1 Αφαίρεση αμυγδαλών Δευ Σεπ 05, 2011 3:00 am
bisbikaki
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα και καλή εβδομάδα!!!!! Θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε στο εξής πρόβλημα μου: Ο γιος μου που είναι μόλις τριών ετών, παρουσιάζει πάρα πολυ συχνά αμυγδαλίτιδες (έχουμε ξεπεράσει κατά πολύ τα επιτρεπτά επεισόδια ανά χρόνο - πάμε περίπου ανά μήνα. Περί τα τέλη Απρίλη, ο παιδίατρος μας(ενώ ήταν αρνητικός για την αφαίρεση τους στην αρχή), έκρινε ότι θα πρέπει να προχωρήσουμε στην αφαίρεση τους και έτσι μου σύστησε έναν ΩΡΛ (στο ΠΑΙΔΩΝ - δεν έχω ιδιωτική ασφάλεια), με τον οποίο κανονίσαμε μετά το Πάσχα να τις αφαιρέσουμε.. όμως για να πω την αλήθεια μου δεν τον εμπιστεύτηκα ιδιαίτερα και...για τον λόγο αυτό, επισκέφθηκα και 2ο ΩΡΛ για να ακούσω την γνώμη του...αυτός ήταν αρνητικός στο να τις βγάλουμε και μου συνέστησε να περιμένω να περάσει το καλοκαιράκι, αφενός μεν για να συμπληρώσει ο μικρός μου τα 3, αφ'ετέρου δε για να το καθυστερήσει,καθώς από μία ακτινογραφία που μου είπε να του κάνω παρατήρησε ότι θα πρέπει να του βγάλουμε και τα κρεατάκια..έτσι ακολούθησαν και εγώ την συμβουλή του (να περάσει το καλοκαιράκι). Δυστυχώς όμως ο μικρούλης μου (ξανα)παρουσίασε αμυγδαλίτιδες (3 ή 4 φορές από τον Μάιο και μετά)...Για να μην μακρυγορώ (άλλο) θα ήθελα να με βοηθήσετε στα εξής: α) να κοιτάξω για ιδιωτική κλινική ή να απευθυνθώ στο ΠΑΙΔΩΝ?? επίσης μου έχουν πει και για την παιδιατρική του Τζανείου (όμως επιφυλάσσομαι)...β) υπάρχει κάποιος γιατρός μεσα στο ΠΑΙΔΩΝ που να μου συστήσετε??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων (και συγγνώμη για το κατεβατό)...