Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
399 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 399 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
erwtoulis έγραψε:

Sosti!!!
Ego mias kai eimai pathousa k apo nifi k apo kouniada , oxi gia klepsia alla gia alla themata ta opoia einai xontra.... den asxoloume ksana me kanenan.Ta tupika kai den tha ksanatrekso gia kanenan pia. Elpizo to pathima na sou egine mathima k sena. Se autes tis sxeseis ... kouniada-nifi den einai na prosfereis tipota.Tou aderfou mou to paidi kurios to niotho san diko mou. Ta pramata pou tou exo parei (paixnidia-rouxa-xrisa ktl ) einai ametrita. Oi fores pou to exo kratisei einai apires. Tosa xronia mou elegan stamata pia na tou psonizeis, olo sou to mistho ton xalas gia to paidi. To ekana giati to xeromoun. ton perasmeno mina epesa apo ta sunnefa me auto pou mou eipan....."k ti prosferes sto paidi? siga tis fores pou to kratises k etrekses gia mas". Apo do k pera ta tipika. Koitao mono tin parti mou. Kakia den thelo na eimai alla me ekanan oi katastaseis.

Αρκουν αυτα τα "απλα" λογια για να αλλαξουν τα παντα ολα..

27Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ Σαβ Νοε 19, 2011 10:52 am

giorgina

giorgina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πιστεύω ότι όλο αυτό ήταν στημένο, γιατί ήθελε να σπείρει ζιζανιές ανάμεσα σε σένα και στον αδερφό σου, στην μάνα σου και στους φίλους σου.Βρήκε την ευκαιρία με το σουτιέν και σε είπε κλέφτρα.Προσωπικά ούτε που θα της ξαναμίλαγα, θα το έλεγα και στον αδερφο μου αλλά και στους δικούς μου. Θα της το γύρναγα μπούμερανγκ..Όσο για το ανηψάκι,κρίμα αλλά τι να κάνουμε. Συμβαίνουν αυτά. Και μένα η συνυφάδα μου είναι πολύ κομπλεξικός άνθρωπος, μόνο ζήλεια και κακία έχει μέσα της, κατάφερε να βάλει τον άντρα μου και τον αδερφό του να τσακωθούν και τώρα δε μιλιούνται. Υπάρχουν άνθρωποι που ευχαριστιούνται να δημιουργούν προβλήματα στους άλλους για να φαίνονται αυτοί και μόνο αυτοί.

28Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ Σαβ Νοε 19, 2011 11:19 am

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρε κορίτσια με τοσα που διαβάζω εδω μεσα για πεθερες και αδερφες και νυφες και παει λεγοντας εχω αρχισει να πιστευω οτι εμεις οι γυναικες ειμαστε τελειως σκ@τανθρωποι!!Αν ειναι δυνατον τωρα να σκεφτονται να πλαθουν ολοκληρο σεναριο για να μη σε κανουν παρεα.. ειναι πολυ ευκολο να αραιωσεις με τον αλλο χωρις σαματα.. να βρεις 2-3 φορες δικαιολογιες να μην βρεθεις και σιγα σιγα αραιωνεις!!πωπω

δν ειδα καμια να λεει ο πατερας ο πεθερος ο αδερφος κλπ... πως γινονται ετσι μερικες???

29Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ Σαβ Νοε 19, 2011 11:24 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Ρε κορίτσια με τοσα που διαβάζω εδω μεσα για πεθερες και αδερφες και νυφες και παει λεγοντας εχω αρχισει να πιστευω οτι εμεις οι γυναικες ειμαστε τελειως σκ@τανθρωποι!!Αν ειναι δυνατον τωρα να σκεφτονται να πλαθουν ολοκληρο σεναριο για να μη σε κανουν παρεα.. ειναι πολυ ευκολο να αραιωσεις με τον αλλο χωρις σαματα.. να βρεις 2-3 φορες δικαιολογιες να μην βρεθεις και σιγα σιγα αραιωνεις!!πωπω

δν ειδα καμια να λεει ο πατερας ο πεθερος ο αδερφος κλπ... πως γινονται ετσι μερικες???

Γιατι εμεις ειμαστε πονηρες οι αντρες οχι,μονο οταν ειναι να κλεψουν γκομενα...Εμεις φτιαχνομαστε για κατι τετοια,εγω προσωπικα ηθελα να τα εχω καλα με τα πεθερικα,εκεινοι δε με δεχτηκαν..με την νυφη μου δεν εχω θεμα,εχω τις τυπικες σχεσεις,αλλωστε εγω μςε τον αδερφο μου θελω να τα εχω καλα και κανω τα στραβα ματια για να κρατησω ισορροποιες,για τη κουνιαδα,να παει να κοψει τον σβερκο της ετσι οπως τα εκανε..Μη ζηταει τα ρεστα...Κι εγω μαλακας δε μπορω να ειμαι.

30Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ Σαβ Νοε 19, 2011 12:57 pm

αγγελικημαρια

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
η γυναικα ειναι μυθομανης!

31Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ Σαβ Νοε 19, 2011 12:59 pm

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγγελικημαρια έγραψε:η γυναικα ειναι μυθομανης!

Αβυσσος η ψυχη της γυναικας...

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
...κοριτσια εμενα μου κανει εντυπωση που όλες δεν το πιστευεται...και το βρίσκεται υπερβολικο να σκαρφιστει κάποια κατι τέτοιο..

μόνο στα σόγια συμβαίνουν αυτά??στις δουλειες??????..στις φιλίες??

μόνο εμένα μου εχει τυχει να γνωρίσω αθρώπους που λένε αφανταστα ψεματα γιατι...΄΄'ετσι τους αρέσει΄΄?

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:...κοριτσια εμενα μου κανει εντυπωση που όλες δεν το πιστευεται...και το βρίσκεται υπερβολικο να σκαρφιστει κάποια κατι τέτοιο..

μόνο εμένα μου εχει τυχει να γνωρίσω αθρώπους που λένε αφανταστα ψεματα γιατι...΄΄'ετσι τους αρέσει΄΄?

ο πρώην φίλος της κοπέλας που μου έκανε Γερμανικά είναι μυθομανείς,
απίστευτα ψέμματα !!!
να σου πέφτουν τα μαλλιά μιλάμε !!
ιστορίες τρελές !!!

Τώρα για την νύφη σου τι να πω ;
καλύτερα κράτα τα τυπικά για χάρη του αδελφού σου.
Θα έρθει η ώρα της Wink Wink

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Λεμονάκι στις Σαβ Νοε 19, 2011 1:12 pm, 1 φορά

αγγελικημαρια

τετοιες χοντραδες βρε μπουμπουκιτσα ξεσκεπαζονται συνηθως...εμενα μου φαινεται πολυ τραβηγμενο μεσα στην οικογενεια να σε κατηγορουν για κλοποη

αγγελικημαρια

Λεμονάκι έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:...κοριτσια εμενα μου κανει εντυπωση που όλες δεν το πιστευεται...και το βρίσκεται υπερβολικο να σκαρφιστει κάποια κατι τέτοιο..

ο πρώην φίλος της κοπέλας που μου έκανε Γερμανικά είναι μυθομανείς,
απίστευτα ψέμματα !!!
να σου πέφτουν τα μαλλιά μιλάμε !!
ιστορίες τρελές !!!

κ μενα εχει ο αντρας μου εναν παιδικο φιλο που λεει πραμυθια κ να φανταστειτε η μανα του του εκανε παρτυ εκπληξη την πρωταπριλια μια φορα για να τον πειραξει...

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγγελικημαρια έγραψε:τετοιες χοντραδες βρε μπουμπουκιτσα ξεσκεπαζονται συνηθως...εμενα μου φαινεται πολυ τραβηγμενο μεσα στην οικογενεια να σε κατηγορουν για κλοποη

κλοπη τωρα...ενα σουτιεν ειπε οτι πηρε...δεν ηταν για να την βγαλει κλεφτρα..γιατι αλλιως θα ελεγε οτι πηρε λεφτα η χρυσαφικα η κατι αξιας...
εγω νομιζω επειτηδες ειπε κατι τοσο χαζο..απλα για να γινει μπερδεμα χωρισνα βγει καποια ακρη...την εβαλε στο τρυπακι να δικαιολογηθει για κατι τελειως ηλιθιο...ενσ ουτιεν τωρα...έλεος!!

εκτος αν το τραβηξε πολυ στον αντρα της και ειπε οτι ηθελε να της κανει τιποτα μαγια..(!)σαν απο ταινια βεβαια...χαχαχ
αλλα μετα απο αυτα που εχω ακουσει απο την κουνιαδα μου οτι πιο τρελο μου φιανεται πθανο..

μα τοσο κακο για ένα σουτιεν????

xrisa1979

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΥΘΟΜΑΝΙΑΣ- ΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ.Η ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΖΗ ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΚΑΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ. ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΗ.ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΑΠΤΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΒΓΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΘΑ ΖΗΤΑΩ ΛΕΦΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΗ?ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ.ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΦΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΕΤΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΖΟΙ.Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟ. Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΠΟΥΤΑΛΑΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΙΩΣΑ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ.ΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrisa1979 έγραψε:ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΥΘΟΜΑΝΙΑΣ- ΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ.Η ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΖΗ ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΚΑΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ. ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΗ.ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΑΠΤΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΒΓΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΘΑ ΖΗΤΑΩ ΛΕΦΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΗ?ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ.ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΦΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΕΤΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΖΟΙ.Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟ. Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΠΟΥΤΑΛΑΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΝΙΩΣΑ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ.ΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ

δεν ειναι εξυπνη...πονηρη είναι!
και χωρις να με παρεξηγησεις για τον αδερφο σου...αυτη βρισκει και τα κανει!!...μαλλον ο αδερφος σο ειναι μαλακος σαν ανθρωπος και καλοπροαιρετος..και λιγο αφελης γιατι πιστευει μονο τη γυναικα του...

αν ηταν αλλος και του ελεγε η αδερφη σου μου πηρε ενα σουτιεν(?)..θα το δεχοταν..μην τρελαθομς τελειως..θα της ελεγε τι αηδιες μου λες τωρα?..ψαξε καλυτερα να το βρεις?..σιγα που εχει αναγκη η αδερφη μου το σουτιεν..

βρισκει και τα κανει!!χωρις παρεξηγηση!!

xrisa1979

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ. Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ. Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ Η ΠΕΡΙ ΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ .ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑ ΓΥΝΑΙΚΙΕΣ ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΩΝΕΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΒΕΒΑΙΑ , ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΟΝΕΣ ΣΑΣ ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ. Ο ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ. ΑΝ ΕΣΥ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ( ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΕΣ) ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΕΛΕΞΕ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ.

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrisa1979 έγραψε:ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ. Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ. Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ Η ΠΕΡΙ ΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ .ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑ ΓΥΝΑΙΚΙΕΣ ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΩΝΕΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΒΕΒΑΙΑ , ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΟΝΕΣ ΣΑΣ ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ. Ο ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ. ΑΝ ΕΣΥ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ( ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΕΣ) ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΕΛΕΞΕ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ.

οποτε δεν δινει και μεγαλη σημασια...που σημαινει οτι εσυ με τον αδερφο σου συνεχιζεται κανονικά!!..οποτε αστην αυτη...και αυτη θα σκαει που δεν περνει θεση γιατι το εκανε αυτο μαλλον για να απομακρυνθείτε και να μαλώσετε....ειδε πως ο αδερφος σου δεν τσιμπαει..και στην απογνωση της αρχισε να τα λεει σε ολο το σοι..χιχι

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμενα αν μου ελεγε η νυφη μου οτι της εκλεψα σουτιεν ο αδερφος μου θα την κοροιδευε...Και για το οτιδηποτε πιστευω γιατι με ξερει ο αδερφος μου..Αλλα η νυφη σου συμφωνω με την μπουμπουκιτσα το εκανε για να δειξει οτι για ψιλου πηδημα το εκανες...να σε βγαλει πως να το πω,δε βρισκω λεξη,τιποτενια?δε μπορω να βρω την καταλληλη λεξη...

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Εμενα αν μου ελεγε η νυφη μου οτι της εκλεψα σουτιεν ο αδερφος μου θα την κοροιδευε...

και μενα...

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:
tatijana έγραψε:Εμενα αν μου ελεγε η νυφη μου οτι της εκλεψα σουτιεν ο αδερφος μου θα την κοροιδευε...

και μενα...

Shocked Μηπως εχουμε τα ιδια αδερφια?????

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
mama katerina έγραψε:

και μενα...

Shocked Μηπως εχουμε τα ιδια αδερφια?????

χαχαχαχα ε ναι ρε θα της ελεγε "πας καλα ρε?" ασε που η νυφη μου ειναι σπαθι παιδι και δεν θα το ελεγε αυτο...ποσο τυχερη νιωθω που την εχω!

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
'Εχω την τύχη να έχω και κουνιάδα και νύφη . Το βασικό λάθος που γίνεται είναι ότι για μένα ο καθένας πρέπει να κοιτάει την οικογένεια του και μόνο - και όταν λεω οικογένεια απο τη στιγμή που παντρεύεσαι κάνεις τους δικούς σου δεσμούς αίματος να τα αδέρφια θα υπάρχουν θα τα αγαπάμε θα νοιαζόμαστε αλλά όχι εις βάρος της οικογένειας μας. Άτομα που κάνουν τέτοια σκηνικά όπως η νύφη σου Χρύσα έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση θεωρούν τον εαυτό τους πολύ λίγο και αν έχει κάνει ο αδερφός σου την κίνηση να σε ανεβάσει εκείνη νιώθει μειονεκτικά . Τον αδερφό μου τον υπεραγαπώ αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα τον αφήσω εγώ η ίδια να με ανεβάσει να με υπερεκτίμηση στα μάτια της νύφης μου.
Ο άντρας μου με την κουνιάδα μου έχουν μόνο ένα χρόνο διαφορά μια σχέση ανάμεσα τους όχι απλά αδερφική να βγαίνουν μαζί και να έχει ο ένας τρομερή αδυναμία στον άλλον να φανταστείς μέχρι που παντρεύτηκε μοιράζονταν το ίδιο δωμάτιο , εκτίμησα και σεβάστηκα τόσο εγώ όσο και ο μπατζανάκης μου τη σχέση αυτή δεν ανακατευτήκαμε ποτέ - υπήρχαν στιγμές που ήθελαν να βγούν μόνοι τους καλά έκαναν είναι ανθρώπινο . Κάποια στιγμή σε μια συζήτηση που είχα με τον άντρα μου μου έλεγε κάτι για τος δουλειές τυ σπιτιού και σύγκρινε την αδερφή του , τότε του είπα ότι η αδερφή του είχε πάντα την πεθερά μου να της κρατάει τα παιδιά - είχε γυναίκα να της κάνεις της δουλειές κάθε Παρασκευή η πεθερά μου της έκανε σίδερο και η δουλειά της ήταν στη δική τους εταιρεία να σηκώνει τηλ. οπότε δεν μπορούσε να τα συγκρίνει με εμένα που ήμουν -κάποιες ώρες όρθια να είμαι πήγαινα έλα κάθε μέρα στις λογοθεραπίες του μικρού να κάνω τη διαδρομή Ολυμπιακό χωριό - Αιγάλεω με την συγκοινωνία να μην έχω κανένα να με βοηθήσει αλλά απο επιλογή και εκεί σταμάτησε να κάνει τη σύγκριση .
άρα εν μέρη φταίνε και οι άντρες που νομίζουν ότι όλες οι γυναίκες πρέπει να μοιάζουν στις αδερφές ... κάποια στιγμή πήγαν να ανακατευτούν στην προσωπική μας σχέση τόσο η αδερφή του όσο και η δική μου και η πεθερά μου εκεί τους βάλαμε ένα φρένο μαζί με τον άντρα μου και σταμάτησαν ..
Κάθε ζευγάρι βάζει τα δικά του πρέπει δεν έχει κανένας δικαίωμα να επεμβαίνει στο όνομα της αδερφικής αγάπης .
Τώρα όσο αφορά Χρύσα μου το δικό σου θέμα :η νύφη σου σου έδωσε το δικαίωμα να ανακατεύεσαι απο τη στιγμή που δέχτηκε να της κάνεις δουλειές τώρα αν δεν της ήθελα αυτό είναι άλλο θέμα .
Θα συμφωνήσω με τον άντρα σου δεν θα πρέπει να έρθει σπίτι σου σε πρόσβαλλε ακόμα και να το είχες πάρει θα έπρεπε να σε πλησιάσει με όμορφο τρόπο - μου έχει τύχει να μου πάρει χρήματα η κοπέλα που κράταγε το Σταύρο και της το είπα με διακριτικότητα διακριτικότητα.
Κοίτα τη ζωή σου και μην τρελαίνεσαι όσο για το ανίψι σου αυτή το χρησιμοποιεί επειδή ξέρει την αδυναμία που του έχεις . Κοίτα την οικογένεια σου και πες της την επόμενη φορά που θα σε βάλει στο στόμα της αυτή θα χάσει σίγουρα όχι εσύ

μαμαμια

μαμαμια
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
συγνωμη αλλα εμενα το πρωτο που μου ηρθε στο μυαλο ειναι λιγο τραβηγμενο..και αναρωτιεμαι μηπως η κοπελα εχει γκομενο και το ξεχασε σπιτι του η σε κανενα ξενοδοχειο κ ο αδερφος σου ειναι λιγο ετσι ζηλιαρης και για να δικαιολογηθει αφου σιγουρα ξερει κ ο αντρας της οτι το σουτιεν λειπει τα εριξε σε σενα για να ξεχαστει το γεγονος του χαμενου πια σουτιεν και να παει το θεμα σε σενα οτι δηλαδη το εκλεψες και να ασχολειτε τωρα ο αδερφος σου μαζι σου και οχι με εκεινη?????????.......συγνωμη και παλι αλλα εχω ακουσει τοοοοοοοοοοσααααααα πολλα και δεν ειναι απιθανο να συμβει!!! rendeer Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ - Σελίδα 2 667478 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ - Σελίδα 2 911307

vasiakalou

vasiakalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χρυσα απο οταν διαβασα το μηνυμά σου ενοιωσα μια βαθια πληγη να πονάει. Δε σου απαντησα γιατι ουτε εγω ξερω πως αντιετωπιζονται τετοιες καταστασεις. Περιμενα να δω τι θα πουν οι αλλες κοπέλες μηπως βρω απάντηση και για τον εαυτό μου.
Η ιστορια μου μοιαζει αρκετα με τη δική σου αλλά η δική σου ειναι πολύ πιο ...light και συγχωρεσε με για την εκφραση. Απλως η δικη μου η νυφη εχει πάει κάπως πιο μακριά από τη δική σου. Κι εξηγουμαι:
Ανεκαθεν ο αδελφος μου ηταν ας πουμε το καμαρι της οικογενειας. Ηταν ο μικροτερος και κανεις δε του χαλαγε ποτέ χατήρι. Οταν απέκτησαν οι γονεις μας ακινητο, το έγραψαν σ εκεινον. Στη συνεχεια επέκτησαν αλλα δυο ακινητα στο όνομά τους. Εγώ δε ζήτησα ούτε μισό ευρώ ποτέ. Οταν ο αδελφός μου δεν περασε στο Παν/μιο οι γονεις μου τον εστειλαν στην Ιταλία που καθησε 9 χρονια. Του στελναμε και του πουλιου το γαλα. Ομως ποτε δεν ηταν ευχαριστημενος. Στο σημειο αυτο να πω ότι εγω σπουδασα στην Αθηνα και μάλιστα εργαζομενη.Για να ειμαι ειλκρινης εβλεπα μια μεταχειρηση κάπως πιο ευνοϊκή προς το Βενιαμιν μας, αλλά αν και με πειραζε λιγο τη δικαιολογουσα. Ειναι ο μικρουλης μας ελεγα κι εγώ κι ενοιωθα σα μαμα του ισως και γιατι τον περναω 5 χρονια. Οταν μας εφερε τη νυφη μου χαρηκα. Ηταν οπως λες κι εσυ μια προσχαρη γλυκεια κοπέλα. Επειδη εγω εργαζομουν σκληρα και λόγω μεταθεσεων του συζυγου μου μετα που παντρευτηκα δεν τους βλέπαμε συχνά. Παντα ομως σκεπτομουν κι αυτους και τα παιδια τους με αγαπη. Δε φανταζομουν καν τι ελεγαν εκεινοι ολο αυτο τον καιρο εναντιον μου σε φιλους γνωστους ακομη και τους ιδιους τους γονεις μας. Τι οτι ειμαι κλεφτρα και ψευτρα, τι οτι ειμαι ανηθικη, τι ότι πάω να σφετεριστω την οικογενειακη περιουσια (εδω γελάνε) οτι ζηλευω τα παιδια τους γιατι εγω δεν ειμαι εις θεση να κάνω παιδιά, τι ότι ζηλευω τη νυφη μου γιατι ειναι ωραια ενω εγώ όχι και αλλα που παραπεμπουν σε σχολιαροπαιδα και οχι σε ενηλικες. Οταν αρρωστησε ο πατερας μου που τελικα τον χασαμε, εγω πληρωσα σχεδον εξ ολοκλήρου τα νοσηλεια (Ι2.000 ευρω με τις 2 αποκλειστικές κ.λ.π), αυτοι δεν έδωσαν μισο ευρώ. Και όμως έβγαιναν κι ελεγαν οτι ο πατερας μου πεθανε γιατι εγω δεν τον βοηθησα. Εν τω μεταξυ ξενοι ανθρωποι που δεν τους ηξεραν στο νοσοκομειο ειχαν φριξει με το στυλάκι τους. Ηρθε η νυφη μου 2 φορες μονο να δει τον πεθερο της, ντυμενη με σινιε συνολάκι, χτενισμενη και βαμμένη στην τρίχα καθισε 10 λεπτά κι έφυγε. Ο αδελφος μου ηρθε και αυτος 3 φορες κι έφυγε σχεδον αμεσως γιατι ειχε δουλεια. Μεχρι και οι νοσοκομες ρωτουσαν αν ηταν ο γιος από... αλλο γάμο! Οταν η μητερα μου τον ρωτησε γιατι δεν ερχεται εκεινος ειπε 'εγω εχω και 2 παιδια η Βασια είναι ατεκνη έχει χρονο'. Τελος πάντων το αποτελεσμα ηταν να λένε τωρα οτι εγω δεν κοιταξα καλά τον πατερα μας και με αποκαλούν 'φόνισσα'. Στην αρχη δεν εδωσα σημασία, οταν ομως ενοιωσα σε ποσο κοσμο ειχαν μεταφερει αυτες τις συκοφαντιες, αρχισα να εκνευριζομαι. Γιατι ναι μεν ολοι οσοι ξερουν τους οικτιρουν για τα ψεμματα τους, αλλα δυστυχώς δεν ξέρουν όλοι... Το αποτελεσμα ήταν τωρα που πεθανε ο πατερας μου (δεν εχουμε καν κλεισει 7 μηνες) να διεκδικούν όλη του την περιουσια, και να λένε ότι το σπίτι που εγραψε ο πατερας μου στον αδελφο μου,ο αδελφός μου το πήρε με ...δικά του λεφτα και δικαιούται και τα αλλα δυο σπιτια ως κληρονομιά. (Στο σημειο αυτο να πω οτι η αξια του σπιτιου που πηρε ο αδελφός μου ειναι 280.000 ενω τα άλλα 2 σπίτια είναι μετα βιας μαζί αξιας 100.000 ευρω- ενα δυαρακι μικρο και ενα ερειπωμενο σπιτι σε χωριο). Απειλουν μαλιστα να πεταξουν εξω τη μητερα μου απο το σπίτι τους ( ο πατερας μου το ειχε γραψει στον αδελφο μου με τη συμφωνια να το παρει μετα το θανατο και των δυο δηλ κι εκεινου και της μητερας μου) με τη δικαιολογια ότι ενδιαφερεται μονο για μενα...Εγω κρατουσα τον αντρα μου εξω από ολο αυτο γιατι ντρεπομουν για το χαλι τους. Οταν ομως εφτασαν και στα αυτιά του τα παραπάνω εγινε έξαλλος μαζί μου. Μου επέβαλε να τους κοψω την καλημερα, ότι δεν τους θελει ουτε να τους βλεπει, και μου ειπε οτι αν το παρατραβηξουν κι άλλο αυτος είναι ετοιμος για τα δικαστηρια. Μου ειπε μαλιστα να διεκδικησω καποια δανεικα κι αγυριστα που ειχα δωσει στον αδελφο μου και τα οποια αυτος αρνειται βεβαια οτι τα πήρε.

Τωρα, καλή μου Χρυσα θα μου πεις κι εσυ αυτα τι μου τα λες; Πως απαντάς στο μήνυμά μου και κανεις και καταχρηση λέγοντας τα δικά σου;

Σου τα λεω για να δεις ότι δεν εισαι μονη και ότι δυστυχως η αδιαφορια ειναι πολλές φορες η αιτια που ο άλλος αποθρασυνεται οπως βλεπεις και απο τη δική μου περιπτωση. Μηπως λοιπόν πρεπει να βάλεις τη νυφη σου στη θεση της πριν εκτροχιαστει κι αλλο και μετα δε συμμαζευεται... Βεβαια οπως καταλαβαινεις σε αυτες τις περιπτωσεις η θεση του αδελφου ειναι το Α και το Ω.
Εσυ κρινεις και αποφασιζεις!

Φιλιά Βασια

48Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ Σαβ Νοε 19, 2011 10:32 pm

FORTE

FORTE
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καταρχην θα ζητησω συγνωμη γιατι θα συμφωνησω απολυτα με την μαμαμια!! Οσο ασχημο κι αν ακουγεται κι εμενα αυτο πρωτοηρθε στο μυαλο μου.Τωρα θα μου πειτε αυτο ακουγεται ασχημο ή η ολοι κατασταση... Rolling Eyes το θεμα ειναι γλυκεια μου να κλεισεις τα αυτακια σου και να συνεχισεις τη ζωη σου sunny ,μη ξεχνας οτι ''θα γυρισει ο τροχος,θα -μπιιπ- κι ο φτωχος'' Very Happy
Τωρα εχω να πω οτι νιωθω εναν τεραστιο κομπο στον λαιμο με την ιστορια της Βασιας Sad
Απο τον τροπο που περιγραφεις βασια μου,καταλαβαινω οτι εισαι ενας πολυ ευγενικος,ισσοροπημενος,καλος και πλουσιος ΠΑΝΤΑ στη ψυχη γιατι αυτο ειναι που μετραει, ανθρωπος!! Καταρχην καλο παραδεισο κοριτσι μου για τον πατερουλη σου,και λυπαμαι πολυ,παρα πολυ για την συμπεριφορα του αδερφου σου οχι της νυφης,αυτη ειναι ''ξενη'' ,εχεις πολυ υψηλο επιπεδο κοριτσι μου για να συμπεριφερεσαι ετσι,σε θαυμαζω!!! cheers Απο την αλλη ομως επικροτω τον αντρα σου για την σταση του και ελπιζω να τους ''βαλει'' στη θεση τους με οποιον τροπο χρειαστει,οχι για κανεναν αλλο λογο ,απλα επειδη δεν εκτιμησαν τον θυσαυρο που ειχαν....εσενα!!!
Ευχομαι και στα 2 κοριτσια μας με τις ''νυφοιστοριες'' καλα ξεμπερδεματα και να ξερετε εγω που δεν εχω αδερφια θα ηθελα πολυ να εχω μια νυφη ή κουνιαδα σαν εσας!! flower

49Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ Σαβ Νοε 19, 2011 11:08 pm

vasiakalou

vasiakalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
FORTE μου σ' ευχαριστω για τη συμπαρασταση, προσωπικά δε νοιωθω καθόλου ..."Υπεράνω", απλώς οταν φερνω τον αδελφό μου στο μυαλό μου σκέπτομαι το μωράκι που ετρεχε και παιζαμε κρυφτό, όχι όπως ειναι τωρα. Εχω άλλωστε μαθει ότι πίνει αρκετά κάτι που δεν έκανε παλιά και αναρωτιέμαι μήπως το πρόβλημά του ειναι περισσότερο ψυχολογικό (καταλαβαίνεις τί εννοώ) και όχι οικονομικό όπως το παρουσιάζει. Εν πάσει περιπτώσει, δε λέω ότι δεν έχω θυμώσει, δεν έχω κλάψει δεν έχω στεναχωρεθεί με όλα αυτά, πολλώ δε μάλλον όταν έχει προηγηθεί το χτύπημα από το χαμό του πατέρα μου. Δε μου αρεσει γενικώς να τραβάω το σκοινί πιο πολύ γιατί πιστεύω πως ολα αυτά γυριζουν μπουμεραγκ στο τέλος. Αλλά αν ακολουθησω το παραδειγμά τους και κπάνω τα ίδια τι θα γινει με την ηλικιωμένη και καρδιακή μαμά μου? Δεν της φτανουν ολα οσα έχει ηδη τραβηξει? Να μας δει και στα δικαστηρια? Και ξερουμε ολοι ποσο τραβανε σε χρονο αυτες οι υποθεσεις...

Όσο για τη Χρύσα, αυτο που λεει η μαμαμια μου φαινεται και μενα πολύ πιθανό. Γιαυτο και η Χρύσα πρέπει να ειναι προετοιμασμένη, γιατι δυστυχώς δεν σκεφονται όλοι οι ανθρωποι οπως εμείς, τι να πω...

50Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ Σαβ Νοε 19, 2011 11:15 pm

vasiakalou

vasiakalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να ας πούμε το τελευταίο που έμαθα...
Όταν ακουσαν απο την ξαδελφη μου οτι ειμαι έγκυος (της το προλαβε η μαμα μου τι το θελα και της το είπαWink είπαν , "α ναι; ε, η ιατρικη εχει προχωρησει πες της να μας κρατησει ένα κανελί με βούλες!" Τώρα τί να κάνω; Να κατέβω κι εγω σε αυτό το επίπεδο, να μιλήσω ασχημα για τα ανηψάκια μου; Δε θα μαι τοτε κι εγω το ιδιο γελοία;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις