1 γιγαντες στον φουρνο Τρι Νοε 01, 2011 1:12 pm
valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
για ριχτε καμια συνταγη !! δεν εχω φτιαξει ποτε μου και θελω να το μαγειρεψω !!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
valerakievelinaki έγραψε:για ριχτε καμια συνταγη !! δεν εχω φτιαξει ποτε μου και θελω να το μαγειρεψω !!!
Vivian έγραψε:valerakievelinaki έγραψε:για ριχτε καμια συνταγη !! δεν εχω φτιαξει ποτε μου και θελω να το μαγειρεψω !!!
Λοιποοοον!!! Αρχικα θα τους βαλεις ολο το βραδυ στο νερο! Το πρωι θα του βρασεις στην κατσαρολα μεχρι να μαλακωσουν! Οταν μαλακωσουν θα τους βαλεις στο φουρνο με φρεσκια ντοματουλα, ελαχιστο πελτε, κρεμμυδακι σε ροδελες και μαιντανο!!! Αλατι πιπερι και θα γινουν ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ!!!
valerakievelinaki έγραψε:για ριχτε καμια συνταγη !! δεν εχω φτιαξει ποτε μου και θελω να το μαγειρεψω !!!
ποση ωρα τους βραζεις για να μαλακωσουν εκτος χυτρας ?stefanakos έγραψε:καλημερα τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται, και εγω αυτο το φαγητο θα φτιαξω σήμερα, το λιγουρευομουνα απο εχθες
elenidek έγραψε:ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΣΕΣ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ Η ΠΙΟ ΑΠΑΙΧΤΗ. ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΥΣΚΕΥΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥΣ ΒΡΑΖΕΙΣ ΚΑΛΑ .ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΥΤΡΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΝΟΣΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΥΛΩΣΟΥΝ. ΜΕΤΑ ΨΙΛΟΚΟΒΕΙΣ ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΛΙΙΙΙΙΓΟ ΣΚΟΡΔΑΚΙ, ΣΕΛΙΝΟ ΚΑΡΟΤΟ ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΣΑΛΤΣΑ ΣΠΙΤΙΚΗ Ή ΠΕΛΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΧΝΙΖΕΙΣ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΑΡΑΘΟΥΝ. ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΑΧΝΙΣΕΣ, ΠΙΠΕΡΑΚΙ, ΑΛΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ. ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΕΓΩ ΤΡΩΩ ΤΑΨΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης