Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
291 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 291 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 5]

Pelio

Pelio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Emeis perimenoume na koimithoun kai ta dyo (33 minon kai 53 imeron simera) kai vour gia sex, vour vour! Xoris sex den palevetai tipota SEX den kanoume, oli tin wra trwme kai to paidi den koimatai - Σελίδα 2 215994
Ki as eimaste kommatia THELOUME (kai gi'ayto palevoume kai ta koutsokatafernoume, oxi oti den mas exoun diakopsei...) 2-3 fores tin evdomada na erxomaste se epafi! Tis ypoloipes 4-5 trome... SEX den kanoume, oli tin wra trwme kai to paidi den koimatai - Σελίδα 2 536304
Orexi eixa apo ti stigmi pou mou perase i epirreia tis episkliridiou kai molis o giatros edose to ok (stis 22 meres meta apo kaisariki) tou dosame kai katalave!!! Etsi glitosa tin katathlipsi!!!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:.. Οι άντρες λαμβάνουν λάθος μηνύματα καμιά φορά ...

ναι, οι αντρες και τα μηνυματα...σημα καμπανα αλλα μονο αν ειναι μεσα σε καμπανα...αλλιως βρασε ρυζι..

thinkpink!

thinkpink!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
princess 05/05/10 έγραψε:o titlos ta leei ola...edw kai 1,5 mina prospathoume na sigxrwnistoume na kanoume sex...i mikri mas den koimatai prin tis 2-2:30 to vradu...e meta peite mou alitheia posoi apo esas tha eixate diathesi gia sex?kai fusika ti kanoume mexri na koimithei?TRWME..einai kathara psuxologiko...gia na perasei i wra kai na mi saltaroume...niwthw xalia oxi apla de xwraw sta rouxa mou..de xwraw ston eafto mou

Πόσο σε καταλαβαίνω...από τότε που γέννησα οι φορές που έχουμε κάνει σεξ είναι μετρημένες στα δάχτυλα(του ενός χεριού μη σου πω) στην κυριολεξία.Ο άντρας μου κοιμάται με τις κότες λόγω δουλειάς,η μπέμπα κοιμάται όταν ξυπνήσουν οι κότες,βοήθεια δεν έχω από κανέναν και είμαι πτώμα οπότε άκυρο,ειδικά τώρα με τα προβλήματα του μωρού πάνε 2 μήνες που δεν...λόγω στεναχώριας. Οπότε μην αγχώνεσαι υπάρχουν κ χειρότερα Sad

http://vrefikoispasmoi.blogspot.com/

lolalu

lolalu
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:Τί ώρα ξυπνάει το πρωί η μικρή σου; Νομίζω ότι μπορείς να τις φτιάξεις σταδιακά το πρόγραμμα ώστε να ξυπνάει νωρίς, να μην κοιμάται αργά το απόγευμα και να πέφτει για ύπνο για βράδυ νωρίς. Πχ. εμένα ξυπνάει 8:30πμ. Κοιμάται για 1,5 ώρα από τις 11:00πμ και μετά ξανακοιμάται για καμια ωρίτσα στις 3:30μμ. Απόγευμα δεν κοιμάται ξανά εκτός αν το έχει πολύ ανάγκη. Πέφτει για ύπνο 9:30 με 10:00 το βράδυ. Βέβαια αυτό θέλει προσαρμογή και δεν μπορεί να γίνει από την μία μέρα στην άλλη. Μπορείς να το πετύχεις τέταρτο-τέταρτο ή μισάωρο-μισάωρο. Ελπίζω να σε βοήθησα! SEX den kanoume, oli tin wra trwme kai to paidi den koimatai - Σελίδα 2 417472 Είναι γεγονός ότι ακόμα κάτι τόσο αυθόρμητο όπως το σεξ, πρέπει να μπει σε πρόγραμμα όταν έχεις παιδί, αλλά τι να κάνουμε... Κάποια στιγμή θα μεγαλώσουν, θα πάνε στρατό ή να σπουδάσουν, χαχαχαχα!
ακριβως το ιδιο προγραμμα το εχει και ο μικρος μου μονο πυ μονος του το εφτιαξε εγω απλα προσπαθω να το κρατησω.ειλικρινα σε καμμια περιπτωση δεν θα ηθελα στη ζωη μου προγραμματισμενο σεξ καλυτερα καθολου.οταν εχω ορεξη βρισκω χρονο.αλλιως τιποτα.10 λεπτα που κοιμαται καντε μια αρπαχτη στα γρηγορα.εκει που θα πεις στον αντρα σου κοιμηθηκε αυτος θα σε αρπαξει χωρις πολλα πολλα λογια και γρηγορω και καλο.δοκιμασε το.ετσι εκανα εγω.και κανω ακομα οταν δεν εχω χρονο. SEX den kanoume, oli tin wra trwme kai to paidi den koimatai - Σελίδα 2 328109 Embarassed Embarassed Embarassed

Maraki_D

Maraki_D
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια, η γιαγιά μου έλεγε "σε χαλεπούς καιρούς βρίσκουμε λύσεις"!!! Εγώ δεν το ξεχνάω, θέλει προσπάθεια το θέμα.... Very Happy Very Happy

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lolalu έγραψε:
ακριβως το ιδιο προγραμμα το εχει και ο μικρος μου μονο πυ μονος του το εφτιαξε εγω απλα προσπαθω να το κρατησω.ειλικρινα σε καμμια περιπτωση δεν θα ηθελα στη ζωη μου προγραμματισμενο σεξ καλυτερα καθολου.οταν εχω ορεξη βρισκω χρονο.αλλιως τιποτα.10 λεπτα που κοιμαται καντε μια αρπαχτη στα γρηγορα.εκει που θα πεις στον αντρα σου κοιμηθηκε αυτος θα σε αρπαξει χωρις πολλα πολλα λογια και γρηγορω και καλο.δοκιμασε το.ετσι εκανα εγω.και κανω ακομα οταν δεν εχω χρονο. SEX den kanoume, oli tin wra trwme kai to paidi den koimatai - Σελίδα 2 328109 Embarassed Embarassed Embarassed

Εμένα lolalu δεν το έφτιαξε μόνος του και αναγκάστηκα να του το φτιάξω εγώ. Κοιμόταν για βράδυ 6μιση το απόγευμα να φανταστείς και ξυπνούσε στις 4! Μιλάμε για δράμα! Έφταιγε το βιολογικό του ρολόι. Αυτό βέβαια τον πρώτο καιρό και ευτυχώς τον κατάλαβα γρήγορα και λίγο λίγο το διορθώσαμε και ξεκουράστηκα και εγώ επιτέλους. Αυτό όμως έγινε σταδιακά. Την πρώτη μέρα τον έβαλα για ύπνο 7παρά, την δέυτερη 7 και πάει λέγοντας. Έτσι δεν τον πείραξε και αυτόν. Και σταματήσαμε να είμαστε και στο πόδι από τα άγρια χαράματα. Είναι ανώδυνο για όσα παιδάκια δεν φτιάχνουν από μόνα τους πρόγραμμα ύπνου.
Όσο για τις αρπαχτές; Συμφωνώ απόλυτα. Είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεις γρήγορα τους ρυθμούς σου μετά την γέννα και να προσαρμόζεσαι στις νέες συνθήκες, και οι αρπαχτές βοηθούν πολύ και το λέω όσο πιο σοβαρά μπορώ.
Ζήτω οι αρπαχτές λοιπόν! SEX den kanoume, oli tin wra trwme kai to paidi den koimatai - Σελίδα 2 875502 SEX den kanoume, oli tin wra trwme kai to paidi den koimatai - Σελίδα 2 875502 SEX den kanoume, oli tin wra trwme kai to paidi den koimatai - Σελίδα 2 875502

mima

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Kalimera Princess , sigoura exeis pelagosei kai to katalaveno apolyta .Einai spoudaio omos oti yparxei thelisi kai apo tous dyo sas gia sex , skepsou oti merikes ypoferoun kai apo tin aporipsi tou syntrofou tous.Afou loipon thelete kai oi dyo tha prepei na koitaxete me kali synergasia na lysete to thema tou ypnou tis mikris. Ego exo dyo paidia 7,5 + 6 xronon , apo 40 imeron koimontousan 9 vrady me 9 to proi .Afto pou xreiazete einai na vreis ton logo pou xypnaei i mikri sou . Einai oti exei xortasei ton ypno i oti kati ginete oreo otan xypnaei kai to anazitaei? Pantos ego sta dika mou to katafera kovontas to vradino gala tou ypnou kai gia 3-4 meres otan xypnagane anti gia gala tous edina xamomili kai etsi emathe o organismos tous na min xypnaei apo peina . Sto leo afto kai isos se voithisei an yparxei antistixi periptosi kai einai thema biberou i galatos. Elpizo na pane ola kala .Min xexnas omos episis oti esto kai ena syntomo sex sto mpanio i stin krevatokamara me kleistin tin porta krataei tis orexeis anevasmenes anamesa sto zevgari.Einai simantiko na sintiroume tin epithymia gia ton syntrofo mas.

Pelio

Pelio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Maraki_D έγραψε:Κορίτσια, η γιαγιά μου έλεγε "σε χαλεπούς καιρούς βρίσκουμε λύσεις"!!! Εγώ δεν το ξεχνάω, θέλει προσπάθεια το θέμα.... Very Happy Very Happy

Έτσι είναι... Θέλει προσπάθεια! Μην αφήνεστε!!! SEX den kanoume, oli tin wra trwme kai to paidi den koimatai - Σελίδα 2 654316

nena1988

nena1988
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αχ βρε κοριτσια απο τη μια γελαω με τα παραδειγματα που φερνετε καποιες και απο την αλλη μου ερχεται να κλαιω,ακουω για προγραμμα σε μωρο για τις ωρες υπνου,πως θα τα καταφερω?Πω πω αγχωθηκα?Καλα για το sex δε τι να πω,στην αρχη της εγκυμοσυνης μου δεν ηθελα καθολου,μετα τον 4ο εχω κατι ορμες ειδικα τωρα στον 8ο αλλα αυτος δεν θελει γιατι φοβαται,αντε να δουμε μετα που γεννησω πως θα ειμαι,αν δεν κανουμε και sex βρε κοριτσια η μονη δωρεαν ευχαριστηση που μας εμεινε,θα τα πεξουμε με αυτην την καθημερινοτητα!

http://panotourtestismamas.blogspot.com/

lolalu

lolalu
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nena1988 έγραψε:αχ βρε κοριτσια απο τη μια γελαω με τα παραδειγματα που φερνετε καποιες και απο την αλλη μου ερχεται να κλαιω,ακουω για προγραμμα σε μωρο για τις ωρες υπνου,πως θα τα καταφερω?Πω πω αγχωθηκα?Καλα για το sex δε τι να πω,στην αρχη της εγκυμοσυνης μου δεν ηθελα καθολου,μετα τον 4ο εχω κατι ορμες ειδικα τωρα στον 8ο αλλα αυτος δεν θελει γιατι φοβαται,αντε να δουμε μετα που γεννησω πως θα ειμαι,αν δεν κανουμε και sex βρε κοριτσια η μονη δωρεαν ευχαριστηση που μας εμεινε,θα τα πεξουμε με αυτην την καθημερινοτητα!
αν ο γιατρος το επιτρεπει και προπαντων αν δεν νοιωθεις πονο μπορεις να το κανεις.εγω μεχρι τον 8ο και μισο το εκανα συνεχεια.κανει καλο στο μωρο απο οτι λενε αλλα απαγορευεται η εκσπερματωσει μεσα σου,δημιουργει ακομα και αποβολη.,μικροβια και τετοια

lolalu

lolalu
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:
lolalu έγραψε:

Εμένα lolalu δεν το έφτιαξε μόνος του και αναγκάστηκα να του το φτιάξω εγώ. Κοιμόταν για βράδυ 6μιση το απόγευμα να φανταστείς και ξυπνούσε στις 4! Μιλάμε για δράμα! Έφταιγε το βιολογικό του ρολόι. Αυτό βέβαια τον πρώτο καιρό και ευτυχώς τον κατάλαβα γρήγορα και λίγο λίγο το διορθώσαμε και ξεκουράστηκα και εγώ επιτέλους. Αυτό όμως έγινε σταδιακά. Την πρώτη μέρα τον έβαλα για ύπνο 7παρά, την δέυτερη 7 και πάει λέγοντας. Έτσι δεν τον πείραξε και αυτόν. Και σταματήσαμε να είμαστε και στο πόδι από τα άγρια χαράματα. Είναι ανώδυνο για όσα παιδάκια δεν φτιάχνουν από μόνα τους πρόγραμμα ύπνου.
Όσο για τις αρπαχτές; Συμφωνώ απόλυτα. Είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεις γρήγορα τους ρυθμούς σου μετά την γέννα και να προσαρμόζεσαι στις νέες συνθήκες, και οι αρπαχτές βοηθούν πολύ και το λέω όσο πιο σοβαρά μπορώ.
Ζήτω οι αρπαχτές λοιπόν! SEX den kanoume, oli tin wra trwme kai to paidi den koimatai - Σελίδα 2 875502 SEX den kanoume, oli tin wra trwme kai to paidi den koimatai - Σελίδα 2 875502 SEX den kanoume, oli tin wra trwme kai to paidi den koimatai - Σελίδα 2 875502

χιχιχιχ πλακα εχεις γελασα πολυ.πιστευω ο 1ος χρονος ειναι δυσκολος εκτος και τα αφηνεις να κλαινε αλλα κατα τη γνωμη μου παντα ειναι σκληρο για τα μωρα.διαβασα μια ερευνα σχετικα με το κλαμα και θα ηθελα να μαθω την αποψη σας αλλα δεν ξερω πως να την ανεβασω εδω.

kategk

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
nena1988 έγραψε:αχ βρε κοριτσια απο τη μια γελαω με τα παραδειγματα που φερνετε καποιες και απο την αλλη μου ερχεται να κλαιω,ακουω για προγραμμα σε μωρο για τις ωρες υπνου,πως θα τα καταφερω?Πω πω αγχωθηκα?Καλα για το sex δε τι να πω,στην αρχη της εγκυμοσυνης μου δεν ηθελα καθολου,μετα τον 4ο εχω κατι ορμες ειδικα τωρα στον 8ο αλλα αυτος δεν θελει γιατι φοβαται,αντε να δουμε μετα που γεννησω πως θα ειμαι,αν δεν κανουμε και sex βρε κοριτσια η μονη δωρεαν ευχαριστηση που μας εμεινε,θα τα πεξουμε με αυτην την καθημερινοτητα!

συμφωνώ!!! αρκιβώς έτσι πέρασα και εγώ την εγκυμοσύνη μου. τώρα 3 1/2 μήνες μετά τον ερχομό της μικρής μας ξεκινήσαμε δειλά δειλά, στην αρχή πολύ δύσκολά, αλλά σιγά σιγά βρήκαμε τους ρυθμούς μας. έχεις δίκαιο η καθημερινότητα δεν παλεύεται εύκολα χρειαζόμαστε συντροφικότητα και στοργική αγάπη.

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lolalu έγραψε:
χιχιχιχ πλακα εχεις γελασα πολυ.πιστευω ο 1ος χρονος ειναι δυσκολος εκτος και τα αφηνεις να κλαινε αλλα κατα τη γνωμη μου παντα ειναι σκληρο για τα μωρα.διαβασα μια ερευνα σχετικα με το κλαμα και θα ηθελα να μαθω την αποψη σας αλλα δεν ξερω πως να την ανεβασω εδω.

Άν έχουμε διαβάσει την ίδια έρευνα συμφωνώ. Νομίζω ότι δεν πρέπει να αφήνουμε τα μωρά να κλαίνε γιατί νιώθουν μόνα και αβοήθητα και επιπλέον τους περνάμε και λάθος μηνύματα. Θα ψάξω να βρω την πηγή που το διάβασα εγώ και θα το ανεβάσω.

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Νένα μην επηρεάζεσαι δεν είναι όλα τα μωράκια ίδια. Πολλά είναι τα μωράκια που κάνουν την μέρα νύχτα αλλά όλα στρώνουν και δεν χρειάζεται ιδιαίτερο κόπο. Όλα είναι παροδικά και όσο μεγαλώνει το μωρό είναι όλο και καλύτερα. Και μεγαλώνουν πάρα πολύ γρήγορα τα παιδιά... Τον βλέπω κάθε μέρα 24 ώρες το εικοσιτετράωρο αλλά αντιλαμβάνομαι τις αλλαγές.

lolalu

lolalu
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:
lolalu έγραψε:

Άν έχουμε διαβάσει την ίδια έρευνα συμφωνώ. Νομίζω ότι δεν πρέπει να αφήνουμε τα μωρά να κλαίνε γιατί νιώθουν μόνα και αβοήθητα και επιπλέον τους περνάμε και λάθος μηνύματα. Θα ψάξω να βρω την πηγή που το διάβασα εγώ και θα το ανεβάσω.
a πολυ ωραια.εγω τη βρηκα στο babyspace.τη βρηκα ενδιαφερουσα ερευνα.και λογικη.σ'ευχαριστω

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lolalu έγραψε:
a πολυ ωραια.εγω τη βρηκα στο babyspace.τη βρηκα ενδιαφερουσα ερευνα.και λογικη.σ'ευχαριστω

Να! Εγώ εδώ το διάβασα εδώ. Το blog της mamalydia, έχει το κείμενο της Margaret Chuong-Kim, μεταφρασμένο και διαβάζοντάς κατάλαβα πόσο δίκιο έχει.
http://mamalydia.wordpress.com/2011/01/20/possible-dangers-of-cio/
Και εγώ σε ευχαριστώ.

maria_86

maria_86
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΣΥΓΝΩΜΗ ΒΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΤΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ??????ΤΟΣ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΣΤΟ ΨΗΤΟ!!!!!!!!!ΕΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΜΑΣ!!!!- ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΙΚΥ?????ΑΜΕ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΛΑ!!!!!!! SEX den kanoume, oli tin wra trwme kai to paidi den koimatai - Σελίδα 2 215994
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΡΙΛΑΞ...ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ Η' ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΜΑΣΑ ΠΑΛΙ Η' ΣΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΔΕΜΕΝΟΣ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩ ΤΟΝ Η/Υ....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΕΞΥΠΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ!!!!! ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ!!!!ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΖΙ!!!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!

MERLIA

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
αφου το μωρο ξυπναει τοσο αργα το πρωι μηπως ειναι καλη η λυση να το αφησετε για το πρωι? γιατι εμεις αυτο κανουμε εδω και καιρο.το βραδυ συνηθως ειμαστε πτωματα.

evvi

evvi
εγω δεν εγχω ακομη το μωρακι μου αλλα και τωρα για λιγο καιρο μου ειπε ο γιατρος να απεχουμε επειδη στην προηγουμενη επαφη ειχα καφε υγρα. αλλα αισθανομαι ασχημα απο την μια και πρωτα πολλα αυτο ειναι η υγεια του μωρου αλλα δε μου αρεσει που δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα γτ προ εγκυμοσυνης ειχαμε αρκετα ενεργη ερωτικη ζωη. και με στεναχωρει που δεν μπορω να τον ικανοποιησω και με φοβιζει αυτο γτ δε ξερω μηπως εκτονονετε πουθενα αλλου και δεν εννοω σε αλλη γυναικατο εχουμε συζητησει οταν ειχα μαθει οτι ειμαι εγκυος και μου ειπε πως δεν υπαρχει περιπτωση και οτι θα κανει υπομονη οσο χρειαζετε και να μην στεναχωριεμε. αλλα εχω πολλες ενδειξεις οτι μαλλον μου λεει ψεμματακια και αυτο ειναι μου με ενοχλει σε ολα αυτα το ψεμμα οχι τιποτα αλλο.(παραλογιζομαι πρωι πρωι το ξερω) Sad αν ειμαι τρελη πεστε μου

mary85

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
οι άντρες είναι η αλήθεια οτι δεν αντέχουν και πολύ χωρίς seχ!αστον άνθρωπο να εκτονωθεί!νομίζω πως ντρέπεται να σου το πεί γιατί θα αισθανθεί άβολα και είναι φυσικό να σε πειράξει!απλά να μην το σκέφτεσαι!όλοι άντρες το ίδιο κάνουν και είναι απόλυτα φυσιολογικό!

pen

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
kalispera,sthn dikia mou periptosh ego k o antras mou eimaste 29 xronon(kai to aimas mas vrazei)emeina egyos k olh thn ora legame pote tha gnniso gia na to kanoume k pali k genika ipirxe poly pathos metaksi mas panta...
molis gennisa ithela poly na to kanoume k genika h mpempa htan poly isixi k eixame arketo xrono.o antras mou ksafnika me apofevge k den thelei me tpt na to kanoume k oses fores prospathousame den mporouse me tpt perasan 6 mhnes k akoma tpt eno ego thelo para poly, tou exo prothnei apeira pragmata den ksero ti allo na kano k to thema einai oti mas exei apomakrinei poly avto to thema...den mporo na katalavo ti ekana k ti ftaiei? na tou proteino na pame se simvoulo?

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pen έγραψε:kalispera,sthn dikia mou periptosh ego k o antras mou eimaste 29 xronon(kai to aimas mas vrazei)emeina egyos k olh thn ora legame pote tha gnniso gia na to kanoume k pali k genika ipirxe poly pathos metaksi mas panta...
molis gennisa ithela poly na to kanoume k genika h mpempa htan poly isixi k eixame arketo xrono.o antras mou ksafnika me apofevge k den thelei me tpt na to kanoume k oses fores prospathousame den mporouse me tpt perasan 6 mhnes k akoma tpt eno ego thelo para poly, tou exo prothnei apeira pragmata den ksero ti allo na kano k to thema einai oti mas exei apomakrinei poly avto to thema...den mporo na katalavo ti ekana k ti ftaiei? na tou proteino na pame se simvoulo?

Εγώ λέω να πάτε. Μήπως ήταν παρρόν στη γέννα και είδε κάτι που δεν έπρεπε;

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Pen εμένα αυτο που μου λες μου φαινεται πολύ υποπτο...Μετά από τόσο μεγάλη αποχή λόγω του μωρού έπρεπε να είχε τρελές ορέξεις. 2 πράγματα μπορει να συμβαίνουν κατα τη γνώμη μου. Το 1ο ειναί αυτό το σύνδρομο που οι αντρες μετα τη γεννηση του παιδιού τους "Αγιοποιούν " τη γυναικα τους και δεν θέλουν να την "αγγιξουν" για να μην την σπηλώσουν. Αυτό είναι κατι ψυχολογικό και για να αντιμετωπιστει πραγματικα χρειάζεται η βοηθεία ειδικου.
Το άλλο ενδεχόμενο είναι καλύπτει τις ανάγκες του με άλλους τρόπους ή με άλλη γυναικα. Στη θέση σου θα προσπαθούσα να αποκλείσω το 2ο πριν καταφύγω στην γνώμη του ειδικού. Ψαξ τον λίγο που ειναι και τι κάνει οταν ειναι εκτος σπιτιού. Είναι κατινιστικα αυτά που λέω το ξέρω αλλά καμια φορα όσο πιο γρήγορα ψιλιαστούμε κάποια πραγματα και προσπαθήσουμε να τα αντιμετωπισουμε από τη ρίζα τοσο πιο εύκολο ειναι να βρεθει λύση. Με το να εθελοτυφλούμε δεν κερδίζουμε τίποτα.

Ελπίζω να μην σε στεναχωρησα pen και ελπίζω πραγματικα στην δική σου περιπτωση να είναι καθαρά ψυχολογικό το πρόβλημα του άντρα σου. Απλα πρέπει να σκεφτεις όλα τα ενδεχόμενα.

pen

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
h alithia einai oti htan paron sth genna...einai dinaton na ftaiei avto? den ksero ti allo na kano, pali xthes prospathisme k tpt,den mporousame pali...ksexasa na sas po oti apo thn stigmh pou gennisa den thelei na koimatai mazi mou epeidh ton ksipnaei h mpempa...k koimatai sto domatio ths mpempas pou etoimasame..k panta ego pao molis koimatai h mpempa ta vradia...pantos den leipei k polles ores apo to spiti mono douleia paei k mea amoesos spiti...den ksero ti allo na skefto!!!! ;-(

freedom

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
MariaM έγραψε:
pen έγραψε:kalispera,sthn dikia mou periptosh ego k o antras mou eimaste 29 xronon(kai to aimas mas vrazei)emeina egyos k olh thn ora legame pote tha gnniso gia na to kanoume k pali k genika ipirxe poly pathos metaksi mas panta...

Εγώ λέω να πάτε. Μήπως ήταν παρρόν στη γέννα και είδε κάτι που δεν έπρεπε;
steile moy sto 8105970@gmail.com na milisoyme kai na soy po tin gnomi moy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 5]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις