26 Απ: Βρε λετε;;;;;μπα δε νομιζω Πεμ Φεβ 03, 2011 12:31 pm
marinadaniel
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
tzeni έγραψε:10 μερες πριν ειχαμε κανει μια εξξεταση και ειχε βγει οτι δεν μπορουμε να κανουμε παιδια μαζι με τον αντρα μου με αλλους συντροφους μας ειχαν πει μπορουμε ευτυχως ο γυναικολογος μου ηταν ψυχραιμος και δεν μαφησε να κανω εξωσωματικη...
οντως μπορει να συμβαινει απλα ειναι σπανιο!!κανεις μια εξεταση που δεν θυμαμαι τονομα και βλεπουν την κινητικοτητα των σπερματοζωαριων στον κολπο σου !εμας για παραδειγμα ενω το σπερμοδιαγραμμα ηταν μια χαρα ...μεσα μου μετα απο 4 ωρες αν θυμαμαι καλα ηταν εντελως ακινητα ..νεκρα!!!! η μικροβιολογος εκει επι τοπου μου ειπε οτι αν θελω να μεινω εγγυος απο τον αντρα μου μονο εξωσωματικη(τι χαζη αλλα βλεπεις ηταν διευθυντρια σε κεντρο εξωσωματικης)...η μια θεραπεια με μεταγγιση αιματος απο μενα προς τον συζηγο και αντιστροφα για να μην παραγω σπερματοκτονα(για το συγκεκριμενο delivery του αντρα μου χαχαχαχα)MariaM έγραψε:tzeni έγραψε:10 μερες πριν ειχαμε κανει μια εξξεταση και ειχε βγει οτι δεν μπορουμε να κανουμε παιδια μαζι με τον αντρα μου με αλλους συντροφους μας ειχαν πει μπορουμε ευτυχως ο γυναικολογος μου ηταν ψυχραιμος και δεν μαφησε να κανω εξωσωματικη...
Αυτό ακριβώς έχουν πει και σε μία φίλη μου που προσπαθεί! Τελικά, σαχλαμάρα είναι ή όντως μπορεί να συμβαίνει, γιατί εμένα με το μικρό μου το μυαλό μου φαίνεται μλκια;
tzeni έγραψε:οντως μπορει να συμβαινει απλα ειναι σπανιο!!κανεις μια εξεταση που δεν θυμαμαι τονομα και βλεπουν την κινητικοτητα των σπερματοζωαριων στον κολπο σου !εμας για παραδειγμα ενω το σπερμοδιαγραμμα ηταν μια χαρα ...μεσα μου μετα απο 4 ωρες αν θυμαμαι καλα ηταν εντελως ακινητα ..νεκρα!!!! η μικροβιολογος εκει επι τοπου μου ειπε οτι αν θελω να μεινω εγγυος απο τον αντρα μου μονο εξωσωματικη(τι χαζη αλλα βλεπεις ηταν διευθυντρια σε κεντρο εξωσωματικης)...η μια θεραπεια με μεταγγιση αιματος απο μενα προς τον συζηγο και αντιστροφα για να μην παραγω σπερματοκτονα(για το συγκεκριμενο delivery του αντρα μου χαχαχαχα)MariaM έγραψε:tzeni έγραψε:10 μερες πριν ειχαμε κανει μια εξξεταση και ειχε βγει οτι δεν μπορουμε να κανουμε παιδια μαζι με τον αντρα μου με αλλους συντροφους μας ειχαν πει μπορουμε ευτυχως ο γυναικολογος μου ηταν ψυχραιμος και δεν μαφησε να κανω εξωσωματικη...
Αυτό ακριβώς έχουν πει και σε μία φίλη μου που προσπαθεί! Τελικά, σαχλαμάρα είναι ή όντως μπορεί να συμβαίνει, γιατί εμένα με το μικρό μου το μυαλό μου φαίνεται μλκια;
ο γυναικολογος απο την αλλη με ηρεμησε και μου ειπε να κανουμε υγειινη διατροφη για 2 μηνες να φυγουμε ενα 4ημερο μονοι μας καπου και να χαλαρωσουμε..να μην σκεφτομαστε τιποτα και αν δεν γυρισεις μου ειπε εγγυος τοτε θα ξανακανουμε την εξεταση και αν το αποτελεσμα ξαναβγει αρνητικο τοτε μιλαμε για εξωσωματικη..μου ειπε οτι το εχει δει σε αρκετες περιπτωσεις και ειναι ανεξηγητο αλλα τις περισσοτερες φορες επανερχεται σπανια ειναι μονιμο προβλημα!!
στην δικη μου περιπτωση παντως ηταν βλαμμενη η μικροβιολογος γιατι μαλλον ημουν ηδη εγγυος και δεν το τσεκαρε καν στην εξεταση αιματος!!και για το λογο αυτο παρηγαγε ο οργανισμος μου σπερματοκτονα
πες στην φιλη σου οτι θα πρεπει να αποτοξινωθει απο ολα ...κυριως απο το στρεςς και ιδιως ο αντρας της!!!!!το αγχος στους αντρες χτυπαει κατευθειαν εκει!!και ολα θα πανε καλα..η κατασταση ειναι συνηθως αναστρεψιμη
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης