26 Απ: πεθερα...λαχειο Τρι Μαρ 08, 2011 9:22 am
mariaki26
Σιωπηλή δύναμη
Tziz έγραψε:Κορίτσια γιατί προσπαθήτε να την καθησυχάσετε?
Εγώ θέλω να κάνω την εξής ερώτηση:
Όταν λες βρωμιάρα, εννοείς σαν αυτούς που δείχνει στο σκάι, που πάνε οι δύο αυτές (μια χοντρή και μια άλλη) και τα καθαρίζουν?
Γιατί αν είναι έτσι, τότε φιλενάδα, τι να πω... αυτή η βρώμα δεν παλεύεται...
Αν πάλι μιλάς για άπλυτα πιάτα ή ασιδέρωτα ρούχα, τότε εντάξει, δεν τρέχει και τίποτα...
Πάντως κι εμένα το σπίτι του πρώην μου κωλοχανίο ήταν. Αλλά δεν έφταιγε η γυναίκα (πρώην πεθερά μου). Έφταιγε το ότι είχε να κάνει με 4 άντρες (σύζυγο και τρεις γιους) και δεν ήξερε τι να πρωτομαζέψει η κακομοίρα. Στις γιορτές, το σπίτι ήταν καθαρό και τακτοποιημένο και σε αυτό την παραδέχομαι.
Όμως για να καταλήξω, η κοπέλα καλά κάνει και φοβάται, γιατί κορίτσια, τέτοιες συμπεριφορές "υιοθετούνται".
Τι θέλω να πω?
Αν ο άντρας της έχει μάθει να ζει μέσα στη βρωμιά και να φέρεται -με συγχωρείτε- σα γουρούνι, τότε έτσι θα φέρεται και στο σπίτι τους...
(εγώ αυτό έπαθα οχτώ μήνες που συζήσαμε, ώσπου δεν άντεξα και χώρισα μετά από συνολικά 9 χρόνια σχέσης)
Ύστερα είναι και το θέμα της ντροπής.
Για εμένα αυτό είναι πολύ κακό σημάδι... Γενικότερα για τα αισθήματά σου...
Εγώ επειδή ήμουν παθών, πρώτα τσέκαρα τα πεθερικά και μετά είπα το "ναι" (τώρα με τον άντρα μου) αλλά να σου πω και πάλι την πάτησα, γιατί όπως αποδείχθηκε αυτή τη φορά, τη ζημιά μας την έκανε η συμπεριφορά της...
Γιαυτό όπως σου λένε τα κορίτσια, αν είναι καλή γυναίκα και σου φέρεται όμορφα μπορείς να κάνεις και λίγο τα στραβά μάτια.
Τι να πω.... βάλτα και ζύγισέ τα...
καλησπερα, εσενα η πρωην πεθερα σου τουλαχιστον στις γιορτες το εφτιαχνε το σπιτι..εμενα..εδω πηγαμε εγω κ η οικογενεια μου κ δε ντραπηκε..ποτε θα το φτιαξει το σπιτι? μιλαω για σκονη, για γενικη ακαταστασια, ακαθαρσια πατωματος κ δε συμαζευεται..οχι ενταξει εμενα ο καλος μου νοικιαζει σπιτι καθοτι ειναι κ 33 χρονων κ ευτυχως δεν το χει αυτο.. ολοι οι αντρες εχουν μια μικρη ακαταστασια ετσι? οχι κατε πσραπανω ομως καθοτι πραγματικος εργενης με ορους καθαριοτητας στο λεξικο του.. απλα ενταξει ντραπηκα για τους δικους μου κ για αυτα που αντικρυσαν σημειωνοντας κ λεξεις κοινωνικου σχολιου (κουτσομπολιου).. τα ζυγιζω Tzis μου οταν μου κακοφαινονται αυτα εχω πει να φυγω να χωρισω αλλα κατι με σταματαει..γιατι στεναχωριεμαι που κ ο δικος μου δεν τα βλεπει..