Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
453 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 453 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 5]

26ti diafora exete! - Σελίδα 2 Empty Απ: ti diafora exete! Τρι Σεπ 27, 2011 4:06 am

????????

Επισκέπτης
elenalamprini έγραψε:Εμείς έχουμε 8 χρόνια διαφορά αλλά μερικές φορές νομίζω οτι εγώ είμαι μεγαλύτερη απο αυτόν!!!!

Χαχαχα,πες το ψεματα!!! Και εγω ετσι σκεφτομαι νοιωθω καποιες φορες!! Laughing Laughing Laughing

Εμεις εχουμε 9 χρονια... Η πλακα ειναι οταν τον γνωρισα, ημουν φοιτητριουλα 19 χρονων, αυτος 28 και σκεφτομουν ''τι θελει αυτος ο γερος απο μενα;;;'' χαχαχα Laughing Laughing Laughing
Που να ηξερα οτι θα τον παντρευτω κιολας!!! Laughing Laughing Laughing

Και εμενα μ αρεσει η διαφορα, αλλωστε εκεινος εχει πιο μοντερνα μυαλα απο μενα και πιο πολλη ενεργεια!!! Εγω ειμαι κολλημενη στο 1200 στο μυαλο!!! Laughing Laughing Laughing

Αλλα δε τον αλλαζω με τιποτα.. Αυτη η διαφορα με κανει να νοιωθω ασφαλεια, οτι εχω αντρα διπλα μου και οχι παιδακι στην ηλικια μου, που μαλλον δε θα το αντεχα κιολας!! Οι αντρες ωριμαζουν μετα τα 30!!!
Εκεινος παλι, εχει μικρη γυναικα και τον κανει να νοιωθει μικρο παιδι (ειμαι και χαζοχαρουμενο απο τη φυση μου Laughing Laughing Laughing ), τον ζηλευουν και οι φιλοι του!!! Laughing

Το μονο προβλημα ειναι στις παρεες... Εκεινου ειναι κοντα 40 με παιδια και οι περισσοτεροι ειναι μεσα στη μιρμιρα (σαν γεροι κανουν!!) και τους βαριεμαι,εμενα οι φιλες μου ειναι στην ηλικια μου,αλλα ελευθερες,στον κοσμο τους,ψαχνουν γκομενο και εγω φανταζω στα ματια τους η γρια που εκανε οικογενεια ti diafora exete! - Σελίδα 2 534787 ,ετσι δε πολυβλεπομαστε και με αυτες, γενικα σε αυτο το θεμα ειμαστε λιγο αποσυντονισμενοι!!!! Laughing Laughing Laughing
Και καποιες φορες με αγχωνει το μελλον... Οταν εγω θα ειμαι 50 και εκεινος 59 , θα του κανει ''κουκου'';;;;;; Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Παντως χαρηκα που ειδα και αλλα ζευγαρια με τετοια διαφορα, γιατι νομιζα οτι μονο εγω ειχα τοση!!! Very Happy

27ti diafora exete! - Σελίδα 2 Empty Απ: ti diafora exete! Τρι Σεπ 27, 2011 4:09 am

stefaniandreas

stefaniandreas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εγω τον παιρναω τον ανδρα μου 2 χρονια σχεδον.στον ανθρωπο ειναι και οχι στη διαφορα ηλικιας.αν ταιριαζεις και περνας καλα αυτο εχει σημασια

http://stefxon@gmail.com

28ti diafora exete! - Σελίδα 2 Empty Απ: ti diafora exete! Τρι Σεπ 27, 2011 4:15 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
etoile! έγραψε: Οι αντρες ωριμαζουν μετα τα 30!!!

Τυπογραφικό λάθος μάλλον. Μετά τα 130 θα εννοείς, χιχιχιχι! Laughing Laughing Laughing

29ti diafora exete! - Σελίδα 2 Empty Απ: ti diafora exete! Τρι Σεπ 27, 2011 4:47 am

Σούλα

Σούλα
Εμείς έχουμε 8 χρόνια διαφορά,μεγαλύτερος ο άντρας μου!!!
Ποτέ δεν μου άρεζαν τα παιδιά της ηλικίας μου ή και λίγο μεγαλύτερα από μένα...
με τραβούσαν τα πολύ μεγαλύτερα αγοράκια Very Happy
γούστα είναι αυτά...

30ti diafora exete! - Σελίδα 2 Empty Απ: ti diafora exete! Τρι Σεπ 27, 2011 4:55 am

????????

Επισκέπτης
MariaM έγραψε:
etoile! έγραψε: Οι αντρες ωριμαζουν μετα τα 30!!!

Τυπογραφικό λάθος μάλλον. Μετά τα 130 θα εννοείς, χιχιχιχι! Laughing Laughing Laughing

Ωχ,ναι,ξεχασα τον αριθμο,δικιο εχεις!!!! Laughing Laughing

31ti diafora exete! - Σελίδα 2 Empty Απ: ti diafora exete! Τρι Σεπ 27, 2011 4:56 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
του ρίχνω 9 μηνες του αντρούλη μου- πιπινοφάγος η κυρα κουκίδα Laughing Laughing Laughing
χαχαχα

32ti diafora exete! - Σελίδα 2 Empty Απ: ti diafora exete! Τρι Σεπ 27, 2011 4:57 am

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα με παιρναει ο αντρας μου 4 χρονια!

33ti diafora exete! - Σελίδα 2 Empty Απ: ti diafora exete! Τρι Σεπ 27, 2011 4:59 am

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:εμεις ειμαστε "ισα" Smile εχουμε ενα 6μηνο διαφορα,αλλα δεν το μετραω.Μαζι στο σχολειο,στο ιδιο θρανιο ,μαζι στο φροντιστηριο,μαζι στην γειτονια.Μεγαλωνουμε μαζι λοιπον.

απο μικρο τον σταμπαρες μην στο παρει καμια???πονηρη!

34ti diafora exete! - Σελίδα 2 Empty Απ: ti diafora exete! Τρι Σεπ 27, 2011 5:01 am

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα με περναει 13 χρονια! Wink

35ti diafora exete! - Σελίδα 2 Empty Απ: ti diafora exete! Τρι Σεπ 27, 2011 5:06 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια εμείς μάλλον σπάμε το ρεκόρ ε Razz Razz Razz ?Έχουμε διαφορά 14 ολόκληρα χρόνια Very Happy Very Happy Very Happy !!!Ναι,ναι!!!Όπως το ακούτε!!!Μπορεί ο αντρούλης μου να είναι 14 χρόνια μεγαλύτερος μου όμως ανάμεσα μας δεν υπάρχει ουτε η διαφορά ηλικίας,ούτε το χάσμα γενεών!!Περνάμε τέλεια μαζί!!!Τον λατρεύωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!
Για εμένα δεν έχει σημασία το πως φαινόμαστε στον κόσμο ή πως θα είμαστε μετά απο 10 χρόνια ή ακόμη και αν του κάνει κούκου μετα απο 10 χρόνια!Ειλικρινά ούτε που τα σκέφτομαι όλα αυτά!Για εμένα σημασία έχει οτι βρήκα έναν άνθρωπο που με λατρεύει με προσέχει με φροντίζει με ΑΓΑΠΑΕΙ αληθινά ti diafora exete! - Σελίδα 2 35468 ti diafora exete! - Σελίδα 2 35468 ti diafora exete! - Σελίδα 2 35468 ti diafora exete! - Σελίδα 2 35468 ti diafora exete! - Σελίδα 2 35468 ti diafora exete! - Σελίδα 2 35468 !Βλέπω και ζευγάρια που έχον την ίδια ηλικία ή μικρή διαφορά και δεν μπορούν να συννενοηθούν!Και πραγματικά βλέπω την σχέση μου με τον αντρούλη μου και μας ΘΑΥΜΑΖΩ ti diafora exete! - Σελίδα 2 417472 ti diafora exete! - Σελίδα 2 417472 ti diafora exete! - Σελίδα 2 417472 ti diafora exete! - Σελίδα 2 417472 ti diafora exete! - Σελίδα 2 417472 !!!!!

36ti diafora exete! - Σελίδα 2 Empty Απ: ti diafora exete! Τρι Σεπ 27, 2011 5:12 am

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμεις 3 χρονια(παρα δυομιση μηνες).τον περναω εγωτον βρηκα μικρο και τον τυλιξα λεει,ασχετο που αυτος με απρακαλουσε 6 μηνες. Laughing δεν φενετε η διαφορα γιατι εγω μικροδειχνω(μου λενε)αυτος μεγαλοδειχνει οπτε μια χαρα.μια χαρα τα παμε,διαφωνουμε καπου καπου,μαλωνουμε,αλλα και ποιος δεν μαλωνει!

ΥΓ.κουδιδα εγω και η φετεινουλα να θεωρηθουμε πιπινοφαγοι,εσυ με 9μηνες διαφορα!

37ti diafora exete! - Σελίδα 2 Empty Απ: ti diafora exete! Τρι Σεπ 27, 2011 5:13 am

kira

kira
Eμείς είμαστε ίσα!!!!Δηλαδή,για να μην κλέβω τον περνάω 1 μήνα!!!27 Αυγούστου του 1980 εγώ, 2 Οκτωβρη ο λατρεμένος μου!!!!!
Αλλά πάντα μου άρεσαν οι συνομήλικοι και ποτέ μου δεν κοίταξα μεγαλύτερο!!Γούστα είναι αυτά!!!!
Και δόξα τον Θεό είμαστε 5 χρόνια παντρεμένοι και είναι όλα τέλεια!!!!!!

38ti diafora exete! - Σελίδα 2 Empty Απ: ti diafora exete! Τρι Σεπ 27, 2011 5:17 am

????????

Επισκέπτης
natali-maria έγραψε:Κορίτσια εμείς μάλλον σπάμε το ρεκόρ ε Razz Razz Razz ?Έχουμε διαφορά 14 ολόκληρα χρόνια Very Happy Very Happy Very Happy !!!Ναι,ναι!!!Όπως το ακούτε!!!Μπορεί ο αντρούλης μου να είναι 14 χρόνια μεγαλύτερος μου όμως ανάμεσα μας δεν υπάρχει ουτε η διαφορά ηλικίας,ούτε το χάσμα γενεών!!Περνάμε τέλεια μαζί!!!Τον λατρεύωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!
Για εμένα δεν έχει σημασία το πως φαινόμαστε στον κόσμο ή πως θα είμαστε μετά απο 10 χρόνια ή ακόμη και αν του κάνει κούκου μετα απο 10 χρόνια!Ειλικρινά ούτε που τα σκέφτομαι όλα αυτά!Για εμένα σημασία έχει οτι βρήκα έναν άνθρωπο που με λατρεύει με προσέχει με φροντίζει με ΑΓΑΠΑΕΙ αληθινά ti diafora exete! - Σελίδα 2 35468 ti diafora exete! - Σελίδα 2 35468 ti diafora exete! - Σελίδα 2 35468 ti diafora exete! - Σελίδα 2 35468 ti diafora exete! - Σελίδα 2 35468 ti diafora exete! - Σελίδα 2 35468 !Βλέπω και ζευγάρια που έχον την ίδια ηλικία ή μικρή διαφορά και δεν μπορούν να συννενοηθούν!Και πραγματικά βλέπω την σχέση μου με τον αντρούλη μου και μας ΘΑΥΜΑΖΩ ti diafora exete! - Σελίδα 2 417472 ti diafora exete! - Σελίδα 2 417472 ti diafora exete! - Σελίδα 2 417472 ti diafora exete! - Σελίδα 2 417472 ti diafora exete! - Σελίδα 2 417472 !!!!!

Καλε ναι ,εννοειται, και εμενα δε με νοιαζει, για χαβαλε το εγραψα αν θα του κανει κουκου!! Πιο πιθανον ειναι να ειναι αυτος τουρμπο και να μην εχω εγω κουραγια!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

39ti diafora exete! - Σελίδα 2 Empty Απ: ti diafora exete! Τρι Σεπ 27, 2011 5:24 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
etoile! έγραψε:
natali-maria έγραψε:Κορίτσια εμείς μάλλον σπάμε το ρεκόρ ε Razz Razz Razz ?Έχουμε διαφορά 14 ολόκληρα χρόνια Very Happy Very Happy Very Happy !!!Ναι,ναι!!!Όπως το ακούτε!!!Μπορεί ο αντρούλης μου να είναι 14 χρόνια μεγαλύτερος μου όμως ανάμεσα μας δεν υπάρχει ουτε η διαφορά ηλικίας,ούτε το χάσμα γενεών!!Περνάμε τέλεια μαζί!!!Τον λατρεύωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!

Καλε ναι ,εννοειται, και εμενα δε με νοιαζει, για χαβαλε το εγραψα αν θα του κανει κουκου!! Πιο πιθανον ειναι να ειναι αυτος τουρμπο και να μην εχω εγω κουραγια!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Δεν το έγραψα επειδή το έγραψες εσύ etoile μου Very Happy Very Happy !!!Πραγματικά το έχω ακούσει απο πάρα πολλές κατίνες κερατωμένες ίσες στην ηλικία με τους άντρες τους και όχι για χαβαλέ όμως σοβαρά!Αντί να κοιτάνε τα χάλια τους κοιτάνε τον κόσμο!Τέσπα αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα!!!

40ti diafora exete! - Σελίδα 2 Empty Απ: ti diafora exete! Τρι Σεπ 27, 2011 5:30 am

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμεις εχουμε 8 χρονια διαφορα,μεγαλυτερος εκεινος.Εγω ποτε δεν ειχα κολλημα με ηλικιες και διαφορες αλλα με τις προηγουμενες σχεσεις μου ημασταν ή συνομηλικοι 'η 1 χρονο διαφορα το πολυ.Μικροδειχνουμε και οι 2 (ετσι μας λενε) αλλα φαινεται η διαφορα μας προς το παρον.Ο δικος μου καμαρωνει γιατι λεει οτι απο ολους τους φιλους του εχει την πιο μικρη γυναικα Very Happy Very Happy Οι δικες μου οι φιλες στην αρχη θεωρουσαν οτι ειναι μεγαλος γιατι ειχαμε συνηθισει τους συνομηλικους η δικη μου η γενια αντε 2-3 χρονια πιο μεγαλους.Δεν καθισα ποτε να υπολογισω την γνωμη τους!Νομιζω οτι οταν περνανε τα χρονια οι ανθρωποι εξισωνονται. Wink

41ti diafora exete! - Σελίδα 2 Empty http://forum.eimaimama.gr/t7979-topic Τρι Σεπ 27, 2011 5:57 am

katerina780

katerina780
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!
ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ 13 ΧΡΟΝΙΑ!!!

Shocked Shocked Shocked
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ,ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 45 ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 58.ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΡΥΤΙΔΕΣ Κ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ Κ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΕΤΑ ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΡΧΩΝ.ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΑ.

42ti diafora exete! - Σελίδα 2 Empty Απ: ti diafora exete! Τρι Σεπ 27, 2011 6:06 am

CHRISLA2216

CHRISLA2216
χαμομηλακι έγραψε:Εμεις εχουμε 8 χρονια διαφορα,μεγαλυτερος εκεινος.Εγω ποτε δεν ειχα κολλημα με ηλικιες και διαφορες αλλα με τις προηγουμενες σχεσεις μου ημασταν ή συνομηλικοι 'η 1 χρονο διαφορα το πολυ.Μικροδειχνουμε και οι 2 (ετσι μας λενε) αλλα φαινεται η διαφορα μας προς το παρον.Ο δικος μου καμαρωνει γιατι λεει οτι απο ολους τους φιλους του εχει την πιο μικρη γυναικα Very Happy Very Happy Οι δικες μου οι φιλες στην αρχη θεωρουσαν οτι ειναι μεγαλος γιατι ειχαμε συνηθισει τους συνομηλικους η δικη μου η γενια αντε 2-3 χρονια πιο μεγαλους.Δεν καθισα ποτε να υπολογισω την γνωμη τους!Νομιζω οτι οταν περνανε τα χρονια οι ανθρωποι εξισωνονται. Wink

Τα ιδια πανω κατω θα ελεγα κι εγω, αλλα με προλαβες χαμομηλακι..
8 χρονια κι εμεις εχουμε διαφορα- μεγαλυτερος ο αντρας μου.. εγω τον πειραζω συνεχεια οτι με βρηκε μικρη και μ'εκμεταλλευτηκε Laughing Laughing (21 εγω, 29 αυτος, εμ δεν χρειαστηκε κ πολυ για να με "ριξει")
δεν εχουμε κανενα απολυτως προβλημα με αυτη τη διαφορα ηλικιας πλεον, αντιθετα εμενα μου αρεσει πολυ!! βλεπω και τους συνομιληκους φιλους μου-τους ελευθερους βεβαια- που ειναι ακομα στον κοσμο τους κ κολλημενοι στη εφηβικη τους ηλικια και ευχαριστω την τυχη μου που βρηκα τον υπεροχο αντρουλη μου!! I love you I love you

43ti diafora exete! - Σελίδα 2 Empty Απ: ti diafora exete! Τρι Σεπ 27, 2011 6:10 am

nena1988

nena1988
Εμεις εχουμε 5 χρονια ειναι καλη διαφορα θεωρω,αν και μερικες φορες σκεφτεται σαν 40 ο δικος μου αλλα οκ τα βρισκουμε γιατι και εγω για την ηλικια μου σκεφτομαι πολυ μπροστα!!

http://panotourtestismamas.blogspot.com/

44ti diafora exete! - Σελίδα 2 Empty Απ: ti diafora exete! Τρι Σεπ 27, 2011 6:11 am

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pantws koritsiaaaa perimenw n akousw oti i antres einai megalyteri eixa ksexasei t endexomeno oti mporei i gynaika na einai megaliteri alla wreo akougete,k opws eipes natali mou simasia exei i agapi k mono

45ti diafora exete! - Σελίδα 2 Empty Απ: ti diafora exete! Τρι Σεπ 27, 2011 6:15 am

????????

Επισκέπτης
natali-maria έγραψε:
etoile! έγραψε:

Δεν το έγραψα επειδή το έγραψες εσύ etoile μου Very Happy Very Happy !!!Πραγματικά το έχω ακούσει απο πάρα πολλές κατίνες κερατωμένες ίσες στην ηλικία με τους άντρες τους και όχι για χαβαλέ όμως σοβαρά!Αντί να κοιτάνε τα χάλια τους κοιτάνε τον κόσμο!Τέσπα αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα!!!

Πλακα κανεις;;; Λενε τετοια;;; Εμενα δε μου εχουν πει τετοια... Ναι,τις ειδα και αυτες, που εγω εχω ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια απο την καλοπεραση και αυτες ειναι μεσα στην μιρμιρα απο τα κενα.... Laughing Laughing Laughing Laughing

46ti diafora exete! - Σελίδα 2 Empty Απ: ti diafora exete! Τρι Σεπ 27, 2011 6:19 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:του ρίχνω 9 μηνες του αντρούλη μου- πιπινοφάγος η κυρα κουκίδα Laughing Laughing Laughing
χαχαχα

κι εγω κι εγω 2μιση μηνες τον περναω!!!! και οπως ειπε η Λιτσα μεγαλωσαμε μαζι! Very Happy

47ti diafora exete! - Σελίδα 2 Empty Απ: ti diafora exete! Τρι Σεπ 27, 2011 7:24 am

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΚΕΙΝΟΣ!ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ..ΕΞΑΛΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ,ΤΑΙΡΙΑΖΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΜΕ ΕΚΑΝΕ Κ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΙΔΕ ΑΛΛΑ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ Κ...ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ!!!! Very Happy

48ti diafora exete! - Σελίδα 2 Empty Απ: ti diafora exete! Τρι Σεπ 27, 2011 7:27 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:
litsakos έγραψε:εμεις ειμαστε "ισα" Smile εχουμε ενα 6μηνο διαφορα,αλλα δεν το μετραω.Μαζι στο σχολειο,στο ιδιο θρανιο ,μαζι στο φροντιστηριο,μαζι στην γειτονια.Μεγαλωνουμε μαζι λοιπον.

απο μικρο τον σταμπαρες μην στο παρει καμια???πονηρη!

τι λες καλε???με κυνηγαγε κ δεν του καθομουν!δεν ηταν το στυλ μου καταλαβες?μεχρι κ το θρανιο χωρισμενο στη μεση ηταν για να μην ακουμπαει ο ενας τον αλλον,μαζι του εκατσα γιατι δεν υπηρχε αλλο θρανιο!!(ενταξει...σ επεισα τωρα? Laughing Laughing Laughing )

49ti diafora exete! - Σελίδα 2 Empty Απ: ti diafora exete! Τρι Σεπ 27, 2011 7:52 am

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
του ριχνω 11 μηνες και ειναι ο καλυτερος συντροφος που ειχα ποτε!

50ti diafora exete! - Σελίδα 2 Empty Απ: ti diafora exete! Τρι Σεπ 27, 2011 9:01 am

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:του ρίχνω 9 μηνες του αντρούλη μου- πιπινοφάγος η κυρα κουκίδα Laughing Laughing Laughing
χαχαχα

Σε τρώω κουκιδίτσα μου!!!!!!!!!!
Του ρίχνω 11 μήνες του αντρούλη μου!!!!!!!!!
Καλή τεκνατζού είμαι και του λόγου μου!!! Χιχιχιχιχι!!!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 5]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις