Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
212 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 212 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
blackrose έγραψε:Κι εγω θελω πολυ!!!
Μπουμπουκιτσα αφου το θες μην σκεφτεσαι τι λενε οι εξωτερικοι! Αν θελετε με τον αντρα σου κ αλλο ξερετε τι να κανετε! Σεξ! Σεξ! Σεξ! Χαχαχα βουρρρ οσες θελετε!

ωραια ειναι ξανα η εγκυμοσυνη και ενα αλλο παιδακι αλλα τετοιες εποχες αυτο που σκεφτομαι εγω ειναι πως θα συντηρηθουν.αυτο ειναι το μονο κολλημα

lenaki1982

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
στη δική μου περίπτωση ο άντρας μου είναι αυτός που τρελαίνεται να κάνουμε και άλλο παιδί σύντομα.
εγώ πάλι θέλω να χαρώ το κοριτσάκι μου λίγο και του χρόνου βλέπουμε...

stardust

stardust
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Η αληθεια ειναι πως και μενα εχει χτυπησει το καμπανακι για δευτερο νιωθω οπως ακριβως ενιωθα και στην πρωτη μου κορουλα αλλα λιγο δυσκολο αν και εχω τον συζηγο που πιεζει αλλα ρε κοριτσια μου ηδη σχεδον μας συντηρουν οι δικοι μου ε δεν θα ναι λιγο αναισθησια?ξερω εγω.βεβαια αν περιμενουμε και τα λεφτα δεν θα κανουμε ποτε παιδια οποτε προχωραμε και ελπιζουμε στον Θεο να μμεγαλωσουμε τα παιδια μας αξιοπρεπως χωρις να στερηθουν πραγματα.εγω βεβαια ειμαι ανεργη αλλα θα αρχισω απο σεπτεβριο να ψαχνω μεχρι και καθαριστρια δεν εχω κανενα προβλημα αρκει να ειμαστε καλα και να μην εξαρτομαστε συνεχεια απο αλλους.με το καλο σε οσες μανουλες προσπαθουν ειτε γαι πρωτο ειτε για δευτερο ειτε για τριτο.......[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

elenalamprini

elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ θέλω δεύτερο αλλά δεν το βλέπω.Ο άντρας μου ούτε να ακούσει δεν θέλει γαιτί σκέφτεται το οικονομικό

http://changedyourlife.blogspot.com/

blackrose

blackrose
titikos έγραψε:
blackrose έγραψε:Κι εγω θελω πολυ!!!
Μπουμπουκιτσα αφου το θες μην σκεφτεσαι τι λενε οι εξωτερικοι! Αν θελετε με τον αντρα σου κ αλλο ξερετε τι να κανετε! Σεξ! Σεξ! Σεξ! Χαχαχα βουρρρ οσες θελετε!

ασχετο με το θεμα αλλα η ιστορια σου μου θυμισε την καλυτερη μου φιλη που εχασε το κοριτσακι της σχεδον με τον ιδιο τροπο στις 26/3 φετος. εκεινη δεν το εχει ξεπερασει ακομα και προσπαθω να την πεισω να ξεκινησει προσπαθειες παλι. κι εκεινη καισαρικη εκανε. αντε ξεκινα κι εσυ!!

εγω το εχασα στις 26/4.....να μην το βαζει κατω!!!!!!!!!!μπροστα και οχι πισω να κοιταει...η ζωη ειναι σκληρη..και μαθαινουμε να ζουμε ετσι...

αντε μακαρι να ερθει και σε μενα λιγη εγκυοσκονη!!!!!χαχαχα

titikos

titikos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αυτες τις μερες δεν περιμενεις μου φαινεται να δεις αν εισαι η οχι; εχεις καμια ενδειξη;
αντε μακαρι παναγιτσα μου...

blackrose

blackrose
titikos έγραψε:αυτες τις μερες δεν περιμενεις μου φαινεται να δεις αν εισαι η οχι; εχεις καμια ενδειξη;

την κυριακη στις 7 του μηνα <<περιμενω>> ξουυυυυτ!!!!!!!!!!!!θα δειξει..

33ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΜΑ!!!! - Σελίδα 2 Empty http://forum.eimaimama.gr/t5919-topic Τρι Αυγ 02, 2011 6:14 am

katerina780

katerina780
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΟΥ...ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΒΟΛΙΚΑ Κ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΠΕΜΠΕ...

blackrose

blackrose
katerina780 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΟΥ...ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΒΟΛΙΚΑ Κ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΠΕΜΠΕ...

ευχαριστωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΜΑ!!!! - Σελίδα 2 215994

blackrose

blackrose
Σκεδτηκα να παρω το self clear που δειχνει μετα την πιθανη συλληψη....τι λετε??? περιεργεια στο κοκκινο!!!

lenaki1982

blackrose έγραψε:
titikos έγραψε:αυτες τις μερες δεν περιμενεις μου φαινεται να δεις αν εισαι η οχι; εχεις καμια ενδειξη;

και εγώ σου εύχομαι την Κυριακή να...ΜΗΝ σου έρθει!!!!!

stardust

stardust
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
blackrose έγραψε:

στο ευχομαι ολοψυχα κουκλα μου.με το καλο[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

titikos

titikos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
blackrose έγραψε:Σκεδτηκα να παρω το self clear που δειχνει μετα την πιθανη συλληψη....τι λετε??? περιεργεια στο κοκκινο!!!

τι δειχνει δηλ αυτο;ποτε εγινε η συλληψη; μπορεις δηλ να το κανεις αντι τεστ;

blackrose

blackrose
χιχι τοσες ευχες μαζυεω ελπιζω να <<πιασουν>> τοπο!!!!!!!!!!!!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΜΑ!!!! - Σελίδα 2 417472 ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΜΑ!!!! - Σελίδα 2 417472 ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΜΑ!!!! - Σελίδα 2 417472

blackrose

blackrose
titikos έγραψε:
blackrose έγραψε:Σκεδτηκα να παρω το self clear που δειχνει μετα την πιθανη συλληψη....τι λετε??? περιεργεια στο κοκκινο!!!

τι δειχνει δηλ αυτο;ποτε εγινε η συλληψη; μπορεις δηλ να το κανεις αντι τεστ;

ναι,δειχνει 5 μερες μετα την συλληψη..δηλαδη την επαφη!!εμας περασαν 13 μερες!! καποιες το εχουνε παρει εχω διαβασει και εδω η mama katerina αν δεν κανω λαθος....!!

titikos

titikos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
και καθεσαι ακομα;;;;;;;;;;;;;;;;;
ημαρτον!!!!!!!

blackrose

blackrose
titikos έγραψε:και καθεσαι ακομα;;;;;;;;;;;;;;;;;
ημαρτον!!!!!!!

χαχαχαχα!!! θελω να εχει σασπενς!! οπως επισης δεν θελω να απογοητευομαι ευκολα...και λεω οτι ερθει......ΑΛΛΑ απο την αλλη παλι λεω δεν παιρνω??

Υπαρχει καμια που να το πηρε???????????

titikos

titikos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μαρι τι καθεσαι και ρωτας;; παρτο εκειδα να μαθεις!! κι ετσι σασπενς εχει!

blackrose

blackrose
χαχαχα κατσε μαρη!!!!! ειμαι χωριο τωρα πρεπει να κατεβω στην πολη!!!!να παρω!!! χαχαχαχαχαα!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΜΑ!!!! - Σελίδα 2 215994 ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΜΑ!!!! - Σελίδα 2 215994 ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΜΑ!!!! - Σελίδα 2 215994

titikos

titikos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αντε ξεκουνησου!και οταν μαθεις πες μας!
ακους εκει να υπαρχει τετοιο μαραφετι.. δεν το ηξερα, ομολογω!

blackrose

blackrose
titikos έγραψε:αντε ξεκουνησου!και οταν μαθεις πες μας!

Με το τεστ εγκυμοσύνης νέας γενιάς Self ClearΤΜ μπορείς να γνωρίζεις αν είσαι έγκυος πολύ νωρίτερα, από οποιοδήποτε άλλο τεστ κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά. Μπορείς να κάνεις το τεστ μόλις την 5Η ημέρα μετά τη σύλληψη * και δεν είναι ανάγκη να περιμένεις τις πρώτες μέρες της καθυστέρησης.
Δηλαδή περίπου 10 ημέρες νωρίτερα.

αυτα κανει αυτο!

giouli73

giouli73
blackrose έγραψε:
titikos έγραψε:αντε ξεκουνησου!και οταν μαθεις πες μας!

Με το τεστ εγκυμοσύνης νέας γενιάς Self ClearΤΜ μπορείς να γνωρίζεις αν είσαι έγκυος πολύ νωρίτερα, από οποιοδήποτε άλλο τεστ κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά. Μπορείς να κάνεις το τεστ μόλις την 5Η ημέρα μετά τη σύλληψη * και δεν είναι ανάγκη να περιμένεις τις πρώτες μέρες της καθυστέρησης.
Δηλαδή περίπου 10 ημέρες νωρίτερα.

αυτα κανει αυτο!

Μακάρι να είσαι έγκυος αφού το θέλεις τόσο πολύ. Εγώ είμαι της μεθόδου χοριακής. Ανέκαθεν θεωρούσα τα τεστ πεταμένα λεφτά. Γιατί είτε είσαι είτε όχι (μακριά) αν έχεις καθυστέρηση την χοριακή θα την κάνεις κι αν έχει δείξει λάθος αποτέλεσμα το άλλο θα απογοητευθείς χωρίς λόγο. Ελπίζω να μην σε προσγείωσα απότομα. Απλά είπα περίπτωση που μπορεί να σου τύχει. Κορίτσια κι εγώ κρυφοθέλω τρίτο. Αλλά του άντρα μου που του είπα τον προηγούμενο μήνα μήπως είμαι, μου φάνηκε ότι άλλαξε 10 χρώματα. Αν κανονίσω το θέμα με δουλειά δική μου μέσα στον χρόνο θα του την κάνω.χιχιχιχ

φωτεινουλα

φωτεινουλα
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ελπιζω να μας γραψεθις συντομα τα ευχαριστα νεα !!!!!μεσα απο την καρδια μου σου ευχομαι να εισαι εγκυουλα ξανα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΜΑ!!!! - Σελίδα 2 215994 ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΜΑ!!!! - Σελίδα 2 215994 ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΜΑ!!!! - Σελίδα 2 215994 ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΜΑ!!!! - Σελίδα 2 215994 ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΜΑ!!!! - Σελίδα 2 215994

blackrose

blackrose
ευχαριστωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΜΑ!!!! - Σελίδα 2 417472 ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΜΑ!!!! - Σελίδα 2 417472 ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΜΑ!!!! - Σελίδα 2 417472 ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΜΑ!!!! - Σελίδα 2 417472

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
BLACKROSE MOY ΚΑΙ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΧΟΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΗ!????????????

ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟς ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΘΕΛΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΓΚΥΟΣ... ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΕΝ ΕΜΕΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΟΚ... ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΟΦΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.... ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!!! ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΝΑ ΧΕΙΣ ................ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΜΑ!!!! - Σελίδα 2 377361 ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΜΑ!!!! - Σελίδα 2 377361 ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΜΑ!!!! - Σελίδα 2 377361 ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΜΑ!!!! - Σελίδα 2 377361 ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΜΑ!!!! - Σελίδα 2 377361 ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΜΑ!!!! - Σελίδα 2 377361 ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΜΑ!!!! - Σελίδα 2 377361 ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΜΑ!!!! - Σελίδα 2 377361 ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΜΑ!!!! - Σελίδα 2 377361 ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΜΑ!!!! - Σελίδα 2 377361 ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΜΑ!!!! - Σελίδα 2 377361 ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΜΑ!!!! - Σελίδα 2 377361 ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΜΑ!!!! - Σελίδα 2 377361 ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΜΑ!!!! - Σελίδα 2 377361 ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΜΑ!!!! - Σελίδα 2 377361 ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΜΑ!!!! - Σελίδα 2 377361

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις