76 Απ: ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ Τρι Μαρ 15, 2011 7:15 am
βιολετα3
Πανταχού παρούσα!
τι βιταμινες επερνες?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Nata έγραψε:Κορίτσια δε διάβασα όλες τις απαντήσεις,αλλά αυτό που συμβαίνει είναι ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν πέφτουν τα μαλλιάκαι μετά αρχίζουν να πέφτουν όλα μαζί!
(Αυτά δηλαδή που θα έπεφταν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης)
Αν δε θηλάζεις αυτό γίνεται 1-2 μήνες μετά τον τοκετό και αν θηλάζεις αργότερα,είναι δηλαδή καθαρά ορμονικό το θέμα (δεν έχει σημασία αν παίρνατε σίδηρο κλπ στην εγκυμοσύνη!)και θα συμβεί έτσι κι αλλιώς,
δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και ούτε χρειάζεται να κάνετε κάτι για αυτό!
christina80 έγραψε:Ektos apo auto pou sas egrapsa parapanw oti exoun ginei pio lipara telika peftoun kiolas (otan egrapsa to post htan dekemvrios!) xaxaxaxa
bgazw k fytres omws gi auto dn anhsuxw, perissotero me ekenurizei i yfh tous k i liparothta (gia ta dika mou dedomena)
Ηλιαχτίδα έγραψε:mary85 έγραψε:πονεμένη ιστορία!και εγώ μία απο τα ίδια!!παντού βρίσκω τρίχες!τις έχω σιχαθεί!
το ιδιο και εγω... τη προηγουμενη βδομαδα εβγαζα τουφες...
βιολετα3 έγραψε:τι βιταμινες επερνες?
Nata έγραψε:Κορίτσια δε διάβασα όλες τις απαντήσεις,αλλά αυτό που συμβαίνει είναι ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν πέφτουν τα μαλλιά
και μετά αρχίζουν να πέφτουν όλα μαζί!
(Αυτά δηλαδή που θα έπεφταν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης)
Αν δε θηλάζεις αυτό γίνεται 1-2 μήνες μετά τον τοκετό και αν θηλάζεις αργότερα,είναι δηλαδή καθαρά ορμονικό το θέμα (δεν έχει σημασία αν παίρνατε σίδηρο κλπ στην εγκυμοσύνη!)και θα συμβεί έτσι κι αλλιώς,
δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και ούτε χρειάζεται να κάνετε κάτι για αυτό!
Tziz έγραψε:Θα ρωτήσω για τρίτη φορά:
Εγώ γιατί μαδούσα ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ??????
Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό που λένε...
Ειλικρινά... αν ήταν να σταμάτάει η τριχόπτωση, θα έπρεπε να σταματάει και το "φύτρωμα". Γιατί αν δε σταματούσε, θα γινόμασταν σαν το lion king.
Το πιστεύετε αλήθεια??????
Tziz έγραψε:Κοίτα Σοφία μου (Σοφία σε λένε έτσι?)
Κι εγώ σε όλες τις ιστοσελίδες που μπήκα κι διάβαζα, έλεγαν ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, φεύγει η ακμή, καθαρίζει το δέρμα, τα μαλλιά γίνονται πιο δυνατά και "λαμπερά" κι άλλες τέτοιες μπούρδες...
Και σπυριά έβγαλα, και τα μαλλιά μου γλιτσιάζανε και πέφτανε, και άλλα πολλά...
Δεν έχω παράπονο βέβαια. Σε σχέση με τις κοπέλες που έχουν εμετούς, καούρες, πρηξίματα κτλ χίλιες φορές τα σπυριά!!!
το σαμπουαν απο ο φαρμακειο ποσο ειχε?αυτα μου ειπε η αδερφη μου να παρω αλλα δεν ξερω γιατι δυσταζω εχω ενα θεμα γεννηκα με τα φαρμακα.ευχαριστω για την απαντησηlovegio2010 έγραψε:βιολετα3 έγραψε:τι βιταμινες επερνες?
Βιολέτα μου αν ρωτάς εμένα έπαιρνα : PERFECTIL TABLETS...
Πραγματικά είδα αποτέλεσμα. Τις έπαιρνα όμως για πολύ καιρό... 3 μήνες... και επίσης λουζόμουνα με σαμπουάν "Klorane" κατά της τριχόπτωσης...
βιολετα3 έγραψε:το σαμπουαν απο ο φαρμακειο ποσο ειχε?αυτα μου ειπε η αδερφη μου να παρω αλλα δεν ξερω γιατι δυσταζω εχω ενα θεμα γεννηκα με τα φαρμακα.ευχαριστω για την απαντησηlovegio2010 έγραψε:βιολετα3 έγραψε:τι βιταμινες επερνες?
Βιολέτα μου αν ρωτάς εμένα έπαιρνα : PERFECTIL TABLETS...
Πραγματικά είδα αποτέλεσμα. Τις έπαιρνα όμως για πολύ καιρό... 3 μήνες... και επίσης λουζόμουνα με σαμπουάν "Klorane" κατά της τριχόπτωσης...
WINNIE έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΑΛΛΙΑ,ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΟΤΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΤΕ,ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑ ΣΙΔΗΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης