Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
566 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 566 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

26Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 Empty Απ: Τα έχω κάνει πάνω μου!!! :) Τρι Σεπ 27, 2011 5:28 am

cassiani

cassiani
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
[q

Ναι,απλα στην Αθηνα,αμα δε το εχεις συνεχεια στο δωματιο, στο μπουκωνουν με σκονη και ας θες αποκλειστικο θηλασμο.. Αυτο δε θελω...Απο βοηθεια, φανταζομαι θα εχω,τοσα λεφτα θα σκασω!!!! Laughing

Δεν θα συμφωνήσω σε αυτό.Τουλάχιστον απο την δική μου εμπειρία και πρόπερσι και φέτος με την αδερφή μου δεν τάιζαν τον παιδι ξένο γάλα.Είχα πεί πως θέλω να θηλάσω και όντως έτσι έγινε.Της αδερφής μου δε και της κοπέλας που ήταν μαζί φέρνανε το μωρό όποτε έκλαιγε για να το θηλάσει και έπειδή μια φορά λείπανε είχανε πάρει το κινητό τους και τους πέρνανε τηλέφωνο αν τύχαινε και λείπανε.Στο Ιασώ γεννήσαμε και οι δύο.Και επίσης είχα πολύ βοήθεια για να θηλάσω .Οι κοπέλες προσπαθούσαν πολύ να βοηθήσουν και να μην χάσω το κουράγιο μου ωστε να καταφέρω να θηλάσω και να μην τα παρατήσω,Ελπίζω να έχεις τη ίδια αντιμετώπιση και εσύ . Very Happy

27Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 Empty Απ: Τα έχω κάνει πάνω μου!!! :) Τρι Σεπ 27, 2011 7:08 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tomaraki έγραψε:Αχ δεν ξερεις ποσο μα ποσο πολυ τι σκεφτομαι και εγω αυτη τη στιγμη !!!!!
Και ο λογος ειναι οτι ναι μεν ειναι το πρωτο μου αλλα ουσιαστηκα ειναι η δευτερη μου "γεννα" και μονο στη σκεψη οτι θα ξανακανω την ιδια διαδικασια αλλα ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ , το μονο που με χαλαρωνει ειναι οτι σε αυτη τη περιπτωση η αγκαλια μου θα γεμισει ........ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!!! Διαφορετικα ο κρυος ιδρωτας δεν σταματα!!!

Γέννησες φυσιολογικά εκείνη την φορά; Μην τα συγκρίνεις πάντως! Είναι άλλο το να πονάς χωρίς λόγο... Εσύ πέρασες ότι πέρασες και μετά δεν πήρες τίποτα... Ενώ τώρα θα είναι αλλιώς! Πήγαινε με άλλη ψυχολογία! Θα γεννησεις το μωράκι σου και θα το κρατήσεις στην αγκαλιά σου!

28Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 Empty Απ: Τα έχω κάνει πάνω μου!!! :) Τρι Σεπ 27, 2011 7:23 am

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
νομίζω ότι όσο πλησιάζουν οι μέρες λίγο πολύ όλες αισθανόμαστε όπως η etoile. και για μένα που είναι το πρώτο μου το ίδιο ισχύει. επειδή είμαι από τη φύση μου πολύ μεγάλος χέστης και την κρίση πανικού την έχω στο τσεπάκι το μόνο που με έχει σώσει μέχρι στιγμής είναι η επανάληψη του μάντρα:
"δεν είσαι ούτε κουλή, ούτε στραβή. όπως τα καταφέρνουν δισεκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο έτσι θα το κάνεις κι εσύ".
μπορεί να μην σου ακούγεται σπουδαίο, αλλά εμένα με βοήθησε και με βοηθάει πολύ.

29Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 Empty Απ: Τα έχω κάνει πάνω μου!!! :) Τρι Σεπ 27, 2011 7:26 am

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω ρε κοριτσια ξερετε τι φοβαμαι? μην δεν καταλαβω οτι γενναω. μηπως γεννησω προωρα, μηπως δεν φτασω εγκαιρως στην κλινικη, τα παντα. κ ας εχουν γεννησει τοσες πολλες εγω παλι φοβαμαι. και εγω elpisrex την κριση πανικου, με την συνοδη ταχυκαρδια ψωμοτυρι την εχω.

30Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 Empty Απ: Τα έχω κάνει πάνω μου!!! :) Τρι Σεπ 27, 2011 7:29 am

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamita έγραψε:εγω ρε κοριτσια ξερετε τι φοβαμαι? μην δεν καταλαβω οτι γενναω. μηπως γεννησω προωρα, μηπως δεν φτασω εγκαιρως στην κλινικη, τα παντα. κ ας εχουν γεννησει τοσες πολλες εγω παλι φοβαμαι. και εγω elpisrex την κριση πανικου, με την συνοδη ταχυκαρδια ψωμοτυρι την εχω.

κι όχι τίποτε άλλο, με την εγκυμοσύνη ούτε 1 lexotanil δεν παίζει να ισιώσω λίγο η δόλια. Razz
πάντως το να γεννήσουμε στο δρόμο δεν παίζει, τουλάχιστον σε όσες είναι το πρώτο μας. αυτά μόνο στις ταινίες γίνονται. και όση κίνηση και να έχει, πόση ώρα νομίζεις ότι κάνεις ακόμα και για να διασχίσεις το λεκανοπέδιο;

31Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 Empty Απ: Τα έχω κάνει πάνω μου!!! :) Τρι Σεπ 27, 2011 7:33 am

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας!!και εγω πλησιαζω σιγα σιγα εχθες μπηκα στον μηνα μου!!ο φοβος μου και ο τρομος μου ειναι η καισαρικη!! Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 534787 Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 534787 Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 534787 Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 534787 !!τρεμω πραγματικα!!!

32Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 Empty Απ: Τα έχω κάνει πάνω μου!!! :) Τρι Σεπ 27, 2011 7:39 am

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΧΧΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΑΓΧΩΘΗΣ ΤΥΠΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΜΟΥ,ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ,Κ ΑΝ ΔΕΝ ΣΠΑΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΚΛΗΣΗ,Κ ΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ,Κ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΑΝ Ο ΤΟΚΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΩΡΟΣ???ΤΡΕΧΑΓΥΡΕΥΟΠΟΥΛΟΣ Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 911307 Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 911307 Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 911307

33Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 Empty Απ: Τα έχω κάνει πάνω μου!!! :) Τρι Σεπ 27, 2011 7:40 am

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elpisrex έγραψε:
mamita έγραψε:εγω ρε κοριτσια ξερετε τι φοβαμαι? μην δεν καταλαβω οτι γενναω. μηπως γεννησω προωρα, μηπως δεν φτασω εγκαιρως στην κλινικη, τα παντα. κ ας εχουν γεννησει τοσες πολλες εγω παλι φοβαμαι. και εγω elpisrex την κριση πανικου, με την συνοδη ταχυκαρδια ψωμοτυρι την εχω.

κι όχι τίποτε άλλο, με την εγκυμοσύνη ούτε 1 lexotanil δεν παίζει να ισιώσω λίγο η δόλια. Razz
πάντως το να γεννήσουμε στο δρόμο δεν παίζει, τουλάχιστον σε όσες είναι το πρώτο μας. αυτά μόνο στις ταινίες γίνονται. και όση κίνηση και να έχει, πόση ώρα νομίζεις ότι κάνεις ακόμα και για να διασχίσεις το λεκανοπέδιο;

Τι να κανει και το λεξοτανιλ καλη μου, τιποτα.. Καθομαι στον υπολογιστηκαι παρατηρω τα πατουσια μου, εχουν γινει σαν λουκουμαδες..

34Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 Empty Απ: Τα έχω κάνει πάνω μου!!! :) Τρι Σεπ 27, 2011 7:41 am

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
paparouna έγραψε:ΑΧΧΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΑΓΧΩΘΗΣ ΤΥΠΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΜΟΥ,ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ,Κ ΑΝ ΔΕΝ ΣΠΑΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΚΛΗΣΗ,Κ ΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ,Κ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΑΝ Ο ΤΟΚΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΩΡΟΣ???ΤΡΕΧΑΓΥΡΕΥΟΠΟΥΛΟΣ Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 911307 Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 911307 Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 911307

κ εγω φιλη συντοπιτισσα τα ιδια..

35Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 Empty Απ: Τα έχω κάνει πάνω μου!!! :) Τρι Σεπ 27, 2011 7:50 am

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ποσο σας καταλαβαινω ρε κοριτσια.κι εγω ακριβως αυτο φοβαμαι.θα καταλαβω οτι γενναω;οτι αυτο που νιωθω ειναι πονοι γεννας;ηδη καθημερινα νιωθω πονους περιοδου αλλα ως εκει.και δε λεει να βγει ο μπεμπης και η κοιλια πια με βαραινει!!!καλη μας λευτερια λοιπον!!

36Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 Empty Απ: Τα έχω κάνει πάνω μου!!! :) Τρι Σεπ 27, 2011 8:03 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Πιστεψέ με όταν ερθει εκείνη η ώρα θα το καταλάβεις! Είναι αδύνατο να μην το καταλάβεις! Στην αρχή δεν θα είσαι σίγουρη... Θα σκέφτεσαι "μήπως γεννάω; Μπαααα". όσο περναει η ώρα όμως θα σιγουρεύεσαι! Wink

37Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 Empty Απ: Τα έχω κάνει πάνω μου!!! :) Τρι Σεπ 27, 2011 8:05 am

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamita έγραψε:
paparouna έγραψε:ΑΧΧΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΑΓΧΩΘΗΣ ΤΥΠΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΜΟΥ,ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ,Κ ΑΝ ΔΕΝ ΣΠΑΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΚΛΗΣΗ,Κ ΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ,Κ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΑΝ Ο ΤΟΚΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΩΡΟΣ???ΤΡΕΧΑΓΥΡΕΥΟΠΟΥΛΟΣ Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 911307 Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 911307 Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 911307

κ εγω φιλη συντοπιτισσα τα ιδια..

ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ Κ ΤΙΣ ΘΕΩΡΩ...ΗΡΩΙΔΕΣ!!!ΠΧ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ=ΗΡΩΙΔΑ,Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ,Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ,Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ,Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ...ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Very Happy
ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 534787

38Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 Empty Απ: Τα έχω κάνει πάνω μου!!! :) Τρι Σεπ 27, 2011 8:45 am

tomaraki

tomaraki
MariaM έγραψε:
tomaraki έγραψε:Αχ δεν ξερεις ποσο μα ποσο πολυ τι σκεφτομαι και εγω αυτη τη στιγμη !!!!!
Και ο λογος ειναι οτι ναι μεν ειναι το πρωτο μου αλλα ουσιαστηκα ειναι η δευτερη μου "γεννα" και μονο στη σκεψη οτι θα ξανακανω την ιδια διαδικασια αλλα ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ , το μονο που με χαλαρωνει ειναι οτι σε αυτη τη περιπτωση η αγκαλια μου θα γεμισει ........ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!!! Διαφορετικα ο κρυος ιδρωτας δεν σταματα!!!

Γέννησες φυσιολογικά εκείνη την φορά; Μην τα συγκρίνεις πάντως! Είναι άλλο το να πονάς χωρίς λόγο... Εσύ πέρασες ότι πέρασες και μετά δεν πήρες τίποτα... Ενώ τώρα θα είναι αλλιώς! Πήγαινε με άλλη ψυχολογία! Θα γεννησεις το μωράκι σου και θα το κρατήσεις στην αγκαλιά σου!

Κανονικα φυσιολογικα επισκληριδιος οροι σπασιμο νερων ολα....αυτο λεω οτι τωρα αυτο με κρατα λιγο πριν την κριση ειναι οτι θα παρω ενα αγγελουδι στην αγγαλια μου !!!!!!!!!

39Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 Empty Απ: Τα έχω κάνει πάνω μου!!! :) Τρι Σεπ 27, 2011 8:52 am

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσια!
etoile ποχσο σε καταλαβαινωωωωω μεχρι τωρα χαλαρη ημουνα (εκτος απ την αιμοραγια που ειχα στον 2ο και εμεινα 1 μηνα κρεββατι)
και τωρα με εχουν ζωσει τα φιδακια οσο περναει ο καιρος.
βασικα σχεδον αδιαφορω για τον πονο, γιατι θα ζητησω να γεννησω εντελως φυσιολογικα και οσονουπο ξεκιναω και μαθηματα.
αυτο που φοβαμαι ειναι να πανε ολα καλα, και οι κλασσικες φοβιες δλδ. Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 534787

40Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 Empty Απ: Τα έχω κάνει πάνω μου!!! :) Τρι Σεπ 27, 2011 9:12 am

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ τι να πω που γεννάω Παρασκευή πρωί με καισαρική? Ακόμα βέβαια δεν αγχώθηκα ιδιαίτερα... αλλά σκέφτομαι ότι έχω ακόμα καιρό...!!!

41Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 Empty Απ: Τα έχω κάνει πάνω μου!!! :) Τρι Σεπ 27, 2011 9:13 am

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεσποιναααααααααα!!! με καισαρικη τελικα? πως και ετσι? Rolling Eyes με το καλο κοριτσι μου!!!!!!
Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 215994 Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 328109

42Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 Empty Απ: Τα έχω κάνει πάνω μου!!! :) Τρι Σεπ 27, 2011 11:05 am

????????

Επισκέπτης
cassiani έγραψε:[q

Ναι,απλα στην Αθηνα,αμα δε το εχεις συνεχεια στο δωματιο, στο μπουκωνουν με σκονη και ας θες αποκλειστικο θηλασμο.. Αυτο δε θελω...Απο βοηθεια, φανταζομαι θα εχω,τοσα λεφτα θα σκασω!!!! Laughing

Δεν θα συμφωνήσω σε αυτό.Τουλάχιστον απο την δική μου εμπειρία και πρόπερσι και φέτος με την αδερφή μου δεν τάιζαν τον παιδι ξένο γάλα.Είχα πεί πως θέλω να θηλάσω και όντως έτσι έγινε.Της αδερφής μου δε και της κοπέλας που ήταν μαζί φέρνανε το μωρό όποτε έκλαιγε για να το θηλάσει και έπειδή μια φορά λείπανε είχανε πάρει το κινητό τους και τους πέρνανε τηλέφωνο αν τύχαινε και λείπανε.Στο Ιασώ γεννήσαμε και οι δύο.Και επίσης είχα πολύ βοήθεια για να θηλάσω .Οι κοπέλες προσπαθούσαν πολύ να βοηθήσουν και να μην χάσω το κουράγιο μου ωστε να καταφέρω να θηλάσω και να μην τα παρατήσω,Ελπίζω να έχεις τη ίδια αντιμετώπιση και εσύ . Very Happy

Πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο!!!Πρεπει να ησασταν πολυ τυχερες...Μακαρι να μου συμβει και εμενα το ιδιο!!!

43Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 Empty Απ: Τα έχω κάνει πάνω μου!!! :) Τρι Σεπ 27, 2011 11:07 am

????????

Επισκέπτης
elpisrex έγραψε:νομίζω ότι όσο πλησιάζουν οι μέρες λίγο πολύ όλες αισθανόμαστε όπως η etoile. και για μένα που είναι το πρώτο μου το ίδιο ισχύει. επειδή είμαι από τη φύση μου πολύ μεγάλος χέστης και την κρίση πανικού την έχω στο τσεπάκι το μόνο που με έχει σώσει μέχρι στιγμής είναι η επανάληψη του μάντρα:
"δεν είσαι ούτε κουλή, ούτε στραβή. όπως τα καταφέρνουν δισεκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο έτσι θα το κάνεις κι εσύ".
μπορεί να μην σου ακούγεται σπουδαίο, αλλά εμένα με βοήθησε και με βοηθάει πολύ.

Και εγω ετσι λεω Laughing
''τοσες και τοσες γυναικες τα καταφεραν, γιατι οχι και εσυ;;'', αλλα δε πιανει Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

44Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 Empty Απ: Τα έχω κάνει πάνω μου!!! :) Τρι Σεπ 27, 2011 11:12 am

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tattooed_snowhite έγραψε:δεσποιναααααααααα!!! με καισαρικη τελικα? πως και ετσι? Rolling Eyes με το καλο κοριτσι μου!!!!!!
Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 215994 Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 328109

Ναι Σωτηρία μου! Με καισαρική! Η μπεμπούλα μας κλασσικά είναι ακόμα με το κεφαλάκι προς τα επάνω και η γιατρός μου δεν θέλει να μου σπάσουν τα νερά και να είναι σε αυτή τη στάση γιατί υπάρχει λέει κίνδυνος να παρασύρει την ομφαλίδα...!! Ξέρω κι εγώ...!!!??? Δεν ξέρω τι να πιστέψω...!!! Την Παρασκευή λοιπόν...!!!
Ευχαριστώ για τις ευχές κοπέλα μου!!!!!!!!!!! Με το καλό να έρθει και το δικό σας ζουζούνι...!!!

45Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 Empty Απ: Τα έχω κάνει πάνω μου!!! :) Τρι Σεπ 27, 2011 11:14 am

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οτι ειναι για καλο ας γινει Δεσποινακι! με το καλο να την δεχτεις! I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you

σ'ευχαριστω και εγω! cat

46Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 Empty Απ: Τα έχω κάνει πάνω μου!!! :) Τρι Σεπ 27, 2011 11:16 am

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tattooed_snowhite έγραψε:οτι ειναι για καλο ας γινει Δεσποινακι! με το καλο να την δεχτεις! I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you

σ'ευχαριστω και εγω! cat
Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 334590 Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 334590 Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 334590 Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 334590 Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 334590 Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 334590 Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 334590 Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 334590 Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 334590

47Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 Empty Απ: Τα έχω κάνει πάνω μου!!! :) Κυρ Οκτ 02, 2011 6:13 am

????????

Επισκέπτης
Κοριτσια ειδα σημερα εναν εφιαλτη, οτι μου εκαναν επισκληριδιο και τα τιναξα τα πεταλα!!! Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 534787
Κατατρομαξα μιλαμε.. Μηπως να μην κανω τελικα;;; Laughing

48Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 Empty Απ: Τα έχω κάνει πάνω μου!!! :) Κυρ Οκτ 02, 2011 7:23 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
etoile! έγραψε:Κοριτσια ειδα σημερα εναν εφιαλτη, οτι μου εκαναν επισκληριδιο και τα τιναξα τα πεταλα!!! Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 534787

Χαχαχαχα, είναι το άγχος σου! Άτιμο υποσυνείδητο, παίρνει τον έλεγχο στον ύπνο μας και βγαίνουν εκεί όλες οι φοβίες! Νομίζω πάντως ότι δεν τα τινάζεις με την επισκληριδιο. Εμένα μου έτυχε ένας αναισθησιολόγος τοσο καλός που δεν κατάλαβα τίποτα! Καλά ίσως επειδή γεννουσα και είχα το μυαλό μου σε άλλους πόνους να μην κατάλαβα αλλά πραγματικά θεωρώ πως δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ η επισκληρίδιος. Τώρα αν μπορείς και να μην την κάνεις τόσο το καλύτερο! Μην προδικάζεις τίποτα, βλέποντας και κάνοντας και προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι απο τώρα. Wink

49Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 Empty Απ: Τα έχω κάνει πάνω μου!!! :) Κυρ Οκτ 02, 2011 9:01 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ακου εκει τα τιναξε τα πεταλα....Μη τα λες ετσι γιατι θα πεθανω απο τα γελια....Να σου πω...Δε παθαινεις τιποτα....Κι εγω εκανα επισκληριδιο και δε τα τιναξα..

50Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 Empty Απ: Τα έχω κάνει πάνω μου!!! :) Κυρ Οκτ 02, 2011 10:48 am

emmab

emmab
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
etoile! έγραψε:Κοριτσια ειδα σημερα εναν εφιαλτη, οτι μου εκαναν επισκληριδιο και τα τιναξα τα πεταλα!!! Τα έχω κάνει πάνω μου!!!  :) - Σελίδα 2 534787

ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΘΑ ΛΕΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ Κ ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ!!ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΟΥ....ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις