Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
494 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 494 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:ναι ειναι υπεροχο συναισθημα.οταν γεννησα κ με πηγαν επανω ηρθε ο αντρας μου κ με φιλησε κ μου ειπε σε ευχαριστω,ειναι το ομορφοτερο δωρο που μου εχουν κανει. I love you δεν υπαρχει.

Δεν υπάρχει όντως δεν υπάρχει, να χαίρεσαι το μωρούλι σου!!!

mama katerina έγραψε:
vasoula έγραψε: Σε ευχαριστώ Κατερίνα μου κι εσύ να χαίρεσαι το παιδάκι και με το με το καλό και το άλλο νυνάκι σου!!!!!

..και ο μπαμπάς μας δάκρυσε απο ευτυχία!!!!! - Σελίδα 2 315810 ..και ο μπαμπάς μας δάκρυσε απο ευτυχία!!!!! - Σελίδα 2 315810 ..και ο μπαμπάς μας δάκρυσε απο ευτυχία!!!!! - Σελίδα 2 334590 ..και ο μπαμπάς μας δάκρυσε απο ευτυχία!!!!! - Σελίδα 2 334590

Αχ η μικρή σου είναι κούκλα
..και ο μπαμπάς μας δάκρυσε απο ευτυχία!!!!! - Σελίδα 2 417472 ..και ο μπαμπάς μας δάκρυσε απο ευτυχία!!!!! - Σελίδα 2 417472
πωπω Κατερινάκι μου βλέπω το τικεράκι σου πότε πέρασε έτσι ο καιρός!!!!!
Κοντεύεις ..και ο μπαμπάς μας δάκρυσε απο ευτυχία!!!!! - Σελίδα 2 654316 ..και ο μπαμπάς μας δάκρυσε απο ευτυχία!!!!! - Σελίδα 2 654316

mpougatsoula24

mpougatsoula24
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
vasoula έγραψε: Σε ευχαριστώ πολύ mpougatsoula Very Happy Very Happy
..κι εσείς να χαίρεστε την κορούλα σας, είναι υπέροχη!!!!!! Very Happy
...αναρωτιέμαι συνέχεια αυτό που λές, ενώ τα έχουμε μαζίμας, όλη μέρα, μέσα στο σπίτι υπάρχουν στιγμές που τα κοιτάμε και λέμε '' αχ δικό μου είναι αυτό το μωράκι;'' μια φίλη τις προάλλες είπε '' είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό'' ..................
κι όμως είναι αληθινό!!!!!!!!
Εύχομαι ολόψυχα σε όλα τα ζευγάρια του κόσμου που επιθυμούν παιδάκια να νιώσουν και να γνωρίσουν αυτή την Ευτυχία που ειλικρινά δεν συγκρίνεται με τίποτα!!!

σε ευχαριστω πολυ βασουλα μου να εισαι καλα
θυμαμαι λεπτο προς λεπτο τις στιγμες της γεννας της κ σκεφτομαι εγω τα εκανα ολα αυτα μα ειναι δυνατων να ζω ολη αυτην την ευτυχια????
πριν μεινω εγκυος δ ξερω γιατι αλλα πιστευα πως δ θα το νιωσω ποτε εγω αυτο το ΘΑΥΜΑ καμια φορα νομιζω πως απλα μου την εδωσαν κ θα μου την παρουνε Embarassed Embarassed αλλα οχι ειναι το μικρο μας σποορακι που εγινε ανθρωπακι
νομιζω πως ειναι το δυνατοτερο συναισθημα που εχω νιωσει ποτε μου πως η καρδια μου χτυπαει μονο γιαυτην πως απλα δ υπαρχουν λογια για να περιγραψω τα συναισθηματα που νιωθω γιαυτο το υπεροχο πλασματακι αχ ειμαι τρελη το ξερω
αποως ξερω πως δ υπαρχει γιατρεια για μενα

υγ μια φιλη μου την κραταγε αγκαλια κ μου λεει
ρε συ πωλινα... την κοιταω κ δ πιστευω ακομα πως ειναι δικη σου χαχαχχαα
της λεω εδω δ το πιστευω εγω Laughing Laughing Laughing

πως μπορει να σου αλλαξει την ζωη ενα τοσο δα πλασματακι ααααααχχχχχχχχ την ΛΑΤΡΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βρε μπουγατσούλα με συγκινήσες απογευματιάτικα Very Happy
Καλά όσο για το μαιευτήριο άσε εγώ μέχρι και την ημέρα που γυρίσαμε σπίτι δεν πίστευα πως είχα παιδάκι, πως αυτό το μωρούλι είναι δικό μου πως υπήρχε μέσα στην κοιλίτσα μου!!!
Την άλλη μέρα το πρωί που ξύπνησα σηκώθηκα απο το κρεβάτι για να πάω να φτιάξω καφέ, και καθώς προχωρούσα στο δωμάτιο γύρισα κοιταξα το λίκνο και είπα '' παναγιά μου έχουμε μωράκι σπίτι'' κι το κοίταζα μιαμιση ώρα με το ρολοί!!!
Επειδή έμεινα μέσα στην κλινική 2 μήνες, όταν γέννησα δεν ήξερα με τι να πρωτονιώσω ευτυχία, με το οτι έγινα μανούλα η με το οτι το μωράκι γεννήθηκε υγιέστατο;;;
χαχα μετά που συνήλθα ασυναίσθητα έπιανα την κοιλίτσα μου να νιώσω κλωτσίδια ε και έτσι σιγά σιγά συνηδητοποιύσα πως το μωράκι το έχω δίπλα μου!!!!!!

mpougatsoula24

mpougatsoula24
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χααχχαχαχ βρε βασουλα αυτο με το πρωινο χαχαχχαχα πεθανα στο γελιο εισαι φοβερη χιχιιχιχιχ

την κοιλιτσα μου κ γω καμια φορα την πιανω (μιας κ υπαρχει χαχαχχα) καμια φορα κ λεω βρε χαζη διπλα σου ειναι η μπεμπουλα ..και ο μπαμπάς μας δάκρυσε απο ευτυχία!!!!! - Σελίδα 2 534787 ..και ο μπαμπάς μας δάκρυσε απο ευτυχία!!!!! - Σελίδα 2 534787
στο νοσοκομειο ξενυχταγα πανω απ το κεφαλι της δ την χορταινα με τπτ μου ελεγε η μαμα μου κοιμησου ειμαι εγω εδω
κ της ελεγα καλα κοιμησου εσυ κ την προσεχω εγω
κιχ εκανε κ πεταγομουν να την δω

δ ξερω ποτε πια το καταλαβανεις κ σταματας να αναρωτιεσαι ισως ειναι νωρις ακομα τι να πω
κοιταζω σχεδον ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ τις φωτο της απο την πρωτη στιγμη που γεννηθηκε κ χαζευω κ αλλες φορες δακρυζω δ πιστευα ποτε οτι θα ενιωθα ετσι flower flower
νομιζω οτι πρεπει να με δει γιατρος χαχαχαχα

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχαχα έτσι έλεγες στη μαμά σου;;
Εγώ δυστηχώς τον τάισα όταν πήγε 10 ημερών ημουν πολύ άσχημα με την καισαρική, πονούσα πάρα πολύ και αυτό που είπες πως υπάρχει ωωωω ωωω ναι ακόμα υπάρχει κοιλίτσα τώρα μοιάζω σαν 5 μηνών εγκυούλα και είναι και μουδιασμένη!!

Η μικρούλα σου πολύ μαλλάκι, κι εμάς έτσι αλλά τώρα αρχίζουν και πέφτουν!!

mpougatsoula24

mpougatsoula24
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
vasoula έγραψε:χαχαχαχαχα έτσι έλεγες στη μαμά σου;;
Εγώ δυστηχώς τον τάισα όταν πήγε 10 ημερών ημουν πολύ άσχημα με την καισαρική, πονούσα πάρα πολύ και αυτό που είπες πως υπάρχει ωωωω ωωω ναι ακόμα υπάρχει κοιλίτσα τώρα μοιάζω σαν 5 μηνών εγκυούλα και είναι και μουδιασμένη!!

Η μικρούλα σου πολύ μαλλάκι, κι εμάς έτσι αλλά τώρα αρχίζουν και πέφτουν!!

χαχαχχα καλε ναι ετσι της ειπα δ αντεχα να κοιμαμαι εγω κ να την προσεχουν "αλλοι" ασε που καθομουν σαν την σκυλα απο πανω της κ δ αφηνα κανεναν επισκεπτη να την παρει αγκαλια γρρρρρρρρρρρρρρ αμαν πια ολοι να παρουν ενα νεογεντο με τα κ@@@μικροβια τους νομιζω πως καποιοι μπορει κ να παρεξηγηθκαν αλλα δ με ανδιαφερει ΚΑΘΟΛΟΥ

δ πειραζει βασουλα μου ποτε τον ταισες το θεμα ειναι ν αειστε κ οι 2 σας καλα κ τπτ αλλο (τοσο πολυ σου κρατησε με την καισαρικη ????)

οσο για το αλλο δ μιλαω αστα εγω πηρα 15 κιλα
μετα την γεννα εχασα γυρο στα 6 κιλα κ τα 3 τα ξαναπηρα γιατι θηλαζω κ με βλεπω πως αν δ τρωω καλα δ γεμιζω καλα Embarassed Embarassed

γαι το μαλλι κ εμας αρχιζει κ πεφτει το μονο που εμεινε ειναι μια μοικανα χαχαχαχ τα πλαγια εξαφανιστικαν
ασε να δεις καουρες απο την 1 μερα που το εμαθα μεχρι κ την μερα της γεννας αχ το τι τραβηξα κ τι κλαμα εριξα πω πωωωωωωωω
εσας εχει αρχισει να βγαινει καινουριο η οχι ακομα??????

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΠΗΓΑΜΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΩΡΛ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΓΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ. ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΖΕ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ"ΑΣΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ". ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ.ΚΑΛΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΕΛΙΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΑΝ ΤΟ ΒΙΤΑΜ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ......
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ 'ΚΑΡΑΒΙ'..... ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑ..... ΑΧ Η 'ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΟΥ'ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟΝ ΦΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΜΠΑΜΠΑ ΒΟΛΤΑ....ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΤΑΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΕΙ.....

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="mpougatsoula24"]
vasoula έγραψε:χαχαχαχαχα έτσι

χαχαχχα καλε ναι ετσι της ειπα δ αντεχα να κοιμαμαι εγω κ να την προσεχουν "αλλοι" ασε που καθομουν σαν την σκυλα απο πανω της κ δ αφηνα κανεναν επισκεπτη να την παρει αγκαλια γρρρρρρρρρρρρρρ αμαν πια ολοι να παρουν ενα νεογεντο με τα κ@@@μικροβια τους νομιζω πως καποιοι μπορει κ να παρεξηγηθκαν αλλα δ με ανδιαφερει ΚΑΘΟΛΟΥ

δ πειραζει βασουλα μου ποτε τον ταισες το θεμα ειναι ν αειστε κ οι 2 σας καλα κ τπτ αλλο (τοσο πολυ σου κρατησε με την καισαρικη ????)

οσο για το αλλο δ μιλαω αστα εγω πηρα 15 κιλα
μετα την γεννα εχασα γυρο στα 6 κιλα κ τα 3 τα ξαναπηρα γιατι θηλαζω κ με βλεπω πως αν δ τρωω καλα δ γεμιζω καλα Embarassed Embarassed

γαι το μαλλι κ εμας αρχιζει κ πεφτει το μονο που εμεινε ειναι μια μοικανα χαχαχαχ τα πλαγια εξαφανιστικαν
ασε να δεις καουρες απο την 1 μερα που το εμαθα μεχρι κ την μερα της γεννας αχ το τι τραβηξα κ τι κλαμα εριξα πω πωωωωωωωω
εσας εχει αρχισει να βγαινει καινουριο η οχι ακομα??????

Καλά αυτό με την αγκαλιά αμάν πιά, εμένα το έπαιρναν όλοι την πρώτη μέρα αλλά φώναξα την νοσοκόμα και ήρθε και το πήρε κάτω!!
Ναι ήμου πολύ άσχημα με την καισαρική πέρασα πολλούς πόνους με δυσκολία πήγαινα τουαλέτα!!
Αααα εγώ πήρα 30 και μου άρεσε γιατί πάντα ήμουν πολύ αδύνατη, τώρα έχω χάσει τα 20, φαντάσου να έπαιρνα και όλο τον 9ο θα πήγαινα 80 κιλά!!!
...κι εμένα στα πλάγια πέφτουν πολύ, οχι ακόμα δεν βγαίνουν καινούργια αλλά μπροστά οπως μπορέις να δείς στην φώτο έχουμε και φραντζούλα πολύ γέλιο!!!!!
Very Happy

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαμακα μου έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΠΗΓΑΜΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΩΡΛ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΓΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ. ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΖΕ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ"ΑΣΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ". ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ.ΚΑΛΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΕΛΙΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΑΝ ΤΟ ΒΙΤΑΜ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ......
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ 'ΚΑΡΑΒΙ'..... ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑ..... ΑΧ Η 'ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΟΥ'ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟΝ ΦΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΜΠΑΜΠΑ ΒΟΛΤΑ....ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΤΑΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΕΙ.....

Να χαίρεσαι την κορούλα σου είναι πανέμορφη Very Happy
χαχαχαχα καλά του είπε του γιατρού, φαντάζομαι σκηνή και ο μπαμπάς σας σούζα στην μικρή έτσι;;;;; Αχ έχουν πολύ αναγκη την αγάπη και την στοργή όλα τα παιδάκια!!!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ Βάσω μου αυτοί οι άντρες και μπαμπάδες! το παίζουν σκληροί, αλλά μπροστά σε ένα τοοοοοοοσο δα πλασματάκι λυγίζουν και δακρύζουν και λιώνουν και μαλακώνουν και πολλά ακόμα κάνουν!
..και ο μπαμπάς μας δάκρυσε απο ευτυχία!!!!! - Σελίδα 2 417472

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαράκι μόνο λιώνουν; Σούζα κάθονταια χιχι ..και ο μπαμπάς μας δάκρυσε απο ευτυχία!!!!! - Σελίδα 2 417472

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula έγραψε: Μαράκι μόνο λιώνουν; Σούζα κάθονταια χιχι ..και ο μπαμπάς μας δάκρυσε απο ευτυχία!!!!! - Σελίδα 2 417472

Wink έεεεεεετσι! ααχα

..και ο μπαμπάς μας δάκρυσε απο ευτυχία!!!!! - Σελίδα 2 417472

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βασουλα μου πολυ συγκινητικο!! παντα να ζειτε τετοιες ομορφες στιγμες σου ευχομαι κοριτσακι μου! ..και ο μπαμπάς μας δάκρυσε απο ευτυχία!!!!! - Σελίδα 2 334590

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σε ευχαριστώ πολύ γλυκό μου Μιλουπάκι!!! Very Happy κι σε εσας εύχομαι το ίδιο!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις