1 ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ ΠΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ Τετ Οκτ 05, 2011 11:49 pm
Αnna1975
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια έβαλα αυτο το θέμα γιατί πρέπει να καταθέσω κάποια γεγονότα που εχουν συμβεί τελετυταία προς το προσωπό μου.Εγώ προσωπικά μπήκα στο φόρουμ για ανταλλάζω απόψεις .Σίγουρα θα διαφωνήσω ή θα συμφωνήσω μέσα απο ενα υγιή διάλογο με τους συνομιλητές μου .Είμαι περίπου ενα χρόνο στο φόρουμ και αν ανατρέξετε στα πόστ μου θα δείτε πως πότε δεν εχω χαρακτηρίσει κάποιο άτομο ουτε εχω προσβάλει την προσωπικοτητά του.Όπως αντιληθτήκατε στο θέμα που άνοιξε η Μαρία Μ .Έγραψα την απόψη μου δεν χαρακτήρισα κανέναν .Μπορεί κάποια άτομα να τα πείραξαν οι εκφράσεις μου ,αλλα της εξήγησα στα πιο κατω ποστ μου πως το εννούσα και ολα μια χαρά.Μέχρι που μπήκε ενα μέλος του φόρουμ με το ψευδώνυμο chiken που δεν το γνώριζα πότε ,δεν ειχα ανταλλάξει της απόψεις μου πουθενά εγώ δεν θυμάμαι να έχει γίνει. .Και έκανε qyote την απαντησή μου μέσα στην ειρωνεία για να με προκαλέσει να της απαντήσω .Στην ουσία δεν την πείραξε το πόστ μου και ναι να έλεγα πες σχήμα λογού θα μου έκανε πρωσωπική επίθεση .Αμα ανατρεξετέ στα λεγόμενα της και εκει ειναι που άρχιζω και προβληματίζομαι πραγματικά .Λεει με περίμενε στην γωνιά να βγάλει το μένος της και να προσβάλει την προσωπικοτητά μου .Μέσα απο τα δίκα της αποθήμενα που εχει και δεν με νοιάζουν στην τελική.Άρα για να ξεκαθαρίζουμε τα γεγονότα έγω δεν μάλωσα με κανέναν επίθεση μου έγινε .Έιπαμε για αντιπαράθεση ανάμεσα σε μένα και αυτο το άτομο για να γίνει αυτο πρέπει να εχεις και σχέση με το συγκεκριμένο άτομο που δεν είχα .Όταν της είπαν να μου στείλει π.μ που στην τελική γιατι να μου στείλει για να βγλάλει το μένος της .Έιπε πως δεν μπόρω ουτε μήνυμα να στείλω σε αυτο το άτομο μόνο να το ειρωνέυομαι μπορώ .Κάταθετω πάλι αυτα που είπε για άτομο μου (ΜΑΝΤΑΜΙΤΣΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΜΑΙ ΑΣΥΝΤΑΚΤΗ ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΤΑΚΤΗ)Μεσα αυτα που λέει καλούσε και υποστηρικτές στην επίθεση και προσβολή προς εμένα.Εκει είναι που άρχισω να φοβάμαι σε εισαγωγικά το μυαλό του ατομού ,γιατι να ανέχομαι το εξυτελισμό της προσωπικοτήτας μου απο ενα άτομο που δεν με γνωρίζει απλώς συνυπάρχουμε σε ενα φόρουμ .Αυτό αφορα ολα τα μέλη γιατι τωρα έγινα εγω αποδέκτης του μένους αυτου του ατόμου κάποιοα στίγμη μπορεί να γίνει καπιοις άλλος.Τοτε να ξεκινήσουμε να βρίζουμε και να βγάζουμε μένος στα άτομα που δεν γουσάαρουμε να μην είναι ενα φόρουμ για μαμάδες αλλα για να βγάζει τα αποθημένα τους κάπιοις να ήξερα να μην έμπαινα γιατι έγω δεν λειτουργώ έτσι.Αν νομίζετε οτι με πείραξαν τα λεγομενά της οχι πραγματίκα .Γιατι ευτήχως για μένα τα έχω βρει με τον ευατό μου δεν έχω μένος και αντιπάθεια για κανένα ,έχω μια όμορφη οικογένεια και αρκετούς φίλους .Τετοια συμπεριφορά δεν μου αρμόζει .Αλλα δεν μπορώ να ανέχομαι και την επίθεση επειδή μονο αυτη γνωρίζει μέσα της γιατι το κάνει .Και είμαι τυχερή που εδω μέσα εχω ευτηχώς γνωρίσει αξιόλους ανθρώπους που έχω συναντηθεί και απο κόντα και κάνουμε παρέα .Και με αυτους που εχω διαφωνήσει πάλι τους εκτιμώ και αντιμετωπίζω σαν αξιόλους συνομιλητές.Όποιος θέλει προβληματίζεται ,αλλος αδιαφορεί ο καθένας ας κάνει οτι νομίζει γιαυτα που έγραψα.Που κατα την δική μου άποψη είναι πολυ σοβαρά.
Ευχαριστώ για το χρόνος σας εκ των προτέρων που αφιερώσατε να το διαβάσετε .Δεν θα απαντήσω το λεω απο τώρα οχι επείδη δεν θέλω τον διάλογο απλώς επειδη ηταν καταθέση γεγονώτων που έπρεπε κατα την άποψη μου προσοχή .Ουτε το έγραψα για να βρω υποστηρικτές ή άτομα που θα διαφωνήσουν
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΑΝΝΑ1975
Ευχαριστώ για το χρόνος σας εκ των προτέρων που αφιερώσατε να το διαβάσετε .Δεν θα απαντήσω το λεω απο τώρα οχι επείδη δεν θέλω τον διάλογο απλώς επειδη ηταν καταθέση γεγονώτων που έπρεπε κατα την άποψη μου προσοχή .Ουτε το έγραψα για να βρω υποστηρικτές ή άτομα που θα διαφωνήσουν
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΑΝΝΑ1975
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Αnna1975 στις Πεμ Οκτ 06, 2011 3:03 pm, 3 φορές συνολικά