Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
260 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 260 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 9]

201δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ - Σελίδα 9 Empty Απ: δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ Τετ Οκτ 05, 2011 4:16 am

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευγενουλα σημερα το βαλακι γινεται 14?ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

μηνογενεθλεια σημεραααααααα

οσο για το θεμα να πω και γω οτι ναι δεν ειμαι μονο μαμα.Θέλω χρόνο για μενα και προσπαθω να κανω πραγματα που με ευχαριστουν ,οχι παντα αλλα προσπαθω .

202δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ - Σελίδα 9 Empty Απ: δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ Τετ Οκτ 05, 2011 4:18 am

chicken

chicken
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mamavivo έγραψε:ευγενουλα σημερα το βαλακι γινεται 14?ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

μηνογενεθλεια σημεραααααααα

οσο για το θεμα να πω και γω οτι ναι δεν ειμαι μονο μαμα.Θέλω χρόνο για μενα και προσπαθω να κανω πραγματα που με ευχαριστουν ,οχι παντα αλλα προσπαθω .

ναιιιι!!!
Σήμερα 14 το βλασταράκι μου!!!
Ευχαριστούμε Βιβίκο!

Άντε καλέ που θα μπορούσες εσύ να είσαι μόνο μαμά!
Και το κοινό σου τι θα έκανε? Razz Razz

203δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ - Σελίδα 9 Empty Απ: δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ Τετ Οκτ 05, 2011 4:22 am

ToucH3D

ToucH3D
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
@ MariaM: Περαστικά να είναι, άσε και εμάς αυτές τις μέρες μέσα στην μύξα και στον βήχα είναι, ευτυχώς που δεν έχει κάνει πυρετό. Δεν ξέρω αν μου έχει αδυναμία, αλλά αυτό που είπες για το ότι τους καμαρώνεις, μου το λέει και η γυναίκα μου, όπως και εγώ την καμαρώνω για την σχέση της με το αστέρι μας. Όσο μπορούμε είμαστε team με την γυναίκα μου, ακόμα και να τσακωθούμε όταν πρόκειται για το παιδί ξεχνάμε ότι έχουμε τσακωθεί και κάνουμε ότι πρέπει (ο καβγάς και τα μούτρα συνεχίζουν όταν το παιδί κοιμάτε Razz ) τουλάχιστον για εμάς λειτουργεί έτσι μέχρι τώρα.

Εγώ με το αστέρι μου έχουμε καθιερώσει το βραδινό μπάνιο “Μπαμπά μπα!” και πάει στην πόρτα του μπάνιου, και φυσικά την Κυριακή που είμαι όλη μέρα στο σπίτι είμαστε αυτοκόλλητοι, και αφήνουμε και την μανούλα μας να κοιμηθεί το μεσημέρι όσο θέλει ή να κάνει πράγματα για εκείνη.

204δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ - Σελίδα 9 Empty Απ: δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ Τετ Οκτ 05, 2011 4:31 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ToucH3D έγραψε:
Εγώ με το αστέρι μου έχουμε καθιερώσει το βραδινό μπάνιο “Μπαμπά μπα!” και πάει στην πόρτα του μπάνιου, και φυσικά την Κυριακή που είμαι όλη μέρα στο σπίτι είμαστε αυτοκόλλητοι, και αφήνουμε και την μανούλα μας να κοιμηθεί το μεσημέρι όσο θέλει ή να κάνει πράγματα για εκείνη.[/left]

αγαπητε φίλε...χωρις παεξηγηση...
ξερει η γυναικα σου πως εχεις γραφτει σε γυναικειο φορουμ και μιλας με τοσες αγνωστες γυναικες...??

205δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ - Σελίδα 9 Empty Απ: δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ Τετ Οκτ 05, 2011 4:31 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ToucH3D έγραψε:
@ MariaM: Περαστικά να είναι, άσε και εμάς αυτές τις μέρες μέσα στην μύξα και στον βήχα είναι, ευτυχώς που δεν έχει κάνει πυρετό. Δεν ξέρω αν μου έχει αδυναμία, αλλά αυτό που είπες για το ότι τους καμαρώνεις, μου το λέει και η γυναίκα μου, όπως και εγώ την καμαρώνω για την σχέση της με το αστέρι μας. Όσο μπορούμε είμαστε team με την γυναίκα μου, ακόμα και να τσακωθούμε όταν πρόκειται για το παιδί ξεχνάμε ότι έχουμε τσακωθεί και κάνουμε ότι πρέπει (ο καβγάς και τα μούτρα συνεχίζουν όταν το παιδί κοιμάτε Razz ) τουλάχιστον για εμάς λειτουργεί έτσι μέχρι τώρα.

Εγώ με το αστέρι μου έχουμε καθιερώσει το βραδινό μπάνιο “Μπαμπά μπα!” και πάει στην πόρτα του μπάνιου, και φυσικά την Κυριακή που είμαι όλη μέρα στο σπίτι είμαστε αυτοκόλλητοι, και αφήνουμε και την μανούλα μας να κοιμηθεί το μεσημέρι όσο θέλει ή να κάνει πράγματα για εκείνη.

Την καλύτερη δουλειά κάνετε για να έχει και χρόνο λίγο η μανούλα για τον εαυτό της. Και εγώ τα πρωινα απο τα ΣΚ τους στέλνω βόλτα για να κάνω κάποιες δουλειές παραπάνω στο σπίτι...

Και εμείς πάντως ευτυχώς σε ότι έχει να κάνει με την ανατροφή του παιδιού είμαστε ομάδα και ακομα και αν είμαστε τσακωμένοι αναβάλουμε τον καβγά... Laughing (Δίνουμε το ματς αργότερα...). Έτσι είναι καλύτερα γιατί δεν τσακωνόμαστε και εν βρασμώ οπότε αποφεύγονται οι μεγαλύτερες εντάσεις.

ΥΓ: Ευγενία να χαίρεσαι την μικρή σου!!

206δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ - Σελίδα 9 Empty Απ: δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ Τετ Οκτ 05, 2011 4:37 am

chicken

chicken
bouboukitsa ναι, το ξέρει η γυναίκα του & δεν την ενοχλεί και καθόλου. Αντίθετα θα λεγα Laughing Laughing

Μαράκι ευχαριστώ, έχουμε βέβαια μηνογενέθλια, δεν έχουμε τα κανονικά μας Very Happy Very Happy Very Happy

207δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ - Σελίδα 9 Empty Απ: δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ Τετ Οκτ 05, 2011 4:41 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chicken έγραψε:bouboukitsa ναι, το ξέρει η γυναίκα του & δεν την ενοχλεί και καθόλου. Αντίθετα θα λεγα Laughing Laughing

Μαράκι ευχαριστώ, έχουμε βέβαια μηνογενέθλια, δεν έχουμε τα κανονικά μας Very Happy Very Happy Very Happy

Αν είναι αυτό που φαντάζομαι ΜΠΡΑΒΟ σας Very Happy Very Happy Very Happy !!!!
Ευγενία πες μου οτι είναι ο άντρας σου δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ - Σελίδα 9 534787 δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ - Σελίδα 9 534787 δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ - Σελίδα 9 534787 ?Πολύ συγκηνιτικό δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ - Σελίδα 9 534787 δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ - Σελίδα 9 534787 !!!
Να τα εκατοστήσει η Βάλια σας Very Happy Very Happy !!!

208δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ - Σελίδα 9 Empty Απ: δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ Τετ Οκτ 05, 2011 4:45 am

ToucH3D

ToucH3D
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
@ bou-boukitsa: Από την γυναίκα μου το έμαθα το forum, και ναι το ξέρει. Νομίζω μπήκα σε ένα forum που οι γονείς και μάλιστα μαμάδες μιλάνε για τους προβληματισμούς τους. Γιατί όμως είσαι τόσο καχύποπτη μαζί μου? Ξέρω ότι το forum απευθύνεται σε μαμάδες, απλά προ στιγμής θεωρούσα ότι δεν ενοχλεί να υπάρχουν και μπαμπάδες.

209δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ - Σελίδα 9 Empty Απ: δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ Τετ Οκτ 05, 2011 4:45 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπητε φίλε...χωρις παεξηγηση...
ξερει η γυναικα σου πως εχεις γραφτει σε γυναικειο φορουμ και μιλας με τοσες αγνωστες γυναικες...??
Μπουμπουκίτσα να σε ρωτήσω κάτι χωρίς καμιά παρεξήγηση ; σου φαίνεται περίεργο που ένας άντρας αφιερώνει κάποιο από τον ελάχιστο χρόνο του; εσένα αν το έκανε ο σύζυγος σου θα είχες πρόβλημα; επειδή λες ότι μιλάει με τόσες γυναίκες ; που είναι το πρόβλημα ; εμένα ο άντρας μου παίζει ένα παιχνίδι στο facebook και μιλάει με αρκετές κοπέλες δεν το βλέπω κακό και δεν έχω καμιά ανασφάλεια ούτε και εκείνος μια και εγώ μπορώ να κάνω διάλογο με άντρες . Θα είναι ενδιαφέρουσα η άποψη σου

210δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ - Σελίδα 9 Empty Απ: δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ Τετ Οκτ 05, 2011 4:46 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chicken έγραψε:bouboukitsa ναι, το ξέρει η γυναίκα του & δεν την ενοχλεί και καθόλου. Αντίθετα θα λεγα Laughing Laughing

ο αντρουλη σου είναι chicken???
δεν το λες τοση ωρα....
αντε τοτε εχει το ελευθερο να λεει οτι θελει...

211δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ - Σελίδα 9 Empty Απ: δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ Τετ Οκτ 05, 2011 4:48 am

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ToucH3D έγραψε:
@ bou-boukitsa: Από την γυναίκα μου το έμαθα το forum, και ναι το ξέρει. Νομίζω μπήκα σε ένα forum που οι γονείς και μάλιστα μαμάδες μιλάνε για τους προβληματισμούς τους. Γιατί όμως είσαι τόσο καχύποπτη μαζί μου? Ξέρω ότι το forum απευθύνεται σε μαμάδες, απλά προ στιγμής θεωρούσα ότι δεν ενοχλεί να υπάρχουν και μπαμπάδες.

βρε ατομο touch τι κανεις?
και εσυ εδω?
βρε βρε τι μαθαινεις απο την γυναικα σου....

212δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ - Σελίδα 9 Empty Απ: δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ Τετ Οκτ 05, 2011 4:50 am

Σούλα

Σούλα
Εγώ μπορώ να πώ πως μέχρι και τον έβδομο μήνα του μωρού για να μην πω και τον όγδοο είχα χάσει τα αυγά και τα πασχάλια!!!
Δεν μπορούσα να βάλω σε μια σειρά την ζωή μου,δεν ξέρω γιατί αλλά ήταν σαν να είχα πάθει μπλακ-άουτ,δεν τα έβγαζα πέρα με τις δουλειές στο σπίτι,μαγείρευα με δυσκολία,έκανα μπάνιο με την ψυχή στο στόμα κλπ..που να κάτσω να ασχοληθώ με τον εαυτό μου??
και όχι ότι δεν με βοηθάει ο άντρας μου!!απεναντίας!!εγώ είχα το θέμα..
Τώρα όμως είμαι πολύ καλύτερα..
αφήνω που και που το μωρό με τον μπαμπά και την κάνω "Λούις"..
πάω για καφεδάκι σε καμιά φίλη,πάω σούπερ μάρκετ μόνη και φυσικά άρχισα να περιποιούμε τον εαυτό μου!!και να ασχολούμαι περισσότερο με το κρεβάτι μου(καταλάβατε)..
Δηλαδή προσπαθώ να τα κάνω όλα!να είμαι μαμά,νοικοκυρά,σύζυγος αλλά και γυναίκα!!

Και αν είχα λεφτάκια να δείτε τι καλά που θα ήμουν,μια στο κομμωτήριο,μια στο γυμναστήριο μια για ψώνια στα Hontos.....εκεί να δεις τι γυναίκα θα γινόμουν Shocked

Κάτι ακόμη,αν είχα την μαμά μου κοντά έτσι ώστε να μπορούσα να αφήνω το παιδί τα Σαββατοκύριακα και να μπορώ να κάνω πράγματα με τον άντρα μου ή και με φίλες θα το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη Wink

213δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ - Σελίδα 9 Empty Απ: δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ Τετ Οκτ 05, 2011 4:51 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ToucH3D έγραψε:

δεν ετυχε να ξαναμιλησω με μπαμπαδες εδω μεσα και μου φαινεται περιεγο....
εχω μπει και σε αλλα φορουμ που απο τον τιτλο τους βλεπω πως απευθυνονατι γενικα σε γονεις ..εκει υπαρχουν αρκετοι μπαμπαδες και οκ...

αλλα αυτο εδω λεγεται ΄΄ειμαι μαμά'''!! γιαυτο με ξενισε η μπαμπαδιστικη παρουσια...ετσι απλα..

αλλα .παω πάσο!!!ειδικα αν εισαι αντρας καποιας απο τις κοπελες που συνανταω εδω συχνα..σορρυ για την ερωτηση και καλωσηρθες..!

214δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ - Σελίδα 9 Empty Απ: δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ Τετ Οκτ 05, 2011 4:57 am

ToucH3D

ToucH3D
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
@natali-maria: Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές.

@bou-boukitsa: το ότι θα χρειαζόμουν και μέσον για το forum δεν το περίμενα. Razz Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.

@mamavivo: Τα καλύτερα μαθαίνω από την γυναίκα μου. Very Happy

@βανια: πολύ καλά τα λες, πρώτα απ’ όλα είμαστε άνθρωποι ασχέτως φύλου, πόσο μάλλον εδώ που είμαστε ως γονείς.

215δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ - Σελίδα 9 Empty Απ: δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ Τετ Οκτ 05, 2011 4:59 am

chicken

chicken
natali-maria γιατί καλέ συγκινήθηκες? Razz Very Happy

bouboukitsa απο μένα no prob Very Happy

216δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ - Σελίδα 9 Empty Απ: δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ Τετ Οκτ 05, 2011 5:06 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="ToucH3D"][left]@natali-maria: Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές.

[quote="chicken"]natali-maria γιατί καλέ συγκινήθηκες? Razz Very Happy

Παρακαλώ!!
Συγκινήθηκα γιατί είναι πολύ όμορφο να είσαι μέσα σε ένα φόρουμ με τον αντρούλη σου Very Happy Very Happy !!!Έτσι απλά!!Είμαι ευαισθητούλα εγώ δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ - Σελίδα 9 35468 δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ - Σελίδα 9 35468 δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ - Σελίδα 9 35468 δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ - Σελίδα 9 35468 δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ - Σελίδα 9 35468 !!!

217δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ - Σελίδα 9 Empty πολυ ωραιο θεμα για συζητηση Κυρ Ιαν 22, 2012 3:52 am

synnefo

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
και μενα ειναι μια ερωτηση που μ απασχολει πολυ το τελευταιο καιρο...εγω ειμαι 25 χρονων και ειμαι με τον αντρα μου 6 χρονια μαζι ο μικρος μας ειναι τωρα 8 μηνων...εγω επειδη ειχα ασχημα προτυπα στο θεμα να εισαι μαμα παντα ελεγα μεσα μου οταν θα γινω μανα θα αφιερωθω στο παιδι μου ωστε να μην νοιωσει ποτε την ελλειψη μου αλλα δυστυχως δεν ειχα υπολογισει οτι δεν θα μπορουσα να εχω ισσοροπια σε πολλα πραγματα...για μενα θεωρω οτι ο πιο σημαντικος ρολοσ μου αυτη την στιγμη ειναι να ειμαι μαμα αλλα αυτο εχει σαν συνεπεια να παραμελω τον ευατο μου κ τον αντρα μου...θελω να κρατησω ισσοροπιεσ αλλα δεν ξερω πως να το καταφερω και αυτο εχει αντικτυπο στην σχεση μου με τον αντρα μου...θελω να ειμαι καλη συζυγος κ μαμα αλλα δεν ξερω πως να το καταφερω...φοβαμαι οτι αν δωσω περισσοτερο χρονο στο παιδι μου θα με ξεχασει ο αντρας κ το αντιστροφο...εμενα ο αντρας μου ειναι κ η πρωτη μου σοβαρη σχεση κ δεν εχω εμπειρεια μετα την γεννηση του μικρου μας τα πραγματα δεν πηγαινουν και πολυ καλα μεταξη μας κ θελω τοσο πολυ να καταφερω να τους κανω κ τους 2 ευτιχισμενους παντα την οικογενεια μου την φανταζομουν με γελια κ χαρες και τωρα ειναι με φωνεσ κ κλαμματα θελω να ξανκερδισω τον αντρα μου χωρισ να χασω στιγμες του παιδιου αλλα πως το καταφερνουν αυτο?πως γινεται σημερα μια γυναικα να μπορει να ειναι κ καλη μανα κ καλη συζυγος κ καλη στη δουλεια κ τελεια γενικοσ σε ολα?γιατι ετσι μας θελει η σημερινη εποχη σουπερ γυναικεσ αραγε ποσεσ απο εμας τον κατεφερνουν αυτο?εγω παντως αν υπαρχουν τετοιεσ γυναικεσ τους βγαζω το καπελο....

218δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ - Σελίδα 9 Empty Απ: δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ Κυρ Ιαν 22, 2012 4:51 am

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δν υπάρχει τέλειος άνθρωπος..αν το καταλάβεις αυτό θα καταλάβεις και πως να λειτουργήσεις πιο αρμονικά μέσα στην οικογένεια σου!!
εγώ πιστεύω πως το καλύτερο είναι να βρείτε μια μέρα μέσα στην εβδομάδα που να σας βολεύει και τους 2 που να αφήνετε το μωράκι στην μαμά σου ή στην μαμά του άντρα σου για 2-3 ώρες να βγείτε για ενα καφέ να κάνετε γενικά ότι σας ευχαριστεί μόνοι σας να ξανα φλερτάρετε και να είστε όπως πριν να ερθει το μωράκι...να μην μιλάτε όλη την ώρα για το μωρό να πειτε μεγαλίστηκα πράγματα που ειμαι σίγουρη ότι και οι 2 τα εχετε αναγκη γιατί σιγουρα η καθημερινότητα σας πλέον είναι μονο το μωρο! με το να το αφήνεις 2 ωρες μια μερα την εβδομαδα δν θα σε ξεχάσει το μωράκι σου οπως λες, αλλά θα σε βοηθησει να χαλαρωσει το μυαλο σου και να ξεκουραστεί το σώμα σου!! και αν χαλαρώσεις κι εσύ θα χαλαρωσεις και τον άντρα σου και λιγο λιγο θα βρει το ρυθμό του και το μπουμπουκι σας κι εσεις καθως θα μεγαλώνει και θα κάνεις την οικογένεια που ονειρευοσουν με γελια και χαρες ως επι το πλειστον!ε που και που θα υπάρχει και κανας καβγας αλλα ετσι ειναι η ζωη!....

υ.γ. ακομη κι αν δουλευεις και ηδη αφηνεις καποιες ωρες το μωρο και παλι πιστευω ότι ειναι σημαντικο να βρεις χρονο για τον εαυτο σας και την σχεση σου έστω και 1 ωρα..θα κανει τη διαφορα! Wink

219δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ - Σελίδα 9 Empty Απ: δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ Δευ Ιαν 23, 2012 9:10 pm

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Επειδη απο περιεργεια εκατσα και διαβασα ολη την συζητηση σας εχω να πω καποια πραγμτακια και ας μην εχω παιδι ακομα..Θα πω πολυ απλα οτι υπαρχουν καποιοι αντρες που ειναι γεννημενη ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ!!!! Αυτοι ειναι και ισως η μεγαλυτερηη βοηθεια της γυναικας!!Ειμαι 22 σχεδον χρονων με φουστες φορεματα και τετοια ασχοληθηκα λιγο πριν τα 18.Γυναικα του να παω κομμωτηριο συχνα δεν ημουν ποτε.Γνωριζοντας τον Γιωργο (ο αρραβωνιαστηκος μου) καταλαβα πως η γυναικα τον ζηταει απο μονης τον καλλοπισμο!!Πρεπει να σημειωσω ξερω να κραταω σπιτι απο τα 16 μου που εμενα μονη μου πηγαινα σχολειο και δουλευα...Πλεον εδω και ενα χρονο μενουμε μαζι μαγειρευει πλενει σκουπιζει τα παντα..Παντα μου δινει χρονο για μενα ακομα και αν εγω δε τον εχω ζητησει...Μολις εμεινα εγκυος αρχισε να ειναι πιο δοτικος ακομα...Σαν να κανω διακοπες,,Πρεπει να πω οτι απο 15,5 χρονων ειμαι ανεργη πρωτη φορα τους τελευταιους 10 μηνες.Πιστευω πως κατα καποιο τροπο αυτος ο ανθρωπος με βοηθησε να καταλαβω πως ειναι να εισαι γυναικα και ειμαι σιγουρη πως δε θα με αφησει να το ξεχασω ποτε και μετα τον ερχομο του μωρου...Γιανα παρω θεση για τις γιαγιαδες εγω στην μανα μου το παιδι μου φοβαμαι απο τωρα να το αφησω καθοτι μεχρι τα 16 που με εδιωξε απο το σπιτι εχω υποστει ψυχολογικη και σωματικη βια!!!!(περιτο να πω οτι εδψ και 1,5 χρονο μιλαω ξανα μαζι της γιατι ενω ειναι πολυ νεα ειναι ολομοναχη με τετοιο χαρακτηρα)
Εξαλλου ο Γιωργος ειναι δοκιμασμενος με την ανηψια του που ξερει να την φροντιζει σχεδον εξισου καλα με εμενα που ειμαι και βοηθος βρεφονηπιοκομου. καποιος ειχε πει πως οταν υπαρχει θεληση υπαρχει και τροπος!!Συγνωμη για το μεγαλο ποστ και που ισως να μιλαω "εξω απο το χορο" μιας και δεν εχω μωρο ακομα,,,

https://facebook.com/nantia.naturally

220δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ - Σελίδα 9 Empty Απ: δεν ΕΙΜΑΙ μόνο ΜΑΜΑ Κυρ Οκτ 06, 2013 12:48 pm

Soniamyk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Posted: 06 Oct 2013 04:00 AM PDT
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Δείτε...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- Ο διάλογος όταν γίνεται παρεξήγηση στην τουαλέτα.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Αυτός που είναι μέσα: - Επ!

Άγνωστος επισκέπτης: - Ωπ!!!

Πηγή: ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com
Κάνε τώρα και εσύ LIKE στο ClopYPastE και έλα στην παρέα μας στο Facebook!
Διάβασε περισσότερα στο www.clopypaste.gr!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 9]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις