Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
314 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 314 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 8]

momirene

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
etoile! έγραψε:Λοιπον κοριτσια μου, χθες πηγαμε στη ''μαμα'' επισκεψη. Γενικα ειμαι σε καλη διαθεση και δεν ασχολουμαι, αλλα καταφερε παλι να με εκνευρισει...
Γραφω τη συζητηση:
Ε-εγω
Π-πεθερα
Α-αντρας μου (σχεδον ανυπαρκτος!!)

Π: Για να δουμε εσεις οταν γεννησεις θα δεχεστε κοσμο ή θα κλειδωθειτε στο σπιτι; Αν και εγω προβλεπω οτι θα κλειδωθειτε και θα βαλετε το μωρο στη γυαλα...
Ε: Μπα,αμα εχει γλυκο καιρο ολο και θα βγουμε καμια βολτουλα.
Π: Ε,ναι ,αλλα κοσμο θα δεχεστε; Μπα, σε βιτρινα θα το βαλετε.
Ε: Στην αρχη επειδη ειναι και χειμωνας δε θα δεχομαστε και πολυ κοσμο. Αλλα αναλογα τι θα πει και ο γιατρος. Θα κανουμε ο,τι μας πει.
Π: Ε γιατι και η μικρη (η κορη του κουνιαδου που παει δημοτικο...) με ρωταει αν θα βλεπει το μωρο και της ειπα οτι θα μας το φερνεις να το βλεπει.
Ε: Ε,θα δουμε τι θα πει ο γιατρος. Στην αρχη απ ο,τι ξερω δεν αφηνουν να ερθει σε επαφη με μικρα παιδια για τις ιωσεις.
Π: Ε,σιγα,αμα ειναι αρρωστο καποιο παιδι θα το καταλαβουμε.
Ε: Η ιωση δε φαινεται παντα, μπορει να εχει κατι το παιδακι και να μη φαινεται αλλα το μωρο να κολλησει. Αλλα θα δουμε αναλογα τι θα μας πει ο παιδιατρος. Εχω ακουσει οτι συνηθως λενε οτι τουλαχιστον 1-2 μηνες δε πρεπει το μωρο να ερθει σε επαφη με παιδια που πανε σταθμο ή δημοτικο.
Α: Ε,ναι, με τα παιδια ειναι δυσκολο, φερνουν αρρωστιες στο σπιτι και θα ειναι και χειμωνας, ειναι δυσκολο.
Π: Α,καταλαβα,θα το βαλετε σε βιτρινα.
Ε: Σου ειπα, αναλογα τι θα πει ο γιατρος.
Π: Εμενα δε μου αρρωσταιναν.
Ε: Ε, εσυ γεννησες καλοκαιρι,γι αυτο. Εμας θα ειναι καταχειμωνο.
Π: Και αμα θελει καποιος να ερθει επισκεψη, να τον δεχτειτε, απλα να εχετε το μωρο σε αλλο δωματιο.
Ε: Εσυ βρισκεις λογικο να ερθει ο αλλος και να εχω το παιδι μονο του στο αλλο δωματιο;;;
Α: Ε,ναι βρε μαμα,δεν ειναι λογικο...

Καμια απαντηση σε αυτο..

Λοιπον, μπορειτε να μου πειτε πως θα με παρατησει ησυχη και να κανω ο,τι θελω με το παιδι μου;;; Ισως να ειμαι υποχονδρια, αλλα δεν ειναι δικαιωμα μου;; Ο κουνιαδος μου (που ειμαστε σκοτωμενοι...) της φερνει τα παιδια του που πανε νηπιο και δημοτικο, ακομα και με πυρετο. Ειναι λογικο να τους πηγαινω το μωρο λιγων ημερων, μονο και μονο για να χαρει η πεθερα και τα μικρα;;;;
Και στην τελικη εγω δε γουσταρω να διακινδυνευσω ουτε καν ενα κρυωματακι στο μωρο. Μπορειτε να μου πειτε πως θα το βουλωσουν και δε θα με πρηζουν μετα με το μελοδραμα;; Οτι τα μικρα θελουν να δουν το ξαδερφακι τους και εγω η κακουργα δε τα αφηνω;;;; Βαρεθηκα να προσπαθω να δικαιολογηθω... Και ο αντρας μου βεβαια να μη μιλαει και να πρεπει εγω να βγαλω το φιδι απο την τρυπα(αλλα στο σπιτι μου ταζει οτι θα της τα πει, οτι θα τα κοψει αυτα, μετα μουγκα στη στρουγγα... Twisted Evil )...
Μενουμε και στην ιδια πολυκατοικια, οποτε καταλαβαινετε,δε θα ναι ευκολο να τους αποφυγω χωρις πρηξιμο...... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Εσυ θα κανεις σαν να ειανι δικο σου το παιδι που ερχεται επισκεψη. Δηλαδη θα πεις να πλυνουνε τα χερακια τους γιατι ηρθανε απο εξω και οτι τα μωρα δεν τα φιλαμε ακομα γιατι ειανι μικρουλια και δεν αφηενι ο γιατρος. Φυσικα θα το εχεις σε αποσταση οχι μουρη με μουρη με τα παιδακια. Αν τηρουνται απλοι κανονες υγιηνης τιποτα δεν θα παθει. ΚΑι μολις φυγουν θα πας το μωρο στην κουνια του και θα ανοιξεις να αεριστει ο χωρος. Ετσι δεν θα σε πουν κακια ουτε θα παθει κατι το μωρο. Εγω ειχα πει οτι αν θελετε να ερθετε παρακαλω πολυ οχι αρωματα και λακ. Ειχα μια πανα και την εβαζα πανω σε οποιον ηθελε να παρει το μωρο αγκαλια, ετσι δεν ερχοταν σε επαφη με τα ρουχα τους.

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
ρε συ μαλλον βγαζει τον ευατο της εξωαπο το θεμα και καλα,δεν κανει για τους ξενους..να τον φιλαν για αυτην και για σας θεωρει οτι κανει,για αυτο και το φιλισε στα χερακια.κοψτο οσο ειναι νωρις και η δικη μου τα ιδια εκανε αλλα τις το εκοψα τον βηχα...τα χτυπαω για αλλους και αυτη λαμβανει τα μηνυματα τις,και απο τοτε εχει σταματησει το φιλαει μονο στο κεφαλακι και στα ποδαρακια τις. Very Happy

????????

Επισκέπτης
love έγραψε:χα! εμενα τωρα ο μικρος μου ειναι 4 μηνων.. ερχετε μια μερα η ξαδερφη μου για καφε κ εχει κ ενα αγορακι 3 χρονων(δεν ερχετε ποτε αν ειναι αρρωστο το παιδι)
λοιπον...τησ λεω προσεχε το μ 1ωρο παω να παρω καμια τυροπιτα να φαμε!
.....ε ρε και γυρναω στο σπιτι...
ειχε ερθει η πεθερα (μη δει κοσμο!!)
μαζι παρακαλω με τα 3 εγγονια της + μια φιλη απο τα εγγονια ολα απο δημοτικο κ κατω!
ολοι πανω απο το μωρο!!!
φανταστητε 3 εγγονια + 1 ο μικρος της ξαδ + 1 φιλη εγγονιων . + 3 εμεις μεγαλοι =8 ατομα πανω απο το μωρο να του μιλανε κλπ..

και βαζω μια φωνη αυθορμητα ομως!
φυγετε ολοι απο το μωρο τωωωραααα!!!! Πώς θα κόψω τον αέρα στη πεθερά που θέλει να μου κάνει κουμάντο;;; - Σελίδα 7 654655
καλα λεω...τοσα ατομα πανω απο το μωρο?? (δεν τους κοβει?)
μια χαρα τα πηρε τα εγγονια η πεθερα κ εγινε λουις!!

απο τοτε ερχεται μονη της κ σπανια με 1 μονο εγγονι!!

..οχι δεν το σε γυαλλα το μωρο παμε βολτες,επισκεψεις,κλπ...
αλλα δεν κολλαει κανεις πανω στο μωρο μου.
το δινω αγκαλιες,κλπ αλλα οταν ξερω οτι δεν ειναι κανεις αρρωστος!!!

καλα εκανες κ της απαντησες της πεθερας σου...
γιατι οσο δεν μιλας σε πατανε κ νομιζουν οτι κανουν οτι γουσταρουν.....
(εμενα κανει και το αλλο...μιλαει στον πλυθηντικο, θα παρουμε πανες του μωρου,γαλατα,μωρομαντιλα,ρουχα παντα σε κοσμο μπροστα!!
εεεε..και αμα ειδατε εσεις κατι απο αυτα αλλο τοσο τα εχω δει κ γω)Twisted Evil
δεν με νοιαζει αν θα παρει κατι..αλλα τουλαχιστον απο τη στιγμη που δεν το κανει ας μη μιλαει καλυτερα.. Πώς θα κόψω τον αέρα στη πεθερά που θέλει να μου κάνει κουμάντο;;; - Σελίδα 7 215994

Και εγω γι αυτο δε θελω να αρχισω τα πολλα πολλα. Ξερω οτι θα πουμε να το δει λιγο η μικρη και θα καταληξουμε να ερχεται ολη η γειτονια και ολα τα εγγονια...
Γι αυτο γινεσαι κακος, τα κοβεις ολα και ας χτυπιουνται. Αν δεν της αρεσει, ξυδι.... Παλι καλα που και ο αντρας μου ειναι μαζι μου γιατι δε θα αντεχα να σκοτωνομαι και με αυτον!!!!

????????

Επισκέπτης
momirene έγραψε:
etoile! έγραψε:Λοιπον κοριτσια μου, χθες πηγαμε στη ''μαμα'' επισκεψη. Γενικα ειμαι σε καλη διαθεση και δεν ασχολουμαι, αλλα καταφερε παλι να με εκνευρισει...
Γραφω τη συζητηση:
Ε-εγω
Π-πεθερα
Α-αντρας μου (σχεδον ανυπαρκτος!!)

Π: Για να δουμε εσεις οταν γεννησεις θα δεχεστε κοσμο ή θα κλειδωθειτε στο σπιτι; Αν και εγω προβλεπω οτι θα κλειδωθειτε και θα βαλετε το μωρο στη γυαλα...
Ε: Μπα,αμα εχει γλυκο καιρο ολο και θα βγουμε καμια βολτουλα.
Π: Ε,ναι ,αλλα κοσμο θα δεχεστε; Μπα, σε βιτρινα θα το βαλετε.
Ε: Στην αρχη επειδη ειναι και χειμωνας δε θα δεχομαστε και πολυ κοσμο. Αλλα αναλογα τι θα πει και ο γιατρος. Θα κανουμε ο,τι μας πει.
Π: Ε γιατι και η μικρη (η κορη του κουνιαδου που παει δημοτικο...) με ρωταει αν θα βλεπει το μωρο και της ειπα οτι θα μας το φερνεις να το βλεπει.
Ε: Ε,θα δουμε τι θα πει ο γιατρος. Στην αρχη απ ο,τι ξερω δεν αφηνουν να ερθει σε επαφη με μικρα παιδια για τις ιωσεις.
Π: Ε,σιγα,αμα ειναι αρρωστο καποιο παιδι θα το καταλαβουμε.
Ε: Η ιωση δε φαινεται παντα, μπορει να εχει κατι το παιδακι και να μη φαινεται αλλα το μωρο να κολλησει. Αλλα θα δουμε αναλογα τι θα μας πει ο παιδιατρος. Εχω ακουσει οτι συνηθως λενε οτι τουλαχιστον 1-2 μηνες δε πρεπει το μωρο να ερθει σε επαφη με παιδια που πανε σταθμο ή δημοτικο.
Α: Ε,ναι, με τα παιδια ειναι δυσκολο, φερνουν αρρωστιες στο σπιτι και θα ειναι και χειμωνας, ειναι δυσκολο.
Π: Α,καταλαβα,θα το βαλετε σε βιτρινα.
Ε: Σου ειπα, αναλογα τι θα πει ο γιατρος.
Π: Εμενα δε μου αρρωσταιναν.
Ε: Ε, εσυ γεννησες καλοκαιρι,γι αυτο. Εμας θα ειναι καταχειμωνο.
Π: Και αμα θελει καποιος να ερθει επισκεψη, να τον δεχτειτε, απλα να εχετε το μωρο σε αλλο δωματιο.
Ε: Εσυ βρισκεις λογικο να ερθει ο αλλος και να εχω το παιδι μονο του στο αλλο δωματιο;;;
Α: Ε,ναι βρε μαμα,δεν ειναι λογικο...

Καμια απαντηση σε αυτο..

Λοιπον, μπορειτε να μου πειτε πως θα με παρατησει ησυχη και να κανω ο,τι θελω με το παιδι μου;;; Ισως να ειμαι υποχονδρια, αλλα δεν ειναι δικαιωμα μου;; Ο κουνιαδος μου (που ειμαστε σκοτωμενοι...) της φερνει τα παιδια του που πανε νηπιο και δημοτικο, ακομα και με πυρετο. Ειναι λογικο να τους πηγαινω το μωρο λιγων ημερων, μονο και μονο για να χαρει η πεθερα και τα μικρα;;;;
Και στην τελικη εγω δε γουσταρω να διακινδυνευσω ουτε καν ενα κρυωματακι στο μωρο. Μπορειτε να μου πειτε πως θα το βουλωσουν και δε θα με πρηζουν μετα με το μελοδραμα;; Οτι τα μικρα θελουν να δουν το ξαδερφακι τους και εγω η κακουργα δε τα αφηνω;;;; Βαρεθηκα να προσπαθω να δικαιολογηθω... Και ο αντρας μου βεβαια να μη μιλαει και να πρεπει εγω να βγαλω το φιδι απο την τρυπα(αλλα στο σπιτι μου ταζει οτι θα της τα πει, οτι θα τα κοψει αυτα, μετα μουγκα στη στρουγγα... Twisted Evil )...
Μενουμε και στην ιδια πολυκατοικια, οποτε καταλαβαινετε,δε θα ναι ευκολο να τους αποφυγω χωρις πρηξιμο...... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Εσυ θα κανεις σαν να ειανι δικο σου το παιδι που ερχεται επισκεψη. Δηλαδη θα πεις να πλυνουνε τα χερακια τους γιατι ηρθανε απο εξω και οτι τα μωρα δεν τα φιλαμε ακομα γιατι ειανι μικρουλια και δεν αφηενι ο γιατρος. Φυσικα θα το εχεις σε αποσταση οχι μουρη με μουρη με τα παιδακια. Αν τηρουνται απλοι κανονες υγιηνης τιποτα δεν θα παθει. ΚΑι μολις φυγουν θα πας το μωρο στην κουνια του και θα ανοιξεις να αεριστει ο χωρος. Ετσι δεν θα σε πουν κακια ουτε θα παθει κατι το μωρο. Εγω ειχα πει οτι αν θελετε να ερθετε παρακαλω πολυ οχι αρωματα και λακ. Ειχα μια πανα και την εβαζα πανω σε οποιον ηθελε να παρει το μωρο αγκαλια, ετσι δεν ερχοταν σε επαφη με τα ρουχα τους.

Ξερεις τι, δε θελω να δεχτω να ερθουν γιατι θα με γραψουν. Τι θελω να πω. Θα πει οτι και καλα να δει η μικρη απο μακρυα το παιδι και θα καταληξουμε να το φιλαει (παιδακι ειναι, λογικο να το κανει) και μετα δε θα μπορω να πω οτι πχ δε θελω να ερχεται κοσμος... Θα με πρηξει... Γι αυτο τα κοβεις απο την αρχη ολα και εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Γιατι αμα μενεις στο ιδιο κτιριο και τους αφησεις περιθωρια, καηκες!!! Ολο θα χτυπουν το κουδουνι οποτε τους ερθει, με καμια γειτονισσα,φιλη,εγγονη κτλ!!!!Αυτο μου ελειπε!!

????????

Επισκέπτης
mommy12585 έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:
mommy12585 έγραψε:Πριν μέρες ήταν στη κουζίνα η αδερφή μου με απορροφητήρα ανοιχτό και δεν άκουγε, μαγείρευε και γυρίζει και βλέπει την πεθερά της! εκτός του ότι την κατατρόμαξε της είπε ε δεν άνοιγες και μπήκα...(έχουν και κλειδί). Ότι και να τους κάνεις και να τους την πεις δε θα καταλάβουν ποτέ, μάλλον δε θέλουν να καταλάβουν!!

κλειδι????????!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟς!!!
Ππωπω......συγχύστηκα τώρα!!..ούτε να φανταστώ δεν μπορώ να έχει κλειδιά η πεθερούλα μου.............

Υποτίθεται το έχουν ΜΟΝΟ για έκτακτες περιπτώσεις, ποιες είναι αυτές δεν ξέρω αλλά λέμε τώρα...άσε της έχουν σπάσει τα νεύρα, ευτυχώς ο πεθερός της το καταλαβαίνει και πάει μια φορά την ημέρα για επίσκεψη το απόγευμα για λίγο. Η πεθερά, τσουπ να της φέρει ταχα φαγητό (ενώ έχει μαγειρέψει), τσουπ να την ρωτήσει αν θέλει να της πάρει ρούχα να απλώσει, (δεν μπορεί να απλώσει η αδερφή μου, είναι χαμηλά και πάνε γάτες και τέτοια) τσουπ από δω τσουπ από εκεί, βράστα...έχω πάει να μείνω σπίτι της εγώ και πραγματικά τα παίρνω στο κρανίο κάθε φορά, δε μπορώ να είμαι άνετα γιατί κάθε τρεις και λίγο όλο και κάποιος θα έρθει...τους έχει πει να παίρνουν τηλ, παίρνουν κάποιες φορές και δε το σηκώνει επίτηδες και αντί να πιάσει το υπονοούμενο κατεβαίνει κάτω! Μια φορά τους διέκοψε κιόλας ήταν με τον άντρα της..μόνο που τα σκέφτομαι εγώ που δεν τα ζω φορτώνω... Πώς θα κόψω τον αέρα στη πεθερά που θέλει να μου κάνει κουμάντο;;; - Σελίδα 7 654655 Πώς θα κόψω τον αέρα στη πεθερά που θέλει να μου κάνει κουμάντο;;; - Σελίδα 7 654655

Εγω ηξερα οτι αμα δωσω κλειδι καηκα. Εδω ελεγε οτι θα μπαινει στο σπιτι μας μονο αμα λειπουμε Shocked !!! Χιχιχι, μολις ακουσα αυτο ειπα κλειδι αποκλειεται!!! Ευτυχως δεν ηθελε και ο αντρας μου να δωσει και της το ειπε καταμουτρα!!! Very Happy (οχι βεβαια οτι θεωρω οτι επρεπε να της δωσουμε αναφορα...) Very Happy

????????

Επισκέπτης
MariaM έγραψε:
etoile! έγραψε:Το συζητησα με τον αντρα μου και παιδια μου εριξε δικιο απολυτο και ειπε θα της μιλησει... Για να δουμε...

Αλλα τον λυπηθηκα ρε γαμωτο, ολο ξεφυσουσε και του λεω μα γιατι ξεφυσας και μου λεει ε,δεν εχω ορεξη να ακουω τις βλακειες της μανας μου παλι, που δε θα καταλαβαινει!!!
Κριμα ειναι και αυτος... Sad

Χωρίς να θέλω να τον δικαιολογήσω, ωφείλω να παραδεχτώ ότι είναι δύσκολη η θέση του. Είναι στη μέση και προσπαθει να κρατήσει ισορροπίες αλλωτε παίρνοντας το μέρο σου και άλλωτε δικαιολογώντας καταστάσεις με σκοπό να μην ανάβουν τα αίματα. Δεν είναι εύκολο. Σίγουρα στεναχωριέται. Παρόλ' αυτά, εσύ μια χαρά εξηγήθηκες στην πεθερά σου όπως σου είπα και έτσι πρέπει να κάνεις απο εδώ και πέρα! Το παιδί πάνω απο όλα και από όλους!

Εχεις δικιο, γι αυτο και πολλες φορες κανω την παπια και δε του λεω τιποτα. Αλλα οταν παραγινεται, δε μπορω να μη μιλησω. Και ειδικα με το παιδι, ξερω οτι θα μας πρηξουν, γι αυτο θελω να τα κοψω απο την αρχη, γιατι αν το αφησω χυμα, θα μας καβαλησουν και μετα δε μαζευεται!!!
Και βασικα ειναι μανα του και το καταλαβαινω, αλλα εγω τι φταιω;;; Ας λεει σε αυτον τις βλακειες της, οχι που τα πεταει σε μενα. Λες και με την ειρωνεια και τις συμβουλες με τη μορφη διαταγης θα περασει το δικο της!! Ισα ισα που με πεισμωνει πιο πολυ και αν ειχε μια ελπιδα να την ακουσω, μετα απλα τη γραφω!!! Twisted Evil

????????

Επισκέπτης
μαμακα μου έγραψε:
etoile! έγραψε:
μαμακα μου έγραψε:ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΜΑΚΙΑ.....

Ποιον μαμακια καλε;;; confused
ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΕΘΙΞΑ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΟΥ. ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΕΚΑΝΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Embarassed

Καλε δε με πειραξε, απλα δε καταλαβα τι εννοουσες... Τωρα το επιασα!!!
Ναι, ωρες ωρες ειναι πολυ μαμακιας, αλλα τελικα καταλαβα οτι δε μιλαει γιατι βαριεται να την ακουει να μουρμουραει!!! Οι αντρες δεν ειναι και για πολλα πολλα!!!! Laughing

eyanthia

eyanthia
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
αχχχχχχχ.....τι να πρωτοθυμηθω...

καταρχας οι συστασεις: ο αποστολης μου ειναι 2 ετων κ η μπεμπουλα 9 μηνων.

η πεθεραλντα εχει γνωμη για ολα, τα ξερει ολα, αλλα οταν ειναι να αναλαβει καμια υποχρεωση λουης...τεσπα.

οταν ηταν νεογεννητα κ τα δυο μωρα μου, ερχοταν επισκεψη στολισμενη με ολη την αρτα και τα γιαννενα, 100 δακτυλιδια, βραχιολα, σκουλαρικια, και ενα πατσουλι αρωμα που ουτε εγω δε το αντεχα...της το ειπαμε 100 φορες οταν ερχεται να δει τα μωρα να μη φοραει αρωματα κ χρυσαφικα, χαμπαρι εκεινη. αφου οταν εφευγε, ολα τα ρουχα των μωρων τα εβαζα στα απλυτα γιατι βρωμοκοπουσαν πατσουλια!

το τι μου εχει κανει...τα σκεφτομαι κ φουντωνω!

απο το καλοκαιρι εχω κοψει καθε επαφη, εχει σταματησει κ τα τηλ. κ οταν θελει να δει τα εγγονια της κ το γιο της ή φευγω εγω απο το σπιτι ή παει ο αντρας μου σε εκεινη με τα παιδια. εχει εξαφανιστει κ η κουνιαδα μου, που βεβαια εχω φαει το φαψιμο κ δε τηλεφωνει ουτε κ αυτη, κ εχω βρει την ησυχια μου...

????????

Επισκέπτης
Εγω την εχω στην πολυκατοικια και την τρωω συνεχεια στη μαπα. Και μεχρι το σουπερ να παω, θα την πετυχω με καμια φιλη της απεξω να κουτσομπολευουν και τα πρεπει να απαντησω στις χιλιαδες ερωτησεις τους/ανακριση.... Laughing

eyanthia

eyanthia
bou-boukitsa έγραψε:
Μια φορά τους διέκοψε κιόλας ήταν με τον άντρα της..μόνο που τα σκέφτομαι εγώ που δεν τα ζω φορτώνω... Πώς θα κόψω τον αέρα στη πεθερά που θέλει να μου κάνει κουμάντο;;; - Σελίδα 7 654655 Πώς θα κόψω τον αέρα στη πεθερά που θέλει να μου κάνει κουμάντο;;; - Σελίδα 7 654655

αυτο παλι!
παιρνουν τηλ μια φορα (στο κινητο του αντρα μου μονο τωρα πια, γιατι εγω οταν παιρνουν σπιτι δε το σηκωνω πια), δεν απανταει γιατι πχ κοιμιζει τον μικρο.
παιρνει 2η φορα, 3η φορα...
μα καλα δεν καταλαβαινουν οτι για να μη το σηκωνουμε δε μπορουμε να μιλησουμε?

ωσπου μια μερα δεν αντεξε κ της το ειπε στα μουτρα "Ουτε να π#@#@ξουμε δε μπορουμε εδω μεσα!!!" χαχαχα!!!

παντως περα απο τη πλακα, οταν εχεις νεογεννητο στο σπιτι κ ειναι και χειμωνας καλυτερα να λειπουν οι επισκεψεις. κ εγω χειμωνα τα γεννησα κ τα δυο παιδια κ παρολο που το ειχα πει οτι αφου σαραντησω θα δεχομαι επισκεψεις παλι δε τους γλιτωσα ολους. οταν λοιπον επρεπε να θηλασω ή να κοιμισω το παιδι ή οταν απλα ηθελα να τους δωσω να καταλαβουν οτι θελω να φυγουν απλα επαιρνα το μωρα κ πηγαινα μεσα. ειχα παντα πετσετακια κ εξτρα πανες για να το αγκαλιαζουν κ τους εστελνα ολους να πλυνουν τα χερια τους.

eyanthia

eyanthia
ασε που παντα θα παρει γυρω στις 9 το βραδυ, την ωρα που μπανιαριζουμε/κοιμιζουμε τα μωρα! κ της το εχουμε πει 100 χιλ φορες να μη παιρνει τετοια ωρα..τι να πεις...

αλλο σπαστικο..επαιρνε τηλεφωνο..θα ΕΡΘΩ (χωρις να ρωτησει) την παρασκευη να δω το γιωργο και τα παιδια, εμενα γραμμενη. γι'αυτο λοιπον αφου δε θελει να με βλεπει, ετσι και θα γινεται απο δω κ μπρος.

τεσπα...εγω την αποφαση μου για το 2011 την εχω παρει. ειμαι 31 χρονων (δε θελω σχολια...) κ νομιζω ειμαι αρκετα μεγαλη να αποφασιζω με ποιους θα συναναστρεφομαι κ με ποιους οχι.

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έχω μια θεία, η οποία παιδεύτηκε πάρα πολύ να κάνει παιδάκι. Είχε πολλές αποβολές σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και καταλαβαίνετε τη λαχτάρα της για μωρό.

Όταν γέννησε λοιπόν, ήταν χειμώνας και φυσικά η παιδίατρος της συνέστησε όσο μπορεί να μην έρθει σε επαφή το μωρό με κόσμο. Φοβόταν που φοβόταν από μόνη της, ήταν τότε και ο Η1Ν1 που θέριζε και δεν το έβγαλε καθόλου το μωρό από το σπίτι για 6 μήνες. Μόνο στην παιδίατρο πήγαιναν. Η μαμά της όταν πήγαινε στο σπίτι τους, φορούσε χειρουργική μάσκα και ακουμπούσε ένα πανί στα ρούχα της για να μην έρθει το μωρό σε επαφή με αυτά. Ο παππούς, επειδή είναι άρρωστος και μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία, είδε το μωρό μετά από 4 μήνες.

Οι στενοί της συγγενείς, οι περισσότεροι δηλαδή, επειδή ήξεραν τι είχε περάσει η κοπέλα για να κάνει αυτό το μωράκι, έδειξαν κατανόηση και το σεβάστηκαν όλο αυτό. Κάποιοι άλλοι όμως, καταλαβαίνετε τι έλεγε το στόμα τους. Το είχε ξεκαθαρίσει όμως από πριν η κοπέλα και σε όποιον άρεσε.

Etoile μου, σε διαβάζω καιρό τώρα και καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι όλο αυτό για σένα. Αφού έχεις τη στήριξη του άντρα σου, μη σε νοιάζει τίποτα. Κάνε αυτό που σου λέει το μητρικό σου ένστικτο και άσε την πεθερά σου να λέει και να κάνει ό,τι θέλει. Μη στενοχωριέσαι με τις μικρότητές της. Εσείς είστε οι γονείς και εσείς θα βάλετε τους κανόνες! Και πάρα πολύ καλά έκανες και της τα είπες έτσι (που κατά τη γνώμη μου, ήταν και ευγενέστατο). Αφού δεν καταλαβαίνει από μόνη της να μην ανακατεύεται, θα της δώσεις εσύ να καταλάβει.

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eyanthia έγραψε:
γι'αυτο λοιπον αφου δε θελει να με βλεπει, ετσι και θα γινεται απο δω κ μπρος.

Αν κατάλαβα καλά, θα φεύγεις εσύ από το σπίτι για να μη συναντιέστε;

Εγώ στη θέση σου δε θα της έκανα τη χάρη. Στην ουσία της αφήνεις ελεύθερο το πεδίο να κάνει ό,τι θέλει. Εγώ θα ήμουν εκεί, μπάστακας, και αν έβλεπα κάτι που δε μου άρεσε θα της έλεγα να σταματήσει να το κάνει. Ο γιος της τα παιδιά δεν τα έκανε μόνος του. Όπως αυτός έχει μάνα, έτσι και τα παιδιά του έχουν μάνα. Όσο πιο γρήγορα το αποδεχτεί, τόσο το καλύτερο για την ίδια.

Αυτά τα λέω εντελώς φιλικά και είναι αυτό που θα έκανα εγώ. Εσύ εννοείται πως θα κάνεις αυτό που νομίζεις καλύτερο για την οικογένειά σου. Τη γνώμη μου απλά είπα.

eyanthia

eyanthia
δε παρεξηγω καλε...κ τι να παρεξηγησω δηλαδη?

αυτο εχει γινει μια φορα μονο...να φυγω απο το σπιτι, γιατι με ειχαν φερει προ τετελεσμενου (δεν ηξερα οτι θα ερθει).

εντωμεταξυ τους αφησα επιτηδες μονους τους, γιατι οταν ειμαι κ εγω εκει ο,τι μα ο,τι κ να συμβει, τσουπ το μπαλακι σε εμενα κ πανε μετα μανα κ γιος στο μπαλκονι να κουτσομπολευουν, κατα τ'αλλα αυτη ερχεται να δει τα παιδια κ νοιαζεται κ μονο εκεινη ξερει απο παιδια, τα κανει ολα καλυτερα, αλλα τη στιγμη που πρεπει να δρασει κανει τη κινεζα...οταν λοιπον εκεινη τη μερα εφυγα κ πηγα για καφε με την αδερφη μου (εγω δηθεν οτι ειχα δουλεια κ επρεπε να φυγω), μετα απο μια ωρα με πηρε ο αντρας μου να με ρωτησει τι ωρα θα γυρισω γιατι η μπεμπα εκλαιγε συνεχεια κ δεν μπορουν να την ηρεμησουν (να δει λιγο τα σκουρα κ ο αντρουλης μου, γιατι μονο να περηφανευεται ξερει). εννοειται οτι δεν ημουν μακρυα, κ γυρισα αμεσως πισω, πηρα αγκαλια τη μικρουλα μου κ ηρεμησε αμεσως.

απο εκεινη τη μερα, 2-3 κυριακες εχει παει ο αντρας μου στο σπιτι της με τα παιδια, του δινω κ τα φρουτα να τους φτιαξουν τη φρουτοκρεμα να τους δωσουν. τη τελευταια φορα γυρισε ο αποστολης λυσσασμενος στη πεινα 1,30 το μεσημερι. λεω καλα? δεν τον κερασε τιποτα η μανα σου? μονο τη φρουτοκρεμα εφαγε?
ασε. τι να λεμε τωρα μεγαλο κεφαλαιο αυτη η γυναικα... εχω φουντωσει τωρα που τα θυμαμαι κ ισως τα γραφω κ λιγο ακαταλαβιστικα...χαχαχα!!!

????????

Επισκέπτης
eyanthia έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:
Μια φορά τους διέκοψε κιόλας ήταν με τον άντρα της..μόνο που τα σκέφτομαι εγώ που δεν τα ζω φορτώνω... Πώς θα κόψω τον αέρα στη πεθερά που θέλει να μου κάνει κουμάντο;;; - Σελίδα 7 654655 Πώς θα κόψω τον αέρα στη πεθερά που θέλει να μου κάνει κουμάντο;;; - Σελίδα 7 654655

αυτο παλι!
παιρνουν τηλ μια φορα (στο κινητο του αντρα μου μονο τωρα πια, γιατι εγω οταν παιρνουν σπιτι δε το σηκωνω πια), δεν απανταει γιατι πχ κοιμιζει τον μικρο.
παιρνει 2η φορα, 3η φορα...
μα καλα δεν καταλαβαινουν οτι για να μη το σηκωνουμε δε μπορουμε να μιλησουμε?

ωσπου μια μερα δεν αντεξε κ της το ειπε στα μουτρα "Ουτε να π#@#@ξουμε δε μπορουμε εδω μεσα!!!" χαχαχα!!!

παντως περα απο τη πλακα, οταν εχεις νεογεννητο στο σπιτι κ ειναι και χειμωνας καλυτερα να λειπουν οι επισκεψεις. κ εγω χειμωνα τα γεννησα κ τα δυο παιδια κ παρολο που το ειχα πει οτι αφου σαραντησω θα δεχομαι επισκεψεις παλι δε τους γλιτωσα ολους. οταν λοιπον επρεπε να θηλασω ή να κοιμισω το παιδι ή οταν απλα ηθελα να τους δωσω να καταλαβουν οτι θελω να φυγουν απλα επαιρνα το μωρα κ πηγαινα μεσα. ειχα παντα πετσετακια κ εξτρα πανες για να το αγκαλιαζουν κ τους εστελνα ολους να πλυνουν τα χερια τους.

Α,εμενα παιρνει τηλ στο σπιτι και αμα δε το σηκωσω (μα πως τολμαω να ειμαι τουαλεττα ή να εχω βγει για ψωνια;;; Laughing ), παιρνει τηλ τον αντρα μου να του δωσει αναφορα Laughing !! Βεβαια δε λεει οτι μπορει να λειπω, αλλα παντα λεει ''πηρα και δε το σηκωσες'' και μου αναβει τα λαμπακια!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Εγω τα κοβω σιγα σιγα. Και εννοειται οτι δε θα ανοιξω σε οποιον ερθει απροσκλητος Shocked , ακομα και αν ερθουν με τη πεθερα , δε θα ανοιξω!! Δε τα γουσταρω αυτα!! Και ας παρεξηγηθουν!!! Very Happy
Μετα λες οτι κοιμοσουν, κοιμιζες το μωρο,θηλαζες κτλ κτλ!! Και οποιος παρεξηγηθει... ξυδι!!! Γι αυτο υπαρχουν τα τηλεφωνα!!! Very Happy

????????

Επισκέπτης
elena25 έγραψε:Έχω μια θεία, η οποία παιδεύτηκε πάρα πολύ να κάνει παιδάκι. Είχε πολλές αποβολές σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και καταλαβαίνετε τη λαχτάρα της για μωρό.

Όταν γέννησε λοιπόν, ήταν χειμώνας και φυσικά η παιδίατρος της συνέστησε όσο μπορεί να μην έρθει σε επαφή το μωρό με κόσμο. Φοβόταν που φοβόταν από μόνη της, ήταν τότε και ο Η1Ν1 που θέριζε και δεν το έβγαλε καθόλου το μωρό από το σπίτι για 6 μήνες. Μόνο στην παιδίατρο πήγαιναν. Η μαμά της όταν πήγαινε στο σπίτι τους, φορούσε χειρουργική μάσκα και ακουμπούσε ένα πανί στα ρούχα της για να μην έρθει το μωρό σε επαφή με αυτά. Ο παππούς, επειδή είναι άρρωστος και μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία, είδε το μωρό μετά από 4 μήνες.

Οι στενοί της συγγενείς, οι περισσότεροι δηλαδή, επειδή ήξεραν τι είχε περάσει η κοπέλα για να κάνει αυτό το μωράκι, έδειξαν κατανόηση και το σεβάστηκαν όλο αυτό. Κάποιοι άλλοι όμως, καταλαβαίνετε τι έλεγε το στόμα τους. Το είχε ξεκαθαρίσει όμως από πριν η κοπέλα και σε όποιον άρεσε.

Etoile μου, σε διαβάζω καιρό τώρα και καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι όλο αυτό για σένα. Αφού έχεις τη στήριξη του άντρα σου, μη σε νοιάζει τίποτα. Κάνε αυτό που σου λέει το μητρικό σου ένστικτο και άσε την πεθερά σου να λέει και να κάνει ό,τι θέλει. Μη στενοχωριέσαι με τις μικρότητές της. Εσείς είστε οι γονείς και εσείς θα βάλετε τους κανόνες! Και πάρα πολύ καλά έκανες και της τα είπες έτσι (που κατά τη γνώμη μου, ήταν και ευγενέστατο). Αφού δεν καταλαβαίνει από μόνη της να μην ανακατεύεται, θα της δώσεις εσύ να καταλάβει.

Και εγω περασα 3 αποβολες... 3 χρονια ταλαιπωρια... δε θελω να τα θυμαμαι...
Γι αυτο το παιδι αυτο το βλεπω σαν θαυμα!! Ακομα δεν εχω πιστεψει οτι υπαρχει!!! Και στην εγκυμοσυνη ολοκληρη ετρεμα μη γινει κατι κακο, δε χαρηκα τιποτα!!!
Αλλα τελος καλο ολα καλα!! Σε λιγες μερες θα εχω το μωρο μου!!! Very Happy

Ομως μη περιμενεις να καταλαβει ο κοσμος... Εδω δε καταλαβαινει η πεθερα που υποτιθεται οτι ειναι και μανα του αντρα μου, οχι απλη συγγενης...

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="etoile!"]
Και εγω περασα 3 αποβολες... 3 χρονια ταλαιπωρια... δε θελω να τα θυμαμαι...
Γι αυτο το παιδι αυτο το βλεπω σαν θαυμα!! Ακομα δεν εχω πιστεψει οτι υπαρχει!!! Και στην εγκυμοσυνη ολοκληρη ετρεμα μη γινει κατι κακο, δε χαρηκα τιποτα!!!
Αλλα τελος καλο ολα καλα!! Σε λιγες μερες θα εχω το μωρο μου!!! Very Happy

quote]

Το ξέρω καλή μου, γι' αυτό σου έγραψα και την ιστορία της θείας μου. Και ακριβώς επειδή δε χάρηκες την εγκυμοσύνη σου όπως θα ήθελες, μην αφήσεις κανέναν να σου χαλάσει τη χαρά σου για το παιδάκι σου! Όπως είπες και πιο πάνω, όποιος παρεξηγηθεί ας πιει ξυδάκι!

Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά, να γεννήσεις εύκολα και γρήγορα και να χαρείς όσο δεν πάει το παιδάκι σου! Και εύχομαι επίσης να βάλουν μυαλό αυτοί που σε στενοχωρούν!

eyanthia

eyanthia
παντως κακα τα ψεματα , ο,τι και να κανεις, παντα θα υπαρχει καποιος να το παρεξηγησει/κακολογησει, γι'αυτο κανετε ο,τι νομιζετε εσεις σωστο κ σε οποιον αρεσει...οχουυυυυ πια!!!

etoile, με το καλο να κρατησεις στην αγκαλια σου το μωρακι σου!!!
και να εισαι σιγουρη οτι τοτε δε θα σε νοιαζει τιποτα, ουτε τι θα πουν οι αλλοι, ουτε τιποτα, μονο να ειναι καλα το μωρακι σου και εσυ!

αντε καλο μεσημερι!

????????

Επισκέπτης
Να'στε καλα κοριτσακια μου! Σας ευχαριστώ!! I love you

bouboulina

bouboulina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
elena25 έγραψε:
eyanthia έγραψε:
γι'αυτο λοιπον αφου δε θελει να με βλεπει, ετσι και θα γινεται απο δω κ μπρος.

Αν κατάλαβα καλά, θα φεύγεις εσύ από το σπίτι για να μη συναντιέστε;

Εγώ στη θέση σου δε θα της έκανα τη χάρη. Στην ουσία της αφήνεις ελεύθερο το πεδίο να κάνει ό,τι θέλει. Εγώ θα ήμουν εκεί, μπάστακας, και αν έβλεπα κάτι που δε μου άρεσε θα της έλεγα να σταματήσει να το κάνει. Ο γιος της τα παιδιά δεν τα έκανε μόνος του. Όπως αυτός έχει μάνα, έτσι και τα παιδιά του έχουν μάνα. Όσο πιο γρήγορα το αποδεχτεί, τόσο το καλύτερο για την ίδια.

Αυτά τα λέω εντελώς φιλικά και είναι αυτό που θα έκανα εγώ. Εσύ εννοείται πως θα κάνεις αυτό που νομίζεις καλύτερο για την οικογένειά σου. Τη γνώμη μου απλά είπα.

Συμφωνώ απόλυτα!!!!!!!!
Σιγά μην της δώσεις τη χαρά να αλωνίζει στο σπίτι σου και να βάζει λόγια στον άντρα σου, γιατί ευθέως ή εμμέσως όλες αυτό κάνουν,και στα παιδιά σου χωρίς να είσαι εκεί να την ελέγχεις.
Πάντα από κοντά, όσο και αν τσαντίζεσαι με τη συμπεριφορά της. Τουλάχιστον μπορείς έτσι να προλαμβάνεις ή να διορθώνεις πράγματα. Αλλιώς δε θα ξέρεις από πού σου ήρθε... Πώς θα κόψω τον αέρα στη πεθερά που θέλει να μου κάνει κουμάντο;;; - Σελίδα 7 911307

????????

Επισκέπτης
Λοιπον... συνεχεια καταστασης...

Γεννησα πριν λιγες μερες, το παιδακι μου ψιλοπροωρακι (36+2 εβδομαδων) και 2300 κιλα..
Ο αντρας μου ειπε στη μανα του οτι αν θελει να το βλεπει, δε γινεται να κραταει τα αλλα εγγονια λογω ιωσεων. Συμφωνησε μαζι του και του ειπε οτι θα βαζει και μασκα...
Πριν 4 μερες αυτα...
Παμε στο σημερα... Οταν ηρθαμε απο το μαιευτηριο μας περιμενε εξω στο δρομο, αναγκαστικα μπηκαμε απο το σπιτι της και οχι μονο δεν εμεινε ψιλομακρυα, αλλα αρχισε και τα φτου φτου πανω στο μωρο Shocked !!!
Σημερα μας παιρνει τηλ και λεει ''ερχομαι να δω τον μικρο'' (μηπως ρωτησε αν εχουμε δουλεια, αν δε μπορουμε κτλ, οχι!!! Και βεβαια δε φορεσε μασκα...).
Ερχεται λοιπον και μας λεει οτι δε μπορει να πει στον κουνιαδο μου να μη φερνει τα μικρα και οτι θα ερχεται πιο λιγο να βλεπει τον μικρο (λες και αν εχει ιωση δε θα κολλησει το μικρο αν τη βλεπει λιγο... Twisted Evil ) και οτι και καλα δεν αρρωσταινει ευκολα για να κολλησει κατι τον μικρο... Shocked Shocked Shocked Αρχισε και την κλαψα, οτι παιρνει ηρεμιστικα γιατι δε ξερει τι να κανει, η κακομοιρα... affraid

Της λεω λοιπον οτι οι ιωσεις δε φαινονται με τη μια και οτι δε γινεται να εχει τα μικρα και να ερχεται στο δικο μου. Και μου σκαει την τελεια ατακα ''αν ειχες αλλο παιδι τι θα εκανες;;;''. Και της απανταω ''εχεις καταλαβει οτι το παιδι μου γεννηθηκε προωρο και πρεπει να προσεχω;''.
Ο αντρας μου τιποτα...

Λοιπον καταφερε και με εκνευρισε παλι και μου χαλασε ολη τη χαρα... Επειδη δε μπορει να ξεβολεψει τον αλλο γιο, πρεπει να τη φαω εγω στη μαπα και να μη μιλαω...
Και μου την δινει που αρχισε να ερχεται σπιτι χωρις να ρωταει αν μπορουμε... Πρεπει να το κοψω πριν γινει συνηθεια...
Τι να κανω λοιπον;;; Δε θελω να ερχεται εφοσον θα εχει τα αλλα μικρα και ας θεωρει λογικο οτι θα καθεται απεναντι απο το μωρο. Ειναι μια σταλια το μωρο μου, μπηκε στη ΜΕΝΝ 6 μερες και τρεμω. Ισως να ειμαι και υπερβολικη, αλλα πραγματικα φοβαμαι. Και τρελαινομαι που μου το ριχνει στο φιλοτιμο, ενω απο μονη της θα επρεπε να με καταλαβει... Και ο αντρας μου τιποτα παλι...
Σκεφτομαι να μην ανοιγω και να μη σηκωνω τηλεφωνα και να πω καταμουτρα στον αντρα μου οτι ως εδω, δε τη θελω με 100 μικροβια πανω της,ειδικα εφοσον παλι θεωρησε πιο σημαντικο να βοηθησει τον αλλο γιο αντι για εμας...

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν μπορώ να σου πω ότι έχεις άδικο... Δυστυχως δεν εισαι υπερβολική. Έχεις την ατυχία να συναναστρέφεσαι με ανεγκέφαλους και το μωρό σου έχει την ατυχία να γεννήθηκε προωρο. Προστατεψέ το με όποιο κόστος! Έλεος με την πεθερά σου και τον αμιλητο άντρα σου. Εισαι λεχώνα. Φρόντισε την ασφάλεια του παιδιού σου και κατ επεκταση την δικη σου ψυχικη ηρεμία ακόμα κι αν χρειαστεί να κλειδαμπαρωθείς μέσα και να μην ανοιγεις σε κανέναν. Δηλαδή επειδή η πεθερά σου θέλει να έχει τα άλλα παιδιά αλλά να βλέπει και αυτό, ζητάει να κάνετε μια μικρή υποχώρηση παίρνοντας ένα ρίσκο μικρό ή μεγάλο -δεν εχει σημασια- εις βάρους του πρόωρου βρέφους. Δεν υπαρχει καμία λογικη σε όλο αυτό, δεν διαβεβαιώ. Και αν ειχες άλλο παιδί θα έπαιρνες τα μετρα σου αλλιώς, οπότε υποθετικά δεν μιλάμε. Επειδή λοιπον παιδί άλλο δεν έχεις απαιτεισαι τον αναλογο σεβασμό για το μονακριβο σου! Ως εδω για όλους. Ώς εδώ για τα θέλω τους.

????????

Επισκέπτης
MariaM έγραψε:Δεν μπορώ να σου πω ότι έχεις άδικο... Δυστυχως δεν εισαι υπερβολική. Έχεις την ατυχία να συναναστρέφεσαι με ανεγκέφαλους και το μωρό σου έχει την ατυχία να γεννήθηκε προωρο. Προστατεψέ το με όποιο κόστος! Έλεος με την πεθερά σου και τον αμιλητο άντρα σου. Εισαι λεχώνα. Φρόντισε την ασφάλεια του παιδιού σου και κατ επεκταση την δικη σου ψυχικη ηρεμία ακόμα κι αν χρειαστεί να κλειδαμπαρωθείς μέσα και να μην ανοιγεις σε κανέναν. Δηλαδή επειδή η πεθερά σου θέλει να έχει τα άλλα παιδιά αλλά να βλέπει και αυτό, ζητάει να κάνετε μια μικρή υποχώρηση παίρνοντας ένα ρίσκο μικρό ή μεγάλο -δεν εχει σημασια- εις βάρους του πρόωρου βρέφους. Δεν υπαρχει καμία λογικη σε όλο αυτό, δεν διαβεβαιώ. Και αν ειχες άλλο παιδί θα έπαιρνες τα μετρα σου αλλιώς, οπότε υποθετικά δεν μιλάμε. Επειδή λοιπον παιδί άλλο δεν έχεις απαιτεισαι τον αναλογο σεβασμό για το μονακριβο σου! Ως εδω για όλους. Ώς εδώ για τα θέλω τους.

Σκέφτομαι σοβαρα απο αυριο οταν ερχεται με τον τσαμπουκα να πηγαινω το παιδι στο δωματιο και να λεω οτι κοιμαται και ας καθεται με τον γιο της...
Ο αντρας μου δε μιλησε γιατι λεει θα τη βαλει να φοραει μασκα ... Ας γελασω...
Τι να κανω;;;Να της κλεισω την πορτα στα μουτρα; Σκεφτηκα μεχρι να βγαλω το τηλ απο την πριζα να μη μας βρισκει!!!

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αυτό να κάνεις, να παίρνεις το μωρό και να πηγαίνεις στο άλλο δωμάτιο και να κλείνεις και την πόρτα.ΟΧΙ οτι είναι σωστό για σένα να κλείνεσαι σε ένα δωμάτιο αλλά ΙΣΩΣ μια δυο τρεις να το καταλάβει μόνη της και να νιώσει.....

dolfin

τα δικα μου πεθερικα επειδη νοιαζονται πολυ τα μωρα μου ηρθαν δυο μηνες αφου γεννησα γιατι ηταν προωρα μη σας κολλησουμε και τιποτα τα μωρα ειπαν....
πιο παρτακηδες απο αυτους δεν υπαρχουν.απλα επειδη επεφταν αποκριες και αργιες ηθελαν να πανε στοχωριο και να κατσουν.δεν χαλασαν τις διακοπες για τα μωρα και μας δουλευαν κιολας.
εγω θα χαιρομουν με την πεθερα σου που αγαπαει το μωρο σου.πες της να πλενει χερια να μη φιλαει το μωρο και ολα καλα.
κι εγω με προωρακια ειχα απαγορευσει στους μακρινους να ερθουν και τελικα η μανα μου που τα φροντιζα κολλησε γαστρεντεριτιδα και τα ειχαμε παιξει...
αλλα με μασκα και πλυσιμο χεριων ολα πηγαν καλα.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 8]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις