1 Θηλασμός στα 8 χρόνια ; Τρι Σεπ 06, 2011 2:15 pm
βανια
Πρωταγωνιστής!!
Δείτε αυτό το βίντεο .Θηλασμός στα 8 ;
https://www.youtube.com/watch?v=fxv6R9fUO74
https://www.youtube.com/watch?v=fxv6R9fUO74
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
βανια έγραψε:Ναι έχει κυκλοφορήσει πάλι σε άλλο φόρουμ
καλά η συγκεκριμένη δεν νομίζω να το κάνει για να μην παίρνει θερμίδες . Πόσες ακόμα ;totula έγραψε:Συνηθως καποιες μανες συνεχιζουν το θηλασμο για να μην παχαινουν καθως χανεις πολλες θερμιδες. Το συνηθιζουν στο εξωτερικο
totula έγραψε:Συνηθως καποιες μανες συνεχιζουν το θηλασμο για να μην παχαινουν καθως χανεις πολλες θερμιδες. Το συνηθιζουν στο εξωτερικο
θα συμφωνήσω μαζί σου . Το μητρικό γάλα είναι ωφέλιμο αλλά μετά το πρώτο χρόνο δεν προσφέρει τίποτα περισσότερο αν βέβαια η κάθε μητέρα θέλει να το κάνει μέχρι την προνηπιακή ηλικία (μέχρι 3) ναι θεωρητικά θα ηταν προτιμότερο . Γενικά θεωρώ υπερβολή μετά το πρώτο χρόνο του παιδιού το θηλασμό .elena25 έγραψε:Διάβασα και τα σχόλια κάτω από το video και δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με κάποιον που έλεγε ότι σε καμία περίπτωση τα χειλάκια του παιδιού δεν έπρεπε να ακουμπούν σε θηλή. Έλεος δηλαδή! Δεν έχω ακόμη μωράκι, δεν είμαι μαμά, αλλά με την απλή λογική να το πάρεις, απλά αυτή η μητέρα δε θέλει να αφήσει το παιδί της να απογαλακτιστεί στην κυριολεξία! Και δεν ξέρω αν συμφωνείτε ή αν κάνω λάθος, όταν ο θηλασμός συνεχίζεται πάνω από τα 2 χρόνια δε θα ήταν καλύτερο με κάποιο τρόπο η μανούλα να το αντλήσει από το στήθος της και να το δώσει στο παιδάκι της σε ποτήρι; Συγνώμη αν λέω βλακείες, απλά μου φαίνεται πιο όμορφο έτσι, για να αρχίσει και το παιδί να μπαίνει στον κόσμο των μεγάλων.
βανια έγραψε:
θα συμφωνήσω μαζί σου . Το μητρικό γάλα είναι ωφέλιμο αλλά μετά το πρώτο χρόνο δεν προσφέρει τίποτα περισσότερο αν βέβαια η κάθε μητέρα θέλει να το κάνει μέχρι την προνηπιακή ηλικία (μέχρι 3) ναι θεωρητικά θα ηταν προτιμότερο . Γενικά θεωρώ υπερβολή μετά το πρώτο χρόνο του παιδιού το θηλασμό .
Lilliput έγραψε:Μάλλον δεν έπρεπε να το δω.Είναι παρατραβηγμένο! Χρειάζεται άντρα η κυρία...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης