1 δωρο απο babylino Παρ Σεπ 02, 2011 11:27 am
stefanakos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλησπερα μου εφεραν σημερα απο τα babylino μια κανονικη συσκευασια με πανες και εγω ειχα ζητησει μονο δειγμα super!!!! A....ειχε και κουπονακια μεσα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
babylinoclub@megadis.gr εστειλα εδω και ζητησα δειγματαeleni24 έγραψε:απο που τα ζητησες?
Nena έγραψε:χιχι, το εστειλα!
Παντως, εχουμε τα παμπερς τα πορτοκαλί και σημερα το πρωι ο μικρος ξυπνησε ΜΟΥΣΚΕΜΑ, μεχρι τις μασχαλες ηταν βρεγμενος..
εσεις μεινατε ικανοποιημένες απο τα μπεϊμπιλίνο τουλάχιστον?
Despoinaki έγραψε:Oπότε τα babylino είναι καλύτερα από τα pampers?
Despoinaki έγραψε:To πρωί ήρθε και το πακετάκι από την babylino! Έχει μέσα 1 πακέτο σερβιέτες every day night, 2 πακέτα μωρομάντηλα, 1 πακέτο βαμβάκι, εκπτωτικά κουπόνια και ένα κανονικό πακέτο πάνες αλλά για μωράκια 11-25 κιλά! Λήγουν αυτές? Εμείς για να τις βάλουμε αυτές θα πρέπει να περάσουμε τον χρόνο! Είπα ότι γεννάω Οκτώβρη αλλά μάλλον δεν είχαν πιο μικρές! Εσάς τι σας έστειλαν?
mama rias έγραψε:κοριτσια κ εμενα μου ηρθε ενα πακετο babylino Νο4 και εκπτωτικα κουπονια 10 ευρω!
στειλτε ολες μνμ δεν κανουν διακρισεις!!
Despoinaki έγραψε:mama rias έγραψε:κοριτσια κ εμενα μου ηρθε ενα πακετο babylino Νο4 και εκπτωτικα κουπονια 10 ευρω!
Εμένα μου ήρθε το νούμερο 5 αν και τους είπα πως δεν γέννησα ακόμα! Δεν πειράζει όμως!
Βρε κορίτσια...!!! ... Οι πάνες έχουν ημερομηνία λήξης?
mama katerina έγραψε:Despoinaki έγραψε:mama rias έγραψε:κοριτσια κ εμενα μου ηρθε ενα πακετο babylino Νο4 και εκπτωτικα κουπονια 10 ευρω!
Εμένα μου ήρθε το νούμερο 5 αν και τους είπα πως δεν γέννησα ακόμα! Δεν πειράζει όμως!
Βρε κορίτσια...!!! ... Οι πάνες έχουν ημερομηνία λήξης?
κι εγω εστειλα αντε να δουμε τι θα μου στειλουν! οχι οι πανες δεν ληγουνε απο οσο ξερω
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης