1 Παιδιατρος δυτικα θεσαλονικη?? Τρι Σεπ 27, 2011 8:32 am
zizi23
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσια τα φωτα σας!!!!Καποιον προσιτο επικοινωνιακο κ φυσικα καλο επιστημονα λογικα οχι πολυ μεγαλο σε ηλικια...Ευχαριστω!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
zizi23 έγραψε:το πηρα κ σευχαριστω!!!Αλλα κ κανενας δυτικα παιζει ρε κοριτσια??Για πειτε καμμια γνωμη??
ioannageo έγραψε:Μπορώ να σας συστήσω τον Αλέξανδρο Κονταλέκα (τον προτείνω με κλειστά μάτια). Έχει ιατρείο στον Εύοσμο. Και εμένα μου τον σύστησε μια γνωστή μου. Ειδικευθείς στη Μεγάλη Βρετανία. Νέος αλλά έμπυρος επιστήμονας. Εργάζεται και ως συνεργάτης στην Γενική κλινική.
Όποια ενδιαφέρεται ας μου στείλε pm, για να τις δώσω στοιχεία επικοινωνίας.
kalispera! h paidiatros mas einai sta pefka kai einai apla TELEIA!!!!! o,ti wra ki an tin pareis til tha sou apantisei, erxetai kai sto spiti! panw apo ola sou apantaei san mana!an theleis mporv na sou steilw pm me ta stoixeia tis!!!its a boy έγραψε:koritsia xserete kanenan kalo paidiatro polixni, neapoli, sykies se aytes tis perioxes? giati ton aprilio erxete o mpempis kai prepei na exoyme vrei ena paidiatro apo twra min psaxnomaste teleytaia stigmi
its a boy έγραψε:ioannageo se esteila proswpiko mynima.an den erthei mallon kati den ekana kala steile moy ta stoixeia toy se parakalw
Ποια γιατρός είναι στα Πεύκα?vicky81 έγραψε:ξερω μια πολυ καλη αλλα στα πευκα αν σε βολευει πες μου να σου στειλω μνμ εμενα μου πεφτει λιγο μακρια
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης