Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
575 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 575 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26σουτιέν θηλασμου - Σελίδα 2 Empty Απ: σουτιέν θηλασμου Πεμ Απρ 26, 2012 7:57 pm

vanap

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, είστε πολύ κατατοπιστικές.
Θα πάω σε κάποιο κατάστημα εσωρούχων και θα πάρω από εκεί...
Γι αυτά στα Lidl μου είπε και μια φίλη μου αλλά δεν ξέρω για την ποιότητα και ακριβώς επειδή δεν ξέρω φοβάμαι...
valerakievelinaki τα έχεις δοκιμάσει?

27σουτιέν θηλασμου - Σελίδα 2 Empty Απ: σουτιέν θηλασμου Πεμ Απρ 26, 2012 9:57 pm

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vanap έγραψε:Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, είστε πολύ κατατοπιστικές.
Γι αυτά στα Lidl μου είπε και μια φίλη μου αλλά δεν ξέρω για την ποιότητα και ακριβώς επειδή δεν ξέρω φοβάμαι...

εγω πηρα ενα χθες απο τα λιντλ και μου φανηκε καλο!εχω αλλα 4 απο τις προηγουμενες εγκυμοσυνες-θηλασμους απο τα mothercare που ομολογω οτι με βολευαν(το ενα μονο το ειχα αγορασει 1 νουμερο μεγαλυτερο για τις πρωτες μερες που υπαρχει υπερπαραγωγη γαλακτος μεχρι να αποκατασταθει η παραγωγη συμφωνα με τη ζητηση) μεχρι που γνωρισα αυτο: http://www.mariaevita.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30539
το εχω λατρεψει!!!

28σουτιέν θηλασμου - Σελίδα 2 Empty Απ: σουτιέν θηλασμου Πεμ Απρ 26, 2012 10:07 pm

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vanap έγραψε:Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, είστε πολύ κατατοπιστικές.

οχι-δεν-τα-εχω-δοκιμασει-γιατι-πλεον-δεν-θηλαζω-αλλα-αν-θηλαζα-θα-επερνα!!τα-επιασα-και-ειναι-βαμβακερα-και-πολυ-ωραια-σαν-σχεδιο!!

29σουτιέν θηλασμου - Σελίδα 2 Empty Απ: σουτιέν θηλασμου Πεμ Απρ 26, 2012 10:10 pm

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΑ MOTEHR ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.ΤΑ ΦΟΡΑΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΕΥΕΤΟ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝΕ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΟ!

30σουτιέν θηλασμου - Σελίδα 2 Empty Απ: σουτιέν θηλασμου Πεμ Απρ 26, 2012 10:42 pm

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω αυτη τη φοραειχα παρει απο mothercare απο prenatal και απο h&m!

τα mothercare δεν μαρεσουν. ειναι ωραια αλλα πολυ σκετα
τα h&m απο τα πιο οικονομικα που βρηκα ωραια αλλα καπως.. αφηστε που μου ανεβαινε η ραντα απο πισω Twisted Evil
εμεινα πολυ ευχαριστημενη απο τα prenatal!!! σταθερα και ωραια εφαρμογη. ειχαν και σχεδιακι! Wink
αφου τωρα που τελειωσα τα φοραω ακομα μεστο σπιτι. με βολεψαν πολυ!

31σουτιέν θηλασμου - Σελίδα 2 Empty Απ: σουτιέν θηλασμου Πεμ Απρ 26, 2012 11:17 pm

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ πάλι τα έχω κόψει τα θηλασμού εδώ και πολύ καιρό. Φοράω κανονικά σουτιέν με ενίσχυση και απλά για να θηλάσω το παραμερίζω λίγο.

32σουτιέν θηλασμου - Σελίδα 2 Empty Απ: σουτιέν θηλασμου Πεμ Απρ 26, 2012 11:18 pm

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
antonix έγραψε:
vanap έγραψε:Επαναφέρω το θέμα...
Διανύω τον 7ο μήνα και θέλω να πάρω σουτιέν θηλασμού..
Μου είπαν να πάρω δύο νούμερα μεγαλύτερο από αυτό που φοράω τώρα....
μήπως είναι πολύ???

Καλησπέρα, εφόσον είσαι ήδη στον 7ο, μάλλον δε θα μεγαλώσει το στήθος πολύ περισσότερο. Εγώ στον 7ο πήρα τα σουτιέν και ήταν μια χαρά το μέγεθος όταν γέννησα. Τα περισσότερα καταστήματα με γυναικεία εσώρουχα έχουν, δεν είναι απαραίτητο να πας μόνο σε καταστήματα με είδη εγκυμοσύνης, που μεταξύ μας, τα triumph τα πήρα πολύ οικονομικότερα από ότι αυτά που πήρα από το Λητώ και τα ακριβοπλήρωσα. Ελπίζω να βοήθησα σουτιέν θηλασμου - Σελίδα 2 328109

Εμένα στον 9ο μεγάλωσε πολύ! Περίμενε να τα πάρεις στο τέλος, ένα νούμερο μεγαλύτερα από ότι θα φοράςμ όπως σου είπαν και τα κορίτσια.

33σουτιέν θηλασμου - Σελίδα 2 Empty Απ: σουτιέν θηλασμου Παρ Απρ 27, 2012 1:43 am

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω αυτη τη φορα που ασχοληθηκα με θηλασμο, ειδα οτι ενω ειχε μεγαλωσει το στηθος μετα τη γεννα εγινε πιο πολυ γιατι γεμισε και εγινε τσιτα ντουρο Laughing . αρα παρτε ενα και μετα τη γεννα δειτε το και αγοραστε και αλλο...

34σουτιέν θηλασμου - Σελίδα 2 Empty Απ: σουτιέν θηλασμου Παρ Απρ 27, 2012 2:08 am

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
supermama έγραψε:εγω αυτη τη φορα που ασχοληθηκα με θηλασμο, ειδα οτι ενω ειχε μεγαλωσει το στηθος μετα τη γεννα εγινε πιο πολυ γιατι γεμισε και εγινε τσιτα ντουρο Laughing . αρα παρτε ενα και μετα τη γεννα δειτε το και αγοραστε και αλλο...
Ακριβώς, μετά τη γέννα μεγαλώνει αρκετα και σφίγγει οπότε θες πιο μεγάλο νούμερο από τον ένατο μήνα.

35σουτιέν θηλασμου - Σελίδα 2 Empty Απ: σουτιέν θηλασμου Παρ Απρ 27, 2012 2:18 am

spyridoula1986

spyridoula1986
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
εγω σε δυο γεννες και 14 μηνες θηλασμου εκαστο παιδι δε φορεσα σουτιεν θηλασμου,το κανονικο απλα πιο μεγαλο...εβγαζα το στηθος εξω και θηλαζα!λετε γι'αυτο να μου επεσε τοοοσο πολυ το στηθος;βεβαια ανεκαθεν ειχα μεγαλο στηθος αλλα τωρα θελω το 5 νουμερο ενω πριν τις εγκυμοσυνες φοραγα 4...τωρα στη τριτη εγκυμοσυνη φοραω 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!υπαρχει πιο μεγαλο νουμερο;;;δε ξερω να τα μετραω με C και D ομως...

36σουτιέν θηλασμου - Σελίδα 2 Empty Απ: σουτιέν θηλασμου Παρ Απρ 27, 2012 2:33 am

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
spyridoula1986 έγραψε:εγω σε δυο γεννες και 14 μηνες θηλασμου εκαστο παιδι δε φορεσα σουτιεν θηλασμου,το κανονικο απλα πιο μεγαλο...εβγαζα το στηθος εξω και θηλαζα!λετε γι'αυτο να μου επεσε τοοοσο πολυ το στηθος;βεβαια ανεκαθεν ειχα μεγαλο στηθος αλλα τωρα θελω το 5 νουμερο ενω πριν τις εγκυμοσυνες φοραγα 4...τωρα στη τριτη εγκυμοσυνη φοραω 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!υπαρχει πιο μεγαλο νουμερο;;;δε ξερω να τα μετραω με C και D ομως...
Δεν πιστεύω να σου έπεσε γι'αυτό. Το θηλασμού βασικά το άνοιγμα έχει, δε νομίζω ότι κρατάει πιο καλά από ένα κανονικό. Δεν ξέρω καμία που να γέννησε και να μην της έπεσε καθόλου, πόσω μάλλον με 2 παιδάκια!

37σουτιέν θηλασμου - Σελίδα 2 Empty στηθος Πεμ Ιαν 10, 2013 3:44 pm

annamicha

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσια πριν την εγκυμοσυνη φορουσα 80-85 νουμερο σουτιεν στην εγκυμοσυνη 95 και τωρα 105 που θηλαζω. δεν μεγαλωσε πολυ το στηθος μου? και οταν σταματσω να θηλαζω, θα ξαναπαει στο νουμερο που φορουσα????

ασε που το στηθος εχει κρεμασει.
το δικο σας??/

38σουτιέν θηλασμου - Σελίδα 2 Empty Απ: σουτιέν θηλασμου Πεμ Ιαν 10, 2013 4:11 pm

PAMICHA

PAMICHA
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
No confused

http://otanexoesena.blogspot.gr/

39σουτιέν θηλασμου - Σελίδα 2 Empty Απ: σουτιέν θηλασμου Πεμ Ιαν 10, 2013 10:23 pm

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δε μεγάλωσε πολύ, φυσιολογικό είναι. Για μετά δεν ξέρω να σου πω. Σαφώς από κάποιο σημείο και μετά θα ξεπρηστει αλλά δεν ξέρω αν θα πάει εκεί που ήτανε.

40σουτιέν θηλασμου - Σελίδα 2 Empty Απ: σουτιέν θηλασμου Πεμ Ιαν 10, 2013 10:42 pm

vetaki..!

καλημερα!!!!κ εμενα καπου τοσο ειχε μεγαλωσει το στηθος μου,τωρα φοραω κανονικα τα παλια μου σουτιεν αρα λογικα επεστρεψε στο ιδιο μεγεθος..
οσο αφορα το "πεσιμο" εγω εχω την αισθηση οτι ειναι λιγο πιο χαλαρο αλλα νομιζω οτι για αυτο δεν ευθυνεται ο θηλασμος αλλα το μωρο που το σηκωνεις πχ για να ρευτει κ οσο να πεις στο πιεζει,ειναι ενα βαρος που σε πλακωνει στο στηθος!!!
αλλα χαλαλι του,να χει την υγεια του το βλασταρι μου (ολα τα παιδια του κοσμου) κ ας ειναι λιγο πιο χαλαρο το στηθος!!!!

41σουτιέν θηλασμου - Σελίδα 2 Empty Απ: σουτιέν θηλασμου Παρ Ιαν 11, 2013 1:52 am

mama_sto_synnefaki

mama_sto_synnefaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ έβαλα ένα νούμερο μεγαλύτερο ως έγκυος κι ένα ακόμα όταν γέννησα. Τα H&M με βόλεψαν πάαααρα πολύ! Για τη νύχτα έβαζα χωρίς μπανέλα, νομίζω mothercare ήταν αλλά δεν είμαι σίγουρη.

Τώρα που θηλάζω πλέον ελάχιστα το στήθος μου είναι ακριβώς όπως πριν... δυστυχώς δεν μου έμεινε το μεγάλο μέγεθος χαχαχα Laughing Embarassed

42σουτιέν θηλασμου - Σελίδα 2 Empty Απ: σουτιέν θηλασμου Παρ Ιαν 11, 2013 2:40 am

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια να σας ρωτήσω..σουτιέν εγκυμοσύνης πρέπει να φοράμε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης το βράδυ που κοιμόμαστε;

43σουτιέν θηλασμου - Σελίδα 2 Empty Απ: σουτιέν θηλασμου Παρ Ιαν 11, 2013 2:45 am

pamicha11

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
αν θελετε λιγο στηθος παρτε απο εμενα. φοραω 100. και ειμαι ακομα 27. ποσο θα μεγαλωσει ακομα???

44σουτιέν θηλασμου - Σελίδα 2 Empty Απ: σουτιέν θηλασμου Παρ Ιαν 11, 2013 2:55 am

mama_sto_synnefaki

mama_sto_synnefaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kleopatra εγώ άρχισα να φοράω σουτιέν τη νύχτα προς το τέλος της εγκυμοσύνης που άρχισε να τρέχει γάλα και βρεχόμουν (με αυτά τα ειδικά μαξιλαράκια). pamicha χεχεχε ευχαριστώ θα πάρω Wink

45σουτιέν θηλασμου - Σελίδα 2 Empty Απ: σουτιέν θηλασμου Παρ Ιαν 11, 2013 3:10 am

ισμηνη

ισμηνη
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εεε και εγω εδω χαριζω κ εγω αν θελετε στηθος το εχω και μου περισσευει...φοραω 100 τωρα στην εγκυμοσυνη μεγαλωσε κ αλλο κ δεν ξερω ποτε θα σταματησει πια Sad Sad
δεν μπορω πια εχω πονους στην πλατη...
οσο για σουτιεν κ εγω φοραω εγκυμοσυνης γιατι με μπανελα ποναει πολυ περισσοτερο το βαρυ στηθος,αλλα μονο την μερα το βραδακι θελω να κοιμαμαι ανετα...αυτα

46σουτιέν θηλασμου - Σελίδα 2 Empty Απ: σουτιέν θηλασμου Παρ Ιαν 11, 2013 3:38 am

pamicha11

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
to πιστευετε οτι καμπουριαζω και ποναει η πλατη μου?? εχω μεγαλο μωρε.

47σουτιέν θηλασμου - Σελίδα 2 Empty Απ: σουτιέν θηλασμου Τετ Οκτ 23, 2013 10:21 am

monokerina

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις