Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
398 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 398 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 4]

76ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 4 Empty Απ: ερωτικη διαθεση. Τρι Νοε 30, 2010 7:38 am

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:Έλα, ο δικός μου αν τύχει να βγάλει τα πιάτα από το πλυντήριο (αν λεω... μια φορά στο τόσο) μου το κοπανάει τρείς μέρες, και το βράδυ μου αρχίζει "εγώ που σε βοήθησα σήμερα?? που έβγαλα τα πιάτα από το πλυντήριο? δεν θα με ανταμείψεις???"
μιλαμε για εξαιρετικά πολύπλοκη διαδικασία, που διεκπεραιώνεται με κίνδυνο ζωής... κι επειδή είναι "γυναικεία" (
Mad Mad Mad ) υπόθεση, τους πέφτει και η τεστοστερόνη, οπότε μετά πρέπει να την ανεβάσουμε, κατάλαβες?????
ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 4 679259 ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 4 679259 ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 4 679259 ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 4 679259

χαχαχαχα!!!!μ'αρεσει που το εξηγησες κι επιστημονικα!!!εμενα ευτυχως με βοηθαει η κορη μου με το πλυντηριο πιατων,μολις το ανοιξω πιανει θεση και μου τα δινει ενα ενα κι εγω τα τακτοποιω!!!αλλα κι εσυ ανταμειψε τον!!δωσε του μια σοκολατιτσα!!! Razz

77ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 4 Empty Απ: ερωτικη διαθεση. Τρι Νοε 30, 2010 7:41 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

χα χα χα, ναι! Αυτο θα κάνω την επόμενη φορά, να δω τι θα πει!
Με την ίδια λογική, εμείς που δουλεύουμε και φερνουμε κι εμείς λεφτά στο σπίτι, αν άλλάξουμε μια λάμπα θα βγάλουμε και @ρχ..@???????
scratch scratch scratch scratch

78ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 4 Empty Απ: ερωτικη διαθεση. Πεμ Δεκ 02, 2010 4:52 am

ΘεονιΜ*

ΘεονιΜ*
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
erwtoulis έγραψε:exoume kanei apires suzituseis, stenaxoriete, dixnei oti katalabenei to lathos tou alla i allagi tou krataei mia ebdomada k meta pali ta idia.
Εγω ξερεις τι κανω?επειδη και εμεις εχουμε εναν μπαμπα που δεν ειναι πολυ εκδηλωτικος...στον κοσμο τ θα ελεγα..προσπαθησα με συζητησεις αλλα ΔΕΝ και τωρα κανω το εξης:Μιλαω σαν να μιλαει η μπεμπα..για παραδειγμα ''Μπαμπακα μου ελα να κανουμε αγκαλιτσαα.μπαμπακα μ σε αγαπω πολυυυυυ..'' κουναω και το μωρο και ξελιγωνεται..στην αρχη δεν επιανε αλλα 1-2 τ ελεγα κιολας..''μα καλα γραφεις εμενα ρε αγαπη μου,γραφεις και το παιδι σου?'' και λιγο λιγο τον εχω κανει να ασχολειται με το παιδι πολυυυυ.Μερικες φορες δεν ειναι πως δεν τα θελουν ή δεν ξερω κ εγω τι..αλλα οσο να'ναι αντρες ειναι δεν μπορουν να ξερουν τι θελει το παιδι..{λιγοι ειναι αυτοι} δωσ'του να καταλαβει ποτι το παιδι τον χρειαζετε με αλλους τροπους..με ''γλυκες μπιχτες''..εγω ετσι εκανα παντως κ επιασε!
ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 4 875502 ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 4 875502 ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 4 875502
Nena έγραψε:Έλα, ο δικός μου αν τύχει να βγάλει τα πιάτα από το πλυντήριο (αν λεω... μια φορά στο τόσο) μου το κοπανάει τρείς μέρες, και το βράδυ μου αρχίζει "εγώ που σε βοήθησα σήμερα??
χαχαχα τι μ θυμισες τωρα...εμενα ειναι πολυυυ ακαταστατος..οταν λοιπον τ ''εμαθα'' να μαζευει τα πραγματα του μ ελεγε.. ''ελα ρε αγαπη μου..εγω μεχρι που κρεμασα το μπουφαν μ σημερα και μιλας κιολας..''
Λες και τον ειχα βαλει να σκαψει...τοοοσο πολυ ασε! ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 4 893968
κουραζονται μωρε...

79ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 4 Empty Απ: ερωτικη διαθεση. Πεμ Δεκ 02, 2010 6:29 am

erwtoulis

erwtoulis
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΘεονιΜ* έγραψε:
erwtoulis έγραψε:exoume kanei apires suzituseis, stenaxoriete, dixnei oti katalabenei to lathos tou alla i allagi tou krataei mia ebdomada k meta pali ta idia.
Εγω ξερεις τι κανω?επειδη και εμεις εχουμε εναν μπαμπα που δεν ειναι πολυ εκδηλωτικος...στον κοσμο τ θα ελεγα..προσπαθησα με συζητησεις αλλα ΔΕΝ και τωρα κανω το εξης:Μιλαω σαν να μιλαει η μπεμπα..για παραδειγμα ''Μπαμπακα μου ελα να κανουμε αγκαλιτσαα.μπαμπακα μ σε αγαπω πολυυυυυ..'' κουναω και το μωρο και ξελιγωνεται..στην αρχη δεν επιανε αλλα 1-2 τ ελεγα κιολας..''μα καλα γραφεις εμενα ρε αγαπη μου,γραφεις και το παιδι σου?'' και λιγο λιγο τον εχω κανει να ασχολειται με το παιδι πολυυυυ.Μερικες φορες δεν ειναι πως δεν τα θελουν ή δεν ξερω κ εγω τι..αλλα οσο να'ναι αντρες ειναι δεν μπορουν να ξερουν τι θελει το παιδι..{λιγοι ειναι αυτοι} δωσ'του να καταλαβει ποτι το παιδι τον χρειαζετε με αλλους τροπους..με ''γλυκες μπιχτες''..εγω ετσι εκανα παντως κ επιασε!
ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 4 875502 ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 4 875502 ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 4 875502
Nena έγραψε:Έλα, ο δικός μου αν τύχει να βγάλει τα πιάτα από το πλυντήριο (αν λεω... μια φορά στο τόσο) μου το κοπανάει τρείς μέρες, και το βράδυ μου αρχίζει "εγώ που σε βοήθησα σήμερα??
χαχαχα τι μ θυμισες τωρα...εμενα ειναι πολυυυ ακαταστατος..οταν λοιπον τ ''εμαθα'' να μαζευει τα πραγματα του μ ελεγε.. ''ελα ρε αγαπη μου..εγω μεχρι που κρεμασα το μπουφαν μ σημερα και μιλας κιολας..''
Λες και τον ειχα βαλει να σκαψει...τοοοσο πολυ ασε! ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 4 893968
κουραζονται μωρε...
xexexe i apantisi otan tou to kano ego auto me to moro i me grafei i leei "eides nikolaki mou aformi psaxni i mama na se pasari se mena.
etsi k mou ton kratisei ligo kai piaso na kano doulies sto spiti ksekinaei "krata ton na pao stin toualeta" meta apo 5 lepta "krata ton na kano ena tsigaro" , "krata ton na kano ena kafe" "piaston na pao na paro tsigara", "piaston na pao na paro kati na pioume" Ante meta na kaneis doulies....

80ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 4 Empty Απ: ερωτικη διαθεση. Πεμ Δεκ 02, 2010 7:02 am

ΘεονιΜ*

ΘεονιΜ*
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
erwtoulis έγραψε:
xexexe i apantisi otan tou to kano ego auto me to moro i me grafei i leei "eides nikolaki mou aformi psaxni i mama na se pasari se mena....Ante meta na kaneis doulies....

χαχαχ απιαστος δηλαδη ο αντρας σου!η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα Razz Razz Razz ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 4 215994 Razz ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 4 215994 Laughing

81ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 4 Empty Απ: ερωτικη διαθεση. Πεμ Δεκ 02, 2010 10:09 am

erwtoulis

erwtoulis
ΘεονιΜ* έγραψε:
erwtoulis έγραψε:
xexexe i apantisi otan tou to kano ego auto me to moro i me grafei i leei "eides nikolaki mou aformi psaxni i mama na se pasari se mena....Ante meta na kaneis doulies....

χαχαχ απιαστος δηλαδη ο αντρας σου!η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα Razz Razz Razz ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 4 215994 Razz ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 4 215994 Laughing
gia auto k ego ta sikosa psila prin tin epistimi. ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 4 688264

82ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 4 Empty Απ: ερωτικη διαθεση. Πεμ Δεκ 02, 2010 10:55 am

ΘεονιΜ*

ΘεονιΜ*
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βρηκα μια ερευνα για το θεματακι μας......
'''Μετά τη γέννα έρχεται η περίοδος της λοχείας, οπότε η μητέρα-γυναίκα προσφέρει στο μικρό της το γάλα της, μέσα από το θηλασμό. Είναι η πρώτη ουσιαστική επικοινωνία μητέρας-παιδιού και τα πρώτα ερωτικά μηνύματα που νιώθει η μητέρα για το παιδί της.

Στην περίοδο αυτή, πράγματι, η γυναίκα-μητέρα ξεχνάει τον άνδρα της, δίνοντας όλο το είναι της στο παιδί, νιώθοντας έντονα συναισθήματα γι' αυτό. Η σεξουαλικότητά της βρίσκεται σε αναστολή, ενώ το μητρικό φίλτρο, που ξεκίνησε από την εγκυμοσύνη της, δυναμώνει και την καλεί στον πρώτο δυναμικό ρόλο της, αυτό της μητέρας, που θα τον έχει σε όλη την υπόλοιπη ζωή της.

Η λοχεία είναι μια βάση της ζωής της λεχώνας, που περνάει κάποιες φορές έντονες ψυχοσυναισθηματικές εντάσεις και εξάρσεις, ευτυχώς σε ελάχιστες περιπτώσεις την οδηγούν σε σοβαρότερες ψυχικές επιπλοκές.

Η γυναίκα την περίοδο αυτή χρειάζεται αρκετή ξεκούραση, πολύ καλή διατροφή (θηλάζει και χρειάζεται ποιοτικό γάλα) και, βέβαια, είναι απαραίτητη η ψυχική της ηρεμία και η συναισθηματική κάλυψη του άνδρα της. Εκείνος δεν πρέπει να δείξει ζήλια και θυμό, γιατί η ίδια προτιμάει περισσότερο το μικρό της από τον ίδιο, πρέπει να καταλάβει ότι η γυναίκα του μέσα της περνάει μεγάλες αλλαγές και ότι τώρα τον χρειάζεται δίπλα της, δείχνοντάς της μάλιστα τη χαρά του και την ικανοποίησή του για το παιδί που γέννησε, τη σχέση και το γάμο τους.

Το ζευγάρι ολοκληρώνεται τόσο σεξουαλικά όσο και συναισθηματικά με την ύπαρξη ενός παιδιού. Η γυναίκα γίνεται περισσότερο γυναίκα, ολοκληρώνοντας τον εαυτό της και τη φύση της σ' αυτή τη διπλή ιδιότητα: της γυναίκας και της μητέρας.'''
Wink Wink Wink

83ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 4 Empty Απ: ερωτικη διαθεση. Σαβ Αυγ 09, 2014 6:34 am

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ζουζουνομαμα έγραψε:καλημερα κοριτσια. μετα απο 2 φυσιολογικους τοκετους εχει μειωθει [εωσ μηδενιστει] η ερωτικη μου διαθεση. πολλες φορες δεν θελω ουτε να με αγγιζει ουτε καν να με φιλα ο αντρας μου. δεν ξερω τι φταιει αλλα ουτε σε γιατρο παω, γιατι φοβαμαι.

Με άλλον άντρα, έχεις δοκιμάσει ;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις