

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το σκεπτικό των γονιών μας είναι "με κάλεσε ο τάδε στο γάμο της κόρης του και πήγα, ΠΡΕΠΕΙ να τον καλέσω κι εγώ". Άσχετα αν τότε με τον τάδε ήταν κολλητοί ενώ ώρα ούτε που μιλιούνται.. και φυσικά, πρέπει να δείξουν ότι κι αυτόι είναι ικανοί να κάνουν έναν αξιοπρεπή γάμο στο παιδί τους.
Όλα για το φαίνεσθαι...
No No No

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:Όλα για το φαίνεσθαι...
No No No

Αυτό ξαναπέστο....
Έτσι ξεκίνησε και "πάνω" ο καβγάς.
Τι? Θα μας προσβάλλουν εμάς οι "βλάχοι"?
Άκου φτηνά τη βγάλαμε!
Τώρα να δεις ο πεθερός μου!
Και τσίρκο θα φέρει για να τους μπει στο μάτι!
Χα!

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ αυτο που μου την δινει ειναι δινω λεφτα για να γινει το δικο μου και απαιτω μετα, γιατι οι περισσοτεροι ειναι ετσι ρε γαμωτο, εμεις εχουμε σταματησει να δεχομαστε λεφτα γιατι ξερουμε μετα οτι θελουν να γινει το δικο τους, ασε να εχουμε ησυχια

Kalliopi

Kalliopi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ,ΜΕ ΚΑΛΥΨΑΝ ΟΙ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΣΕΣ ΠΛΗΡΩΣ!ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙΣ ΤΟ "ΘΕΑΤΡΟ" ΚΑΝΕΝΟΣ.ΑΝ ΘΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ-ΒΑΦΤΙΣΗ-ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΑΝΤΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΟΜΩΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΜΕΤΑ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ΄ΧΕΙ BE COOL!ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΟΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΑΚΑΠΟΥΛΚΟ! Wink

xrysa7

xrysa7
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Tziz έγραψε:Κορίτσια καλημέρα.

Γράφω όχι γιατί περιμένω απαραίτητα κάποια συμβουλή (που καλοδεχούμενη βεβαίως βεβαίως είναι...) αλλά κυρίως για να βγάλω από μέσα μου αυτό που με τρώει.

Χθες επισκεφθήκαμε τα πεθερικά, μιας και είχαν πάει λαϊκή και μας είχαν ψωνίσει ζαρζαβατικά.
Την ώρα λοιπόν που φτάσαμε, η αγαπητή πεθερά μου, χάζευε την "γκαλερί Τσαγκαράκης" στην TV (κοσμήματα-δημοπρασίες και τέτοια για όσες δεν ξέρουν) και όταν τη ρώτησε ο άντρας μου "τι βλέπεις ρε μαμά" εκείνη είπε:
"Αχ και να δεις Νίκο τι ωραίο ρολόι σου παρήγγειλα! Χρυσό! 650€!" κι ήταν τέτοια η χαρά της...που εγώ ήθελα να κλάψω...

1ον - ΔΕ ΦΟΡΑΜΕ ΧΡΥΣΑ! Σε ποιον αιώνα ζούμε ρε παιδιά? Εδώ με το ζόρι φοράει (ο άντρας μου) το ρολόι που του πήραμε στον αρραβώνα μας -ένα Puma που είναι και λίγο πιο σπορτίφ- θα πάει να βάλει το χρυσό το μπρασελέ??? Σημείωση: δε θέλω να προσβάλω καμία που φοράει κοσμήματα και μάλιστα χρυσά. Γούστα είναι αυτά.
2ον - 650€??????? Της λέει -πολύ σωστά- λοιπόν ο άντρας μου "Τι έκανες ρε μάνα? Αυτό είναι 1,5 ενοίκιο δικό μου! Δε μου τα κρέμαγες σε 50άρικα καλύτερα στο γιακά μου, όπως κάνουν στους γάμους?" Τι ήθελε και το'πε?
3ον - Μας αρχίζει λοιπόν η δικιά σου στα: "Όταν παντρευτείς έτσι θα κάνουμε!"Twisted Evil

Κορίτσια, το λέω και το εννοώ, αν την ξανακούσω να το λέει αυτό θα της χιμήξω! (δεν ξέρω και πώς γράφεται)
Θα την πιάσω απτο μαλλί, μιλάω ειλικρινά! Twisted Evil

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ!

Δηλαδή πόσο θέλει να το καταλάβει αυτό ένας άνθρωπος????Twisted Evil

Και η απάντησή της?

"Δεν είσαστε! Εμ πώς θα γίνει, όταν ρωτάνε από το χωριό, πότε θα γίνει ο γάμος, εγώ τι θα τους πω?"
Και το άλλο:
"Πώς θα βαφτίσεις, αν δεν είσαι παντρεμένος?"

Κορίτσια θα ήθελα να γίνω πιο αναλυτική, αλλά δε θέλω να "καταχραστώ" το χώρο αλλά και το χρόνο σας.

Με λυπεί αφάνταστα ο τρόπος που σκέφτονται κάποιοι άνθρωποι.
"Κάνουν" -ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ- ότι ενδιαφέρονται για τα παιδιά τους, αλλά το μόνο που τους νοιάζει είναι το τι θα πει ο κόσμος και η κάθε κυρακατίνα από το χωριό, που ούτε την ξέρω, ούτε με ξέρει, ούτε και με ενδιαφέρει να τη γνωρίσω...

Σε μία εποχή "κρίσης", εκείνη ξοδεύει 650€!!!!!! αν έχετε το Θεό σας! άλλος δουλεύει ένα μήνα να πάρει αυτά τα λεφτά!!! για ένα ρολόι!!!! Κι ενώ ΞΕΡΕΙ ότι τα φέρνουμε δύσκολα βόλτα με τη μείωση μισθού και bonus που έχουν κάνει στον άντρα μου -και σκεφτείτε ακόμα δεν έχω γεννήσει!!- φέρεται έτσι! Και μου ετοιμάζει κι εμένα δώρο λέει, για όταν γεννήσω, γιατί έτσι συνηθίζεται!

Θα πηδηχτώ από κανένα παράθυρο καμιά ώρα και όχι τίποτα άλλο, θα πάρω και στο λαιμό μου και το αγέννητο παιδί μου!

"Θα τα πληρώσουμε εμείς" (τα γαμισιάτικα εννοεί). Αυτή ήταν η κουβέντα της!
"Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ... χτενίζεται!" μου ήρθε να της πω...Twisted Evil
Ρε κορίτσια πώς κρατήθηκα!!!!???????
Απορώ με τον εαυτό μου... Twisted EvilTwisted EvilTwisted EvilTwisted EvilTwisted Evil

Τι θα κάνω?
Για να είμαι ειλικρινής -το έχω ξαναπεί άλλωστε- δεν είναι ότι δε θέλω να παντρευτώ κι εγώ όπως όλος ο κόσμος, να πάρω την ευλογία, να φορέσω το νυφικό μου το τέλειο, το κατάλευκο, να πετάξω την ανθοδέσμη, να διαλέξω μπομπονιέρες και προσκλητήρια, να χορέψω και να τραγουδήσω και όλα τα συναφή, αλλά ειδικά αυτή την εποχή και σε συνδυασμό με τη βάφτιση, ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ!

Ο γάμος μου θέλω να είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ!
ΓΙΑ ΜΕΝΑ! Για να νιώσω ΕΓΩ καλά! Όχι ο κάθε άσχετος που θα μου κουβαληθεί να με γεμίσει σάλια και ευχές που δεν πιάνουν τόπο γιατί δεν τις εννοεί.

Πώς θα το αποφύγω το καραγκιοζιλίκι ρε κορίτσια?
Ξαναλέω ότι δε θέλω να προσβάλλω καμία, και όλα είναι θέμα χρημάτων. Από εκεί ξεκινάει.
Αν μου περίσσευαν, όχι καραγκιοζιλίκια, αλλά και τα κανάλια θα έφερνα να με δείξουν και στην τηλεόραση!

Κάποια από εσάς μπορεί να σκέφτεται "Πεθερά λαχείο! Πάει στη λαϊκή, πληρώνει τα έπιπλα του μωρού, θα πληρώσει και το γάμο!" αλλά ρε φίλε δεν είναι έτσι! Όχι επειδή πληρώνει -που στη τελική ούτε το ζητήσαμε- θα βαράει παλαμάκια κι εμείς θα πηδάμε και θα χορεύουμε! Ε όχι!

Σόρρυ για το μεγάλο ποστ.
Όποια απάντηση καλοδεχούμενη.
ena exo na po kala esena mporei na poy kai mia gnomi poy plironoyn ayth alla se mas poy plironoyme emeis pali anakateyontai !!prosfata malosa gia paromoio thema ki oso plisiazei o kairos fantazomai tha malono perisotero!!(ego genisa kai to septemvrio tha kano gamo kai vaftisi mazi)ypomoni!!!

nomikoula

nomikoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΡΕ ΣΥ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ???

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΓΩ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ,ΜΑΝΑ Μ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ Κ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ(ΠΕΘΕΡΑ) ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

lianikos

lianikos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ δεν έκανα πολιτικό γάμο αλλά και στο θρησκευτικό είχα παρόμοια ζητήματα χωσίματος. Ήμουν έγκυος και προσπαθούσα να κάνω υπομονή και τα άκουγε όλα ο καημένος ο άντρας μου.
Κορίτσι μου, διάβασα και το πρώτο σου ποστ και το προσφατο... Μάλλον πρέπει να κρατήσετε κάποιες αποστάσεις... Σας κάνουν κακό αυτοί οι άνθρωποι. Δεν ξέρω πόσον καιρό είστε μαζί, αλλά νομίζω ότι αφού ο άντρας σου σε αγαπάει, θα το καταλάβει, αργά ή γρήγορα. Ο δικός μου πάντως το κατάλαβε και πλέον όταν διανύουμε περιόδους έντασης (ανάμεσα στα δύο σπίτια εννοώ) τους αποφεύγει. Κατά τα άλλα σου εύχομαι απεριόριστη υπομονή, ειδικά όταν θα αρχίσουν να σου χώνονται και για το μωράκι σου... (Ξέρεις τι έχεις να τραβήξεις από την "παλιά μάνα", εσύ, νέα και άπειρη;; Twisted Evil )

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
συμφωνω απολυτα με την κοπελα που ειπε πληρωνουν δε πληρωνουν παλι θα χωνονται αλλα διαφωνω με το "δε λες καλα που πληρωνουν?"...δε πηρα ποτε τιποτα απο τα πεθερικα μου σε λεφτα γιατι δε τα δωσαν κιολας αλλα ειμαι και πολυ ευχαριστημενη που ηρθαν ετσι τα πραγματα γιατι οταν θα χωθουν και δυστυχως-ευτυχως δε το βλεπω να αργει θα εχω να τους πω οτι ολα οσα καταφεραμε ηταν δικα μας λεφτα,που δουλεψαμε και δε μας χαρισε κανεις οποτε και η αποφαση για το πως θα το κανουμε ηταν καθαρα και μονο δικη μας!!!!!!!κι αν βγει και λαθος ΜΑΓΚΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!θα μαθουμε απο το λαθος και την επομενη φορα θα ξερουμε!
αγγελικη μου το μονο που νομιζω θα εκανα εγω για να μην ειμαι εγω η αιτια της ρηξης των σχεσεων θα ηταν αφου γεννηθει το κοριτσακι σου και αρχισουν οι συζητησεις για το γνωστο θεμα,σε πολυ πιο χαμηλους τονους φυσικα για να "μην ξυπνησει η μικρη" θα ελεγα οτι επειδη θα ειναι και βαπτιση μαζι για να μην κουραστει και το μωρο και να το ευχαριστηθειτε και εσεις φυσικα να γιναταν με λιγο και καλο κοσμο,κοσμο που σας αγαπαει και σας νοιαζεται και οχι "απλες υποχρεωσεις".και παντα με προσχημα το μωρο "που ξερω ποσο το αγαπατε και δε θα θελετε να το πιανει και να το φτυνει μη το ματιασε ο καθε ασχετος".......τριχες δηλαδη αλλα που ξερεις,μπορει να τους τουμπαρεις και να γινει το δικο σου... Wink

Ήρια

Ήρια
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ!!! ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΑΡΗΚΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ........ ΑΝ ΓΥΡΙΖΑ ΤΝ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΕΛΙΚΑ !!!! ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ!!!! ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ Ο ΓΑΜΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ!!! ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΡΑΣΕΙ 5ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΤΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΑ!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ!!!!!

markellajohny

markellajohny
συμφωνω απολυτα με την κοπελα που ειπε πληρωνουν δε πληρωνουν παλι θα χωνονται αλλα διαφωνω με το "δε λες καλα που πληρωνουν?"

αυτο το ειπα μονο και μονο επειδη εμενα θα πληρωναν μονο οι γονεις μου, οχι επειδη δεν ειχαν τα πεθερικα, αλλα επειδη δεν ηθελαν να συνεισφερουν, αλλα ηθελαν να εχουν και αποψη. ετσι ακυρωσα το γαμο μου 2 μηνες πριν επειδη μου ειχαν σπασει τα νευρα και επειδη δεν ηθελα να τους κανω το χατηρι. βαφτισα μονο την κορουλα μου και το γαμο θα τον κανω τωρα με τη βαφτιση του μπεμπη και θα καλεσω ΜΟΝΟ οποιους ΕΓΩ θελω.

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markellajohny έγραψε:συμφωνω απολυτα με την κοπελα που ειπε πληρωνουν δε πληρωνουν παλι θα χωνονται αλλα διαφωνω με το "δε λες καλα που πληρωνουν?"

αυτο το ειπα μονο και μονο επειδη εμενα θα πληρωναν μονο οι γονεις μου, οχι επειδη δεν ειχαν τα πεθερικα, αλλα επειδη δεν ηθελαν να συνεισφερουν, αλλα ηθελαν να εχουν και αποψη. ετσι ακυρωσα το γαμο μου 2 μηνες πριν επειδη μου ειχαν σπασει τα νευρα και επειδη δεν ηθελα να τους κανω το χατηρι. βαφτισα μονο την κορουλα μου και το γαμο θα τον κανω τωρα με τη βαφτιση του μπεμπη και θα καλεσω ΜΟΝΟ οποιους ΕΓΩ θελω.

δεν ηθελα να προσβαλω απλα ειμαι της αποψης οτι ειτε δωσουν ειτε οχι και οι γνωμες ακουγονται αλλα η αποφαση ειναι του ζευγαριου!αλλα αμα ειναι να εχουν γνωμη και να θελουν να την επιβαλουν καλυτερα να μην πληρωνιυν για να μπορεις να τους σουταρεις πιο νωρις...

markellajohny

markellajohny
δεν καταλαβες, μεχρι και που θα κανουμε το γλεντι ηθελε να επιβαλλει η πεθερα μου, ενω θα πληρωναν οι γονεις μου κι εκεινη μονο 8 ατομα απο τη δουλεια της. οτι αλλους συγγενεις του αντρα μου θα ειχαμε θα τους πληρωναμε μονοι μας.ασε σου λεω.μεχρι που γυρισε ειρωνικα να πει οτι η μανα μου δεν ξερει απο κεντρα ενω εκεινη διοργανωνε δεξιωσεις οταν εμενε στην αγγλια(μουφες).ηθελε φανταζυ γαμο χωρις να βαλει ευρω!!!

Ήρια

Ήρια
markellajohny έγραψε:δεν καταλαβες, μεχρι και που θα κανουμε το γλεντι ηθελε να επιβαλλει η πεθερα μου, ενω θα πληρωναν οι γονεις μου κι εκεινη μονο 8 ατομα απο τη δουλεια της. οτι αλλους συγγενεις του αντρα μου θα ειχαμε θα τους πληρωναμε μονοι μας.ασε σου λεω.μεχρι που γυρισε ειρωνικα να πει οτι η μανα μου δεν ξερει απο κεντρα ενω εκεινη διοργανωνε δεξιωσεις οταν εμενε στην αγγλια(μουφες).ηθελε φανταζυ γαμο χωρις να βαλει ευρω!!!
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ? ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ , ΘΕΛΑΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΕΝΟ , ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΝΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΛΕΣΑΝΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ (ΓΑΜΠΡΟΣ-ΝΥΦΗ) ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ... ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΕΘΕΡΑ , ΘΕΙΑ (ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ) ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ...ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

markellajohny

markellajohny
ακυρωσα το γαμο ενω τα ειχα ολα ετοιμα!!!το διανοηστε? τωρα θα παω μονη μου να τα κλεισω ολα και σ'οποιον αρεσουν!!!

Ήρια

Ήρια
markellajohny έγραψε:ακυρωσα το γαμο ενω τα ειχα ολα ετοιμα!!!το διανοηστε? τωρα θα παω μονη μου να τα κλεισω ολα και σ'οποιον αρεσουν!!!
ΕΣΥ ΑΚΥΡΩΣΕΣ ΤΟΝ ΓΑΜΟ?!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΧΑΖΗ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΑ ΟΛΑ!!

markellajohny

markellajohny
ναι και εκανα μονο τη βαπτιση της κορουλας μου χωρις να εχει δει κανενας τι ειχα κλεισει για μπομπονιερες, βαπτιστικα με τους νονους και διακοσμηση.και ετσι θα κανω και τωρα. εγινε τοσο ομορφη η βαπτιση που καλυτερα εξαρχης να μην ειχα αφησει κανεναν να μπλεχτει.

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η αληθεια ειναι οτι οι δικοι μου μπλεχτηκαν στο θεμα της ημερομηνιας και σε κατι εθιμα που εμεις δεν εχουμε και αυτοι τα θελαν.αλλα πληρωσαν τον κοσμο τους και οι δικοι μου τους δικους τους και τουλαχιστον στο γαμο δεν εχω να θυμαμαι κατι ασχημο.το μονο που δε μου αρεσε ηταν που ηταν μεσημερι,γιατι ειχαν κοσμο απο μακρυα κ δε θα μπορουσαν να φυγουν αν γινοταν βραδυ.αλλα αν γυριζα το χρονο πισω θα εκανα οτι και η νομικη,θα ηταν καλεσμενοι καμια 10αρια ανθρωποι και οι αλλοι ολοι ουτε θα το ηξεραν θα με νομιζαν παντρεμενη με πολιτικο μονο!!!!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κι εγω δεν ειμαι παντρεμενη αν και περιμενουμε το πρωτο μας νινι.. Δεν γουσταρω καθολου τους γαμους,εγω προσωπικα γιατι δε θελω να με κατευθυνει ουτε η δικη μου η πλευρα ουτε του αντρα μου και ναι τον θεωρω αντρα μου κι ας μην ειμαστε στα χαρτια,γιατι δυστυχως μπλεκονται και οι δυο πλευρες.. Και ενω εμεινα εγκυος γιατι το θελαμε ολοι πιστευουν [η πεθερα πιο πολυ] οτι απλα συνεβει.. ΟΠοτε ενας λογος παραπανω να μην παντρευτω για να μην γυρισει και πει κανενας "ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΓΑΜΟΣ" ρε ουστ... Στα βαφτησια θα εχουμε [με το καλο] μεγαλα σοου.... Ρε κοριτσια ΕΜΕΙΣ το ζευγαρι επιτελους θα κανουμε αυτα που θεωρουμε ομορφα για μας... Οι αλλοι τα κανανε,ας κανουν περα τωρα..

xoxlidaki

xoxlidaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
tatijana έγραψε: Ρε κοριτσια ΕΜΕΙΣ το ζευγαρι επιτελους θα κανουμε αυτα που θεωρουμε ομορφα για μας... Οι αλλοι τα κανανε,ας κανουν περα τωρα..

Πολύ καλα τα λες! Και εγω εκανα το κεφι μου (μονο φιλοι καλεσμενοι στο γαμο, γαμος σε δημαρχείο, μετα μονο φιλοι καλεσμενοι στο τραπεζι) και το καταδιασκέδασα!!!!!! Οσοι το σεβαστηκαν αυτο, δηλ. τις επιλογες μας και καλημερα συνεχισαν να μας λενε και αν ηθελαν πηραν και ευχήθηκαν ή εστειλαν δωρο (χωρις να κραταω κακία σε οσους δεν εστειλαν, εμενα η ευχή ειλικρινά μου αρκεί).

Όσοι παλι δυσανασχετησαν τους γραψαμε στα παλιά μας τα παπουτσια, συμπεριλαμβανομένων και των γονιών μας που στράβωσαν αρχικα και μετα τους περασε. Αν δεν ήθελαν ας μην ερχοντουσαν.

Μία ιδέα είναι σαν το τσιρώτο...τραβήξτε το απότομα και κοφτα

marizakismom

marizakismom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="markellajohny"]ακυρωσα το γαμο ενω τα ειχα ολα ετοιμα!!!το διανοηστε? τωρα θα παω μονη μου να τα κλεισω ολα και σ'οποιον αρεσουν!!![/quote]

τι λες μαρη που θα πας μονη σου?εγω γιατι σε κουβαλουσα στα δικα μου? Laughing Laughing μην κοιταξεις τιποτα χωρις να μου πεις ενταξει??εχω γινει η martha stewart του γαμου a.k.a. wedding guru!!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalliopi έγραψε:ΑΝ ΘΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ-ΒΑΦΤΙΣΗ-ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΑΝΤΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!...ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΟΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΑΚΑΠΟΥΛΚΟ! Wink

Καλλιόπη μου αυτό σκέφτομαι κι εγώ. "Να τους κάνω το χατίρι" του γάμου αλλά να γίνει όπως θέλω εγώ.
Όσο για την κοράκλα το περιμένω πώς και πώς!! Αλλά φοβάμαι ότι ούτε αυτό θα με αφήσουν να το χαρώ. Τρεις μήνες έκατσα παντρεμένη μέχρι να μείνω έγκυος και είχαμε ησυχία, αφού έλεγα ότι μας ξέχασαν/ξέγραψαν. Μόλις έμαθαν ότι περιμένουμε το νινί, ξεσκίστηκαν! Και πού να έρθει κιόλας!

xrysa7 έγραψε:ena exo na po kala esena mporei na poy kai mia gnomi poy plironoyn ayth alla se mas poy plironoyme emeis pali anakateyontai !!prosfata malosa gia paromoio thema ki oso plisiazei o kairos fantazomai tha malono perisotero!!(ego genisa kai to septemvrio tha kano gamo kai vaftisi mazi)ypomoni!!!

Θα ξαναπώ ότι μακάρι να μην έδιναν φράγκο. Θα τους διαολόστελνα και θα είχα και όλα τα δίκια με το μέρος μου.
Οι γονείς μου οι κακόμοιροι που δεν έχουν να δώσουν, τουλάχιστον έχουν το μυαλό να κάνουν τις πάπιες! Δε μιλάνε γιατί ΞΕΡΟΥΝ ότι δε μπορούν να εκφέρουν γνώμη. Αλλά και να είχαν λεφτά, θα μου τα έδιναν να τα διαχειριστώ ΌΠΩΣ ΘΕΛΩ ΕΓΩ, και δε θα έλεγαν "σου βρήκα κέντρο ή νυφικό". Και δεν το λέω επειδή είναι γονείς μου, αλλά τέτοια πεθερικά δε μπορούσα να έχω??????

nomikoula έγραψε:ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΓΩ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ,ΜΑΝΑ Μ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ Κ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ(ΠΕΘΕΡΑ) ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Το θυμάμαι το ποστ και σου έλεγα ότι σε ζηλεύω! Αχ! Ξωκλήσι, ησυχία, εγώ ο Νίκος ο κουμπαρούλης μας και ο παπάς να διαβάζει τις ευχές! Τι ωραία! Χθες έβλεπα τη νεράιδα και το παλικάρι στο σταρ. Λέτε να κλεφτώ???

lianikos έγραψε:Δεν ξέρω πόσον καιρό είστε μαζί, αλλά νομίζω ότι αφού ο άντρας σου σε αγαπάει, θα το καταλάβει, αργά ή γρήγορα. Ο δικός μου πάντως το κατάλαβε και πλέον όταν διανύουμε περιόδους έντασης (ανάμεσα στα δύο σπίτια εννοώ) τους αποφεύγει. Κατά τα άλλα σου εύχομαι απεριόριστη υπομονή, ειδικά όταν θα αρχίσουν να σου χώνονται και για το μωράκι σου... (Ξέρεις τι έχεις να τραβήξεις από την "παλιά μάνα", εσύ, νέα και άπειρη;; Twisted Evil )

Είμαστε τρία χρόνια μαζί και όντως κάνει ότι του ζητήσω. Αν του πω ότι δε θέλω να πάω ή να έρθουν κτλ το σέβεται και τους το ξεκόβει. Εγώ την έχω κάνει την ξήγα μου -στον άντρα μου- στο θέμα του παιδιού να το ξέρει από τώρα. Κι έχω κάνει και συμφωνία με τη μαμά μου να είναι αυτή εδώ όταν γεννήσω, για να μη μου φορτωθεί η πεθερά. Αυτό που φοβάμαι είναι ότι αυτοί θέλουμε δε θέλουμε θα μας κουβαληθούν (ειδικά ο πεθερός, άμα του μπει στο μυαλό κάτι δεν ξεκολλάει).
Θα ξαναπώ για ακόμα μία φορά ότι νομίζουν πως εμείς κάνουμε παιδιά για να έχουν αυτοί κουκλίτσες και playmobile να παίζουν να περνάνε την ώρα τους τώρα που βγήκαν στην σύνταξη... Αχ Θεέ μου τι θα κάνω???
Το βρήκα! Θα πάω εγώ να μείνω στη μάνα μου!!! Σιγά να μην τρέχουν στον Άλιμο!!! Χιχιχιχι!! (πλάκα κάνω)

Ευάκι έγραψε:δεν ηθελα να προσβαλω απλα ειμαι της αποψης οτι ειτε δωσουν ειτε οχι και οι γνωμες ακουγονται αλλα η αποφαση ειναι του ζευγαριου!αλλα αμα ειναι να εχουν γνωμη και να θελουν να την επιβαλουν καλυτερα να μην πληρωνιυν για να μπορεις να τους σουταρεις πιο νωρις...

Ευάκι πόσο δίκιο έχεις!
Είμαι υπέρ της ελευθερίας της άποψης καθώς επίσης δε νομίζω ότι είμαι και ο πιο έξυπνος άνθρωπος του κόσμου.
Μπορεί όντως κάποιος να έχει πιο καλή ιδέα/ πιο οικονομική / περισσότερες γνωριμίες / καλύτερο γούστο κτλ κτλ και καλό θα είναι να τα ακούμε και να τα επεξεργαζόμαστε όλα πριν πάρουμε μία απόφαση.
Αλλά στη δική μου περίπτωση θέλουν να μας επιβληθούν.
Χθες έπαιξα ένα τζόκερ και έλεγα μακάρι να κερδίσω κάνα φράγκο (όχι πολλά) να κάνω ότι θέλω εγώ και να τους στείλω όλους από εκεί που ήρθαν.
Άτιμα γκα-φρα! Άτιμες συγγένειες!!
Άτιμα έθιμα! Μας έχουν φάει τη ζωή η καθωσπρεπισμοί....

GATAKI

GATAKI
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
βρε παιδια σε τετοι α εποχη που ζουμε .650Ε εγω τα κλαιω και μονο που το ακουω αν ειναι δυνατον . στην εποχη που ζουμε θελουμε τρελη οικονομια και ειδικα εαν δουλευει ενας.
αχ βρε κοριτσια εγω πεθερα δεν εχω αλλα εχω την γιαγια του που ειναι χειροτερη απολες . αλλα πολλα πολα δεν την αφηνω . κουμαντο στο σπιτι της

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 13]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις