301 Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 12:14 pm
natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
sasanath έγραψε:Ναταλλάκο εγραψες πάλι!Έχεις την ψήφο μου για μοντερειτορ δαγκωτό!
Merciiiiiiiiiiiiiiii!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
sasanath έγραψε:Ναταλλάκο εγραψες πάλι!Έχεις την ψήφο μου για μοντερειτορ δαγκωτό!
NeNaKi_Gr έγραψε:Σιγα με το κατσαρολικό εσύ...!natali-maria έγραψε:Βιαβιανάκι μου, μάλλον τις νύχτες την πιάνει, δεν εξηγείτε διαφορετικά... Dr. Jekyll και Mr. Hyde ένα πράμα!Vivian έγραψε:Δοξα το Θεο!!! Επανηλθε!!!!!!!!!
marinaki <3 <3 έγραψε:natali pou exeis xathi mou leipeissssss.... k esy nenaaaanatali-maria έγραψε:mama katerina έγραψε:natali-maria έγραψε:ΠΩΠΩ!ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΗΡΩ ΠΟΙΕΣ ΛΕΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΣΤΟΥΚΙ?
ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ?
ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ PC ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ?
ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ!
ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΤΡΩΣΗΣ!ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ!
ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΠΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!
ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ!
σορυ αν σε παρεξηγησα μια χαρα τα λες τους χρειαζεται τελικα εγω μονο σαν χαζη τις πιστευα!!!!!!!
Lilliput έγραψε:να φερω λασπη ναταλι;;; χααχαχα
Athin@ έγραψε:Προσωπική μου γνώμη...
όσο γελοιοποιούμε το θέμα και κάνουμε την πλάκα μας και γελάμε, περνάμε όλοι καλά εκτός απο τον εισβολέα.
Όταν αρχίζουμε να τον βρίζουμε και δείχνουμε πως θυμώσαμε μαζί του, εκτός του ότι μπαίνουμε και πραγματικά στη διαδικασία του να θυμώσουμε, το μόνο που καταφέρνουμε είναι απλώς αυτός/η καταφέρνει τον στόχο του/της και να γελάει μαζί μας τρίβοντας τα χέρια του.
Αφήστε που είναι άλλο το να μας βρίζουν και μετά να υπερασπιζόμαστε το forum και τους εαυτούς μας και άλλο το να βρίζουμε εμείς και -κατα κάποιο τρόπο- να ρίχνουμε μόνες μας την ποιότητα.
(άσχετο που προσωπικά αν είχα καμία απο αυτές/ους μπροστά μου με αυτά που θα άκουγε θα έβαζε τα κλάμματα και θα ντρεπόταν να ξεκουκουλωθεί απ'το κρεβάτι)
Αυτά με πολύ πολύ αγάπη!
MariaM έγραψε:αγαπη 25 έγραψε:καλη μου ηρω συγχαρητηρια εισαι η πρωτη που εμεινε εγκυος ενω ειχε καθυστερηση!!δευτερον απο τους τροπους σου καταλαβαινω ποσο ωριμη κοπελα εισαι!!!μπρσβο σου βρε που αποκαλεις ηλιθιες ΜΑΝΑΔΕΣ..αυτο δειχνει οτι μαλλον δεν σεβεσαι ουτε την δικη σου μανα ποσο περισσοτερο εμας!!τριτον πρεπει νσ εισαι πολυ βουρλο για να πιστευεις οτι σε ζηλευουμε επειδη εισαι ομορφη τρομαρα σου!!!γιατι ολες ειναι ομορφες αλλα το σημαντικοτερο ειναι να εχεις μυαλο!!!!κατι που εσυ δεν διαθετεις!!και που εισαι κατι τελευταιο..για να πηδηχτεις ειχες μυαλο για να κατσεις να σκεφτεις τις συνεπειες δεν ειχες!αυτα...
Καλέ πού ήσουν όλη μέρα εσύ; Προσευχόσουν;
αγαπη 25 έγραψε:MariaM έγραψε:αγαπη 25 έγραψε:καλη μου ηρω συγχαρητηρια εισαι η πρωτη που εμεινε εγκυος ενω ειχε καθυστερηση!!δευτερον απο τους τροπους σου καταλαβαινω ποσο ωριμη κοπελα εισαι!!!μπρσβο σου βρε που αποκαλεις ηλιθιες ΜΑΝΑΔΕΣ..αυτο δειχνει οτι μαλλον δεν σεβεσαι ουτε την δικη σου μανα ποσο περισσοτερο εμας!!τριτον πρεπει νσ εισαι πολυ βουρλο για να πιστευεις οτι σε ζηλευουμε επειδη εισαι ομορφη τρομαρα σου!!!γιατι ολες ειναι ομορφες αλλα το σημαντικοτερο ειναι να εχεις μυαλο!!!!κατι που εσυ δεν διαθετεις!!και που εισαι κατι τελευταιο..για να πηδηχτεις ειχες μυαλο για να κατσεις να σκεφτεις τις συνεπειες δεν ειχες!αυτα...
Καλέ πού ήσουν όλη μέρα εσύ; Προσευχόσουν;
μαρακι μου ημουν ολη μερα στο γραφειο και απο εκει εμπαινα λιγο!!και τωρα ειμαι πτωωωωωμαμαμααααααααααα!!!!!
αλλα στενοχωριεμαι γιατι δεν τελειωσα τις προσευχες μου σημερα! αστα!!ελπιζω να τις εκανες εσυ για μενα!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης