151 Απ: http://stardustwork.blogspot.com - Βάπτιση Κουκουβάγια Παρ Ιαν 27, 2012 4:25 am
Elena84
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ααα ναι το ξεχασα... δεν το θελω κυματιστο.... μου αρεσε πιο πολυ απλα...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΟΥ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΜ ΓΙΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΒΑΦΤΙΣΗantonia32 έγραψε:καταρχην να σας ζησει το παιδακι σας. Aσχολουμαι επαγγελματικα με χειροποιητες προτασεις και πακετα για βαφτιση γαμο και γαμοβαφτιση σε χαμηλες τιμες. προτοτυπα σχεδια,πουγκια, μπρελοκ, καραμελες, μαντηλια, χωνια, κουτια, σαπουνακια και οτι αλλο βαλει ο νους σας μπορουν να δημιουργησουν μια ιδιαιτερη κ ευφανταστη μπομπονιερα. εχω και προτοτυπα σχεδια για προσκλητηρια και οικονομικα πακετα βαφτισης* (με ρουχα η χωρις) με κουτι ρουχων παγκακι, βαλιτσα, καραβι και οτι αλλο εχετε φανταστει. οποιος-α ενδιαφερεται η θελει πληροφοριες ασ μου στειλει πμ με το μειλ του-ης (για να στειλω φωτογραφιες με δειγματα) και το θεμα που επελεξε η οτι αλλο θελει να με ρωτησει. Οτι σας προτινω ειναι αριστης κατασκευης και ποιοτητας, χειριοποιητο και φτιαγμενο με πολυ μερακι και αγαπη!
*Αναλυτικα το πακετο βαφτισης στη 2η σελιδα
dimitra lada έγραψε:Aντωνία καλησπέρα! θα μπορούσες να μου στείλεις και εμένα να δώ φώτο απο την δουλειά σου γιατι ενδιφέρομαι?! σε ευχαριστώ!
ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ έγραψε:κορίτσια για δείτε βρήκα αυτό:
http://www.no1.gr/deals/?offer=vaptisi_koritsi
http://www.no1.gr/deals/?offer=vaptisi_agori
Έχει επεξεργασθεί από τον/την antonia32 στις Παρ Φεβ 03, 2012 9:58 pm, 2 φορές συνολικά
antonia32 έγραψε:ελενα κ τζενη ευχαριστω για την υποστηριξη! οσο για εσενα μαρι ανομιζω ημουν αρκετα ευγενικη μαζι σου καιεσυ συνεχιζεις την επιθεση. λοιπον για να ειμαι ξεκαθαρη.
1. μου ζητησες προσκλητηριο κουκουβαγια. εγω αυτο μπορουσα αυτο εκανα για αυτο υπαρχει κ το δειγμα. αν δε σου αρεσει δεν το παιρνεις. επισης πριν κλεισω την οποιαδηποτε παραγγελια οι κοπελες παντα βλεπουν το τελικο δειγμα και αν στους κανει προχωραμε αλλιως κοιτανε αλλου.
2. αν θες να προτεινεις αλλα μαγαζια ανοιξε δικο σου θεμα και οχι μεσα στο δικο μου που κανω μια δουλεια για να συνεισφερω στην οιογενεια μου.
3. προς θεου δε γινεται να ειναι ολοι ικανοποιημενοι απο εμενα και ουτε εχω τετοια απαιτηση.
4. αν δε σου αρεσει η τιμη του προσκλητηριου δεν το παιρνεις και ουτε σε αναγκαζω. εχει πολυ δουλεια για να βγει και αν δεν σε ευχαριστει το αποτελεσμα οκ. δες αλλου.
5. πολυ καλα κανεις και λες την αποψη σου. δεν ειναι ωραια ομως να διαφημιζεις στο θεμα μου αλλες επιχειρησης. οπως προειπα ανοιξε δικο σου.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την antonia32 στις Παρ Φεβ 03, 2012 6:46 am, 2 φορές συνολικά
Elena84 έγραψε:ΑΝΤΩΝΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ…
ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ;;; ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.
ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ…
ΑΝΤΕ ΩΡΑΙΑ, ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ…
ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;; ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ… ΚΟΚ ΧΑΧΑΧΑ
ΑΝ ΤΟ ΑΦΗΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ, ΘΑ ΕΒΛΕΠΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ… ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΝΩΜΗ ΧΑΧΑ, ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ, ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΘΑ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΦΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.. ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΦΤΙΣΕΙ. ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΕΙΠΑΤΕ;;;
λέμε για 25/08...να έρθουν και δικοί μου από φραγκφούρτη
candy έγραψε:Elena84 έγραψε:ΑΝΤΩΝΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ…
ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ;;; ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.
ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ…
ΑΝΤΕ ΩΡΑΙΑ, ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ…
ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;; ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ… ΚΟΚ ΧΑΧΑΧΑ
ΑΝ ΤΟ ΑΦΗΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ, ΘΑ ΕΒΛΕΠΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ… ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΝΩΜΗ ΧΑΧΑ, ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ, ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΘΑ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΦΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.. ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΦΤΙΣΕΙ. ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΕΙΠΑΤΕ;;;
λέμε για 25/08...να έρθουν και δικοί μου από φραγκφούρτη
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης