1 ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ Τετ Οκτ 27, 2010 5:25 am
giouli73
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Έχω ξαναβάλει το θέμα αλλά θα ήθελα να το διατυπώσω αλλιώς. Κατά τον Απρίλιο - Μάιο λέμε να βαπτίσουμε την μικρούλα μας. Τον γιο μου τον έβγαλα Βίκτωρα είναι της πεθεράς μου. Εγώ γενικά δεν είμαι της άποψης ότι πρέπει να βγάλεις τα ονόματα των γονιών σου. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Ήθελα πάντα να βγάλω περίεργα και ωραία ονόματα τα παιδιά μου. Όταν έψαχνα για τον γιο μου ήρθαν διάφορα στο μυαλό και ξαφνικά τρώω φλας βίκτωρας που λένε και την πεθερά μου. Σκέφτηκα λοιπόν γιατί να κάθομαι να ψάχνω το έχω έτοιμο. Δεν το έκανα για χάρη της. Τώρα με την κόρη έχω θέμα. Τη μαμά μου την λένε θεοδώρα το οποίο από αδιάφορο έως συμπαθητικό για μένα. Κανένας μας όμως δεν την φωνάζει έτσι αλλά θοδώρα, το οποίο είναι απαίσιο. Μ έχουν πρήξει λοιπόν οι αδερφές μου για το αν θα βγάλω τη μαμά. Εκείνη λέει πως δεν έχει πρόβλημα, αλλά επειδή είναι της παλιάς σχολής σίγουρα αν το ακούσει θα νιώσει αλλιώς. Εγώ δεν θέλω με τίποτα να βγάλω την κόρη μου θεοδώρα. Σκέφτηκα το εξής ή να την βγάλω δεύτερο όνομα αλλά θα την φωνάζω με το πρώτο κι όταν μεγαλώσει ας αποφασίσει η ίδια ποιο θέλει. Είτε να κάνω ένα συνδυασμό κι εδώ θα ήθελα την βοήθειά σας. Δηλαδή μαρία + θεοδώρα και να τη φωνάζω μαριδώρα ή πρώτο το θεο και μετά κάποια άλλο. Αλλά δεν μου έρχεται τίποτα. Σας έρχεται στο μυαλό κανένας συνδυασμός?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την giouli73 στις Τετ Οκτ 27, 2010 5:46 am, 1 φορά