1 ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ... Δευ Ιουν 20, 2011 1:03 pm
nikole
Σιωπηλή δύναμη
καλώς σας βρήκα μανούλες και μέλλουσες μανούλες....έχω ένα θαυματάκι 14μηνών.υγεία ,υγεία και πάλι υγεία..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
nikole έγραψε:καλώς σας βρήκα μανούλες και μέλλουσες μανούλες....έχω ένα θαυματάκι 14μηνών.υγεία ,υγεία και πάλι υγεία..
χαρούμενα μηνογενέθλια λοιπόν στο μωράκι σου...γερό και καλότυχοadeline έγραψε:Νικόλ καλωσήρθες στην παρέα μας! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] να είναι γερό το παιδάκι σου και καλότυχο!εμείς είμαστε σήμερα 9 μηνών . Θα τα λέμε από δω....καλό βράδυ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
nikole έγραψε:να είναι γερά όλα τα μωράκια...μια προσευχή και για εμάς να κάνετε,την έχουμε ανάγκη
θα σας γράψω τι πάθαμε αναλυτικά,απλά θέλει χρόνο οπότε μάλλον αύριο θα το κάνω...το συμπέρασμα είναι πως από ανευθυνότητα ανθρώπων που θέλουν να λέγονται γιατροί η μικρή μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία και εμένα με διέλυσε...(αλλοιώσεις παλμών όλο το βράδυ και ο γιατρός ήρθε 5λεπτά να βγάλει το παιδί σχεδόν νεκρό)αυτο είναι το νόημα της ιστορίας μουkoukida έγραψε:nikole έγραψε:να είναι γερά όλα τα μωράκια...μια προσευχή και για εμάς να κάνετε,την έχουμε ανάγκη
δεν ξερώ τι σας συμβαίνει κούκλα μου αλλα θα είμαστε κοντά σας
nikole έγραψε:θα σας γράψω τι πάθαμε αναλυτικά,απλά θέλει χρόνο οπότε μάλλον αύριο θα το κάνω...το συμπέρασμα είναι πως από ανευθυνότητα ανθρώπων που θέλουν να λέγονται γιατροί η μικρή μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία και εμένα με διέλυσε...(αλλοιώσεις παλμών όλο το βράδυ και ο γιατρός ήρθε 5λεπτά να βγάλει το παιδί σχεδόν νεκρό)αυτο είναι το νόημα της ιστορίας μουkoukida έγραψε:nikole έγραψε:να είναι γερά όλα τα μωράκια...μια προσευχή και για εμάς να κάνετε,την έχουμε ανάγκη
λένε πως όταν προσεύχονται πολλοί είναι καλύτερα...έχουμε πολλά μπροστά μας αλλά τα μωρά-γιατί έχω ζήσει πολλά στα νοσοκομεία-δίνουν μαθήματα ζωής και το δικό μου μαζίkoukida έγραψε:nikole έγραψε:θα σας γράψω τι πάθαμε αναλυτικά,απλά θέλει χρόνο οπότε μάλλον αύριο θα το κάνω...το συμπέρασμα είναι πως από ανευθυνότητα ανθρώπων που θέλουν να λέγονται γιατροί η μικρή μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία και εμένα με διέλυσε...(αλλοιώσεις παλμών όλο το βράδυ και ο γιατρός ήρθε 5λεπτά να βγάλει το παιδί σχεδόν νεκρό)αυτο είναι το νόημα της ιστορίας μουkoukida έγραψε:nikole έγραψε:να είναι γερά όλα τα μωράκια...μια προσευχή και για εμάς να κάνετε,την έχουμε ανάγκη
ωχ βρε nikole μου..κουραγιο μονο μπορω να σου ευχηθώ...καλη δυναμη..
το σιγουρο ειναι οτι εχεις ενα πολυ δυνατο παιδι.
nikole έγραψε:λένε πως όταν προσεύχονται πολλοί είναι καλύτερα...έχουμε πολλά μπροστά μας αλλά τα μωρά-γιατί έχω ζήσει πολλά στα νοσοκομεία-δίνουν μαθήματα ζωής και το δικό μου μαζίkoukida έγραψε:nikole έγραψε:θα σας γράψω τι πάθαμε αναλυτικά,απλά θέλει χρόνο οπότε μάλλον αύριο θα το κάνω...το συμπέρασμα είναι πως από ανευθυνότητα ανθρώπων που θέλουν να λέγονται γιατροί η μικρή μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία και εμένα με διέλυσε...(αλλοιώσεις παλμών όλο το βράδυ και ο γιατρός ήρθε 5λεπτά να βγάλει το παιδί σχεδόν νεκρό)αυτο είναι το νόημα της ιστορίας μουkoukida έγραψε:nikole έγραψε:να είναι γερά όλα τα μωράκια...μια προσευχή και για εμάς να κάνετε,την έχουμε ανάγκη
ωχ βρε nikole μου..κουραγιο μονο μπορω να σου ευχηθώ...καλη δυναμη..
το σιγουρο ειναι οτι εχεις ενα πολυ δυνατο παιδι.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης