Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
191 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 191 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

26ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΚΙΑ ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ Πεμ Μαρ 03, 2011 4:47 am

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula έγραψε: Τι στο καλο ντεντεκτιβ γινανε οι πεθερες;; Τι ψαχνουν;;

Nena έγραψε:Τι ψάχνουν... Πειστήρια για την ακαταλληλότητα της νύφης.. Λες και θα έχει φωτογραφία του γκόμενου στο συρτάρι του κομοδίνου...

Εμένα προσωπικά είμαι σίγουρη ότι έψαξε τη μπιζουτιέρα μου για να δει τι κοσμήματα έχω -που δεν έχω- και όλα τα δωράκια που φέρανε στη μικρή (ματάκια, χαντρούλες, βραχιολάκια...)
Ίσως ήθελε να δει αν σιδερώνω καλά τα σώβρακα του γιου της...

27ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΚΙΑ ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ Πεμ Μαρ 03, 2011 5:34 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
blackrose έγραψε:καλησπερα κι απο μενα....νεα εδω....και μελλουσα μαμα στο πρωτο μου μωλακι!!!!!
αχ...αχ....πονεμενο θεμα η πεθερα.....αφηστε τα!!!!
να σας πω για εμενα???
ειμαι 25 χρονων και η πεθερα μου θελει μεχρι και τα ρουχα μου να φοραει!!!!!!!!
μεχρι και να βαφεται οπως εγω.....εκεινη ειναι 52.νεα μεν αλλα οχι και να θελει να φοραει πχ νεανικα μπλουζακια με κορδονια στο λαιμο κ τετοια!!!!!! ναι ...ναι...ναι...
καλα οτι μπλεκεται παντου??? δεν το συζητω!!! και ιδιως τα 2 χρονια που εμενα μεσα στα πεθερικα εμπαινε μεσα στην κρεβατοκαμαρα μας χωρις καν να χτυπησει πορτα!!! θα μου πειτε δεν κλειδωνατε?? ε ναι αλλα μια στο τοσο κι εμεις πχ μεσιμερι απτην κουραση ξαπλωναμε και ξεχναγαμε....που να φανταστω οτι θα εμπαινε για να χαιδεψει το καμαρι το γιο της να ξυπνησει...ελα καμαρι μου σηκω (οταν ειχε καποια δουλεια)...θα μ πειτε εσυ δεν τον σηκωνες..?? προλαβαινα???? να με φιλαει ο αντρας μου και να μπαινει αναμεσα μας !!!!! και να λεει την μαμα δεν θα την φιλησεις??????χαχαχαχαα!!!
μεχρι που φυγαμε και μενουμε μονοι μας καποια χρονια τωρα...αλλα παντα θελει να εχει αποψη σε ολα να μου υπαγορευει τι να κανω σε ολα...ειμαι μικρη λεει...και μαθαινω....θελει να φαινεται οτι ειναι ο τυπος της πεθερας που αγαπαει την νυφη της!αλλα εγω πιστευω οτι πισω μου πολλα λεει....η εχει πει........
θελετε κ αλλα??αρραβωνιαζομαστασν και εκλαιγε που μεγαλωσε ο γιος της και της τον παιρνουν!!!τα λεγε κιολας!!καλα εχω μαθει τα παντα για τις πρωην του αντρα μου και με εχει συγκρινει με πολλες καταμουτρα!!!!!μια φορα φανταστειτε ετυχε να δουμε μια πρωην του σε ενα γαμο ...και η μανουλα του παραδιπλα ελεγε.....αυτην εκει ειναι η πρωην του....ε καμαρι μου την ειδες ε?????
καλα μιλαμε πολλα!!!!!!
εμεινα εγκυος και αρχισε.να λεει: δεν θα θελει να φευγει απο την γιαγια ο μπεμπης....θα παρω την κουνια του τα ρουχα του ολα κουβερτακια κτλ να τα εχω ετοιμα θα αγιασω και το σπιτι με παπα οταν ερθεις λεχωνα εδω να ειναι ολα ετοιμα.....!!!!!!!!
εντωμεταξυ υπενθυμιζω οτι εχω ανοιξει σπιτικο( στο οποιο δεν παταει καθολου το ποδι της μεσα ουτε για καφε!!!!! μια φορα πηγαμε διακοπες και της αφησαμε τα κλειδια και ηρθε και εκανε γενικη το σπιτι μου το οποιο ειχα στην τριχα και τα ξεσικωσε ολα!!!! σαν να με λεει βρωμιαρα!!!))....εχω κανει τα κουμαντα μου με τον αντρα μ για το μωρακι μας....κι εκεινη κανει σχεδια και λεει οτι εκει θα ειμαι λεχωνα στο σπιτι της οτι εκει στην ουσια θα ζει το παιδι μας!!!!!

ναι...της ειπε ο αντρας μου οτι λεχωνα θα ειμαι στο σπιτι μας!ουτε στην μαμα μου ουτε στην πεθερα.κι οτι οποια βοηθεια ευπροσδεκτη...αλλα βοηθεια...οχι χωσιμο!! και εκεινη ξυνισε βεβαια αλλα μπροστα μου δεν το εδειξε!! ααα....συν οτι εκανε και σχεδιο βαφτισης απο τωρα!!!! να γινει μετα την εκκλησια φαγοποτι στο σπιτι της με κετερινγκ και ολα απο αυτηην οπως τα φανταζεται!!!!του παιδιου μου την βαφτιση!!!χαχαχαχα ποσα ειναι που δεν χωρανε να τα πω!!!!!!!!! να δοκιμαζει ρουχα απτις ντουλαπες μου! να συγκρινει το σωμα της με το δικο μου...!!και επειδη ειμαι 1.63 υψος να με λεει κοντοστουπο για πλακα!!!!!εγω????τι κανω???? πλεον τα συζηταω και τα εξηγω ολα στον αντρα μου,πως αισθανομαι οταν με μειωνει....οταν με υπαγορευει και θελει να δειχνει οτι εκεινη θα κανει το δικο της,εχει δει κι ο ιδιος και εχει καταλαβει πια τι εννοω και με στηριζει ακομη κ μπροστα της!!! αλλα ποτε δεν θα τον κανω να μαλωσει μαζι της!! ποτε δεν θελω να τον επηρεασω ως εκει.πιστευω οτι με 2 κοφτες κουβεντες κοβετε η φορα !!! υπομονη!!!!!!!!!!! και εχει ο θεος!!!!!!!!! το νινι μου πανω απ ολα και εκεινη αν νομιζει οτι θα γινουν τα δικα της ειναι γελασμενη...!!!!!!πολυ μαλιστα!!!!! τι λετε κοριτσια??????

απίστευτη η πεθερά σου!! πραγματικά τραγική..!!.τι να πω..χαρά στην υπομονή σου!!

28ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΚΙΑ ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ Πεμ Μαρ 03, 2011 5:46 am

Σούλα

Σούλα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εχω βαρεθει πραγματικα να τις βριζω τις ΣΤΡΙΓΚΛΕΣ...καθε φορα που διαβαζω κατι για πεθερα μου ερχεται στο νου η δικια μου η μαλακο,και με πιανουν τα νευρα...ουτε να την βλεπω δεν θελω ουτε να την ακουω την σκατενια..
και η δικια μου με το ντυσιμο και με το μαλλι εχει κολλημα...σαν να ειναι 20αρα ασχετα και αν ειναι 65..ξου
ξου ξου

29ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΚΙΑ ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ Πεμ Μαρ 03, 2011 6:00 am

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχαχαχαχα tziz καλοοοοοοοο

Σουλα αχαχαχαχχαχαχαχα τι κοσμιτικα επιθετα!!!!!!

Εμενα η δικια μου δεν τολμαει να μου κανει τιποτα, καποτε ναι και για λιγο, γυρισα ολα τα τραπεζια αναποδα και τρομαξεεεεε!!!!

30ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΚΙΑ ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ Πεμ Μαρ 03, 2011 6:04 am

Σούλα

Σούλα
μπραβο βασουλα Respect Respect Respect ..το εκανες εεε?
ποσες φορες μου ερχεται να παω στο σπιτι της και να τι κανω καλοκαιρινο δεν μπορεις να φανταστεις!! ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 654655 ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 654655
αλλα που θα παει?

31ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΚΙΑ ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ Πεμ Μαρ 03, 2011 6:11 am

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν τολμαει να μου κανει τιποτα και δεν χρειαζεται πια να κανω κατι εγω, ο ανδρας μου μπαινει στην μεση και την στελνει απο κει που ηρθε, την εμαθε να με σεβεται αυτο πολυ απλα, για αυτο σας λεω ειναι θεμα αντρα, αν δεν μιλαει αυτος τοτε ολες παιρνουν δικαιωματα!!!

32ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΚΙΑ ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ Πεμ Μαρ 03, 2011 12:30 pm

blackrose

blackrose
αχ κοριτσια οτι και να μου πειτε δε θα ενοχληθω καθολου!!!
vasoula μου απλα αρχικα μενοντας σπιτι των πεθερικων μου και οντας μολις 21 χρονων τοτε και απειρη για πεθερικα και τετοια εγω προσπαθουσα να κανω υπομονη και να δειχνω οσο πιο ευγενικα γινοταν οτι καποια πραγματα με ενοχλουν......αν ειχα την δυνατοτητα τοτε να μεινω μονη μου ισως να μην εκανα τοση υπομονη αλλα εκανα γιατι μου προσφεραν πολλα και ελεγα αντε να το καταπιω μην φανω εγω η αχαριστη στο τελος...!!!!

εγω καταλαβα πως ναι εχω μια ζηλιαρα πεθερα που ειχε αδυναμια ...και εχει!! στον αντρα μου και δεν περιμενε ποτε να ερθει η στιγμη που ο γιοκας της θα τα αλλαζε ολα για μια γυναικα(...αυτη ειμαι εγω ...χιχιχιχ ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 328109 ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 328109 ) και ακομη και τωρα προσπαθει να επεμβει και να πεταει του τυπου κουβεντες... :΄-σιγα μην καταλαβε ο γιος μου οτι ερχεται ενα μωρο/...οτι θα γινει μπαμπας!!!το καμαρι μου...!!! λεει....ενω στην ουσια για μενα εκεινη ειναι που δεν λεει να καταλαβει οτι ο γιος της κοντευει τα 30 και ναι ξερει οτι θα γινει πατερας γ αυτο κ αναλαμβανει ευθυνες!! διαλεγω απλα την πλαγια οδο να της δειξω αυτα που θελω για να μην μου βγει απο πανω αργοτερα...και οταν δω οτι καποια πραγματα τα <<χεζει>> εντελως( συγνωμη για την εκφραση Embarassed ) ε δεν της ανοιγω τα περιθωρια....η καλυτερη μεθοδος μου πλεον ειναι ...βαζω μπροστα τον αντρα μου και της τα χωνει και δεν σηκωνει κουβεντα!!!εγω με τις πραξεις μου τις δειχνω πως οτι και να λεει αυτο που θελω εγω κ ο αντρας μου θα κανουμε........
παντως ειναι κατι αλλα περιστατικα να γελατε!!!!! μεχρι και στρινγκ πηγε κ αγορασε να βαλει σαν τα δικα μου τοτε που εμενα σπιτι και απο κανενα που απλωνα το εβλεπε!!!!!!(ξερετε σχεδιακια δαντελιτσες!!!!!! affraid affraid affraid ) εγω???? γελουσα βεβαια γιατι αλλιως θα της τα φοραγα καπελο!!!! ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 606100

παντως ευχομαι ποτε να μην γινω ετσι....που ξερω πως ποτε δεν θα φερθω ετσι σαν πεθερα..δεν ειναι στο χαρακτηρα μου....

οι πεθερες του 21ου αιωνα κατ εμε αρχιζουν και σαλταρουν την βλεπουν και καλα οσο μεγαλωνω μωριζω !!!!χαχαχαχαχα αφηστε τα τα σκεφτομαι και γελαω αλλα καμια μερα.....αχ...αχ...αχ....θα γινει μαχη!!!!! ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 186566 ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 186566

33ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΚΙΑ ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ Πεμ Μαρ 03, 2011 1:06 pm

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μετά την πεθερά με τα τιγρε και τα λεοπάρ, του Ευακίου, τώρα και η πεθερά με τα στρινγκ! Σε νέα βελτιωμένη έκδοση... καμια πεθερα με τσεμπέρι έχει απομείνει, ή όλες το παίζουν trendy πλέον?????

34ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΚΙΑ ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ Πεμ Μαρ 03, 2011 1:36 pm

blackrose

blackrose
nena μου ξερεις τι ειναι να πηγαινω σε ινστιτουτο ομορφιας για σπα και θεραπειες σωματος και να κλεινει ραντεβου και νε ρχεται με μενα???????????????????????

μεχρι που πηραν ειδηση και στη ρεσεψιον και εκλειναν ραντεβου για μενα...αφου πεταξα κι εγω την κουβεντα σε διαφορετικες ωρες..!!!!

καλα οποτε τυχαινει να παμε παρεα για ψωνια καμια φορα...εκει να δεις οτι και να βαλω πανω μου ωραιο εκεινη κανει οτι χαζευει και μετα αν το αγορασω κανει να παρει κατι παρομοιο!!!

κι αλλα θελετε?να σας συγχυσω λιγο...χιχιχι......σιδερωνα ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 517142 και αρπαζε το σιδερο και μου εκανε κουμαντο πως να σιδερωσω ...τα ρουχα του αντρα μου!!!! πηγαιναμε διακοπες την πρωτη χρονια με τον αντρα μου και πηγε και ανοιξε την βαλιτσα να δει πως εβαλα τα ρουχα μας μεσα και αν τα εβαλα καλα!!!!!!φυσικα και της την ειπα ευγενικα... ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 311356 ...παντα μου κανει κυρηγμα και μου διδασκει πραγματα για το γιο της και καλα ,ενω ξερει πως τον αντρα μου τον ξερω καλυτερα κ απο αυτην !!!!!!.....αν παμε καμια εκδρομη με τον αντρα μου εκεινη μουτρωνει..μουτρωνει ομως!!!!......καλα καθε καλοκαιρι ακουμε την φραση....εσεις καλα πατε διακοπες...εγω που καθομαι εδω τι να πω....και δεν παω πουθενα!
λες και την εκλεισε κανεις μεσα...που δεν αποχωριζεται το σπιτι της ουτε να ερθει να πιει εναν καφε πχ σπιτι μου και ιδιως τωρα που ειμαι εγκυος ,περιμενουν να πηγαινω εγω!! μιλαμε δεν πατανε τα πεθερικα μου σπιτι σχεδον ΠΟΤΕ!.....θα μου πειτε και τι σκας? ναι δεν σκαω αλλα το σωστο ποιο ειναι ετσι....οχι μονο να εχουνε απαιτησεις.....αλλα οπως θελουν να δειχνουν και να ειναι δηθεν μου σωστοι σαν πεθερικα πρεπει και να το πραττουν ετσι δεν ειναι???
εγω ημουν στο κρεβατι καποιο διαστημα και ουτε που ηρθε η πεθερα μου να με δει...μονο να παριστανει οτι νοιαζεται..μπαρουφες και το ξερω...απλα τα λεω και στον αντρα μου που τα βλεπει και ξερει πια πως ειναι τα πραγματα...!!

Η λυση ειναι μια!! Κανω την αδιαφορη...απο το ενα μπαινει απο το αλλο βγαινει..!!(...αυτι...χιχιχι cyclops )

και βλεποντας τα γεγονοτα απλα χωνευει σιγα σιγα ποιος κανει κουμαντο στην ζωη μου....στο σπιτι μου...στο παιδι μου που προκειται να ερθει!!!!!! ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 604962

35ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΚΙΑ ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ Πεμ Μαρ 03, 2011 1:37 pm

Σούλα

Σούλα
τι χασιμο ειναι αυτο ρε κοριτσια,απο τις πενηντα ζητημα να βρεις κανα δυο να ειναι νορμαλ ! ! !
ακουστε για την γαιδουρα την δικια μου...
το μαλλι παντα χτενισμενο(στην τριχα η κυρια)το φουσκωνει κιολας και γινετε σαν μανιταρι (που μακαρι να ηταν να την ετρωγα να τελειωνε το θεμα)..εχει κολημμα και με τα ρουχα,κοκκινη τσαντουλα με κοκκινο παπουτσακι,πορτοκαλι παπποτσακι? εεε πορτοκαλι τσαντουλα κλπ κλπ..
στον γαμο μου ο πεθερος μου ειχε σοβαρο προβλημα υγειας,εκανε εγχειρηση την τριτη(σαββατο ηταν ο γαμος)...τελος καλο ολα καλα(που αν εχει και αυτος τον θεο του κατεβαζε το κοκκαλακι το ψιλο απο το μπουτι της κοτας και του τρυπησε το εντερο,επαθε εσωτερικη αιμοραγια)...
πηγε ο μπαμπας μου να της πει να ακυρωσουμε τον γαμο αλλα αυτη ειπε οχι..
την πεμπτη στο γλεντι που κανουν στο σπιτι φορουσε,προσεξτε, ασπρο εφαρμοστο παντελονι,με μωβ σατεν μπλουζα η οποια ειχε ενα ανοιγμα πισω στην πλατη...
εγω ειμαι μεσα στην στεναχωρια γιατι οπως και να εχει θα ελειπε του αντρα μου ο μπαμπας απο τον γαμο(δεν ειναι και λιγο)..
αφοτου τελειωσε ο γαμος και μαζευομαστε ενα σαββατο να φαμε ολοι μαζι (εχει βγει ο πεθερος απο το νοσοκομειο) εκει που τα λεμε και προσπαθουμε να λεμε λιγα γιατι εκλαιγε ο καψερος,ακους την καρακαξα να μου λεει... "εμενα το μονο που με ενδιεφερε εκεινη την ημερα(για την ημερα του γαμου)ηταν να δω πως εκανες τα μαλλια σου" κοντεψα να πεσω απο την καρεκλα..λεω δεν μπορει πλακα μας κανει τωρα..ομως οχι,αυτο την εκαιγε!! και δεν μου το ελεγε πιο μπροστα να παω με κοτσιδες ροζ?
ααα..και εννοητε στον γαμο εδωσρ ρεσιταλ,εβαλε ενα συνολακι ουρανι(απο πανω μεχρι κατω ειχε πουλιες χρυσαφι νομιζω) εννοητε χρυσο σταντακι και το αντιστοιχο πατουμενο...

36ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΚΙΑ ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ Πεμ Μαρ 03, 2011 1:58 pm

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πεθερά - τώρα με μπλέ και με πράσινες πούλιες! καθαρίζει αυτόματα!

Κοιτάξτε, στο σπίτι ούτε η δικιά μου (από τις νορμάλ πεθερές, επαναλαμβάνω) πολυέρχεται αλλά το κάνει γιατί νιώθει παράταιρη.. Σου λέει, εσύ έχεις τρέξιμο με το σπίτι,τα παιδιά, μπορεί να έχεις και δουλειά να κάνεις, εγώ σου λείπω. Οπότε δεν πολυπατάει σπίτι μας, και γενικά το έχω ακούσει και από άλλες νύφες αυτό (με νορμάλ πεθερές εννοείται, όχι με μουρλοκομεία) ότι δεν πολυνιώθουν άνετα στο σπίτι της νύφης. Ενώ η μάνα μου πχ, κάθε μέρα σπίτι μας έρχεται, για 5-10-20 λεπτά, να δει τα μωρά, νε πιεί έναν καφέ και φυσικά για να μαλώσουμε και λίγο :p.
Αλλά όλα τα άλλα που περιγράφετε, κορίτσια, είναι αρρωστημένα. Η μάνα που θα μπεί χωρίς να χτυπήσει στο δωμάτιο που κοιμάται ο γιος με τη γυναίκα του/την κοπέλα του είναι για ψυχίατρο. Ομοίως η μάνα που συγκρίνεται με τη νύφη και φοράει ρούχα για 20χρονες (καλά αυτό με το στρίνγκ μου έμεινε...) ε, δεν πάει καλά...
Μου θυμίζει τη φάση στο sex & the city που η πεθερά συζητούσε με το γιο ενώ αυτός έκανε μπάνιο..

37ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΚΙΑ ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ Πεμ Μαρ 03, 2011 2:12 pm

maria82

maria82
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
kati έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΟΙ ΕΣΑ ΠΕΘΕΡΕΣ ΛΑΧΕΙΑΑΚΟΥΣΤΕ ΟΜΩΣ ΚΙ ΕΜΕΝΑ... ...
Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟΝ 5 ΜΗΝΑ( ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΕΥΤΥΧΩΣ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΗΛ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΧΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΗΣΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΛΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΒΡΙΣΚΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ ,ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΤΟ ΤΞΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ.
ΖΗΛΕΨΕ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΑΓΟΡΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΙ ΟΧΙ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ....
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΖΟΡΙ?
μην στεναχωριέσαι και να χαίρεσαι που είναι μακρυά, τι να πώ κι εγώ που την έχω κοντά, πρωι και απόγευμα τηλ. για να δει τι κάνουμε και οπωσδήποτε μία φορά την εβδομάδα έρχεται στο σπίτι μας (παλιότερα μέρα παρα μέρα, αλλά το έκοψα). δεν το συζητώ όταν γεννήθηκαν τα παιδιά μου που με έκανε να κλαίω με τις βλακείες της. στο πρώτο μου παιδί την είχα από το πρωι μέχρι το βράδυ στην κλινική να κάνει υποδείξεις ακόμα και στις νοσοκόμες (οτι δεν το κρατούσαν καλά το παιδί, ότι δεν το καθάριζαν καλά όταν το άλλαζαν), στο δεύτερο πάλι ήρθε και μου παινευόταν ότι μαγείρεψε τρία φαγητά για να δει τι θα φάει ο γιός της(δεν ξέρει τόσα χρόνια τι έτρωγε ο γιός της ή μήπως δεν τον μαγειρεύω εγώ, που το μόνο που ήξερε να τρώει όταν τον γνώρισα ήταν μόνο τηγανιτά)και τώρα όποτε θα την συναντήσω αρχίζει και μου λέει για υγιεινή διατροφή, λες και ξέρει τίποτα, που ο γιός της δεν έτρωγε ούτα λαδερά, ούτε όσπρια, ούτε ψάρι). Το άλλο πάλι που λένε ότι έκαναν κι άλλο εγγόνι αλλά λένε και δυσαρεστημένα ότι είναι κορίτσι (ε δεν θα πάρει το όνομα του πεθερού γι΄αυτό). Δεν ευχαριστούν το θεό που έχουμε τέτοια χαρά στο σπίτι μας(δεν μας ήρθε και εύκολα το πρώτο παιδι).Γενικά όμως θέλουν να ξέρουν ανα πάσα ώρα και στιγμή τι γίνεται στο σπίτι μας, σ΄αυτό όμως βρίσκω και τον άντρα μου σφάλμα, γιατί τους το επιτρέπει, ο μόνος λόγος που μαλώνουμε είναι για τις βλακείες τους και γιατί θέλουν να μπλέκονται ανάμεσά μας, δεν ξέρω πως να το χειριστώ, όσο πάει και χειροτερεύει μέχρι που σκέφτομαι και για διαζύγιο. Απ΄την άλλη να χαλάσω την οικογένειά μου για αυτούς? τι να κάνω όμως όταν δεν μπορώ να αναπνεύσω μέσα στο ίδιο μου το σπίτι, γιατί κι αυτό θα το μάθουν από τον κανακάρη τους!

38ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΚΙΑ ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ Πεμ Μαρ 03, 2011 2:18 pm

blackrose

blackrose
nena με εκανες και γελασα!!!!!! χαχαχαχα.......κι ομως υπαρχουν τετοιες πεθερες ζηλιαρες ανικανες να παραδεχτουν οτι ναι μετα απο εκεινες μπαινει στη ζωη του γιου τους το..αλλο μισο!!!! και νιωθουν οτι τους παιρνουν τα ινια!!!!!! και νιωθουν οτι πρεπει να παραδωσουν μαθημα στις νυφες για να κανουν τον αρχιμαστορα!!!... ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 966307

ασε σου λεω και ενα διαστημα λογω ανακαινισης στο σπιτι των πεθερικων ειχαμε χασει που ειχαμε χασει το μπουσουλα με την μουρμουρα της πως να γινει το ενα και το αλλο....χασαμε και το κλειδι της κρεβατοκαμαρας!!!εκει να δεις να ψαχνω με τον αντρα μου και πουθενα.....και ενα ωραιο απογευμα βγαινω απο το μπανιο και με το μπουρνουζακι μου καθομαι χαλαρη κ ωραια να βαλω τις κρεμουλες σωματος....προλαβα να βαλω το στρινγκ!!!!χαχαχα.....να σου ανοιγει η πορτα και με πετυχαινει σε φαση ποδι ανοιχτο και τεντωμενο στο κρεβατι πασαλημενο με κραμα και ...στηθος εξω.......!!! κοκκινισα απτα νευρα μου!!!! και μου πεταει και την ατακα: - ααααα για να δω τι σωμα καμακωνει ο γιος μου!!!!!

εκει να δεις!!!!! βαζω το μπουρνουζι ντυνομαι αρων αρων ριχνω ενα ματς στον δικο μου και φυσικα απεναντι της?αλλαξα σταση εντελως!....απλα ενα με κρατουσε ελεγα...γαμωτο θα φυγουμε απο δω να ζησουμε μονοι μας,,,που να ξεκιναω φασαριες.....θα χαλασω οτι χτιζω με τον αντρα μου...οχι γιατι θα επαιρνε το μερος της..απλα θα γινοταν ολα κουβαρι μετα... ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 654655

και η υπομονη που εκανα με βγαζει νικητρια!!
ξερεις τωρα πως μου αρεσε που ελεγε και ελεγε ...θα κανω αγιασμο το σπιτι να ερθεις λεχωνα με το μωρο εδω να εχει ολα τα ρουχα του και την κουνια που θα του παρω ελεγε.....και την επιασε και της ειπες ο αντρουλης μου οτι εχουμε δικο μας σπιτι να ειμαι λεχωνα και οτι αλλο να μην ανακατευεται....εκεινη δεν μου ξαναπεταξε κιχ.και εννοειται ουτε κι εγω ανεφερα κατι ,,,θα το δει με τα ματια της!!!! affraid affraid

....οπως και για την βαφτιση που σχεδιαζει ηδη πως θα την κανει αυτη ,του παιδιου μου την βαφτιση!!! σπιτι της χαχαχαχαχα με δικα της εξοδα!!! ξερετε κι εγω θα παω σαν καλεσμενη..οπως και η οικογενεια μου...ας γελασω!!! αλλα το φυλαω να γελασω τελευταια!!θα το καταευχαριστηθω!!!!!!αμα πια!!!!!! ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 875502 ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 875502

39ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΚΙΑ ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ Πεμ Μαρ 03, 2011 2:35 pm

blackrose

blackrose
maria82 πιστεψε με αν ειναι ο ενας και μοναδικος λογος που σε κανει να σκεφτεσαι διαζυγιο..τα πεθερικα σου μην το κανεις κατα την αποψη μου.δεν αξιζει καν τον κοπο να χαλασεις την οικογενεια σου και την αγαπη σας για χαρη τους...και πανω απ ολα να σκεφτεσαι πως δεν αξιζει αν υπαρχει πραγματικη αγαπη ματξυ σας και θεληση να τα καταφερετε....απλα συζητα το θεμα με τον αντρα σου...και οχι με τον τυπο της μουρμουρας....ε γιατι οπως και να το κανουμε το εχουμε οι γυναικες λιγο πολυ.... ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 328109 ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 328109

συζητησε το αυτο εκανα κι εγω....δωσε επιχειρηματα και ζωντανα παραδειγματα.....ακομη και την στιγμη που συμβαινουν επιτοπου κανε του νοημα....δωσε του να εμπεδωσει μεσα του το πως αισθανεσαι και νιωθεις με την συμπεριφορα της μανας του....

εγω παλαιοτερα του ειχα πει...πως δεν μπορω να παιζω στο παιχνιδι της μαμας του και να ειμαι το ρομποτακι της....αν θελεις του λεω τετοιο πραγμα για να νιωθει καλα η μανα σου κι εγω να ειμαι σαν κουτι που ανοιγει κ κλεινει οποτε θελει εκεινη ..τοτε λεω να πας να παντρευτεις την μανα σου.ητανε βαρια κουβεντα αλλα τον τσιγκλησε......αλλο η οικογενεια σου του λεω...αλλο η οικογενεια ΜΑΣ.......ναι μια οικογενεια ειμαστε ολοι αλλα εγω οτι χτιζω με τον αντρα μου το χτιζω γιατι θα πορευτω υποτιθεται μια ολοκληρη ζωη μαζι του...και η ζωη ειναι μικρη για να την σπαταλησω για τα χαμενα ονειρα της πεθερας μου και για τον καθενα!!!

40ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΚΙΑ ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ Πεμ Μαρ 03, 2011 11:30 pm

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
blackrose έγραψε:και η ζωη ειναι μικρη για να την σπαταλησω για τα χαμενα ονειρα της πεθερας μου και για τον καθενα!!!

αυτο λεω κι εγω...ειναι πολυ μικρη η ζωη για να καθομαι να ασχολουμαι με την γκρινια της,την καταθλιψη της που δεν περασε καλα στη ζωη της και στο τελος τελος να τρεχουμε να της κανουμε ολα τα χατηρια για να περναει αυτη καλα και στο τελος τελος να μην περναω εγω καλα.........οχι...ο καθενας κανει οτι κανει για τη ζωη του...αν οντως δε περασες καλα στη ζωη σου κυρια μου αυτο δε σου δινει το δικαιωμα να ανακατευεσαι στη δικη μου και να μου τη χαλας...ας εκανες οτι περνουσε απο το χερι σου να φτιαξεις τη δικη σου ζωη...

41ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΚΙΑ ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ Παρ Μαρ 04, 2011 2:11 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πωπω βρε κοριτσια διαβαζω τις ιστοριες σας και μου φαινονται σαν ταινια επιστημονικης φαντασιας!

πρεπει να εισαι πολυ αναισθητος τελικα για να εισαι ευτιχσμενος!γινεται να μην σου παιζουν τα νευρα με τετοιες τρελλες καταστασεις?τι να πω ομως φταινε και οι συζυγοι οταν βλεπουν την κατασταση και δεν κανουν κατι!δηλαδη και εμεις εχουμε γονεις γιατι ειναι διακριτικοι και δεν τους ενοχλουν σε τιποτα?,αυτοι πιο λιγο μας αγαπανε δηλαδη?ελπιζω οι αγορομανες να μην γινετε το ιδιο με τις πεθερες σας,να θυμαστε αυτα που τραβατε τωρα και να μην βγαλετε το αχτι σας στις νυφες σας ε?

42ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΚΙΑ ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ Παρ Μαρ 04, 2011 2:18 am

Σούλα

Σούλα
[quote="black beauty"]πωπω βρε κοριτσια διαβαζω τις ιστοριες σας και μου φαινονται σαν ταινια επιστημονικης φαντασιας!

πρεπει να εισαι πολυ αναισθητος τελικα για να εισαι ευτιχσμενος!γινεται να μην σου παιζουν τα νευρα με τετοιες τρελλες καταστασεις?τι να πω ομως φταινε και οι συζυγοι οταν βλεπουν την κατασταση και δεν κανουν κατι!δηλαδη και εμεις εχουμε γονεις γιατι ειναι διακριτικοι και δεν τους ενοχλουν σε τιποτα?,αυτοι πιο λιγο μας αγαπανε δηλαδη?ελπιζω οι αγορομανες να μην γινετε το ιδιο με τις πεθερες σας,να θυμαστε αυτα που τραβατε τωρα και να μην βγαλετε το αχτι σας στις νυφες σας ε?[/quo

Αχ πολλες φορες το σκεφτομαι αυτο,και λεω,να μην τα ξεχασεις ολα αυτα που σε κανουν και πληγωνεσαι απο την μαλακο,για να γινεις καλη πεθερα!!!!
αλλα δεν εχει να κανει με το τι εμπειρια εχεις,ετσι λεω τουλαχιστον,η δικια μου η παλαβιαρα,ειχε πολυ καλη πεθερα για εκεινα τα χρονια....(ετσι λεει η αδελφη της που την αγαπω πολυ)τωρα γιατι η δικια μου δεν καταφερε να παρει κατι απο ολο αυτο δεν ξερω...ειναι ετσι ο χαρακτηρας τελικα. ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 679259

43ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΚΙΑ ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ Παρ Μαρ 04, 2011 2:29 am

sasanath

sasanath
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Η μανα πρεπει να ειναι χτισμενη απο αγάπη!!!Δεν δεχομαι οτι μια μανα πρεπει να αγαπαει μονο τα δικα της παιδια!Αλλιως και αυτες που υιοθετουν δεν τα αγαπουν αληθινα!Πραγμα που ολες ξερουμε οτι δεν ισχυει!

Αρα για μενα αυτες που δεν αντιμετωπιζουν με αγαπη ολα τα παιδια του κοσμου και κατα συνεπεια νυφες και γαμπρους για μενα δεν αγαπουν τα ιδια τους τα παιδια!Πως λοιπον να αγαπησουν τα ξενα!Οταν αγαπα η μανα τα παιδια της κανει υπομονη και θυσιες!Η θυσια και η αγαπη αυτων που βρισκεται;;;

Μαλλον στα κλεμμενα στριγκ και ρουχα!!Τι να πω! ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 215994

44ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΚΙΑ ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ Παρ Μαρ 04, 2011 2:36 am

Σούλα

Σούλα
ωρες ωρες και εγω αναρωτιεμαι "καλα δεν σκεφτεται οτι στεναχωριεται ο γιος της?" και μετα λεω πως απο την στιγμη που σταματησε να της κανει τα χατηρια(γιατι τωρα τα κανει σε αλλη γυναικα,σε εμενα Wink ) βγηκε ο εγωισμος της και ειναι πιο δυνατος και απο την αγαπη της για το παιδι της...τι να πω? ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 606100

45ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΚΙΑ ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ Παρ Μαρ 04, 2011 2:04 pm

maria82

maria82
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
blackrose έγραψε:maria82 πιστεψε με αν ειναι ο ενας και μοναδικος λογος που σε κανει να σκεφτεσαι διαζυγιο..τα πεθερικα σου μην το κανεις κατα την αποψη μου.δεν αξιζει καν τον κοπο να χαλασεις την οικογενεια σου και την αγαπη σας για χαρη τους...και πανω απ ολα να σκεφτεσαι πως δεν αξιζει αν υπαρχει πραγματικη αγαπη ματξυ σας και θεληση να τα καταφερετε....απλα συζητα το θεμα με τον αντρα σου...και οχι με τον τυπο της μουρμουρας....ε γιατι οπως και να το κανουμε το εχουμε οι γυναικες λιγο πολυ.... ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 328109 ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 328109

συζητησε το αυτο εκανα κι εγω....δωσε επιχειρηματα και ζωντανα παραδειγματα.....ακομη και την στιγμη που συμβαινουν επιτοπου κανε του νοημα....δωσε του να εμπεδωσει μεσα του το πως αισθανεσαι και νιωθεις με την συμπεριφορα της μανας του....

εγω παλαιοτερα του ειχα πει...πως δεν μπορω να παιζω στο παιχνιδι της μαμας του και να ειμαι το ρομποτακι της....αν θελεις του λεω τετοιο πραγμα για να νιωθει καλα η μανα σου κι εγω να ειμαι σαν κουτι που ανοιγει κ κλεινει οποτε θελει εκεινη ..τοτε λεω να πας να παντρευτεις την μανα σου.ητανε βαρια κουβεντα αλλα τον τσιγκλησε......αλλο η οικογενεια σου του λεω...αλλο η οικογενεια ΜΑΣ.......ναι μια οικογενεια ειμαστε ολοι αλλα εγω οτι χτιζω με τον αντρα μου το χτιζω γιατι θα πορευτω υποτιθεται μια ολοκληρη ζωη μαζι του...και η ζωη ειναι μικρη για να την σπαταλησω για τα χαμενα ονειρα της πεθερας μου και για τον καθενα!!!
Σ΄ευχαριστώ πολύ blackrose, πίστεψέ με το ότι δεν έχω προχωρήσει μέχρι τώρα σε διαζύγιο είναι ακριβώς γιατί πιστεύω ότι δεν αξίζει,αλλά δεν βλέπω και καμία βελτίωση με όποιο τρόπο και αν έχω δοκιμάσει, μουρμούρα, συζήτηση με τίποτα!δεν έχει απογαλακτιστεί ακόμα ούτε αυτός ούτε η αδερφή του.Αφού και κάποια στιγμή που ήρθε και η μάνα του και με "ξεχεσε" για κάτι που δεν έφταιγα, όχι μόνο δεν πήρε το μέρος μου αλλά την μία μου είπε ότι η μάνα του είναι σε κλιμακτήριο και την άλλη μου είπε να της πώ ότι παρεξήγηση ήταν και θα λυθεί(φυσικά δεν το έκανα και φυσικά δεν άκουσα ούτε μία συγνώμη ούτε απ΄αυτή ούτε από τον άντρα μου). Αλήθεια βρε κορίτσια οι πεθερές σας κάθε πότε παίρνουν τηλ ή έρχονται στο σπίτι σας, γιατι καμιά φορά σκέφτομαι(μήπως είμαι εγώ η περιέργη!

46ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΚΙΑ ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ Παρ Μαρ 04, 2011 2:55 pm

blackrose

blackrose
[/quote]
Σ΄ευχαριστώ πολύ blackrose, πίστεψέ με το ότι δεν έχω προχωρήσει μέχρι τώρα σε διαζύγιο είναι ακριβώς γιατί πιστεύω ότι δεν αξίζει,αλλά δεν βλέπω και καμία βελτίωση με όποιο τρόπο και αν έχω δοκιμάσει, μουρμούρα, συζήτηση με τίποτα!δεν έχει απογαλακτιστεί ακόμα ούτε αυτός ούτε η αδερφή του.Αφού και κάποια στιγμή που ήρθε και η μάνα του και με "ξεχεσε" για κάτι που δεν έφταιγα, όχι μόνο δεν πήρε το μέρος μου αλλά την μία μου είπε ότι η μάνα του είναι σε κλιμακτήριο και την άλλη μου είπε να της πώ ότι παρεξήγηση ήταν και θα λυθεί(φυσικά δεν το έκανα και φυσικά δεν άκουσα ούτε μία συγνώμη ούτε απ΄αυτή ούτε από τον άντρα μου). Αλήθεια βρε κορίτσια οι πεθερές σας κάθε πότε παίρνουν τηλ ή έρχονται στο σπίτι σας, γιατι καμιά φορά σκέφτομαι(μήπως είμαι εγώ η περιέργη![/quote]

καλη μου την μεθοδο της αδιαφοριας προς το προσωπο της την δοκιμασες? η δειχνεις στον αντρα σου οτι για σενα το μειζον θεμα ειναι μονο εκεινη κ εκεινος `ενοχλειται που βλεπει αυτο το πραγμα? καλα δεν λεω οτι δεν φταιει κ αυτος...αλλα προσπαθησε καποιο διαστημα να το παιξεις αδιαφορη ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 4872 ..και γιατι οχι πραγματικα να την γραψεις στα απο τετοια σου .. Embarassed Embarassed Laughing και να αφοσιωθεις στην σχεση σου με τον αντρα σου και μονο σε αυτην....να βαλεις λιγο πιο πολυ ροζ ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 604962 ....κ να τον κανεις να αφοσιωθει πανω σου...δεν εννοω οτι δεν ειναι αφοσιωμενος...αλλα οσο εσυ τον τσιγκλας για την μανα του αλλο τοσο κ αυτος σαν κλασικος αντρας ..''ειμαι το μωρο της μαμας'' αντιδρα.... η δικη μου πεθερα εμενα με παιρνει τηλ 1 φορα τη βδομαδα η και παραπανω....το γιοκα της τον παιρνει αν οχι καθε μερα μερα παρα μερα...σπιτι μου δεν πατατει καθολου παρα μονο τωρα που σε 2 μηνακια θα γενναω θελει να ερθει να μου πλυνει λεει και να σιδερωσει και τα ρουχαλακια του μωρου....ΑΜ ΔΕ!!!!!! δεν καταλαβε καλα η κυρα!!!! No Mad

για τετοιες εξυπναδες ειναι πρωτη η δικια μου και να πενευεται ολη την ωρα οτι τρεχει για μας....σκατα να φαει!!!!! ουπς παραφερθηκα//// Embarassed ( ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 328109 ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 328109 )

καλη μου η προσπαθεια παντα αξιζει.παντα.και η προσπαθεια χωρις να πρηζεις τον αλλον και χωρις να πιεζεις τον εαυτο σου!!......χρονο ...δωσε χρονο στην προσπαθεια........αδιαφορησε γ αυτην ...και προσπαθησε μεσα στη σχεση.....το τριτο ματι που θα μπει στην σχεση θελει βγαλσιμο...!! και μερικες φορες φτανει μονο ενα βλεμμα να δειξουμε τι θελουμε σε καποιον!!!

ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 417472 ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 417472

47ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΚΙΑ ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ Παρ Μαρ 04, 2011 3:07 pm

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ένα πράγμα θα πω μόνο γιατί δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω.. πεθερά καλή είναι μόνο η νεκρή!! μακάβριο αλλά αληθινό δυστυχώς....μια πεθερόπληκτη ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 311356

48ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΚΙΑ ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ Σαβ Μαρ 05, 2011 10:21 am

blackrose

blackrose
cinderella έγραψε:ένα πράγμα θα πω μόνο γιατί δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω.. πεθερά καλή είναι μόνο η νεκρή!! μακάβριο αλλά αληθινό δυστυχώς....μια πεθερόπληκτη ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 311356

....πρεπει να εισαι πολυ πεθεροπληκτη εσυ........... affraid affraid

49ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΚΙΑ ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ Τετ Μαρ 09, 2011 10:18 am

maria82

maria82
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
blackrose θα δοκιμάσω και την μέθοδο της αδιαφορίας όπως μου λές για να δούμε, θα προσπαθήσω να κάνω υπομονή με τις βλακείες τους. Όχι ότι θα είναι εύκολο και δεν θα μου σπάει τα νεύρα. Θα το βάλω στοίχημα με τον εαυτό μου ότι θα κερδίσω εγώ, δεν θα μου χαλάει εμένα τα νεύρα αυτή, έχεις δίκιο με να λέω και να ξαναλέω ορισμένα πράγματα ίσως να τον κολλάει πιο πολύ στην μάνα του. Ϊσως να πετύχει η αδιαφορία.Τέτοιες πεθερές πρέπει να τις γράφουμε κανονικά.

50ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΚΙΑ ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ Τετ Μαρ 09, 2011 10:49 am

μαμαμια

μαμαμια
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ¨ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ-ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ:Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ Κ ΓΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΧΩ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ: ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΓΙΝΑΜΕ ΟΜΩΣ Κ ΟΙ 2 ΠΕΘΕΡΕΣ ΒΑΛΑΝ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ:

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις