151 Απ: Πώς θα κόψω τον αέρα στη πεθερά που θέλει να μου κάνει κουμάντο;;; Τετ Νοε 02, 2011 2:56 am
momirene
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Εσυ θα κανεις σαν να ειανι δικο σου το παιδι που ερχεται επισκεψη. Δηλαδη θα πεις να πλυνουνε τα χερακια τους γιατι ηρθανε απο εξω και οτι τα μωρα δεν τα φιλαμε ακομα γιατι ειανι μικρουλια και δεν αφηενι ο γιατρος. Φυσικα θα το εχεις σε αποσταση οχι μουρη με μουρη με τα παιδακια. Αν τηρουνται απλοι κανονες υγιηνης τιποτα δεν θα παθει. ΚΑι μολις φυγουν θα πας το μωρο στην κουνια του και θα ανοιξεις να αεριστει ο χωρος. Ετσι δεν θα σε πουν κακια ουτε θα παθει κατι το μωρο. Εγω ειχα πει οτι αν θελετε να ερθετε παρακαλω πολυ οχι αρωματα και λακ. Ειχα μια πανα και την εβαζα πανω σε οποιον ηθελε να παρει το μωρο αγκαλια, ετσι δεν ερχοταν σε επαφη με τα ρουχα τους.etoile! έγραψε:Λοιπον κοριτσια μου, χθες πηγαμε στη ''μαμα'' επισκεψη. Γενικα ειμαι σε καλη διαθεση και δεν ασχολουμαι, αλλα καταφερε παλι να με εκνευρισει...
Γραφω τη συζητηση:
Ε-εγω
Π-πεθερα
Α-αντρας μου (σχεδον ανυπαρκτος!!)
Π: Για να δουμε εσεις οταν γεννησεις θα δεχεστε κοσμο ή θα κλειδωθειτε στο σπιτι; Αν και εγω προβλεπω οτι θα κλειδωθειτε και θα βαλετε το μωρο στη γυαλα...
Ε: Μπα,αμα εχει γλυκο καιρο ολο και θα βγουμε καμια βολτουλα.
Π: Ε,ναι ,αλλα κοσμο θα δεχεστε; Μπα, σε βιτρινα θα το βαλετε.
Ε: Στην αρχη επειδη ειναι και χειμωνας δε θα δεχομαστε και πολυ κοσμο. Αλλα αναλογα τι θα πει και ο γιατρος. Θα κανουμε ο,τι μας πει.
Π: Ε γιατι και η μικρη (η κορη του κουνιαδου που παει δημοτικο...) με ρωταει αν θα βλεπει το μωρο και της ειπα οτι θα μας το φερνεις να το βλεπει.
Ε: Ε,θα δουμε τι θα πει ο γιατρος. Στην αρχη απ ο,τι ξερω δεν αφηνουν να ερθει σε επαφη με μικρα παιδια για τις ιωσεις.
Π: Ε,σιγα,αμα ειναι αρρωστο καποιο παιδι θα το καταλαβουμε.
Ε: Η ιωση δε φαινεται παντα, μπορει να εχει κατι το παιδακι και να μη φαινεται αλλα το μωρο να κολλησει. Αλλα θα δουμε αναλογα τι θα μας πει ο παιδιατρος. Εχω ακουσει οτι συνηθως λενε οτι τουλαχιστον 1-2 μηνες δε πρεπει το μωρο να ερθει σε επαφη με παιδια που πανε σταθμο ή δημοτικο.
Α: Ε,ναι, με τα παιδια ειναι δυσκολο, φερνουν αρρωστιες στο σπιτι και θα ειναι και χειμωνας, ειναι δυσκολο.
Π: Α,καταλαβα,θα το βαλετε σε βιτρινα.
Ε: Σου ειπα, αναλογα τι θα πει ο γιατρος.
Π: Εμενα δε μου αρρωσταιναν.
Ε: Ε, εσυ γεννησες καλοκαιρι,γι αυτο. Εμας θα ειναι καταχειμωνο.
Π: Και αμα θελει καποιος να ερθει επισκεψη, να τον δεχτειτε, απλα να εχετε το μωρο σε αλλο δωματιο.
Ε: Εσυ βρισκεις λογικο να ερθει ο αλλος και να εχω το παιδι μονο του στο αλλο δωματιο;;;
Α: Ε,ναι βρε μαμα,δεν ειναι λογικο...
Καμια απαντηση σε αυτο..
Λοιπον, μπορειτε να μου πειτε πως θα με παρατησει ησυχη και να κανω ο,τι θελω με το παιδι μου;;; Ισως να ειμαι υποχονδρια, αλλα δεν ειναι δικαιωμα μου;; Ο κουνιαδος μου (που ειμαστε σκοτωμενοι...) της φερνει τα παιδια του που πανε νηπιο και δημοτικο, ακομα και με πυρετο. Ειναι λογικο να τους πηγαινω το μωρο λιγων ημερων, μονο και μονο για να χαρει η πεθερα και τα μικρα;;;;
Και στην τελικη εγω δε γουσταρω να διακινδυνευσω ουτε καν ενα κρυωματακι στο μωρο. Μπορειτε να μου πειτε πως θα το βουλωσουν και δε θα με πρηζουν μετα με το μελοδραμα;; Οτι τα μικρα θελουν να δουν το ξαδερφακι τους και εγω η κακουργα δε τα αφηνω;;;; Βαρεθηκα να προσπαθω να δικαιολογηθω... Και ο αντρας μου βεβαια να μη μιλαει και να πρεπει εγω να βγαλω το φιδι απο την τρυπα(αλλα στο σπιτι μου ταζει οτι θα της τα πει, οτι θα τα κοψει αυτα, μετα μουγκα στη στρουγγα... )...
Μενουμε και στην ιδια πολυκατοικια, οποτε καταλαβαινετε,δε θα ναι ευκολο να τους αποφυγω χωρις πρηξιμο......