Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
199 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 199 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

51ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΚΑΚΙΑ ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ Τετ Μαρ 09, 2011 11:08 am

hhmaria

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
δεν την χτυπησε η πορτα κατι το κακο, ...ακου εκει να ζηλευει ποιος θα κανει την εγγονη!

αυτοι οι ανθρωποι ειναι για λυπηση...

λυπαμαι για τον μπελα στο κεφαλι σου... δυστυχως ειναι η μητερα του αντρα σου...
δεν μπορείς να την βγαλεις απο την ζωή σου...

http://www.kordelitsa.com

52ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΚΑΚΙΑ ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ Τετ Μαρ 09, 2011 11:19 am

ρηνούλα

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
όλες μια απο τα ίδια είμαστε!!!εγώ για να πάω στη δουλειά,πρέπει να ρωτήσω την πεθερά αν μπορεί να ρθει να κρατήσει το παιδί και μόνο αν μπορεί η κόρη της(την αντικαθιστά όταν δεν μπορεί το ξόανο)έρχεται!δηλαδή πρέπει η κουνιάδα να μην έχει ραντεβού για νύχια και μαλλιά για να πάω να δουλέψω!!!έλεος!

53ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΚΑΚΙΑ ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ Τετ Μαρ 09, 2011 10:53 pm

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαμαμια έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ¨ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ-ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ:Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ Κ ΓΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΧΩ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ: ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΓΙΝΑΜΕ ΟΜΩΣ Κ ΟΙ 2 ΠΕΘΕΡΕΣ ΒΑΛΑΝ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ:

Τιποτα απολυτως κορίτσι μου δεν θα κανεις, θα χαρεις την βαφτιση της κορουλας σου εκεινη την μερα και μονο, ειναι ακαταλληλη μερα για να κοιταξεις το συγκεκριμενο θεμα!!

54ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΚΑΚΙΑ ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ Πεμ Μαρ 10, 2011 4:34 am

ζουζουνομαμα

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ενα θα σας πω. οταν γνωρισα την πεθερα μου κατηγορουσε με τα χειροτερα τον γιο της και μου ελεγε να τον αφησω. μολις εμαθε οτι εμεινα εγκυος [ χωρις γαμο] ελεγε οτι με αφησε εγκυο για να μην τον αφησω και φυγω οταν καταλαβω οτι δεν αξιζει να ειμαι μαζι του. αφησε να εννοηθει οτι θα ηταν καλυτερο να ριξω το παιδι. φανταστειτε να τα λεει η μανα του αυτα!!!!! ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. λεω θεε μου, που εμπλεξα. τελικα τωρα με τον αντρα μου ], 4 χρονια μετα, ειμαστε μαζι εχουμε 2 παιδακια και ποιο ειναι το συμπερασμα? ηθελε τον γιο της για αυτην. να του κανει κουμαντο στην ζωη του. αν και ανακατευεται ακομα στα ποδια μας, θελει να εχει λογο γι τα παντα. για τραπεζια σε γιορτες, για τα γενεθλια, για τις βαφτισεις, για ολα! τι κανω? την αφηνω να λεει οτι θελει, της λεω παντα ναι, αλλα στο τελος κανω οτι θελω εγω. κι αν καμια φορα πει ο αντρας μου κατι, με τις γλυκες μου τον τουμπαρω. οχι που θα διαλυσω την οικογενεια μου, επειδη αυτη δεν λεει να καταλαβει οτι ο γιος της τωρα πια θελει αλλα πραγματα απο μια γυναικα, τα οποια αυτη δεν μπορει να του τα δωσει, και οτι μεγαλωσε πια!

55ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΚΑΚΙΑ ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ Πεμ Μαρ 10, 2011 5:54 am

misspigi

misspigi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
μετα απο 14 χρονια γαμου ενα εχω να πω: κανεις δε σου καθεται στο σβερκο αν δεν σκυψεις το κεφαλι. εγω μπορει να μην ειμαι πεθεροπληκτη, ομως τετοιους κακεντρεχεις και μικροψυχους ανθρωπους ολοι εχουμε στον κυκλο μας. τι κανεις; διαλυεις το σπιτι σου ή φερεσαι εξυπνα; ο καθε ανθρωπος θελει τη δικη του αντιμετωπιση. ο ενας μπορει να καταλαβαινει με αγριαδες, ο αλλος να θελει να αισθανεται σημαντικος και να θελει διπλωματια. αναλογως πραττεις. και μην βιαστειτε να πειτε οτι "εσυ δεν ξερεις". ειπα οτι δεν εχω προβλημα με την πεθερα μου, οχι ομως και με την γιαγια του συζουγου μου (ο Δρακουμελ ζει!!).

http://pigikalimeriblogspot.com

56ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΚΑΚΙΑ ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ Πεμ Μαρ 10, 2011 6:32 am

Σούλα

Σούλα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
misspigi έγραψε:μετα απο 14 χρονια γαμου ενα εχω να πω: κανεις δε σου καθεται στο σβερκο αν δεν σκυψεις το κεφαλι. εγω μπορει να μην ειμαι πεθεροπληκτη, ομως τετοιους κακεντρεχεις και μικροψυχους ανθρωπους ολοι εχουμε στον κυκλο μας. τι κανεις; διαλυεις το σπιτι σου ή φερεσαι εξυπνα; ο καθε ανθρωπος θελει τη δικη του αντιμετωπιση. ο ενας μπορει να καταλαβαινει με αγριαδες, ο αλλος να θελει να αισθανεται σημαντικος και να θελει διπλωματια. αναλογως πραττεις. και μην βιαστειτε να πειτε οτι "εσυ δεν ξερεις". ειπα οτι δεν εχω προβλημα με την πεθερα μου, οχι ομως και με την γιαγια του συζουγου μου (ο Δρακουμελ ζει!!).

ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 3 606100 ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 3 606100 ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 3 606100 ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 3 606100
Για πες μας καμια ιστοριουλα...

57ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΚΑΚΙΑ ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ Πεμ Μαρ 10, 2011 6:51 am

misspigi

misspigi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Σούλα έγραψε:
misspigi έγραψε:μετα απο 14 χρονια γαμου ενα εχω να πω: κανεις δε σου καθεται στο σβερκο αν δεν σκυψεις το κεφαλι. εγω μπορει να μην ειμαι πεθεροπληκτη, ομως τετοιους κακεντρεχεις και μικροψυχους ανθρωπους ολοι εχουμε στον κυκλο μας. τι κανεις; διαλυεις το σπιτι σου ή φερεσαι εξυπνα; ο καθε ανθρωπος θελει τη δικη του αντιμετωπιση. ο ενας μπορει να καταλαβαινει με αγριαδες, ο αλλος να θελει να αισθανεται σημαντικος και να θελει διπλωματια. αναλογως πραττεις. και μην βιαστειτε να πειτε οτι "εσυ δεν ξερεις". ειπα οτι δεν εχω προβλημα με την πεθερα μου, οχι ομως και με την γιαγια του συζουγου μου (ο Δρακουμελ ζει!!).

ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 3 606100 ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 3 606100 ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 3 606100 ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 3 606100
Για πες μας καμια ιστοριουλα...
τι να πρωτοθυμηθω για σενα ομορφο χωριο!!! οτι με κατηγορουσε οτι εχω γκομενους οσο ο συζυγος απουσιαζε; οτι με καταριοταν καθημερινα; οτι οταν παντρευτηκαμε μας εφερε γλαστρα και στο χωμα ειχε θαψει κλειδια; οταν της τα πεταξα στα μουτρα δικαιολογηθηκε οτι ειχε τη γλαστρα στην αυλη της και εβαλε τα κλειδια του σπιτιου για να μην τα χασει Shocked . μονο που ξεχασε να τα ξεθαψει χαχαχα! και επειδη θα ρωτησετε: η συγκεκριμενη καταλαβε μονο με αγριο και ακομψο τροπο.

58ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΚΑΚΙΑ ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ Πεμ Μαρ 10, 2011 7:01 am

Σούλα

Σούλα
καλα μιλαμε η γιαγια πρεπει να ηταν και πολυ ΚΑΛΗ πεθερα ε?
να ρωτησω?
τι εστι κλειδια μεσα στην γλαστρα?

59ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΚΑΚΙΑ ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ Πεμ Μαρ 10, 2011 7:21 am

misspigi

misspigi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Σούλα έγραψε:καλα μιλαμε η γιαγια πρεπει να ηταν και πολυ ΚΑΛΗ πεθερα ε?
να ρωτησω?
η ανοητη ειχε κανει μαγια με τα κλειδια!!! μονο που δεν επεσε να πεθανει οταν ειδε 1ον οτι την πηραμε χαμπαρι, 2ον οτι τα ξορκια δεν επιασαν. τον πεθερο μου τον ξεκανε!!! τελος παντων, η ζωη σου δινει οτι αξιζεις. κατεληξε μονη, χωρις τα παιδια της και με πολλα προβληματα υγειας. τωρα παρακαλαει να παω να τη δω. το εκανα μονο και μονο για ανθρωπιστικους λογους.

60ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΚΑΚΙΑ ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ Πεμ Μαρ 10, 2011 9:35 am

maria82

maria82
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
vasoula έγραψε:
μαμαμια έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ¨ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ-ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ:Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ Κ ΓΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΧΩ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ: ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΓΙΝΑΜΕ ΟΜΩΣ Κ ΟΙ 2 ΠΕΘΕΡΕΣ ΒΑΛΑΝ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ:

Τιποτα απολυτως κορίτσι μου δεν θα κανεις, θα χαρεις την βαφτιση της κορουλας σου εκεινη την μερα και μονο, ειναι ακαταλληλη μερα για να κοιταξεις το συγκεκριμενο θεμα!!

Τίποτα απολύτως δεν θα κάνεις, θα φορέσεις ο ωραίο σου χαμόγελο και θα χαρείς την βάπτιση της κορούλας σου, γιατί τέτοιες στιγμές πρέπει να τις χαιρόμαστε δεν γίνονται κάθε μέρα. Εγω στην βάπτιση της κόρης μου, αν με έπιανες από την μύτη θα έσκαγα, γιατί 5 ημέρες πριν την βάπτιση ήρθε η πεθερά μου και μου έκανε ένα καυγά, ενώ έλειπε ο άντρας μου, και τι δεν μου είπε, χωρίς να φταίω. Δεν ήθελα να τη βλέπω στα μάτια μου την οχιά, ήθελα να της βγάλω τα μάτια, αλλά τι να κάνω εκείνη την ημέρα, έπαιζα θέατρο όταν την έβλεπα και φυσικά μετά δεν της μιλούσα, ούτε σημασία της έδινα! ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ!

61ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΚΑΚΙΑ ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ Παρ Μαρ 11, 2011 8:54 am

bououou02

bououou02
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γειά σας κοριτσάκια μου.Εγώ δεν ειμαι μανούλα ακόμα όπως εσείς,αλλά θέλω σύντομα να γίνω.Διαβάζοντας τις δημοσιέυσεις σας για ακόμη μια φορά καταλαβαίνω πόσο άσχημο κόλλημα έχουν κάποιες μητέρες με τους γιόυς τους.εγώ θα σας ελεγα να μη δίνετε σημασια σε αυτες..το μονο που 8ελουν ειναι να ειμαστε σε διαρκη καυβαδες και τσακωμουσ μαζι τους ασ μη τους κανουμε τη χαρη..εμεις 8α βγουμε κερδισμενες αν δειξουμε ανωτεροτητα..Κοριτσακια μου εχω να σας πω παρα πολλα για τη δικη μου σε λιγο καιρο πεθερα.. και θα ηθελα να τα μοιραστω μαζι σας γιανα με καταλαβετε αφου ειστε κι εσεις στην ιδια κατασταση .στην αρχη που τα εφτιαξα με το αγορι μου φαγωθηκε να μα8ει ποια ειμαι και που εχει μπλεξει ο γιο της.!!μαλιστα του ελεγε να προσεχει γιατι τον χρησιμοποιω για να εκδικηθω τον πρωην και ειχε τρελαθει να με γνωρισει.στην αρχη φαινοταν παρα πολυ εξυπηρετικη και τα λοιπα ομως με τον καιρο αλλαζε..οταν συμβουλευα το αγορι μου να διαβαζει μου ελεγε γιατι εσυ διαβαζεις??συνεχεια κλαει για να τραβηξει την προσοχη του αγοριου μου.μια φορα του ειχε πει να με χωρισει και μολισ μου το πε το αγορι μου και της το πα εβαλε τα κλαματα παλι και μου πε πως κανει τα παντα για μενα και εγω δε το αναγνωριζω και θα μου κοψει την καλημερα.παραπονιεται πως ο γιος της δε την φιλαει καν,κλαει οταν τησ μιλαει ασχημα,οταν δεν ειχαμε σπιτι μαζι δεν εφευγε ποτε οταν ημασταν μονοι και ερχοταν ενω ημουν μαζι του και τον φιλαγε στο λαιμο!!οταν μ μιλαει για εκεινον κλαιει και οταν μεναμε μονοι σπιτι μου επαιρνε συνεχεια τηλεφωνα για να του πει να προσεχει..εχει τυχει να μου πει πως του ψωνιζω ωραια ρουχα και αν δε το εκανα 8α επενεβαινε γιατι θελει ο γιος της να ντυνεται ωραια..μια φορα που το αγορι μου ειχε προβλημα με το ποδι του του βρηκα γιατρο και μου την ειπε..αντι να το εκτιμησει Twisted Evilοταν τον συμβουλευα να τρωει σωστα μου την ελεγε και φυσικα εγω ειμαι η μονη που του παιρνω τα φαρμακα του η αλοιφες οταν εχει καποιο προβλημα. Αλλα τη φορα που ειπα πως δε θελω να την ξαναδω μπροστα μου ηταν οταν ειχα φιλησει το αγορι μου και του ειχα κανει ενα σημαδι στο λαιμο και μου ειπε με κακια <<πως τον εκανες ετσι?τρομαξα που τον ειδα..sorry κιολας μου κανει αλλα δεν ειναι σωστο ελεος εχει γιατρο αυριο και σχολη την αλλη βδομαδα>> και της ειπα sorry αλλα οταν γινεται αυτο δε σκεφτομαι τους γιατρους που εχει να παει..και μετα δε μιλαγε και κοιταζε νευρικα τηλεοραση!φυσικα το αγορι μου την εβαλε στη θεση της.. απο τοτε εχουμε ψυχρανθει παρα πολυ..εχει σταματησει να παιρνει και τη μητερα μου τηλεφωνο που της στελνει διαφορα πραγματα.. Shocked Υποφερω παρα πολυ ε3αιτιας της και δε σας κρυβω πως ζηλευω που μενει ακομα μαζι της Crying or Very sad Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα ηθελα να τα μοιραστω με σας που ξερω πως ειστε στην ηδια κατασταση.

62ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΚΑΚΙΑ ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ Παρ Μαρ 11, 2011 10:48 am

Σούλα

Σούλα
misspigi έγραψε:
Σούλα έγραψε:καλα μιλαμε η γιαγια πρεπει να ηταν και πολυ ΚΑΛΗ πεθερα ε?
να ρωτησω?
η ανοητη ειχε κανει μαγια με τα κλειδια!!! μονο που δεν επεσε να πεθανει οταν ειδε 1ον οτι την πηραμε χαμπαρι, 2ον οτι τα ξορκια δεν επιασαν. τον πεθερο μου τον ξεκανε!!! τελος παντων, η ζωη σου δινει οτι αξιζεις. κατεληξε μονη, χωρις τα παιδια της και με πολλα προβληματα υγειας. τωρα παρακαλαει να παω να τη δω. το εκανα μονο και μονο για ανθρωπιστικους λογους.

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ? ? ?
μαγια? ρε συ αυτη ειναι για δεσιμο..

63ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΚΑΚΙΑ ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ Σαβ Μαρ 12, 2011 2:22 am

blackrose

blackrose
maria82 έγραψε:blackrose θα δοκιμάσω και την μέθοδο της αδιαφορίας όπως μου λές για να δούμε, θα προσπαθήσω να κάνω υπομονή με τις βλακείες τους. Όχι ότι θα είναι εύκολο και δεν θα μου σπάει τα νεύρα. Θα το βάλω στοίχημα με τον εαυτό μου ότι θα κερδίσω εγώ, δεν θα μου χαλάει εμένα τα νεύρα αυτή, έχεις δίκιο με να λέω και να ξαναλέω ορισμένα πράγματα ίσως να τον κολλάει πιο πολύ στην μάνα του. Ϊσως να πετύχει η αδιαφορία.Τέτοιες πεθερές πρέπει να τις γράφουμε κανονικά.

εγω αυτο εκανα και με τον τροπο μου της εδειξα ποιος κανει κουμαντο....βεβαια οπως λες τα κανει τα χαζα της ακομη αλλα γιατι να χαλασω την ζαχαρενια μου με τον συντροφο μου για χαρη της? να νιωσει οτι ειναι αυτην απο πανω??? οοοοχι........αδιαφορια και μπροστα της κανω πως παω και καλα με τα νερα της,,,δεν πολυ μιλαω για θεματα δικα μου και του αντρα μου η σχεδια που κανουμε,απλα της τα ανακοινωνουμε και το β....λωνει!!!!!!!!

μην χανεις το χρονο σου με την επιμονη μουρμουρα οι ανδρεσ δεν την αντεχουν την μουρμουρα και οντως ειναι κουραστικο να πιπιλιζεις συνεχεια στα αυτια του αλλου τα ιδια και τα ιδιαα....και στο τελος καταφερνεις να τον κανεις να αντιδρα απεναντι σου και νιωθεις οτι βρισκεσαι σε μειονεκτικη θεση.....απλα οταν γινει κατι την ωρα που θα γινει και θα ενοχληθεις πες του το απλα και ομορφα και σιγα σιγα θα δει και θα καταλαβει...!

ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 3 215994 ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 3 215994

64ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΚΑΚΙΑ ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ Κυρ Ιουν 16, 2013 1:12 pm

blackfield

blackfield
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
η δικια μου εψαχνε σπιτι μου τα συμβολαια της περιουσιας μου να δει τι εχω κ τι δεν εχω κ μου ειπε μετα οτι ξερει τα παντα κ με χτυπησε κιολας γιατι δεν την εχω μοιραστει με το γιο της.μου την ειπε που δεν τον στηριζω οικονομικα που ειναι ανεργος ενω ολο το σπιτι το συντηρω ολομοναχη.ο αντρας μου αμετοχος εγω υστερα απο αυτο ξενερωσα μαζι του ασχημα.οταν μιλα μαζι της στο τηλ ειναι μεσα στη γλυκα!!!στην κορη μας εντωμεταξυ ηταν ο καλυτερος πατερας ενω τωρα στο μωρο ειναι εντελως αδιαφορος κ η πεθερα μου ειπε οτι ειναι αδιαφορος γιατι στεναχωριεται που δεν εχει δουλεια!!!ντοοοιιιγκκ.καθε φορα που ερχοταν εφερνε φαγητο με πολυ προκλητικο τροπο θα σας πω τι εννοω!!εφερνε πχ μπριζολες κ εβαζε κ αλατοπιπερο σ ενα αλουμινοχαρτο η σαλατα κι εφερνε κ σε αλουμινοχαρτο ριγανη!!!(κ καλα σιγα μην εχει το σπιτι μου αυτα τα απαραιτητα)!α επισης αφηνω τα παιδια μου νηστικα, γυμνα κ ξοδευω τα χρηματα για παρτυ μου!!εφερνε συνεχεια ρουχα για τη μικρη κ της ελεγα μην φερνεις εχει πολλα κ στο τελος μου ειπε οτι ξερω να παιρνω κι οχι να δινω κ να ζηταω συνεχεια!!!αισχος η σκατοκαρια, αλλα δεν φταιει μονο αυτη αλλα κι ο αντρας μου που της εχει δωσει τοσα δικαιωματα.εχω πελαγωσει συζητησα μαζι του κ μου ειπε οτι η σχεση με την μανα του δεν προκειται να αλλαξει, εγω αισθανομαι απαισια που δεν με υπερασπιστηκε ουτε καν εκτιμα οτι εχει μια γυναικα που κοιτα να μη λειψει ποτε τιποτα στο σπιτι..του βρηκα δουλεια κ δεν πηγε δεν καταλαβαινω το γιατι (δικαιολογιες μου ειπε) ενω παντα ηταν πολυ εργατικος.τωρα κοιμαται ως τις 1 το μεσημερι κι εγω κοιμαμαι το πολυ 4-6 ωρες κοιταω να φροντισω τα παντα κ αμα πω οτι κουραστηκα ειμαι μια κλαιουσα!!!αισθανομαι μια αηδια για την παρτυ του..

65ΚΑΚΙΑ  ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΚΑΚΙΑ ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ Κυρ Ιουν 16, 2013 1:57 pm

nanakaboubou

nanakaboubou
kati έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΟΙ ΕΣΑ  ΠΕΘΕΡΕΣ ΛΑΧΕΙΑΑΚΟΥΣΤΕ ΟΜΩΣ ΚΙ ΕΜΕΝΑ...  ...
Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟΝ 5 ΜΗΝΑ( ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΕΥΤΥΧΩΣ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΗΛ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΧΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΗΣΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΛΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΒΡΙΣΚΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ ,ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΤΟ ΤΞΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ.
ΖΗΛΕΨΕ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΑΓΟΡΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΙ ΟΧΙ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΤΙ  ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ....
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΖΟΡΙ?

καλα και αυτο το λες κακοτυχια???? εγω και τι δε θα δινα για να μην ξανα χτυπησει το τηλ απο τον αριθμο της!!! για φαντασου να ταν και το αντιθετο!! τουλαχιστον ολοι βλεπουν πως δεν εχεις εσυ το θεμα... εγω παντως για πολυυυ τυχερη σε κοβω....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις