Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
559 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 559 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 5]

Σούλα

Σούλα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Τατιάνα μου πόσο μα πόσο σε καταλαβαίνω..
είναι κρίμα πάντος να χαλάσεις την σχέση σου για πάρτη της!!σήμερα που θα μιλήσεις με τον σύντροφο πες ότι έχεις να πεις έξω από τα δόντια!!έτσι έκανα εγώ,έβρισα,φώναξα,βγήκα εκτός εαυτού!!
είναι δυνατόν πές του να μην μαλώνουμε μεταξύς μας για τίποτα άλλο παραμόνο για την μανούλα σου!!!!!!!!!????
γιατί αυτό συμβαίνει σαν ζευγάρι είστε μια χαρά τα έχετε βρει,αγαπιέστε κλπ...και γι ένα όνομα να χαλάσει αυτό???
κούνησε του λίγο το κεφάλι να δει την πραγματικότητα!!!

Αχ θέε μου κι εγώ αυτή την βδομάδα θα δω τι θα γίνει που θα έχουμε την βάφτιση!!θα μας κάνει κανένα χουνέρι πάλι?εκτός του ότι δεν θα έρθει στην βάφτιση!!!!
ΠΑΛΙΟΚΑΡΙΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ...

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βρε κορίτσια τι πεθερές είναι αυτές και τί μυαλά κουβαλάνε, νέες γυναίκες; Γιατί γύρω στα 50 δεν δικαιολογούνται να είναι τόσο κολλημένες! Αν ηταν 80 θα έλεγα λογικό να σκέφτονται έτσι. Αλλά τέτοια μυαλά στα 50; Τι να πω...

Σούλα

Σούλα
MariaM έγραψε:Βρε κορίτσια τι πεθερές είναι αυτές και τί μυαλά κουβαλάνε, νέες γυναίκες; Γιατί γύρω στα 50 δεν δικαιολογούνται να είναι τόσο κολλημένες! Αν ηταν 80 θα έλεγα λογικό να σκέφτονται έτσι. Αλλά τέτοια μυαλά στα 50; Τι να πω...

Δυστυχώς ΜαρίαΜ δεν έχει να κάνει με το πόσο ετών είναι αλλά με το πόσο εγωισμό κουβαλάνε!!!
γιατί όλα γίνονται για έναν εγωισμό και μόνο,έχουν μάθει έτσι και έχουν την εντύπωση πως αυτό μπορούν να το κάνουν σε όλους(τουλάχιστον η δικιά μου έτσι είναι)αν της πεις αυτό είναι μαύρο και δεν είναι αυτό που πιστεύει και η ίδια είναι ικανή να μην σου ξαναμιλήσει!!!
είναι 65 ετών και αν την ακούσεις είναι πολύ προχόοοοοοο....για τους ξένους φυσικά!!!!
γι αυτό τους κάνεις πέρα και προσπαθείς να είσαι καλά με τον αντρούλη!!!
και λέω προσπαθείς γιατί ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ κάτι σκαρώνουν.... Twisted Evil

refaki

refaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tatijana έγραψε:Ασχετο,να ερθω καλαματα να ζουλοκοπησω το μουτρακι της κορης σου ετσι οπως κοιταει στη φωτο??????

αμεεεε ελα οποτε θες!!!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy γιατι και ο δικος σου δε παει πισω...

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
refaki έγραψε:

ευχομαι παντως ολα καλα να πανε και αν ο λογος που σκεφτεσαι να χωρισεις ειναι το ονομα πραγματικα δεν αξιζει...

Οχι δεν αξιζει να ειναι διπλα μου ενας μαμακιας....

Ασχετο,να ερθω καλαματα να ζουλοκοπησω το μουτρακι της κορης σου ετσι οπως κοιταει στη φωτο??????

sorry τατιανα μου αλλα ΟΛΟΙ οι αντρες ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...νομιζεις πως αν χωρησεις και κανεις αλλη σχεση θα ειναι καλυτερος?..και αντε σου λεω εγω πως θα ειναι λιγοτερο μαμακιας..καποιο αλλο προβλημα θα υπαρχει...σιγουρα ..οι σχεσεις δεν ειναι ποτε στρωμενες με ροδοπεταλα οπως στις ταινειες...αν σε καθε δυσκολια σηκωνομαστε να φυγουμε δεν βγαινει τιποτα...! το νοημα ειναι να κατσεις εκει να παλεψεις .

και ειχες πει καλυτερα να σε φοβουνται παρα να σε λυπουνται...
ε αμα χωρησεις η πεθερα θα σε φοβαται?..οχι..μαλλον θα σε λυπαται...ασε που θα χρειαστει μετα να εχεις πολυ περισσοτερες σχεσεις και διαλογο με τον πρων σου για να κανονισετε τα της κηδεμονιας...και μια ζωη τοτε θα του βαζει λογια η πεθερα..γιατι εσυ δεν θα εισαι πλεον διπλα του...εκει ειναι που θα την εχεις στο κεφαλι σου ολη σου τη ζωη!!

ποτε δεν ειναι αργα να ριξεις νερο στο κρασι σου...στη μαχη πολλες φορες πρεπει να υποχωρησουμε για να κερδισουμε αργοτερα τον πολεμο..!

baby-m

baby-m
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τατιανάκι μου I love you I love you I love you

μη τους δωσεις την χαρα ..μη χαλασεις το σπιτακι σου για ενα ονομα..περασα τα ιδια καιξερω απο πρωτο χερι ...ειλικρινα!
Μα ακοουσε με ενα ονομαδενσε κανει ευτυχισμενο μια οικογενεια ομως ενωμενη μπορει να φερει τηνευτυχια σε ολα της τα μελη.
Οκ ..εμενα οαντρας μου δεν ειναι μαμακιας αλλα πιστεψε με υποστηριζε το χαριλαος μεχρι που κοντεψαμε φτασαμε να μην μιλαμε...για βδομαδες.
Εβαλα πεισμα ομως ειπα δεν θα γκρεμισω το σπιτι μου γιατι εσυ εισαι πεισμα οχι.
Αποφασισα και ειπα οτι το τελικο ονομα θα το αποφασισω εγω.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ???

Τι παει να πει στο πρωτο παιδι δεινω ονομα απο το σοι του αντρα δεν φτανει που περνει το επωνυμο ναπαρει και το μικρο ονομα???

Στο κατω κατω εγω κοιλοπονεσα,εγω το κουβαλησα,εγω το ξενυχταω,εγω το ανασταινω...και ολοι οι αλλοι ειναι θεατες..και εκει θα μεινουν ΘΕΑΤΕΣ!!!

πατα ποδι ναι αλλα το σπιτι σου μην το διαλας!!! ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΛΕΙ..
ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ!!!!! pirat

didumomama

didumomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τατιανάκι μου μην χωρίσεις για ένα όνομα...Όταν υπάρχουν τόσα πράγματα που σε ενώνουν με τον άντρα σου γιατί να αφήσεις αυτό να σας διαλύσει?Μίλησε του και εξήγησε του τι σε ενοχλεί με αυτό το θέμα ήρεμα έτσι ώστε να μην έρθει κι αυτός φουντωμένος για να περάσει το δικό του...Ίσως τον έχει πιάσει το πείσμα γιατί νομίζει πως θα τον καβαλήσεις...λέω εγώ τώρα...Δεν μπορώ να μπω στην ψυχοσύνθεση τους αλλά πολλοί αντιδρούν για να μην τους καβαλήσουν οι γυναίκες τους και πολλές φορές χωρίς να υπάρχει λόγος...Αν δεν βγάλετε άκρη γιατί δεν κάνει πίσω κανένας τι θα καταλάβετε?Θα χαλάσετε το σπιτικό σας, θα χαρούν τα πεθερικά....Το παιδάκι σου που είναι όμως και ο πιο σημαντικός άνθρωπος για σένα θα πληγωθεί στο τέλος...Βρείτε λύση κοπέλα μου...Είναι κρίμα....Στο λέω με πολύ αγάπη αυτό....Μακάρι να πάνε όλα καλά....Περιμένουμε νέα σου....

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν ειναι ολοι αντρες ιδιοι! ο αντρας μου την βριζει τη μανα του εαν κανει η πει καμια μαλακια.εγω του βαζω λιγο φρενο σε αυτο.δν ειναι καθολου μαμακιας(ευτυχως) ειδαλλως εαν εβλεπα κατι τετοιο απο την αρχη δεν θα ημουν καθολου μαζι του! κ τατιανα πραγματικα δεν αξιζει να χωρισεις για ενα ονομα,κ εγω εχω θεματα με αυτο μιας κ θα βγαλω το ονομα του πατερα μου(κ φαντασου οτι τα ονοματα τους εχουν βγει ηδη απο τον αδερφο του αντρα μου) που εχει σοβαρο προβλημα υγειας συγκεκριμενα ειναι καρδιοπαθης.κ η αποφαση δεν ηταν καν δικη μου για το ονομα ηταν του αντρα μου,εκεινος ειπε θα βγαλουμε το ονομα του πατερα σου κ τελος.ατακα δικια μου? χαχαχχα πεστο εσυ στους γονεις σου!!! γιατι ηξερα τι με περιμενε.

andith

andith
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ε οχι ρε κοριτσια!τι σημαινει να μη χωρισει για ενα ονομα?εγω απο ολα τα ποστ της τατιανας εχω καταλαβει οτι το προβλημα ειναι οτι δεν υπολογιζει τη γνωμη της κ αποφασιζει με τους γονεις του!ειπαμε κ οι γονεις οικογενεια ειναι κ να τους ζητησεις τη συμβουλη τους οταν χρειαζεται,οχι να τη καβαλησουνε κιολας!καντου ενα χουνερι να ρθει να στρωσει,εκανα κ γω του δικου μου ενα(οχι για ονομα για αλλους λογους)κ ηρθε κ εστρωσε απο πισω μου τρεχει τωρα!!

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
andith έγραψε:ε οχι ρε κοριτσια!τι σημαινει να μη χωρισει για ενα ονομα?εγω απο ολα τα ποστ της τατιανας εχω καταλαβει οτι το προβλημα ειναι οτι δεν υπολογιζει τη γνωμη της κ αποφασιζει με τους γονεις του!ειπαμε κ οι γονεις οικογενεια ειναι κ να τους ζητησεις τη συμβουλη τους οταν χρειαζεται,οχι να τη καβαλησουνε κιολας!καντου ενα χουνερι να ρθει να στρωσει,εκανα κ γω του δικου μου ενα(οχι για ονομα για αλλους λογους)κ ηρθε κ εστρωσε απο πισω μου τρεχει τωρα!!

δεν παει ετσι..γιατι να χωρισει για ενα ονομα...δεν ειναι κανα σοβαρο προβλημα,ουτε σημαινει πως αν θελουν αυτο τα πεθερικα θα κανουν και στο μελλον οτι θελουν..υποθεσεις ειναι αυτα...στο κατω κατω η τατιανα αρχικα ειχε συμφωνησει για το ονομα..φυσικο ειναι τωρα ο αλλος να αντιδραει..
και οταν λες καντου χουνερι ..ποιος ειπε οτι ολοι οι ανθρωποι τα ανεχονται αυτα...εγω αν και ειμαι υπερβολικα ηρεμος ανθρωπος αν ο αλλος μου εκανε κατι τετοι να με ΄΄φοβερισει΄΄ και καλα απλα θα τον αφηνα να φυγει...σορρυ κιολας αλλα δεν σημαινει πως θα τρεξει απο πισω της...αρα τσαμπα θα το χαλασει το σπιτι της..
ειναι θεμα εγωισμου και των δυο ..τιποτα αλλο!!
καποιος ομως πρεπει να υποχωρησει ..και οπως λενε το σπιτι το κραταει η γυναινα!!!!!!!! οποτε αν θελησει να χωρησει θα υποστει και τις συνεπειες..
εγω πιστευω πως ΄΄φταινε΄΄ πολλες κοπελες απο το φορουμ που με ευκολια λενε ...η θα κανει ο αντρας σου αυτο που θες εσυ η δεν αξιζει να ειναι διπλα σου΄΄..ε δεν παει ετσι...δεν ειανι ολοι οι αντρες ΄΄μ@@@@κες'' να τους χωρευεις στο ταψι!!

θα τα καναν αυτα οι ιδιες????

anastazia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΤΣΑ!Κ ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΧΟΥΝΕΡΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ:OK ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΧΑΤΗΡΙ ΣΟΥ Κ ΜΟΝΟ!!Κ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟ ΝΑ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΙ ΤΣΑΚΩΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΣΤΟ ΜΩΡΟ Κ ΧΡΟΥΣΟΥΖΙΑ!ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ!ΘΑ ΦΑΝΕΙΣ Κ ΑΝΩΤΕΡΗ!

andith

andith
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bou-boukitsa έγραψε:
andith έγραψε:ε οχι ρε κοριτσια!τι σημαινει να μη χωρισει για ενα ονομα?εγω απο ολα τα ποστ της τατιανας εχω καταλαβει οτι το προβλημα ειναι οτι δεν υπολογιζει τη γνωμη της κ αποφασιζει με τους γονεις του!ειπαμε κ οι γονεις οικογενεια ειναι κ να τους ζητησεις τη συμβουλη τους οταν χρειαζεται,οχι να τη καβαλησουνε κιολας!καντου ενα χουνερι να ρθει να στρωσει,εκανα κ γω του δικου μου ενα(οχι για ονομα για αλλους λογους)κ ηρθε κ εστρωσε απο πισω μου τρεχει τωρα!!

δεν παει ετσι..γιατι να χωρισει για ενα ονομα...δεν ειναι κανα σοβαρο προβλημα,ουτε σημαινει πως αν θελουν αυτο τα πεθερικα θα κανουν και στο μελλον οτι θελουν..υποθεσεις ειναι αυτα...στο κατω κατω η τατιανα αρχικα ειχε συμφωνησει για το ονομα..φυσικο ειναι τωρα ο αλλος να αντιδραει..
και οταν λες καντου χουνερι ..ποιος ειπε οτι ολοι οι ανθρωποι τα ανεχονται αυτα...εγω αν και ειμαι υπερβολικα ηρεμος ανθρωπος αν ο αλλος μου εκανε κατι τετοι να με ΄΄φοβερισει΄΄ και καλα απλα θα τον αφηνα να φυγει...σορρυ κιολας αλλα δεν σημαινει πως θα τρεξει απο πισω της...αρα τσαμπα θα το χαλασει το σπιτι της..
καποιος ομως πρεπει να υποχωρησει ..και οπως λενε το σπιτι το κραταει η γυναινα!!!!!!!! οποτε αν θελησει να χωρησει θα υποστει και τις συνεπειες..
εγω πιστευω πως ΄΄φταινε΄΄ πολλες κοπελες απο το φορουμ που με ευκολια λενε ...η θα κανει ο αντρας σου αυτο που θες εσυ η δεν αξιζει να ειναι διπλα σου΄΄..ε δεν παει ετσι...δεν ειανι ολοι οι αντρες ΄΄μ@@@@κες'' να τους χωρευεις στο ταψι!!

οι ανθρωποι που ανακατευονται ποτε δε σταματανε να το κανουν!ειναι λαθος να κανουμε υπομονη για κατι που δε θ αλλαξει,γιατι μετα γινονται χειροτερα τα πραγματα!κ το χουνερι που λεω εγω ημουν πανετοιμη να χωρισω!με αυτα που εκανε!κ δεν τον δεχτηκα αμεσως πισω!τον αφησα να αποδειξει οτι τα εννοει αυτα που λεει!δε γινετε να κανουμε μια ζωη υπομονη μονο για να κρατησουμε μια οικογενεια κ να ειναι ολοι στενοχωρημενοι!

anastazia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΙΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΕΚΔΟΧΕΣ!Η ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ Κ ΜΕΤΑ ΙΣΩΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΚΤΛ......Η ΘΑ ΦΡΙΚΑΡΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ Κ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ!!!ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ!ΟΥΤΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΟΥΤΕ Ο ΓΙΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΜΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ Κ ΟΙ 2 ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ !

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="andith"][quote="bou-boukitsa"]
andith έγραψε:

οι ανθρωποι που ανακατευονται ποτε δε σταματανε να το κανουν!ειναι λαθος να κανουμε υπομονη για κατι που δε θ αλλαξει,γιατι μετα γινονται χειροτερα τα πραγματα!

αλλο οι ανθρωποι γενικα..αλλο τα πεθερικα...παντα τα πεθερικα θελουν χρονο να καταλαβουν πωσ το παιδι τους κανει νεα οικογενεια ..αυτο ειναι στανταρ ,το λεει και η ψυχολογια..θα το ζησουμε ολοι μας οταν μεγαλωσουν τα παιδια μας....δεν σημαινει οτι επειδη θελουν το ονομα θα μπλεκονται παντου ...και στο κατω κατω για την πιθανοτητα να μπλεκονται στο μελλον θα χωρησει τωρα???..για το αν???

δε γινετε να κανουμε μια ζωη υπομονη μονο για να κρατησουμε μια οικογενεια κ να ειναι ολοι στενοχωρημενοι!

συγνωμη αλλα θα διαφωνησω....σιγα την υπομονη....για ενα ονομα μιλαμε..σιγα το μεγαλο θεμα...ξερεις ποσα σοβαρα θεματα προκυπτουν στην πορεια της ζωης μας????πραγματικα σοβαρα!!!...το να θελουν να μπει το ονομα δεν ειναι τιποτα!! και στο κατω κατω αυτη ειναι η νοοτροπια σε ολη την ελλαδα καλως η κακως...
αν δηλαδη τυχουν σε καποιον αρρωστιες,θανατοι, οικονομικες δυσκολιες....αν παθει κατι ο συντροφος σου εκει δεν θα κανεις υπομονη..? οταν μεγαλωσουν τα παιδια δεν θα εχουν προβληματα..??

εκει παλι λακιζουμε???
και αντε σου λεω πως δεν αντεχει καποιος κατι βαρυ...αλλα να εχει χωρισει για ενα ονομα ?/...σορρυ αλλα ειναι κριμα και αδικο...και αστειο μαζι..

ουτε το οτι τα πεθερικα μιλουν απαξιωτικα ειναι λογος...ξενοι ανθρωποι ειναι ..ας λενε οτι θελουν...

η αγαπη δεν ειναι κατι που βρισκουμε καθε μερα...καλο ειναι να την κραταμε οταν την βρισκουμε..

andith

andith
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="bou-boukitsa"][quote="andith"]
bou-boukitsa έγραψε:
andith έγραψε:

οι ανθρωποι που ανακατευονται ποτε δε σταματανε να το κανουν!ειναι λαθος να κανουμε υπομονη για κατι που δε θ αλλαξει,γιατι μετα γινονται χειροτερα τα πραγματα!

αλλο οι ανθρωποι γενικα..αλλο τα πεθερικα...παντα τα πεθερικα θελουν χρονο να καταλαβουν πωσ το παιδι τους κανει νεα οικογενεια ..αυτο ειναι στανταρ ,το λεει και η ψυχολογια..θα το ζησουμε ολοι μας οταν μεγαλωσουν τα παιδια μας....δεν σημαινει οτι επειδη θελουν το ονομα θα μπλεκονται παντου ...και στο κατω κατω για την πιθανοτητα να μπλεκονται στο μελλον θα χωρησει τωρα???..για το αν???

δε γινετε να κανουμε μια ζωη υπομονη μονο για να κρατησουμε μια οικογενεια κ να ειναι ολοι στενοχωρημενοι!

συγνωμη αλλα θα διαφωνησω....σιγα την υπομονη....για ενα ονομα μιλαμε..σιγα το μεγαλο θεμα...ξερεις ποσα σοβαρα θεματα προκυπτουν στην πορεια της ζωης μας????πραγματικα σοβαρα!!!...το να θελουν να μπει το ονομα δεν ειναι τιποτα!! και στο κατω κατω αυτη ειναι η νοοτροπια σε ολη την ελλαδα καλως η κακως...
αν δηλαδη τυχουν σε καποιον αρρωστιες,θανατοι, οικονομικες δυσκολιες....αν παθει κατι ο συντροφος σου εκει δεν θα κανεις υπομονη..? οταν μεγαλωσουν τα παιδια δεν θα εχουν προβληματα..??

εκει παλι λακιζουμε???
και αντε σου λεω πως δεν αντεχει καποιος κατι βαρυ...αλλα να εχει χωρισει για ενα ονομα ?/...σορρυ αλλα ειναι κριμα και αδικο...και αστειο μαζι..

ουτε το οτι τα πεθερικα μιλουν απαξιωτικα ειναι λογος...ξενοι ανθρωποι ειναι ..ας λενε οτι θελουν...

η αγαπη δεν ειναι κατι που βρισκουμε καθε μερα...καλο ειναι να την κραταμε οταν την βρισκουμε..

αυτα που γραφεις ειναι τελειως διαφορετικα,εγω δε μιλησα ουτε για αρρωστιες ουτε για κατι τετοιου ειδους!μην βαζουμε ολα τα πραγματα σε ενα καλαθι!αλλα οταν ο αντρας που αγαπας κ εχεις επιλεξει γι πατερα του παιδιου σου δε σε σεβεται,ειναι αλλο θεμα!προφανως κ κανεις υπομονη στα δυσκολα,αλλα παντα μεχρι ενα σημειο!δεν χανεις κ την αξιοπρεπεια κ τα αυτοσεβασμο σου!αλλο να αρρωστησει καποιος κ να του σταθεις εννοειται γιατι τον αγαπας κ αλλο να μη σε σεβετε γιατι ετσι επιλεγει!κ παλι λεω το μεγαλυτερο προβλημα πιστευω δεν ειναι στο ονομα αλλα στη συμπεριφορα του απεναντι της!κ ουτε τα πεθερικα αλλαζουν,απλα ειτε ο αντρας ειτε η γυναικα αποφασιζουν να μην τους μιλανε πια!καποιοα στιγμη σκας!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν υπαρχει λογος να ερχομαστε σε αντιπαραθεσεις κοριτσια...
Δε ξερω τι σκατα θα κανω,θα μιλησω και με την νονα μας και θα δουμε...

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Δεν υπαρχει λογος να ερχομαστε σε αντιπαραθεσεις κοριτσια...

Τατιάνα μίλησες με τον άντρα σου χθες; Βγάλατε κάποια άκρη; Από ενδιαφέρον ρωτάω, μην με παρεξηγείς.

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:
tatijana έγραψε:Δεν υπαρχει λογος να ερχομαστε σε αντιπαραθεσεις κοριτσια...

Τατιάνα μίλησες με τον άντρα σου χθες; Βγάλατε κάποια άκρη; Από ενδιαφέρον ρωτάω, μην με παρεξηγείς.

Οχι τιποτα δε βγηκε....Εκεινος θελει λεει να το παει πατροπαραδοτα οπως τον μεγαλωσανε κι εγω του λεω εδω δε παντρευτηκαμε τι πατροπαραδοτα μου λες...Κι αλλα πολλα...

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="tatijana"][quote="MariaM"]
tatijana έγραψε:Δ
Οχι τιποτα δε βγηκε....Εκεινος θελει λεει να το παει πατροπαραδοτα οπως τον μεγαλωσανε κι εγω του λεω εδω δε παντρευτηκαμε τι πατροπαραδοτα μου λες...Κι αλλα πολλα...

ε...γιατι δεν αρπαζεις την ευκαιρια να κανετε και γαμο μαζι???,,,ετσι θα της μπεις στο ματι για τα καλα της πεθερουλας!!!!

απο την αλλη να ξερεις πως επειδη θελει να βγαλει το μπαμπα του , αυτο δεν σημαινει πως δεν σε σεβεται!..γιατι με την ιδια λογικη θα μπορουσε και αυτος να πει πως δεν τον σεβεσαι..

αλλα αν θελεις ακουμε...επειδη και εγω μεγαλωσα θεωρωντας δεδομενο πως βαζεις ονοματα γονιων και πεθερικων...αν ο αντρας μου δεν ηθελε να βγαλω π.χ. το ονομα της μαμας μου , δεν θα μου καθοταν καλα..θα αντιδρουσα σιγουρα..χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν τον σεβομαι η οτι μου εχουν βαλει λογια...
ειναι γεγονος ασχετο με την υπολοιπη ζωη σας..και με το οτι η πεθερα θελει να μπλεκεται...

στο κατω κατω πες του ας παντρευτουμε και να βαλουμε μετα και το ονομα...να τα κανουμε ολα παραδοσιακα...αφου αγαπιεστε ...δεν χρειαζονται πολλα πολλα..

και το κυριοτερο ειναι πως οπως μας ειχες πει σου σταθηκε στις δυσκολες στιγμες,στην αρρωστεια...δεν ειναι κριμα τωρα να χωρισετε για ενα ονομα...αφου στα δυσκολα ηταν εκει!!

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="bou-boukitsa"][quote="tatijana"]
MariaM έγραψε:
tatijana έγραψε:Δ

ε...γιατι δεν αρπαζεις την ευκαιρια να κανετε και γαμο μαζι???,,,ετσι θα της μπεις στο ματι για τα καλα της πεθερουλας!!!!

απο την αλλη να ξερεις πως επειδη θελει να βγαλει το μπαμπα του , αυτο δεν σημαινει πως δεν σε σεβεται!..γιατι με την ιδια λογικη θα μπορουσε και αυτος να πει πως δεν τον σεβεσαι..

αλλα αν θελεις ακουμε...επειδη και εγω μεγαλωσα θεωρωντας δεδομενο πως βαζεις ονοματα γονιων και πεθερικων...αν ο αντρας μου δεν ηθελε να βγαλω π.χ. το ονομα της μαμας μου , δεν θα μου καθοταν καλα..θα αντιδρουσα σιγουρα..χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν τον σεβομαι η οτι μου εχουν βαλει λογια...
ειναι γεγονος ασχετο με την υπολοιπη ζωη σας..και με το οτι η πεθερα θελει να μπλεκεται...

στο κατω κατω πες του ας παντρευτουμε και να βαλουμε μετα και το ονομα...να τα κανουμε ολα παραδοσιακα...αφου αγαπιεστε ...δεν χρειαζονται πολλα πολλα..

και το κυριοτερο ειναι πως οπως μας ειχες πει σου σταθηκε στις δυσκολες στιγμες,στην αρρωστεια...δεν ειναι κριμα τωρα να χωρισετε για ενα ονομα...αφου στα δυσκολα ηταν εκει!!

Εδώ θα συμφωνήσω στα περισσότερα με την Μπουμπουκίτσα. Κάνε και ένα γάμο, αν φυσικά αγαπάς ακόμα τον άντρα σου και δεν το κάνεις μόνο για να μπεις στο μάτι της πεθεράς σου. Νομίζω είναι καλό αντάλλαγμα για το όνομα. Και τέλος πάντων πες του ότι επειδή εσύ δεν έχεις μεγαλώσει έτσι και δεν σε ενδιαφέρουν οι παραδόσεις που αφορούν ονόματα, πες του ότι θες αντάλλαγμα. (όχι απαραίτητα τον γάμο, γενικότερα αντάλλαγμα). Γιατί δεν γίνεται να παίρνει μονο αυτό που θέλει χωρίς να δίνει κάτι και ο ίδιος. Βάλε του και αυτού διλλήματα, για να έρθει στην δύσκολη θέση που είσαι εσύ τώρα. Δεν μπορεί να δίνει μόνο ο ένας και να απολαμβάνει ο άλλος γιατί αυτό δεν είναι συντροφικότητα.

Νενεν

Νενεν
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
bou-boukitsa έγραψε:

Συμφωνω απολυτα! Οι ανθρωπινες σχεσεις και κυριως οι οικογενειες ΔΕΝ χτιζονται με χουνερια! Ναι, εχουμε εγωισμο, κανουμε πεισματα αλλα σε καποια θεματα μονο αν μαλλιαζει η γλωσσα βρισκεται η χρυση τομη...

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια,εγω ειμαι αυτη που δε θελει παντρειες...Δε θελω ανταλλαγματα για να βγαλω το ονομα του πεθερου μου,το πιο απλο θελω...Να με στηριζει ο αντρας μου και να με σεβονται αυτοι...Τελος παντων....Θα δω..

andith

andith
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια συγνωμη δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με καμια αλλα οταν καποιος ανθρωπος δεν καταλαβαινει κατι με το καλο,προφανως κ χρειαζεται κατι να τον ταρακουνησει!ισως η λεξη χουνερι που χρησιμοποιησα να μην ητανε σωστη!επισης τι σημαινει ζητα σαν ανταλλαγμα να σε παντρευτει,τι ειναι?αν τη θελει τη παντρευεται!κ το τελευταιο που ηθελα να σχολιασω,δεν κραταει η γυναικα το σπιτι κ οι δυο το κρατανε!μαζι δε το φτιαξανε?μαζι να το κρατησουν!εγω τατιανα μου ευχομαι να τα ζυγησεις ολα σωστα κ να αποφασισεις οτι ειναι καλυτερο για το παιδι,για σενα κ για τον αντρα σου!

Neraidoni

Neraidoni
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Επειδή δεν θα ήθελα να εκφέρω άποψη ευθέως, γιατί αυτά είναι αρκετά λεπτά θέματα (χωρίς να κρίνω κανέναν, μιλάω καθαρά για μένα), το μόνο που θα ήθελα να πω είναι ότι όταν δημιουργούμε την δική μας οικογένεια, πρέπει να είμαστε ικανοί και πρόθυμοι να την φροντίζουμε και να διασφαλίζουμε την ενότητα της με κάθε τρόπο και να παραγκωνίζουμε όποιον προσπαθεί να σπάσει τους δεσμούς της, ακόμα και εάν αυτοί είναι οι ίδιοι μας οι γονείς. Γιατί ένας σωστός γονιός δεν θέλει με κανέναν τρόπο την δυστυχία του παιδιού του. Και το θέμα είναι ποιος έχει προτεραιότητα για σένα, η μάνα σου ή το παιδί σου? Γιατί εάν μπροστά στο παιδί σου βάζεις την μάνα σου, τότε μιλάμε καθαρά για οιδιπόδειο.

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
andith έγραψε:Κοριτσια συγνωμη δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με καμια αλλα οταν καποιος ανθρωπος δεν καταλαβαινει κατι με το καλο,προφανως κ χρειαζεται κατι να τον ταρακουνησει!ισως η λεξη χουνερι που χρησιμοποιησα να μην ητανε σωστη!επισης τι σημαινει ζητα σαν ανταλλαγμα να σε παντρευτει,τι ειναι?αν τη θελει τη παντρευεται!κ το τελευταιο που ηθελα να σχολιασω,δεν κραταει η γυναικα το σπιτι κ οι δυο το κρατανε!μαζι δε το φτιαξανε?μαζι να το κρατησουν!εγω τατιανα μου ευχομαι να τα ζυγησεις ολα σωστα κ να αποφασισεις οτι ειναι καλυτερο για το παιδι,για σενα κ για τον αντρα σου!

Όλοι λέμε την άποψή μας εδώ μέσα. Δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε τις απόψεις αυτές μεταξύ μας. Λέμε την άποψή μας και τέλος. Τι σημασία έχει να αποδείξω σε εσένα αυτό που θεωρώ εγώ σωστό ή το αντίθετο; Άσκοπο δεν είναι; Η Τατιάνα θα κάνει αυτό θέλει η ίδια ότι και να πούμε εμείς. Δεν υπάρχει λόγος ούτε για αντιπαραθέσεις, ούτε για συγνώμες.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 5]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις