Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
593 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 593 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 5]

kata

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
koukida έγραψε:πισω απο τις δικες μου γραμμες δεν θα διαβασει καμια? Very Happy

Αγαπητή μου Κουκίδα, διακρίνω μια ειρωνεία ως προς τις δημοσιεύσεις μου. Αν θες γίνε πιο συγκεκριμένη γιατί δεν τα πάω καλά με τις ειρωνείες και τα υπονοούμενα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
quote="mama katerina"]
natali-maria έγραψε:
mama katerina έγραψε:
natali-maria έγραψε:
mama katerina έγραψε:
natali-maria έγραψε:Βρε κορίτσια τι γίνετε πάλι?Κατερίνα μου να πω την αλήθεια και εγώ αυτό που κατάλαβε η Κατα κατάλαβα!Συγνώμη αν κατάλαβα λάθος όμως με όλα αυτά που προηγήθηκαν αυτές τις μέρες έβγαλα αυτό το συμπέρασμα!Τώρα η κάθε μια έχει το δικαιώμα να αντιλαμβάνετε τα πράγματα όπως θέλει!Δεν υπάρχει λόγος να γίνονται παρεξηγήσεις!Το μόνο που έχω να πω είναι οτι η Κουκίδα διάλεξε λάθος τρόπο για να κάνει χιούμορ!Το θεωρώ το λιγότερο προκλητικό!

ρε Ναταλιτσα αλλες γραφουν για πεθερες αλλες για κουνιαδες συννυφαδες θειους γιατι πρεπει εγω να απολογουμαι! το οτι εγινε οτι εγινε αυτο δεν σημαινει πως εγραψα κατι γιαυτο! ελεος και το εξηγω και το λεω τι αλλο να κανω???

Αυτές τις μέρες όλες είμαστε κάπως και είναι λογικό να υπάρχουν παρεξηγήσεις!Το μόνο που με πείραξε τώρα είναι η συμπεριφορά της Κουκίδας!Την θεωρώ προκλητική και ιντριγκαδόρισα την ίδια!Αυτά που έλεγε η ίδια για κάποιες άλλες βλέπω οτι τα κάνει και αυτή τώρα!
ΕΛΕΟΣ!Πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω!Προσπαθεί να δημιουργήσει θέμα?Δεν προλαβαίνουμε να ησυχάσουμε απο το ένα και ξαφνικα το άλλο!

οχι Ναταλια μου δεν το ξεκινησε η κουκιδα απλα η κουκιδα ειδε πως δεν υπηρχε κατι για να γινει λογος! ειμαι πολυ προσεχτικη σε αυτα που γραφω γιατι το ελεος που λες εσυ το εχω πει εγω απο καιρο ! ολες οι κοπελες σχεδον μιλησαν πως ναι πιστευουν στο ματι και ειπανε και περιπτωσεις ετσι κι εγω γιατι να εννοω κατι αλλο? αλλωστε βλεπεις πως οτι εχω να το πω το λεω! και αν στην τελικη καταλαβε καποιος κατι τετοιο θεωρω πως ειναι ομορφο να μου στειλει ενα μηνυμα να το συζητησουμε και οχι να το γραφει εδω περα για να δημιουργησει εντυπωσεις!

Κατερίνα μου ξέρω πως οτι έχεις να πείς το λές!Απο εκεί και πέρα ξέρω πως και τα υπόλοιπα κορίτσια κάνουν το ίδιο!Μην ξεχνάς πως έγραψες οτι έβγαλες τις φώτο των παιδιών επειδή συγχήστηκες όμως θα τις ξανα βάλεις!Αυτό σε συνδυασμό με όλα αυτά που ειπώθηκαν αυτές τις μέρες (και την κόντρα σου με το Νενάκι)έφεραν αυτό το αποτέλεσμα!Για μένα όμως η κουκίδα είναι αυτη που φταίει και ξεκινάει καβγά!Ο τρόπος της είναι τελείως απαράδεκτος!Μέχρι χθές κατηγορούσε την Βάνια οτι είναι ιντριγκαδόρισα και θέλει να δημιουργεί φασαρίες και τώρα κάνει αυτη το ίδιο! Προκαλεί χωρίς λόγο αυτη την στιγμή!!Και πιστεύω πως το καταλαβαίνεις και εσύ!!Ξέρω πως είναι φίλη σου όμως πρέπει να είσαι αντικειμενική!Όπως έκανα και εγώ!Είδες οτι μέχρι χθές δεν πήρα το μέρος κανενός γιατί θεωρούσα οτι είχατε δίκιο όλες!Τώρα όμως καταλαβαίνω οτι τον καλό τον λένε και ΜΑ@@@@@ΚΑ!

συγχυση εννοουσα οτι ειχα αποφασισει να μην ξανα συμμετεχω στο φορουμ μετα απο ολο αυτο! οχι γιατι θα βλεπουν και θα ματιαζουν τα παιδια μου! ειμαι εναμιση χρονο εδω μεσα πότε εδωσα τετοια εντυπωση?? τελος παντων εγω δεν θεωρω πως ειπε κατι κακο η κουκιδα απο κει και περα ο καθενας κρινει! τελος παντω οπως ειπε και η Κατερινα τα γραπτα μενουν ειναι ομως κριμα να χλευαζουμε το θεμα και να το χαλαμε με αυτον τον τροπο δεν χρωστανε τιπτα ολοι οι αλλοι θεωρω πως επρεπε να λυθει αλλιως αλλα οκ ! τελειωσε[/quote]

Το ένα φέρνει το άλλο και οι παρεξηγήσεις δεν αργούν να έρθουν!Η κάθε μια έχει δική της άποψη και δική της κρίση!Και όπως είπατε και εσείς τα γραπτά μένουν!
Και προς θεού δεν είδα να χλευάζει κάποια το θέμα!Απλώς το θέμα ξέφυγε!!!Τέλοσπάντων καλύτερα να τελειώσει εδώ όλα αυτό!
Επίσης να πω στην κουκίδα οτι κωμικοτραγικο-
ιλαροτραγωδία ενα πραμα
είναι οι απαντήσεις που δίνει!

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πωπω σμηνος! ολες μαζι επιθεση! καλε ουτε συννενοημενες να ησασταν! Laughing Laughing
οχι οτι υποννοω κατι!!!προς θεου!

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kata έγραψε:
Nena έγραψε:Στ'αλήθεια, αναρωτιέμαι, αν ποσταρω θέμα με τίτλο "εσεις πώς βράζετε τα φασολάκια" θα δημιουργηθουν αντιπαραθέσεις?
scratch scratch

Νένα μου, σε ένα χώρο όπου εκφράζουν την άποψή τους τόσα πολλά άτομα, είναι λογικό να υπάρχουν αντιπαραθέσεις. Η ουσία είναι οι διαφορετικές απόψεις να εκφράζονται πολιτισμένα. Wink

Κατερινα μου (Κατερινα δε σε λένε??)
Πιστεύω οτι στο συγκεκριμένο θέμα δεν εκφράστηκε κάποια άποψη με μη πολιτισμένο τρόπο. Δεν είδα, προσωπικά, καμιά μπηχτή για κανένα, ίσως γιατι εγω δεν διαβάζω ανάμεσα στις γραμμές. Δικαίωμά σου να πιστεύεις ότι η Κατερίνα εννοούσε κάτι συγκεκριμένο, αλλά αν σε ενόχλησε αυτο μπορουσες να της στείλεις ενα πμ και να τη ρωτήσεις. Εγω το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα στο μνμ της Κατερινας ηταν οτι κάποιος μάτιασε τα παιδιά της επειδη ζηλευε την ίδια. Αλλά εγω δεν ξέρω να διαβάζω ανάμεσα στις γραμμές.
Η έκφραση "γίνεσαι το λιγότερο προκλητική. Ας προσέχουμε όλες λίγο τι λέμε" ειναι λίγο έντονη, ας μου επιτραπει η έκφραση. Μέχρι εκεινο το σημείο η απάντησή σου δεν είχε τίποτα. Ίσως να ήταν λάθος επιλογή λέξεων απο την Κατερίνα, μετα απο εσένα, και να κλιμάκώθηκε η ένταση παραπάνω. Καμια δεν εννοοουσε τίποτα περισσότερο απο αυτο που έγραψε, κι αν ακόμα πιστεύεις οτι εννοουσε, μην συνεχίζεις την προσωπική κόντρα.
Το να λέμε "εσυ εννοουσες αυτο, υπέθετες το άλλο, υπονόησες οτι υπονόησα ότι υπονόησες..." δεν κάνει τίποτα άλλο απο το να υπεραναλύει τα πάντα σε βαθμό κακουργηματος.
Η Κουκίδα πιστεύω ότι απλα εχει απηυδήσει με τα "κρυμμένα νοήματα" που βρισκουμε όλοι μέσα στα μηνυματα. Κι εγω επίσης.

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:quote="mama katerina"]
natali-maria έγραψε:
mama katerina έγραψε:
natali-maria έγραψε:
mama katerina έγραψε:
natali-maria έγραψε:Βρε κορίτσια τι γίνετε πάλι?Κατερίνα μου να πω την αλήθεια και εγώ αυτό που κατάλαβε η Κατα κατάλαβα!Συγνώμη αν κατάλαβα λάθος όμως με όλα αυτά που προηγήθηκαν αυτές τις μέρες έβγαλα αυτό το συμπέρασμα!Τώρα η κάθε μια έχει το δικαιώμα να αντιλαμβάνετε τα πράγματα όπως θέλει!Δεν υπάρχει λόγος να γίνονται παρεξηγήσεις!Το μόνο που έχω να πω είναι οτι η Κουκίδα διάλεξε λάθος τρόπο για να κάνει χιούμορ!Το θεωρώ το λιγότερο προκλητικό!

ρε Ναταλιτσα αλλες γραφουν για πεθερες αλλες για κουνιαδες συννυφαδες θειους γιατι πρεπει εγω να απολογουμαι! το οτι εγινε οτι εγινε αυτο δεν σημαινει πως εγραψα κατι γιαυτο! ελεος και το εξηγω και το λεω τι αλλο να κανω???

Αυτές τις μέρες όλες είμαστε κάπως και είναι λογικό να υπάρχουν παρεξηγήσεις!Το μόνο που με πείραξε τώρα είναι η συμπεριφορά της Κουκίδας!Την θεωρώ προκλητική και ιντριγκαδόρισα την ίδια!Αυτά που έλεγε η ίδια για κάποιες άλλες βλέπω οτι τα κάνει και αυτή τώρα!
ΕΛΕΟΣ!Πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω!Προσπαθεί να δημιουργήσει θέμα?Δεν προλαβαίνουμε να ησυχάσουμε απο το ένα και ξαφνικα το άλλο!

οχι Ναταλια μου δεν το ξεκινησε η κουκιδα απλα η κουκιδα ειδε πως δεν υπηρχε κατι για να γινει λογος! ειμαι πολυ προσεχτικη σε αυτα που γραφω γιατι το ελεος που λες εσυ το εχω πει εγω απο καιρο ! ολες οι κοπελες σχεδον μιλησαν πως ναι πιστευουν στο ματι και ειπανε και περιπτωσεις ετσι κι εγω γιατι να εννοω κατι αλλο? αλλωστε βλεπεις πως οτι εχω να το πω το λεω! και αν στην τελικη καταλαβε καποιος κατι τετοιο θεωρω πως ειναι ομορφο να μου στειλει ενα μηνυμα να το συζητησουμε και οχι να το γραφει εδω περα για να δημιουργησει εντυπωσεις!

Κατερίνα μου ξέρω πως οτι έχεις να πείς το λές!Απο εκεί και πέρα ξέρω πως και τα υπόλοιπα κορίτσια κάνουν το ίδιο!Μην ξεχνάς πως έγραψες οτι έβγαλες τις φώτο των παιδιών επειδή συγχήστηκες όμως θα τις ξανα βάλεις!Αυτό σε συνδυασμό με όλα αυτά που ειπώθηκαν αυτές τις μέρες (και την κόντρα σου με το Νενάκι)έφεραν αυτό το αποτέλεσμα!Για μένα όμως η κουκίδα είναι αυτη που φταίει και ξεκινάει καβγά!Ο τρόπος της είναι τελείως απαράδεκτος!Μέχρι χθές κατηγορούσε την Βάνια οτι είναι ιντριγκαδόρισα και θέλει να δημιουργεί φασαρίες και τώρα κάνει αυτη το ίδιο! Προκαλεί χωρίς λόγο αυτη την στιγμή!!Και πιστεύω πως το καταλαβαίνεις και εσύ!!Ξέρω πως είναι φίλη σου όμως πρέπει να είσαι αντικειμενική!Όπως έκανα και εγώ!Είδες οτι μέχρι χθές δεν πήρα το μέρος κανενός γιατί θεωρούσα οτι είχατε δίκιο όλες!Τώρα όμως καταλαβαίνω οτι τον καλό τον λένε και ΜΑ@@@@@ΚΑ!

συγχυση εννοουσα οτι ειχα αποφασισει να μην ξανα συμμετεχω στο φορουμ μετα απο ολο αυτο! οχι γιατι θα βλεπουν και θα ματιαζουν τα παιδια μου! ειμαι εναμιση χρονο εδω μεσα πότε εδωσα τετοια εντυπωση?? τελος παντων εγω δεν θεωρω πως ειπε κατι κακο η κουκιδα απο κει και περα ο καθενας κρινει! τελος παντω οπως ειπε και η Κατερινα τα γραπτα μενουν ειναι ομως κριμα να χλευαζουμε το θεμα και να το χαλαμε με αυτον τον τροπο δεν χρωστανε τιπτα ολοι οι αλλοι θεωρω πως επρεπε να λυθει αλλιως αλλα οκ ! τελειωσε

Το ένα φέρνει το άλλο και οι παρεξηγήσεις δεν αργούν να έρθουν!Η κάθε μια έχει δική της άποψη και δική της κρίση!Και όπως είπατε και εσείς τα γραπτά μένουν!
Και προς θεού δεν είδα να χλευάζει κάποια το θέμα!Απλώς το θέμα ξέφυγε!!!Τέλοσπάντων καλύτερα να τελειώσει εδώ όλα αυτό!
Επίσης να πω στην κουκίδα οτι κωμικοτραγικο-
ιλαροτραγωδία ενα πραμα
είναι οι απαντήσεις που δίνει![/quote]

μακαρι να απαντουσες σαν κ εμενα- θα ειχαμε εναν ΕΞΥΠΝΟ διαλογο. τωρα παραμενει βαρετος..

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:
Nena έγραψε:Στ'αλήθεια, αναρωτιέμαι, αν ποσταρω θέμα με τίτλο "εσεις πώς βράζετε τα φασολάκια" θα δημιουργηθουν αντιπαραθέσεις?
scratch scratch

Νένα νομίζω πως ο τρόπος σου είναι ειρωνικός!Αν θέλεις να πείς κάτι μπορεις να το πείς Wink!Δεν μου αρέσει αυτό που κάνεις! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΟ. ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ??????? - Σελίδα 4 667478 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΟ. ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ??????? - Σελίδα 4 667478

Ναι ειρωνευομαι! Που ξεκινάμε καυγα απο το οτιδήποτε. Απο τα πιο αμφιλεγόμενα και σοβαρά θέματα μεχρι τα πιο χαζα, πάντα κάτι θα γίνει και θα πιαστουμε μαλλι με μαλλι. Αυτο εννοω!

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νενα -ξερεις γιατι σε εχει παρει η μπαλα ετσι?
ειχες το θρασσος να κανουμε μαμαδοσυναντηση στην οποια συμμετειχα ΕΓΩ- αρα εισαι εχθρος τους.
σε πηρε η μπαλα καλη μου...
(αλλα να μην σε λεω 'καλη μου' γιατι αυτοι που διαβαζουνε πισω απο τις γραμμες μπορει να το επιβαιβεωσουν οτι καναμε κομμα εναντιον τους...)
χμ...μαθαινω μαθαινω.. Very Happy

kata

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Nena έγραψε:
kata έγραψε:
scratch scratch

Νένα μου, σε ένα χώρο όπου εκφράζουν την άποψή τους τόσα πολλά άτομα, είναι λογικό να υπάρχουν αντιπαραθέσεις. Η ουσία είναι οι διαφορετικές απόψεις να εκφράζονται πολιτισμένα. Wink

Πιστεύω οτι στο συγκεκριμένο θέμα δεν εκφράστηκε κάποια άποψη με μη πολιτισμένο τρόπο. Δεν είδα, προσωπικά, καμιά μπηχτή για κανένα, ίσως γιατι εγω δεν διαβάζω ανάμεσα στις γραμμές. Δικαίωμά σου να πιστεύεις ότι η Κατερίνα εννοούσε κάτι συγκεκριμένο, αλλά αν σε ενόχλησε αυτο μπορουσες να της στείλεις ενα πμ και να τη ρωτήσεις. Εγω το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα στο μνμ της Κατερινας ηταν οτι κάποιος μάτιασε τα παιδιά της επειδη ζηλευε την ίδια. Αλλά εγω δεν ξέρω να διαβάζω ανάμεσα στις γραμμές.
Η έκφραση "γίνεσαι το λιγότερο προκλητική. Ας προσέχουμε όλες λίγο τι λέμε" ειναι λίγο έντονη, ας μου επιτραπει η έκφραση. Μέχρι εκεινο το σημείο η απάντησή σου δεν είχε τίποτα. Ίσως να ήταν λάθος επιλογή λέξεων απο την Κατερίνα, μετα απο εσένα, και να κλιμάκώθηκε η ένταση παραπάνω. Καμια δεν εννοοουσε τίποτα περισσότερο απο αυτο που έγραψε, κι αν ακόμα πιστεύεις οτι εννοουσε, μην συνεχίζεις την προσωπική κόντρα.
Το να λέμε "εσυ εννοουσες αυτο, υπέθετες το άλλο, υπονόησες οτι υπονόησα ότι υπονόησες..." δεν κάνει τίποτα άλλο απο το να υπεραναλύει τα πάντα σε βαθμό κακουργηματος.
Η Κουκίδα πιστεύω ότι απλα εχει απηυδήσει με τα "κρυμμένα νοήματα" που βρισκουμε όλοι μέσα στα μηνυματα. Κι εγω επίσης.

Αγαπητή μου Νένα, σέβομαι τη γνώμη σου. Η Κατερίνα όμως ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ οτι αυτό που "διάβασα" ήταν και αυτό που εννοούσε. Το να προσέχουμε όλες τι λέμε ήταν παράκληση για να μην ξεφεύγουμε όπως συμβαίνει τελευταία. Δεν πιστεύω ότι ήταν έντονη η έκφραση μου αλλά αν έτσι το αντιλαμβάνεσαι θα το αποδώσω στον γραπτό λόγο.
Όσο για την Κουκίδα, νομίζω ότι από τα posts της φαίνεται πως τα "κρυμμένα νοήματα" τα κατέχει καλά.

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κι όταν ειπα στο προ-προηγουμενο ποστ οτι δεν ειδα να εκφράζεται αποψη μη πολιτισμένα, εννοουσα μέχρι ενα σημείο (μου πηρε κ ωρα να γραψω την απαντηση και γεμισατε 2 σελίδες). απο εκει κ μετα ξεφυγε

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:Νενα -ξερεις γιατι σε εχει παρει η μπαλα ετσι?
ειχες το θρασσος να κανουμε μαμαδοσυναντηση στην οποια συμμετειχα ΕΓΩ- αρα εισαι εχθρος τους.
(αλλα να μην σε λεω 'καλη μου' γιατι αυτοι που διαβαζουνε πισω απο τις γραμμες μπορει να το επιβαιβεωσουν οτι καναμε κομμα εναντιον τους...)

Ε να μετακομίσω τότε για να μηγαινω σε συγκεκριμένες μαμαδοσυναντησεις!

kata

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
koukida έγραψε:Νενα -ξερεις γιατι σε εχει παρει η μπαλα ετσι?

Κουκίδα, τη Νένα τουλάχιστον από τη μεριά μου δεν την έχει πάρει καμιά μπάλα. Ούτε και έχω κάτι προσωπικό μαζί σου. Για να μιλήσω ειλικρινά βέβαια δεν μου επιτρέπεις να σχηματίσω την καλύτερη γνώμη για το άτομό σου μετά τον βομβαρδισμό από ειρωνείες. Αυτό όμως συνέβη μόλις τώρα.

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κατα κοριτσακι μου- βγαλτα απο μεσα σου- βρισε με αν θες- πες οτι δεν με χωνευεις κ οτι αλλο θες- δεν με πειραζει...
βασικα δεν με νοιαζει Smile

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kata έγραψε:
Nena έγραψε:
kata έγραψε:
scratch scratch

Αγαπητή μου Νένα, σέβομαι τη γνώμη σου. Η Κατερίνα όμως ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ οτι αυτό που "διάβασα" ήταν και αυτό που εννοούσε. Το να προσέχουμε όλες τι λέμε ήταν παράκληση για να μην ξεφεύγουμε όπως συμβαίνει τελευταία. Δεν πιστεύω ότι ήταν έντονη η έκφραση μου αλλά αν έτσι το αντιλαμβάνεσαι θα το αποδώσω στον γραπτό λόγο.
Όσο για την Κουκίδα, νομίζω ότι από τα posts της φαίνεται πως τα "κρυμμένα νοήματα" τα κατέχει καλά.

αγαπητη Κατερινα αναφερθηκα στα δικα σου λογια που απο το πουθενα μου εκανες παρατηρηση χωρις κανενα μα κανενα λογο πως δηθεν διαβασες αναμεσα στα γραμματα ! δλδ σου ειπα πως μου το επιβεβαιωνεις πως εχει κατι συζητηθει για το προσωπο μου (αν και εγω δεν εννοουσα καποιο συγκεκριμενο ατομο απο δω μεσα)απο τη στιγμη που μπαινεις και μου επιτιθεσαι χωρις λογο! γιαυτο το ειπα

kata

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κουκίδα μου, γιατί να σε βρίσω κοριτσάκι μου; Τι μου έχεις κάνει; Δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου και αν διαφωνούμε είναι θεμιτό. Το αν εσύ επιλέγεις την ειρωνεία σαν μέσο επικοινωνίας είναι δικαίωμά σου. Εγώ προτιμώ να επικοινωνώ με επιχειρήματα. Very Happy

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ...έτσι μπράβο μπράβο συνεχίστε
.. ΦΟΥ φου φου και εξαφανίστηκες .... χαχαχα

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:
μακαρι να απαντουσες σαν κ εμενα- θα ειχαμε εναν ΕΞΥΠΝΟ διαλογο. τωρα παραμενει βαρετος..

Μακάρι να ήσουν λιγότερο ειρωνική και αντιπαθής σε όλους!!Θα κάναμε παρέα!Τώρα είσαι συμπαθητική σε 2-3 άτομα!Ενω έγω σε ΟΛΟΥΣ!Ακόμη και στις φίλες σου Wink Wink Wink !Αυτό και μόνο για μένα είναι βαρετό Very Happy Very Happy Very Happy !!!

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kata έγραψε:Κουκίδα μου, γιατί να σε βρίσω κοριτσάκι μου; Τι μου έχεις κάνει; Δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου και αν διαφωνούμε είναι θεμιτό. Το αν εσύ επιλέγεις την ειρωνεία σαν μέσο επικοινωνίας είναι δικαίωμά σου. Εγώ προτιμώ να επικοινωνώ με επιχειρήματα. Very Happy

χμ...μονο που ποτε στα χρονικα ενα υπονοουμενο στο κεφαλι καποιου δεν αποτελεσε επιχειρημα....
alien

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:
koukida έγραψε:

Μακάρι να ήσουν λιγότερο ειρωνική και αντιπαθής σε όλους!!Θα κάναμε παρέα!Τώρα είσαι συμπαθητική σε 2-3 άτομα!Ενω έγω σε ΟΛΟΥΣ!Ακόμη και στις φίλες σου Wink Wink Wink !Αυτό και μόνο για μένα είναι βαρετό Very Happy Very Happy Very Happy !!!

αυτα τα ατομα τα εχεις μετρησει ενα προς ενα κ κατεληξες σε 3 ε?
ενταξει- εχω προοδευσει! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΟ. ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ??????? - Σελίδα 4 654316

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:
natali-maria έγραψε:
scratch scratch

Νένα νομίζω πως ο τρόπος σου είναι ειρωνικός!Αν θέλεις να πείς κάτι μπορεις να το πείς Wink!Δεν μου αρέσει αυτό που κάνεις! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΟ. ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ??????? - Σελίδα 4 667478 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΟ. ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ??????? - Σελίδα 4 667478

Ναι ειρωνευομαι! Που ξεκινάμε καυγα απο το οτιδήποτε. Απο τα πιο αμφιλεγόμενα και σοβαρά θέματα μεχρι τα πιο χαζα, πάντα κάτι θα γίνει και θα πιαστουμε μαλλι με μαλλι. Αυτο εννοω!

Μπορούσες να το πείς απο την αρχή και όχι να ειρωνεύεσαι και να μιλάς με υπονοούμενα!Τελικά εδώ μέσα η καθε μια το μακρύ και το κοντό της!
Όσο για την ειρωνία μάλλον κάνεις πολύ παρέα με την κουκίδα Laughing Laughing !!!

kata

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
koukida έγραψε:
kata έγραψε:Κουκίδα μου, γιατί να σε βρίσω κοριτσάκι μου; Τι μου έχεις κάνει; Δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου και αν διαφωνούμε είναι θεμιτό. Το αν εσύ επιλέγεις την ειρωνεία σαν μέσο επικοινωνίας είναι δικαίωμά σου. Εγώ προτιμώ να επικοινωνώ με επιχειρήματα. Very Happy

χμ...μονο που ποτε στα χρονικα ενα υπονοουμενο στο κεφαλι καποιου δεν αποτελεσε επιχειρημα....
alien

Αν διαβάσεις με λίγο πιο ξεκάθαρο μυαλό το όλο θέμα θα καταλάβεις ότι η επιχειρηματολογία μου είναι επαρκής. Αν όμως δεν σου το έδωσα να το καταλάβεις, συγχώρεσε με. Θα χαρώ να σου εξηγήσω σε πμ. αρκει να μου το ζητήσεις.

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ :
ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΞΕΜΑΛΙΑΣΜΑ
.....................................................
Φέρτε και τη φίλη σας μαζί . Στα 2 άτομα δώρο το τρίτο .
ΒΑΝΙΑ η ΙΝΤΡΙΚΑΔΟΡΙΣΣΑ .

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:
natali-maria έγραψε:
koukida έγραψε:

αυτα τα ατομα τα εχεις μετρησει ενα προς ενα κ κατεληξες σε 3 ε?
ενταξει- εχω προοδευσει! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΟ. ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ??????? - Σελίδα 4 654316

ΌΧΙ τα έχω μετρήσει δύο προς δύο Razz Razz Razz Razz !!!Μπράβο για την πρόοδο!!!Και εις ανώτερα Laughing Laughing Laughing Laughing !!!!

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="βανια"]ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ :
ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΞΕΜΑΛΙΑΣΜΑ
.....................................................
Φέρτε και τη φίλη σας μαζί . Στα 2 άτομα δώρο το τρίτο .
ΒΑΝΙΑ η ΙΝΤΡΙΚΑΔΟΡΙΣΣΑ .
[/quo

την συνεργατιδα σου την ξεχασες μωρη τρελλη

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοιταξτε κουκλες μου
το πραγμα ειναι κατι παραπανω απο βαρετο κ ανουσιο.
καναμε την πλακα μας- φτανει τωρα. εγω βαρεθηκα.
αν θελετε να συμπαθειτε ή οχι καποιους- απλα καντε το.
αφηστε τα αλλα κατα μερος - δεν με ενδιαφερει τι κανει η καθε μια ουτε σε πμ ουτε σε μμ ουτε σε SMS ουτε στο FB ουτε στο τσατ- ουτε στο τηλεφωνο..μπλαμπλα..
πεσατε να φατε την Κατερινα- προσβαλλατε κ την Νενα- εμενα δεν με νοιαζει για μενα. με ενδιαφερει η γνωμη ανθρωπων που εκτιμω κ γνωριζω- εσας ουτε σας θυμαμαι- συγνωμη κ ολας- τα λεω ετσι γιατι η μια μετα την αλλη γραφετε οτι εκτιματε την ειλικρίνεια.
i just don't care. sorry,,,, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΟ. ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ??????? - Σελίδα 4 667478

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οκ, ειχα γραψει απαντηση αλλα καταλαβα... Διυλίστε τον κώνωπα όσο θέλετε, μονο μη σας κάτσει η καμήλα στο λαιμο.
Σε προσωπική αντιπαράθεση δεν ήρθα με καμια. Ταμπέλες δεν έβαλα σε καμια. Υποννοούμενο δεν πέταξα ποτέ. Ακόμα και η ειρωνία μου είναι ξεκάθαρη! Δεν πήρα το μέρος κανενος επειδη είναι φιλος μου ή γνωστός μου ή σόι μου. Ούτε έγραψα σχόλια για κάποιον επειδη τυχαίνει να κάνει παρέα με άτομο που δεν συμπαθω. Θα ηταν καλύτερο λοιπόν πριν επιτεθειτε σε καποιον, να καταλάβετε για ποιο λόγο επιτιθεστε σε αυτόν τον ίδιο.
Ok λοιπόν, now it's personal. Τουλαχιστον ξέρω τι αντιμετωπίζω.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 5]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις