26 Απ: ti diafora exete! Τρι Σεπ 27, 2011 4:06 am
????????
Επισκέπτης
elenalamprini έγραψε:Εμείς έχουμε 8 χρόνια διαφορά αλλά μερικές φορές νομίζω οτι εγώ είμαι μεγαλύτερη απο αυτόν!!!!
Χαχαχα,πες το ψεματα!!! Και εγω ετσι σκεφτομαι νοιωθω καποιες φορες!!
Εμεις εχουμε 9 χρονια... Η πλακα ειναι οταν τον γνωρισα, ημουν φοιτητριουλα 19 χρονων, αυτος 28 και σκεφτομουν ''τι θελει αυτος ο γερος απο μενα;;;'' χαχαχα
Που να ηξερα οτι θα τον παντρευτω κιολας!!!
Και εμενα μ αρεσει η διαφορα, αλλωστε εκεινος εχει πιο μοντερνα μυαλα απο μενα και πιο πολλη ενεργεια!!! Εγω ειμαι κολλημενη στο 1200 στο μυαλο!!!
Αλλα δε τον αλλαζω με τιποτα.. Αυτη η διαφορα με κανει να νοιωθω ασφαλεια, οτι εχω αντρα διπλα μου και οχι παιδακι στην ηλικια μου, που μαλλον δε θα το αντεχα κιολας!! Οι αντρες ωριμαζουν μετα τα 30!!!
Εκεινος παλι, εχει μικρη γυναικα και τον κανει να νοιωθει μικρο παιδι (ειμαι και χαζοχαρουμενο απο τη φυση μου ), τον ζηλευουν και οι φιλοι του!!!
Το μονο προβλημα ειναι στις παρεες... Εκεινου ειναι κοντα 40 με παιδια και οι περισσοτεροι ειναι μεσα στη μιρμιρα (σαν γεροι κανουν!!) και τους βαριεμαι,εμενα οι φιλες μου ειναι στην ηλικια μου,αλλα ελευθερες,στον κοσμο τους,ψαχνουν γκομενο και εγω φανταζω στα ματια τους η γρια που εκανε οικογενεια ,ετσι δε πολυβλεπομαστε και με αυτες, γενικα σε αυτο το θεμα ειμαστε λιγο αποσυντονισμενοι!!!!
Και καποιες φορες με αγχωνει το μελλον... Οταν εγω θα ειμαι 50 και εκεινος 59 , θα του κανει ''κουκου'';;;;;;
Παντως χαρηκα που ειδα και αλλα ζευγαρια με τετοια διαφορα, γιατι νομιζα οτι μονο εγω ειχα τοση!!!