Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
454 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 454 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

Sagia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ νιωθω τοοσο τυχερη βρε κοριτσια.Ο αντρας μου λατρευει τους δικους του αλλα αν δεν συζητησουμε οι 2 μας πρωτα δεν κανει τιποτα.Ακομα και για το πιο απλο π.χ οπως το αν θελουμε να μας δωσει φαγητο της απανταει δε ξερω..συνεννοησου με τη νυφη σου!απ'την αλλη και η πεθερα μου ειναι πολυ καλη!Βεβαια το εχει πει και μπροστα μου οτι εχει 2 γιους και επειδη και η ιδια νυφη ηταν(και κακοπερασε)ξερει οτι για να χαιρεται τους γιους της ακομα, πρεπει να τα εχει καλα με τις νυφες της!Αλλιως θα γινουν παιδια τως πεθερικων τους!Αλλα δε με απασχολει καθολου αν ζοριζεται να το καταφερει αυτο η οχι.Δειχνει να μας λατρευει και τις 2 νυφες της.Υπαρχουν και τετοιες πεθερες κοριτσια.Ειναι γεγονος!Αχ να δω εγω πως θα ειμαι!

mariannita

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
πώωωωωωωωω πόσο τις βαριέμαι όλες αυτές τις θείτσες!!!Εδώ ο κόσμος χάνεται και το μ@@@ι χτενίζεται!!!
Να της πεις να πουλήσει τις αντίκες της να ταίσει κάνα παιδάκι που πεινάει, αλλιώς να τα βάλει στον απαυτό της...χίλια συγγνώμη είναι και πεθερά σου, αλλά εξοργίζομαι..

mikraki
Χωσε της και αλλα αντεχω εγω Razz

zwoula

zwoula
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΑΧ Κ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ!!!!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ!!!!ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΓΙΑ ΦΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΜΕΧΡΙ Κ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΕΙ!!!ΣΧΟΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΠΙΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗ ΜΑΜΑ,ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ Κ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ Κ ΕΓΩ ΚΑΘΟΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!!!!ΤΑ ΝΕΥΡΑΑΑΑΑ ΜΟΥ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΠΤ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΣΕ ΝΤΟΥΒΑΡΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ!!!ΚΑΛΑ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΆΥΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΟΥΝ???

mariannita

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
και εμενα ο δικος μου δινει για τα παντα αναφορα...τι κακο και αυτο κρατα ρε ανθρωπε κατι για σενα Mad εγω δηλαδη γιατι δεν τα λεω ολα στη μανα μου.

zwoula

zwoula
ελα ντε??γιατι??εγω παντος επειδη εχω γιο λεω απο τωρα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να τον αφησω να γινει μαμακιας!!!μεγαλη ταλαιπωρια κ σπασημο νευρων ειναι για την γυναικα αυτο!!!

anoula

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΣ ΣΠΑΣΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ!!!!! ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΡΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!!! Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΧΟΛΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΠΤ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!!!! ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mikraki

mikraki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
anoula έγραψε:Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΣ ΣΠΑΣΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ!!!!! ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΡΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!!! Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΧΟΛΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΠΤ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!!!! ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να μετακομίσετε σε άλλη πόλη...δεν νομίζω να υπάρχει άλλη λύση..με τέτοιες πεθερές στόκους, ό,τι και να κάνεις θα γυρνάει σε σένα...να μαλώσεις με τον άντρα σου, δε βγάζει πουθενά, να μαλώσεις με την πεθερά?μπαααα...να τον αφήσεις άπλυτο?θα πάει στη μαμά...εκτός και αν κουβαλήσεις και τη δικιά σου και είσαστε μια ευτυχισμένη οικογένεια...πραγματικά γιατί δεν του κάνεις το ίδιο?

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τότε είναι που θα το διαλύσουν.Ισως λέω εγω τώρα να του τριξεις τα δόντια;Δεν αντέχω θα πάρω και καλα το παιδι κ θα φύγω;;;;Λέω εγω τώρα.Δε ξέρω να κανεις κι άλλο υπομονή;

frans

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
prostheste kai mena stin lista...
mono pou ego den tha tou kano tin xari na ton padreuto...
briskomai ston 6o mina tis egkumosunis kai mou tin ebgalan ksini mana kai gios...
pira loipon to kapelaki mou, to foresa straba kai efuga, afou ton esteila piso stin manoula tou... bebaia akoma kai tora nomizei oti tha ginoume oikogenia kai fadasionete... den leei na katalabei oti exei ena mina kai pou xorisame..
oso gia tin mpempa mou tha parei to diko mou epitheto gia nomikous logous kai fusika ego dialeksa to onoma kai apla tou to anakoinosa....
eutuxos eixa kali daskala... e tatiana?

Myro

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mariannita έγραψε:Δεν την παλευω ειμαι στα προθυρα Twisted Evil φαντασου οτι κανουμε σπιτι και δεν την πηγα να δει τα επιπλα γιατι τα πλερωνε η μανα μου,τα διαλεξαμε με τον αντρα μου και τα πληρωσε η δικια μου.ε λοιπον τιποτα δεν της αρεσε,χεστ@κα αλλα μου χαλα την ψυχολογια με την γκρινια της.Ολο λεει οτι επρεπε να βαλω επιπλα παλια,αντικες σκαλιστα γιατι αυτα εχουν αξια,οτι τα μοντερνα ειναι ενδειξη αμορφωσιας και τετοια κουλα.ειναι και συλλεκτρια τρομαρα της. ΑΝΤΡΑΣ ΜΑΜΑΚΙΑΣ-ΠΟΣΕΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ? - Σελίδα 3 215994 γενικως εγω τιποτα δεν κανω σωστο ενω η κορη της σε ολα σωστη Mad

ας πληρωνε αυτη τις αντικες αμα ειναι..

https://www.facebook.com/myrodeve

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
frans έγραψε:prostheste kai mena stin lista...
briskomai ston 6o mina tis egkumosunis kai mou tin ebgalan ksini mana kai gios...
pira loipon to kapelaki mou, to foresa straba kai efuga, afou ton esteila piso stin manoula tou... bebaia akoma kai tora nomizei oti tha ginoume oikogenia kai fadasionete... den leei na katalabei oti exei ena mina kai pou xorisame..
oso gia tin mpempa mou tha parei to diko mou epitheto gia nomikous logous kai fusika ego dialeksa to onoma kai apla tou to anakoinosa....

Πρώτα θα πας στην ονοματοδωσια να δηλώσεις επώνυμο κ όνομα κ μετα πήγαινε για αναγνώριση να έχει δικαιώματα το μωρο...ΑΛΛΑ μην βγάλεις το επώνυμο σου με τίποτα...Και να δηλώσεις ότι θα ακολουθεί την δημοτικότητα της μαμάς όταν πας για αναγνώριση άμα θες μιλάμε κ στο τηλ για οτιδήποτε θες πάνω σαυτο το θέμα...

frans

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
οκ τατιανα! ευχαριστω!!!! ΑΝΤΡΑΣ ΜΑΜΑΚΙΑΣ-ΠΟΣΕΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ? - Σελίδα 3 215994 ΑΝΤΡΑΣ ΜΑΜΑΚΙΑΣ-ΠΟΣΕΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ? - Σελίδα 3 215994 ΑΝΤΡΑΣ ΜΑΜΑΚΙΑΣ-ΠΟΣΕΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ? - Σελίδα 3 215994

andith

andith
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tatijana έγραψε:
frans έγραψε:prostheste kai mena stin lista...

Πρώτα θα πας στην ονοματοδωσια να δηλώσεις επώνυμο κ όνομα κ μετα πήγαινε για αναγνώριση να έχει δικαιώματα το μωρο...ΑΛΛΑ μην βγάλεις το επώνυμο σου με τίποτα...Και να δηλώσεις ότι θα ακολουθεί την δημοτικότητα της μαμάς όταν πας για αναγνώριση άμα θες μιλάμε κ στο τηλ για οτιδήποτε θες πάνω σαυτο το θέμα...

Τατιανουλα σου εχω στειλει πμ! ΑΝΤΡΑΣ ΜΑΜΑΚΙΑΣ-ΠΟΣΕΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ? - Σελίδα 3 417472 ΑΝΤΡΑΣ ΜΑΜΑΚΙΑΣ-ΠΟΣΕΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ? - Σελίδα 3 417472

anoula

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
mikraki έγραψε:
anoula έγραψε:Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΣ ΣΠΑΣΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ!!!!! ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΡΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!!! Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΧΟΛΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΠΤ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!!!! ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να μετακομίσετε σε άλλη πόλη...δεν νομίζω να υπάρχει άλλη λύση..με τέτοιες πεθερές στόκους, ό,τι και να κάνεις θα γυρνάει σε σένα...να μαλώσεις με τον άντρα σου, δε βγάζει πουθενά, να μαλώσεις με την πεθερά?μπαααα...να τον αφήσεις άπλυτο?θα πάει στη μαμά...εκτός και αν κουβαλήσεις και τη δικιά σου και είσαστε μια ευτυχισμένη οικογένεια...πραγματικά γιατί δεν του κάνεις το ίδιο?

που αλλου να παω 20 χιλιομετρα ειμαστε μακρια και ερχετε καθε μερα!!! 3 μηνεσ τον παρατησα και εφυγα απο το σπιτι με το παιδακι μας και αυτοσ εμενε στην μαμακα του γυρισα και του εδωσα αλλη μια ευκαιρια γιατι λυπαμαι το παιδι μου δεν θελω να ζει τετοιες καταστασεις!!!!!!!!!! τωρα ομως που γυρισα εδω και 3 μερες δλδ οθτε φωνη ουτε ακροαση δεν ξερω τι τουσ ειπε αλλα οσο θα κρατησει αυτο ειμαι καλα περναμε πολλεσ ωρες μαζι αλλα δεν θα κρατισει για πολυ το ξερω αλλα δεν μπορω να φανταστω τι θα σκαρφιστει αυτη τι φορα για να γυρισει ο γιοσ τησ πισω!!!! το πιο περιεργο ρε παιδια ειναι οτι και την κορη τησ ετσι την εχει κανει ειναι 25 ετων παντρεμενη με 8 μηνων παιδακι και τους εχει ξεκοψει απο ολους τους φιλους και τισ παρεεσ τους!!!! η πεθερουλα μου λοιπον ειναι ψυχακιας δεν μιλαει σε κανεναν γιατι ολοι και καλα την ζηλευουν γιατι και καλα ειναι ομορφη λεει ψεματα οτι πηγενει σε γιατρους και οτι δεν ειναι καλα!!!! δεν ξερω τι να κανω περιμενω πως και πως να ερθει το καλοκαιρι μηπως και φυγουμε με μεταθεση και παμε πουθενα αλλου εστω 600 χιλιομετρα πιο μακρια!!!!!!!!!

evigiorgos

evigiorgos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
anoula έγραψε:
mikraki έγραψε:

που αλλου να παω 20 χιλιομετρα ειμαστε μακρια και ερχετε καθε μερα!!! 3 μηνεσ τον παρατησα και εφυγα απο το σπιτι με το παιδακι μας και αυτοσ εμενε στην μαμακα του γυρισα και του εδωσα αλλη μια ευκαιρια γιατι λυπαμαι το παιδι μου δεν θελω να ζει τετοιες καταστασεις!!!!!!!!!! τωρα ομως που γυρισα εδω και 3 μερες δλδ οθτε φωνη ουτε ακροαση δεν ξερω τι τουσ ειπε αλλα οσο θα κρατησει αυτο ειμαι καλα περναμε πολλεσ ωρες μαζι αλλα δεν θα κρατισει για πολυ το ξερω αλλα δεν μπορω να φανταστω τι θα σκαρφιστει αυτη τι φορα για να γυρισει ο γιοσ τησ πισω!!!! το πιο περιεργο ρε παιδια ειναι οτι και την κορη τησ ετσι την εχει κανει ειναι 25 ετων παντρεμενη με 8 μηνων παιδακι και τους εχει ξεκοψει απο ολους τους φιλους και τισ παρεεσ τους!!!! η πεθερουλα μου λοιπον ειναι ψυχακιας δεν μιλαει σε κανεναν γιατι ολοι και καλα την ζηλευουν γιατι και καλα ειναι ομορφη λεει ψεματα οτι πηγενει σε γιατρους και οτι δεν ειναι καλα!!!! δεν ξερω τι να κανω περιμενω πως και πως να ερθει το καλοκαιρι μηπως και φυγουμε με μεταθεση και παμε πουθενα αλλου εστω 600 χιλιομετρα πιο μακρια!!!!!!!!!

στη θέση σου θα μιλούσα ξεκάθαρα στη πεθερά μου και στη κουνιάδα μου.δε νομίζω να ζητάς κάτι το περίεργο.επίσης ξεκαθάρισε στον άντρα σου πως δε γίνεται άλλο και να διαλέξει.με σένα και το παιδί ή με τη μανούλα και την αδερφούλα.είναι απλό..ο καθένας στο σπίτι του με την οικογενεία του,φυσικά να έχετε επαφές αλλά όχι έτσι και τόσο πολύ.

όταν πάτε να κάνετε σεξ έρχονται και αυτοί?δηλαδή που είναι τα όρια τους?
συγχύστικα πάλι Twisted Evil Twisted Evil

πολλά φιλιά κούκλα και μην είσαι και πολύ κυρία γιατί βλάπτει σοβαρά την υγεία σου!

Silversmokey

Silversmokey
τον δικο μου μαμακια δεν τον λες εστω και αν η πεθερα μου ειναι για εκτελεση...θα προτιμουσα βεβαια που και που να την εβαζε στην θεση της γιατι τωρα τελευταια ξεφευγει πολυ...αλλα τι περιμενεις?αντρες...

http://www.iliadasantorini.gr

babysoon

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Crying or Very sad Θα ήθελα και εγώ τη γνώμη σας!Νομίζω ότι και ο δικός μου σύντροφος (δεν έχουμε παντρευτεί ακόμη αλλά σύντομα) είναι μαμάκιας αλλά σκέφτομαι μήπως υπερβάλλω από την άλλη??..φφ..Να σας πω ότι πρόσφατα πήγαμε διακοπές και μιλούσε με τη μαμά του σίγουρα 3 φορές τη μέρα στο τηλέφωνο. Και γενικά όποτε έβρισκε ευκαιρία. Και υποτίθεται ότι μια βδομαδούλα πάμε διακοπές για να ξεφύγουμε από όλους και όλα! Γενικά η μαμά του είναι τέλεια, τα κάνει όλα καλύτερα από όλους, ταιριάζουν απίστευτα!Έτσι αφήνει να εννοείται. Και μάλιστα όταν την είχα γνωρίσει στα πρώτα πράγματα που μου είπε είναι ότι αυτή και ο γιος της έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και το ίδιο γούστο! Και γενικά ότι κάνουμε μαζί τυχαίνει περιέργως μετά να το κάνει και με τη μάνα του. Π.χ. είχαμε μείνει σε ένα συγκεκριμένο μέρος ένα βράδυ και μετά από λίγο καιρό επεδίωξε αυτή να μείνουν και αυτοί σε εκεί!Έλεος.......... Του τα λέω και μου λέει ότι ζηλεύω και ότι εγώ δεν έχω καλή σχέση με την μαμά μου και τέτοια.. Άραγε θα είνα έτσι και μετά το γάμο?? δεν θέλω................

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
babysoon έγραψε: Crying or Very sad Θα ήθελα και εγώ τη γνώμη σας!Νομίζω ότι και ο δικός μου σύντροφος (δεν έχουμε παντρευτεί ακόμη αλλά σύντομα) είναι μαμάκιας αλλά σκέφτομαι μήπως υπερβάλλω από την άλλη??..φφ..Να σας πω ότι πρόσφατα πήγαμε διακοπές και μιλούσε με τη μαμά του σίγουρα 3 φορές τη μέρα στο τηλέφωνο. Και γενικά όποτε έβρισκε ευκαιρία. Και υποτίθεται ότι μια βδομαδούλα πάμε διακοπές για να ξεφύγουμε από όλους και όλα! Γενικά η μαμά του είναι τέλεια, τα κάνει όλα καλύτερα από όλους, ταιριάζουν απίστευτα!Έτσι αφήνει να εννοείται. Και μάλιστα όταν την είχα γνωρίσει στα πρώτα πράγματα που μου είπε είναι ότι αυτή και ο γιος της έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και το ίδιο γούστο! Και γενικά ότι κάνουμε μαζί τυχαίνει περιέργως μετά να το κάνει και με τη μάνα του. Π.χ. είχαμε μείνει σε ένα συγκεκριμένο μέρος ένα βράδυ και μετά από λίγο καιρό επεδίωξε αυτή να μείνουν και αυτοί σε εκεί!Έλεος.......... Του τα λέω και μου λέει ότι ζηλεύω και ότι εγώ δεν έχω καλή σχέση με την μαμά μου και τέτοια.. Άραγε θα είνα έτσι και μετά το γάμο?? δεν θέλω................
koukla mou den upervaleis katholou..einai mamakias..apo ayta pou grafeis ayto katalavaino...prosekse ton paaaarrraaaa polu...k nai ennoeitai pos meta ton gamo 99% tha sinexisei na einai etsi..makari na vgo pseftra...den einai logika ayta ta pragmata..patera den exei??na vgei h pethera sou volta mazi tou???ti douleia exo na vgo EGO me to paidi mou sto estiatorio???? Shocked Shocked Shocked

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΑΚΙΑΣ ΑΛΛΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ: ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ!ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ (ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ) ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΗΛΙΚΗ ΖΩΗ!ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΟΨΕ, ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΩΡΟ!ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΜΟ!ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ?

demmy29

demmy29
Sagia έγραψε:Αχ νιωθω τοοσο τυχερη βρε κοριτσια.Ο αντρας μου λατρευει τους δικους του αλλα αν δεν συζητησουμε οι 2 μας πρωτα δεν κανει τιποτα.Ακομα και για το πιο απλο π.χ οπως το αν θελουμε να μας δωσει φαγητο της απανταει δε ξερω..συνεννοησου με τη νυφη σου!απ'την αλλη και η πεθερα μου ειναι πολυ καλη!Βεβαια το εχει πει και μπροστα μου οτι εχει 2 γιους και επειδη και η ιδια νυφη ηταν(και κακοπερασε)ξερει οτι για να χαιρεται τους γιους της ακομα, πρεπει να τα εχει καλα με τις νυφες της!Αλλιως θα γινουν παιδια τως πεθερικων τους!Αλλα δε με απασχολει καθολου αν ζοριζεται να το καταφερει αυτο η οχι.Δειχνει να μας λατρευει και τις 2 νυφες της.Υπαρχουν και τετοιες πεθερες κοριτσια.Ειναι γεγονος!Αχ να δω εγω πως θα ειμαι!

Ναι υπάρχουν! Κι εγώ μια τέτοια έχω! Δεν ανακατεύεται πουθενά! Είναι γλυκειά και απόλυτα διακριτική! Ο άντρας μου είναι άψωγος σε συμπεριφορά και εγώ φυσικά! Κάπου υπάρχει η ισορροπία αρκεί να θέλουν όλοι μαζί να την έχουν!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Είναι αρρωστεια αυτο που έχει ο σύντροφος σου με την μάνα του.Κι αν προχωρησεις σε γαμο θα έχεις πολυ χειρότερα δυστυχώς...Σκέψου καλα άμα θες να συνεχίσεις αυτήν την σχέση.Δεν έχω να πω κάτι αλλο απλά ΠΡΌΣΕΞΕ!!

babysoon

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Είναι 28 χρονών.. Υπάρχει πατέρας άλλα επειδή είναι οξύθυμος δεν του λένε συνήθως τα προβλήματα αλλά τα συζητάνε αυτοί οι δύο... Κατάλαβα..Ήταν ομόφωνη η απάντησή σας και μου έλυσε κάθε αμφιβολία! Απλά θα φροντίσω αν τελικά προχωρήσουμε να είμαστε χιλιόμετρα μακριά από τη μάνα του αλλιώς κάθε λίγο και λιγάκι θα τρέχει για να τους κάνει τις δουλειές και θα φέρνει συνέχεια τη μάνα του σπίτι...

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ!ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΑΝΤΖΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ!ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ!

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ!ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΑΝΤΖΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ!ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ!

simfono apoluta Respect Respect Respect Respect

odysseia

odysseia
eirinaki έγραψε:
αφρουλα έγραψε:ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ!ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΑΝΤΖΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ!ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ!

simfono apoluta Respect Respect Respect Respect
κι εγω!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις