Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
462 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 462 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ... Δευ Ιουλ 23, 2012 2:38 am

markella01

markella01
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Δεν παίζει ρόλο όταν έχεις νεογέννητο, μπορεί να έχει 5 λεπτά που τελείωσε το θηλασμό και πχ να κοιμήθηκε/κουράστηκε, αν μου δώσει σημάδι ότι θέλει στήθος θα του ξαναδώσω (πχ να βάζει τις μπουνίτσες στο στόμα, ή να ανοίγει το στόμα δεξιά αριστερά, ή να βγάζει τη γλωσσίτσα του έξω), μπορεί να θέλει κι άλλο γάλα, μπορεί να θέλει απλά παρηγοριά (λόγω κολικών), δεν έχει νόημα από ένα τόσο μικρό μωρό να έχουμε την απαίτηση να θηλάζει στάνταρ κάθε 2 ή 3 ώρες. Θηλάζει όποτε θέλει αυτό και όσο θέλει. Μέχρι μόνο του να θέσει ένα ωράριο, ή ένα πρόγραμμα, μπορεί και να μην το θέσει και καθόλου μέχρι να μεγαλώσει αρκετά...Προσωπικά του δίνει μόνο ένα γεύμα με μπιμπερό η μαμά μου (με δικό μου γάλα εννοείται) για να μπορέσω να κοιμηθώ λίγο και μετά όλη τη μέρα μόνο στήθος.

Κι ας μου λέει η μάνα μου μην το βάζεις συνέχεια (που θήλασε και 5 παιδιά και θα πρεπε να ξέρει), κι ας μου λένε μήπως δεν έχεις γάλα, το παιδί μέσα σε 20 μέρες έβαλε 770 γρ. μόνο με γάλα της μαμάς του.

Αν οι θηλές πληγωθούν και δεν προλαβαίνεις να βάζεις αλοιφή με τους συχνούς θηλασμούς, άλειψε λίγο από το γάλα σου στη θηλή και μείνε γυμνή όσο μπορείς, χωρίς σουτιέν και μπλούζα, να επουλωθεί γρήγορα η πληγή.

Αν θέλεις να θηλάσεις αποκλειστικά εκεί που νορμάλ θα έδινες συμπλήρωμα σήκωσε το μωρό να ρευτεί και ξαναδώσε γάλα νωρίτερα από ότι θα έκανες αν είχες δώσει ξένο. Μην περιμένεις να κλάψει το μωρό, εγώ μόλις ξυπνάει του δίνω κατευθείαν στήθος. Το παίρνει με ευχαρίστηση, ακόμα κι αν δεν πεινάει πάρα πολύ, ρουφάει όσο θέλει και μετά το αφήνει, δεν αγχώνομαι, όποτε ξαναζητήσει θα με έχει δίπλα του να του το προσφέρω.

Ακόμα και συμπλήρωμα να θες να δώσεις για τους δικούς σου λόγους είναι δικαίωμά σου, απλά να ξέρεις πως σύντομα θα μπει στη διαδικασία ο οργανισμός σου να μην παράγει αρκετό γάλα και μαθηματικά να οδηγηθείς στον αποθηλασμό. Είναι ένα τεράστιο άγχος για τις μανούλες το αν πεινάει ή χόρτασε το παιδί τους, άλλα κορίτσια τα μωρά έχουν ισχυρότατο ένστικτο επιβίωσης, αν πεινάνε θα μας το δείξουν με πολύ σαφή τρόπο κι εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι απλά να προσφέρουμε το στήθος μας. Αυτά τα καημένα κάνουν όλη τη δουλειά. Μην αγχώνεστε, όλα γίνονται με ψυχραιμία,χρόνο και υπομονή.

27ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ... Δευ Ιουλ 23, 2012 2:41 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vanap έγραψε:Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγω΄... νομίζω πως δεν χορταίνει με το γάλα μου..
Είναι 16 ημερών σήμερα και καταφέραμε μόλις 5 ημέρες χωρίς συμπλήρωμα...
Κάθε φορά που ξυπνάει ή που πιπιλάει τα δάχτυλα της την βάζω στο στήθος.... κάποιες φορές χορταίνει με περίπου 20λεπτο θηλασμό στο κάθε στήθος αλλά άλλες φορές μπορεί να κάνουμε και μία ώρα στο ένα και μισή στο άλλο και ενώ αφήνει τη θηλή (γιατί πιστεύω πως κουράζεται και εκνευρίζεται μετά από τόση πολύ ώρα) ψάχνει πάλι και ρουφάει τα χέρια της.... Πιστεύω πως απλά δεν έχει άλλο γάλα και τζάμπα κουράζεται.... της δίνω συμπλήρωμα και άλλοτε το τρωει ολο και αλλοτε λιγο μονο

Το γαλα παραγεται οσο ζηταει το μωρο. Μεχρι να εδραιωθει η γαλουχια (γυρω στις 40 μερες ισως κ κατι παραπανω) θα παραγει περισσοτερο το στηθος σου με αποτελεσμα να νιωθεις να "πετρωνει". Οσο δινεις συμπληρωμα καθυστερεις την εδραιωση, δεν αφηνεις αυτο το συμπληρωμα να το παραγει το στηθος σου. Οση ωρα κ αν θηλαζει δεν αποτελει καποια ενδειξη για το πσοο εχεις η δεν εχεις? 20',1 ωρα....εξαρταται απο το παιδι. Το να πιπιλαει το στηθος επισης το αφηνουμε γιατι κ ετσι ρυθμιζει την παραγωγη.
Ειναι μικρουλι και θα το μπερδεψεις μια στηθος μια με την θηλη του μπιμπερο. Αφου τα καταφερνετε αστο στο στηθος οσο θελει,οποτε θελει.
Να σου ζησει Smile

28ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ... Δευ Ιουλ 23, 2012 3:08 am

τατιανα

τατιανα
Θ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την τατιανα στις Δευ Ιουλ 23, 2012 3:13 am, 1 φορά

29ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ... Δευ Ιουλ 23, 2012 3:11 am

τατιανα

τατιανα
Θα συμφωνήσω με ότι είπαν τα κορίτσια
Έτσι είναι στην αρχη όλη μερα στο στήθος θέλει υπομονη κ θα δεις που μετα θα είναι παιχνιδάκι!
Λογικό που αγχωνεσε αλλα στις πρώτες μετρήσεις θα δεις πόσο βάρος έβαλε κ θα ανακουφιστεις, εγω δεν αγορασα καθόλου γάλα σκόνη κ πέταξα κ αυτο που μου δώσανε στην κλινική για να μην μπαίνω στον πειρασμό να δίνω, έτσι οπότε γκρινιαζε δεν είχα άλλη λύση απο το να δώσω στήθος κ τώρα θηλαζουμε αποκλειστικά!
Να σου ζήσει!!

30ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ... Δευ Ιουλ 30, 2012 1:57 am

vanap

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Σας ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις σας...
Συμπλήρωμα έπαιρνε λίγες μέρες μόνο, το κόψαμε τελείως. Σιγά σιγά αρχίζω να την μαθαίνω και να καταλαβαίνω πότε πεινάει και πότε θέλει απλά να πιπιλίσει.... Τη ζορίζουν και οι κολικοί και απλά θέλει το στήθος για να ηρεμήσει και όχι γιατί δεν χορταίνει... Κάνουμε μαραθώνιους θηλασμούς αλλά δεν πειράζει. Ελπίζω να μπορεσουμε να κόψουμε σύντομα και τις ψευτοθηλές αν και από χθες η μία μου θηλή έχει ερεθιστεί πολύ στο σημείο από το οποίο τρέχει το γάλα και δεν μπορώ ούτε καν να το ακουμπήσω....

31ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ... Δευ Ιουλ 30, 2012 5:38 am

τατιανα

τατιανα
Χαίρομαι που τα πάτε καλα μπράβο!
Κ μένα είχε κολικους μέχρι 2,5 μηνών κ παρηγοριοταν στο στήθος.
Θηλαζα 3 μήνες με ψευδοθηλες, την εβαζα κ χωρίς αλλα δεν ήθελε με τίποτα κ 3 μηνών ξαφνικά άρχισε χωρίς κ μάλιστα Μετα δεν ήθελε με τίποτα την ψευδοθηλη έτσι δεν είχα κ ιδιαίτερα πληγωμενες θήλες λίγο τσουξιμο μόνο γιαυτο μην σε αγχωνει αυτο θα πιάσει κ χωρίς όταν θα είναι έτοιμο το μωρακι!!
Καλούς θηλασμους!!

32ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ... Δευ Ιουλ 30, 2012 6:25 am

mariameint

mariameint
Εμένα οι θηλές μου είχαν πληγωθεί πολύ και δεν έκλειναν για μεγάλο διάστημα. Στην αρχή είχα ακολουθήσει την τακτική να απλώνω λίγο από το γάλα μου και να τις αφήνω να στεγνώσουν ελεύθερα. Εμένα δεν με βοήθησε γιατί η μικρή καθόταν πολλές ώρες στο στήθος και συνέχεια μαλάκωναν. Καλυτέρεψαν λίγο τα πράγματα όταν άρχισα να βάζω την purelan της medela. Αυτό που τις έκλεισε τελείως ήταν τα μπάνια στη θάλασσα. Καλή συνέχεια!

http://www.something-special.gr

33ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ... Δευ Ιουλ 30, 2012 7:36 am

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
συγνωμη-βγαζεις-με-το-θηλαστρο-60-ml-και-λες-πως-δεν-εχεις-γαλα-;;;μια-χαρα-γαλα-εχεις!!να-βαζεις-το-μωρακι-να-θηλαζει-συχνα-χωρις-τις-ψευδοθηλες-!!!

34ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ... Τρι Νοε 27, 2012 3:08 pm

maraki213

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
marinaki <3 <3 έγραψε:ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΜΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ,ΜΠΩΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ,ΕΓΩ ΠΙΝΩ Κ ΛΙΓΟ ΜΠΥΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΟ ΤΣΟΥΖΟ ΧΙΧΙ Κ ΝΙΟΘΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΓΑΛΑ,ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ Κ ΤΗΣ ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ΜΑΓΙΑΣ ΜΠΥΡΑΣ,ΑΑ ΕΠΙΣΕΙΣ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΥΔΗ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΓΑΛΑ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ,ΜΠΩΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΣΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΓΑΛΑ...ΑΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ Κ ΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝΕ ...ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΓΑΠΑΣ

να σου ζησει!το φρέσκο κρεμμύδι αλλαζει τη γευση του γαλατος σου, οπότε απεφυγέ το.(μετα τις 40 ημέρες το εβραζα , το στράγγιζα κ μετά το προσθετα στο φαγητό).Εγώ είχα πάρει μαία στο σπίτι η οποία με βοήθησε παρα πολύ κ μου είχε πει το εξής:δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσο τρώει αλλά πόσο βγαζει,αν μουσκεύει την πανα αρκετά μη φοβάσαι το μωρό τρέφεται επαρκώς. Αν θέλεις να θηλάσεις αποκλειστικά απέφυγε το συμπλήρωμα (εγώ της έδωσα μόνο όταν ένιωθα πολύ κουρασμένη,το οποίο δεν το ήθελε καθόλου).Είναι κουραστικός ο θηλασμός τους πρώτους 3μήνες αλλά το δώρο που θα κάνεις στο παιδί σου αξίζει όλη την ταλαιπωρία! επίσης έπινα κ λίγη μπυρα χωρίς αλκοόλ.Γάλα ειχα χωρίς ιδιαίτερη διατροφή,πολλές φορες δεν προλάβαινα να φάω.Οι σούπες ξέρω οτι βοηθάνε πάρα πολυ στην παραγωγη γάλακτος.
purelan της medela για τις πληγωμένες θηλες δεν χρειάζεται κ πλύσιμο πριν το θηλασμό!

35ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ... Τετ Νοε 28, 2012 12:15 am

hhmaria

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κουκλα, ακουσε με,

ο μοναδικός τροπος να αυξησεις την παραγωγή είναι να βαζεις το μωρακι συνέχεια!

εχεις μπει στο τρυπακι που λεγεται, "το μωρακι συνηθιζει στην ευκολια του εύκολου τροπου καταποσης απο το μπιμπερο"...και δεν "προσπαθει" απο το στηθος σου...

οσο βαζεις το μωρο στο στηθος και επιμένεις τοσο περισσοτερο γαλα θα έχεις....για να σταθεροποιηθει η παραγωγή χρειάζονται 3 μέρες...
μην απαγοητευεσαι, θελει λιγακι προσπαθεια..

λυπάμαι που δεν ειχες ενημέρωση πιο πριν και παιδευεσαι τωρα,

αν θες παντως μπορείς να θηλασεις!...

http://www.kordelitsa.com

36ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ... Τετ Νοε 28, 2012 12:50 am

tzitziki2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
hhmaria έγραψε:κουκλα, ακουσε με,

ο μοναδικός τροπος να αυξησεις την παραγωγή είναι να βαζεις το μωρακι συνέχεια!

εχεις μπει στο τρυπακι που λεγεται, "το μωρακι συνηθιζει στην ευκολια του εύκολου τροπου καταποσης απο το μπιμπερο"...και δεν "προσπαθει" απο το στηθος σου...

οσο βαζεις το μωρο στο στηθος και επιμένεις τοσο περισσοτερο γαλα θα έχεις....για να σταθεροποιηθει η παραγωγή χρειάζονται 3 μέρες...
μην απαγοητευεσαι, θελει λιγακι προσπαθεια..

λυπάμαι που δεν ειχες ενημέρωση πιο πριν και παιδευεσαι τωρα,

αν θες παντως μπορείς να θηλασεις!...

Συμφωνώ απόλυτα.Ο παιδιάτρος απο την πρώτη μέρα αυτό μου είπε, κάθε φορά που γκρινιάζει-κλαίει το βάζουμε στο στηθος για όσο θέλει.Στην αρχή θέλει υπομονή γιατί αυτό μπορεί να γίνεται και κάθε μισή ώρα μετά όμως όλα καλά!!

37ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ... Τετ Νοε 28, 2012 12:56 am

hhmaria

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ετσι ακριβως!
εγω την μικρή μου, την θηλασα τις πρώτες μέρες της ζωής της συνέχεια!..μαραθωνιος θηλασμος το ονομαζουν!
ήμουν διπλα στο μωρακι μου, οσο ήθελε της το έδινα το στηθος!...μιλαμε για νεογεννητο! που εκτος απο γαλα θέλει και την ασφαλεια!
έστρωσε η κατασταση σε κανα μηνα, και ολα πηραν τον ομορφο δρόμο του προγραμματος!
θηλασα τελικως 28 μηνες και ειναι πια ενα παιδακι δυνατό και ανεξαρτητο!

38ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ... Τετ Νοε 28, 2012 1:10 am

tzitziki2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
hhmaria έγραψε:ετσι ακριβως!
εγω την μικρή μου, την θηλασα τις πρώτες μέρες της ζωής της συνέχεια!..μαραθωνιος θηλασμος το ονομαζουν!
ήμουν διπλα στο μωρακι μου, οσο ήθελε της το έδινα το στηθος!...μιλαμε για νεογεννητο! που εκτος απο γαλα θέλει και την ασφαλεια!
έστρωσε η κατασταση σε κανα μηνα, και ολα πηραν τον ομορφο δρόμο του προγραμματος!

28 μήνες??? Respect
Εγω 6μιση μήνες και τους 2 αποκλειστικά.Ο μεγάλος μου που έιχε μπερδέψει την νύχτα μέρα ήταν κάθε βράδυ απο τις 12-4 στο στήθος μέχρι 3 μηνών τα είδα όλα αλλα άξιζε τον κόπο!!! Wink

39ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ... Τετ Νοε 28, 2012 1:23 am

hhmaria

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tzitziki2 έγραψε:
hhmaria έγραψε:ετσι ακριβως!

28 μήνες??? Respect
Εγω 6μιση μήνες και τους 2 αποκλειστικά.Ο μεγάλος μου που έιχε μπερδέψει την νύχτα μέρα ήταν κάθε βράδυ απο τις 12-4 στο στήθος μέχρι 3 μηνών τα είδα όλα αλλα άξιζε τον κόπο!!! Wink

και εμενα ο γιος μου αυτα εκανε, και κουραζομουν..μετα εμαθα, και οταν ηρθε η κορη, την ειχα συνεχεια διπλα μου τα βραδια...δεν σηκωνομουν καθολου, αυτη θηλαζε και εγω κοιμομουν!..απλα και ευκολα πραγματα!

ουτε μπουκαλια να αποστειρωνω βραδιατικα ουτε να ξυπνω το μωρο με το φως ουτε τιποτα...ετσι νυσταγμενο που ηταν το αφηνα μεσα στην ηρεμια του στο στηθος μου!
ΤΟΣΟ ΦΥΣΙΚΑ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις