Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
247 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 247 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 5]

moroulou

moroulou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:
moroulou έγραψε:ΟΣΟ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!ΕΔΩ Κ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΧΙ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Η ΟΧΙ.ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑΥΤΟ Κ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΙΝΗΣΗ

Koπλιμέντα σου κάνει;
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΣΕΧ?ΕΓΩ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΟΡΜΟΝΩΝ-ΘΗΛΑΖΩ ΑΚΟΜΑ-ΜΠΟΡΕΙ ΟΧΙ.ΑΥΤΟΣ?ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΝΑΤΕ ΑΜΕΣΩΣ??

pantofla

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
moroulou έγραψε:
MariaM έγραψε:
moroulou έγραψε:ΟΣΟ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!ΕΔΩ Κ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΧΙ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Η ΟΧΙ.ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑΥΤΟ Κ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΙΝΗΣΗ

Koπλιμέντα σου κάνει;
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΣΕΧ?ΕΓΩ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΟΡΜΟΝΩΝ-ΘΗΛΑΖΩ ΑΚΟΜΑ-ΜΠΟΡΕΙ ΟΧΙ.ΑΥΤΟΣ?ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΝΑΤΕ ΑΜΕΣΩΣ??

Την ίδια απορία έχω κ εγώ. Εγώ έχω κάποια όρεξη άλλα με το μωρό και την κούραση ξεχνιέμαι λίγο, αλλά αυτός δεν έχει όρεξη? Εμείς κάναμε στις 40 μέρες ακριβώς και μετά τίποτα ακόμα. Μπορεί βέβαι κι αυτοί να μην ξέρουν πως να μας χειριστούν

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pantofla έγραψε:
moroulou έγραψε:
MariaM έγραψε:

Koπλιμέντα σου κάνει;

Την ίδια απορία έχω κ εγώ. Εγώ έχω κάποια όρεξη άλλα με το μωρό και την κούραση ξεχνιέμαι λίγο, αλλά αυτός δεν έχει όρεξη? Εμείς κάναμε στις 40 μέρες ακριβώς και μετά τίποτα ακόμα. Μπορεί βέβαι κι αυτοί να μην ξέρουν πως να μας χειριστούν

Σε αυτό που λες ότι δεν ξέρουν πως να μας χειριστούν έχεις δίκιο. Εμείς κάναμε στις 32 μέρες με πολύ προσοχή. Μερικοί άντρες ειδικά αν έχουν ζήσει την γέννα πολλές φορές επηρεάζονται πολύ. Βλέπουν και αυτοί την γυναίκα σαν να έχει μοναδικό ρόλο να είναι μητέρα. Είναι σαν να ξεχνάνε όσα έχουν ζήσει πριν το παιδί και ίσως και αυτό να το νοσταλγούν αλλά παράλληλα μάλλον πιστεύουν ότι δεν θα το ξαναζήσουν. Κοινώς φοβούνται να πάρουν πρωτοβουλίες γιατί γι' αυτούς ο κίνδυνος της απόρριψης είναι μεγαλύτερος. Ο ερχομός του παιδιού αλλάζει τα πάντα. Πρέπει όλα να τα χτίσουμε από την αρχή. Εγώ θα έλεγα πως αν κάνετε εσείς κάτι για τον εαυτό σας, αν αλλάξετε κάτι στην εμφάνισή σας, αν αλλάξετε διάθεση, τότε θα δουν και εκείνοι την αλλαγή αυτή και θα τους μπουν άλλες σκέψεις. Νομίζω δηλαδή πως επειδή την αλλαγή μέσω της εγκυμοσύνης την βιώνει περισσότερο η γυναίκα και ο άντρας είναι παθητικός σε όλο αυτό που συμβαίνει, παραμένει παθητικός όταν έρχεται το παιδί γιατί δεν ξέρει πως να φερθεί στην γυναίκα του. Θα έλεγα ότι μάλλον είναι πολύ μπερδεμένος. Μην το παίρνετε αρνητικά απαραίτητα αυτό. Νομίζω ότι λειτουργούν πολύ συναισθηματικά οι άντρες σας και δεν θέλουν να σας πιέσουν. Δείξτε τους ότι είσαστε ο ίδιος άνθρωπος με πριν, δείτε φωτογραφίες από ωραίες στιγμές μαζί, θυμηθείτε πόσο όμορφα έχετε περάσει και κάν' τε μαζί όνειρα για το μέλλον. Αν έρθετε συναισθηματικά κοντά, αν αφιερώσετε χρόνο στους 2 σας και αφήσετε το παιδί λίγο απ' εξω, θα ξαναβρεθείτε σιγά-σιγά. Εμένα αυτό που μου έλειπε ήταν ο άνθρωπος που είχα δίπλα μου και τον προσέγγισα. Γι' αυτό και ήρθαμε τόσο κοντά τόσο σύντομα μετά την γέννα. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν στιγμές που δεν έχω διάθεση αλλά αυτές είναι οι στιγμές που θέλω να είμαι μόνη μου και φυσικά υπάρχουν και οι στιγμές που έχω. Είναι ανθρώπινο. Είμαι σχεδόν όπως πριν, γιατί έχω συμβιβαστεί με την ιδέα ότι δεν θα γίνω όπως πριν. Πάνω από όλα είμαι μάνα. Μετά έρχονται τα υπόλοιπα.

moroulou

moroulou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΟΥΦ!!ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΚΙΟΛΑΣ!ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΣΤΟ ΣΕ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ!Η ΜΩΡΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΓΕΛΑΕΙ...!!!!!!!

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
moroulou έγραψε:ΟΥΦ!!ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΚΙΟΛΑΣ!ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΣΤΟ ΣΕ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ!Η ΜΩΡΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΓΕΛΑΕΙ...!!!!!!!

Παίρνω το θάρρος να σου πω ότι μήπως εκεί είναι το πρόβλημα; Μήπως νομίζεις ότι δεν τον έχεις πια καμία ανάγκη και αυτό φαίνεται; Το παιδί σου όμως χρειαζεται και τον μπαμπά του. Μην τον απομακρύνεις από κοντά σας. Σου μιλάω όπως θα μιλούσα σε μια φίλη μου γιατί σε καταλαβαίνω πως νιώθεις. Και εμένα ο γιος μου είναι πάνω από όλους με διαφορά!!! Όμως ξέρω ότι ο γιος μου μετά από κάποια χρονια όπως και η κόρη σου θα φύγουν από κοντά μας και θα κάνουν την δική τους ζωή. Δεν μπορούμε να κρεμόμαστε από πάνω τους. Στην καρδιά μας θα είναι πάντα πρώτοι γιατί είναι τα παιδιά μας. Όμως με κάποιους επιλέξαμε να περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας και με τους ίδιους να φέρουμε και στον κόσμο αυτά τα παιδιά. Και τώρα δεν το βλέπεις καθαρά γιατί το παιδί είναι ακόμα πολύ μικρό. Όμως όσο μεγαλώνει ίσως αρχίσει να σου λείπει η συντροφικότητα. Πρόσεχε τον σύντροφό σου. Πάνω από όλα είναι σύντροφος στην ζωή.

moroulou

moroulou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:
moroulou έγραψε:ΟΥΦ!!ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΚΙΟΛΑΣ!ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΣΤΟ ΣΕ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ!Η ΜΩΡΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΓΕΛΑΕΙ...!!!!!!!

Παίρνω το θάρρος να σου πω ότι μήπως εκεί είναι το πρόβλημα; Μήπως νομίζεις ότι δεν τον έχεις πια καμία ανάγκη και αυτό φαίνεται; Το παιδί σου όμως χρειαζεται και τον μπαμπά του. Μην τον απομακρύνεις από κοντά σας. Σου μιλάω όπως θα μιλούσα σε μια φίλη μου γιατί σε καταλαβαίνω πως νιώθεις. Και εμένα ο γιος μου είναι πάνω από όλους με διαφορά!!! Όμως ξέρω ότι ο γιος μου μετά από κάποια χρονια όπως και η κόρη σου θα φύγουν από κοντά μας και θα κάνουν την δική τους ζωή. Δεν μπορούμε να κρεμόμαστε από πάνω τους. Στην καρδιά μας θα είναι πάντα πρώτοι γιατί είναι τα παιδιά μας. Όμως με κάποιους επιλέξαμε να περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας και με τους ίδιους να φέρουμε και στον κόσμο αυτά τα παιδιά. Και τώρα δεν το βλέπεις καθαρά γιατί το παιδί είναι ακόμα πολύ μικρό. Όμως όσο μεγαλώνει ίσως αρχίσει να σου λείπει η συντροφικότητα. Πρόσεχε τον σύντροφό σου. Πάνω από όλα είναι σύντροφος στην ζωή.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ???ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ??ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΟΩ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ.ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΒΡΑΔΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ.ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ?? ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ..

moroulou

moroulou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
moroulou έγραψε:
MariaM έγραψε:

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ???ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ??ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΟΩ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ.ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΒΡΑΔΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ.ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ?? ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ..
ΑΑΑ!ΣΗΜΕΙΟΤΕΟΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ...ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ???javascript:emoticonp('Crying or Very sad')

eleftherna

eleftherna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM τα λες πολύ ωραία!!!
Κορίτσια είναι πολύ σημαντικό να φροντίζουμε πάνω από όλα τη σχέση μας με το σύντροφό μας. Μπορεί να είμαστε μανουλες πάνω από όλα, όπως πολλές λέτε, αλλά είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει γαλήνη και αγάπη στο σπίτι. Και είναι σημαντικό να τροφοδοτούμε συνεχώς την αγάπη που έχουμε με το σύντροφό μας...
Και κάτι ακόμα! Μην κοιμάστε χωρίς καληνύχτα, χωρίς μια αγκαλίτσα! είναι κρίμα! I love you

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
moroulou έγραψε:
MariaM έγραψε:

Άρα από ότι καταλαβαίνω σου λείπει ο άντρας σου, δεν είναι ότι αδιαφορείς. Έχεις δίκιο που νιώθεις έτσι. Και εγώ στον σαραντισμό είχα την ανάγκη από μια αγκαλιά του και ένα χάδι του αλλά είχα την μάνα μου μες τα πόδια μου όλη μέρα και εκείνος ένιωθε σαν σώγαμπρος στο σπίτι του. Όταν μας αφήσαν μόνους μας τους 3 μας ήταν πολύ καλύτερα. Άρα εσένα σου λείπει συναισθηματικά ενώ νιώθεις ότι εκείνος είναι στον κόσμο του. Σίγουρα φταίει και εκείνος για αυτό. Με τον ερχομό του μωρού απομακρυνθήκατε; Ξέρεις οι άντρες έχουν μεγαλύτερη ανάγκη το σεξ. Το λέω ωμά βέβαια, αλλά είναι γεγονός. Εύχομαι να ξεπεράσετε γρήγορα ότι σας κρατάει σε απόσταση και να έρθετε κοντά και ύστερα... ακόμα πιο κοντά.

ΥΓ. eleftherna σε ευχαριστώ πολύ για την φιλοφρόνηση!

popmark

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ :ΣΤΟΥΣ 9 ΜΗΝΕΣ !! ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΡΕΞΗ!ΚΑΝΑΜΕ,ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ...ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΣΕΞ ΑΠΛΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ.ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΟΤΙ Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΜΟΥ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΕΠΕΙΤΑ.ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ.ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΛΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ..ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ...ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΡΜΑ ΤΟΥ!!ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙΤΕ!ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΕΛΙΟ...ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΗΡΙΑΚΙ,Η ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΗΡΕΜΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ!ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΡΟΥΤΙΝΙΑΖΕΙ..ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΖΩΝΤΑΝΗ.ΕΝΑ ΧΑΔΙ,ΕΝΑ ΦΙΛΙ,ΜΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Η ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ...ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΕΛΕΙΣ!!!

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="popmark"..ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ...ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΡΜΑ ΤΟΥ!!ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙΤΕ!ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΕΛΙΟ...ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΗΡΙΑΚΙ,Η ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΗΡΕΜΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ!ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΡΟΥΤΙΝΙΑΖΕΙ..ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΖΩΝΤΑΝΗ.ΕΝΑ ΧΑΔΙ,ΕΝΑ ΦΙΛΙ,ΜΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Η ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ...ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΕΛΕΙΣ!!![/quote]

ΣΥΜΦΩΝΩ!! ΤΑ ΛΕς ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!

moroulou

moroulou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ.ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΑΥΤΟΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ...ΑΑΑΑΧΧΧΧ...

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
popmark έγραψε:...ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΕΛΙΟ...

Ναι ε, ο καημένος; Τραβάτε με κι ας κλαίω! Χαχαχα... Εμένα μου λέει στο τέλος τάχα όλο παράπονο "με βίασες"... Εκεί να δεις γέλιο!

moroulou έγραψε:...ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ...ΑΑΑΑΧΧΧΧ...

Αχχχχ, αυτό ξαναπέσ' το! Μπορεί ο άντρας να είναι η κολόνα του σπιτιού αλλά η γυναίκα είναι τα θεμέλια, η σκεπή, οι τοίχοι, τα παράθυρα και όλα τα υπόλοιπα.

pantofla

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
moroulou έγραψε:ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ.ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΑΥΤΟΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ...ΑΑΑΑΧΧΧΧ...

κ εγώ ακριβώς έτσι νιώθω. θΑ ήθελα να μου δείξει ότι με θέλει ακόμα κ ας έχει αλλάξει η ζώη μας

pantofla

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
moroulou έγραψε:ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ.ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΑΥΤΟΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ...ΑΑΑΑΧΧΧΧ...

κ εγώ ακριβώς έτσι νιώθω. θΑ ήθελα να μου δείξει ότι με θέλει ακόμα κ ας έχει αλλάξει η ζώη μας

princess 05/05/10

princess 05/05/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΠΩ ΠΩ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ...
ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙΣΤΡΩΣΡΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ...Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΩΤΑ...ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΕΣ ΑΛΛΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΥΠΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ...ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΞ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ...Η ΟΛΗ ΜΑΣ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ ΣΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ .ΕΜΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΟΙ 2 ΜΑΣ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΙΣΙΟ ΔΡΟΜΟ Η ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΕΠΙΛΟΙΝΩΝΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΝΕ ΕΧΕΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΛΑ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
princess 05/05/10 έγραψε:o titlos ta leei ola...edw kai 1,5 mina prospathoume na sigxrwnistoume na kanoume sex...i mikri mas den koimatai prin tis 2-2:30 to vradu...e meta peite mou alitheia posoi apo esas tha eixate diathesi gia sex?kai fusika ti kanoume mexri na koimithei?TRWME..einai kathara psuxologiko...gia na perasei i wra kai na mi saltaroume...niwthw xalia oxi apla de xwraw sta rouxa mou..de xwraw ston eafto mou

Βγάλτε τα ρούχα σου εσύ και ο άντρας σου και ξεκινήστε !
Ένας δυνατός καφές στις 2 το πρωί θα σας κάνει να πετάτε !

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 5]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις