Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
305 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 305 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε: αφου δεν λεει να πει θελεις βοηθεια?και εγω δεν λεω θες καφε?και κανω δουλιες χιχιχιχ

χααχαχα είσαι ΘΕΑ! ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΛΟΓΩ ΠΕΘΕΡΙΚΩΝ!!! - Σελίδα 2 40746 ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΛΟΓΩ ΠΕΘΕΡΙΚΩΝ!!! - Σελίδα 2 40746 ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΛΟΓΩ ΠΕΘΕΡΙΚΩΝ!!! - Σελίδα 2 40746 ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΛΟΓΩ ΠΕΘΕΡΙΚΩΝ!!! - Σελίδα 2 40746

efoulitsa

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
zouzounaki 24 έγραψε:epeidi perna wta idia eimaste panw katw opws kali wra esu,kai se katalavenw apolita egw ena tha sou pw tin mana tou antra mou tin wdiwksa apo to spiti kai se o pateras tou erxete MONO otan einai o dimitris edw kamia alli fora den xtipai kai erxete gia 5 maximun 10 lepta kai polla lew se ligo tha ton diwksw kai afton.eparxoun kai i paidiki stahmos na to pas to paidi sou gia otan giriseis stin douleia!i mamam sou den einai ekei konta sou???
Sad Δυστυχως η μαμα μου ειναι αθηνα ,ολη η οικογενεια μου ειναι πανω..Αν ηταν η μαμα μου εδω ουτε που θα το συζητουσα.........τι πεθερα σου πςσ την εδιωξες δηλαδη?τιι της ειπες?Ομοιοπαθουσα δηλαδη ε??χαχα γελαμε για να μη κλαιμε...

efoulitsa

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
zoyzoynitsa moy έγραψε:μπορει να μην μενω στιν κρητη αλλα μενω στιν θεσσαλονικη και εγω μενω με τιν παθερα μου και τιν συνηφαδα παμω κατω δεν φανταζεσαι.......οτι ωρα γουσταρει ερχετε,αλλα εγω τισ το δειχνω με τον τροπο μου οτι με ενοχλει ,αυτο το καθε μερα για καφε δεν εχω και ναπω κατι μαζι τις...αυτη λεει οτι οταν με διωξεται δεν θα ερθω,αλλα σιγα τι περιμενει να φτασουμε σε αυτο το σημειο?μαυλο δεν εχει?ξερεισ τι κανω?εδω και 3 χρονια που μενουμε σπιτι μας,ερχετε καθετε στον καναπε και εγω λογου μωρου εχω δουλιες ,κανω τισς δουλιες μου χωρισ να τις μιλω...και αυτη παιζει με το μωρο,ξερω οτι νιωθει ασχημα αλλα ας καταλαβει...η ας με βοηθησει τελικα αφου ερχετε που ερχετε ασ κανει και καμια δουλια αφου δεν λεει να πει θελεις βοηθεια?και εγω δεν λεω θες καφε?και κανω δουλιες χιχιχιχ
Μα και εγω κατεβαζω κατι μουτρα ως το πατωμα μη νομιζεις κανω οτι μπορεις να φανταστεις πλενω πιατα,απλωνω,ξεσκονιζω αλλα δεν καταλαβαινει χριστο..το μονο καλο της υποθεσης κοριτσια ειναι οτι δεν μου λεει κουβεντα δηλαδη κανε ετσι με το παιδι κανε αλλιως απο τοτε που γυρισα απο το μαιευτηριο δεν χρειαστηκα κανεναν ουτε τη μαμα μου ουτε αυτην..με βοηθησε ο αντρας μου και εγω ουτε αγχωθηκα για τιποτα ουτε φοβηθηκα οποτε δεν την ανακατεψα καθολου στο τι κανω..αλλα η γυναικα ειναι χωριατισσα πως να το κανουμε και εννοω στους τροπους της!!!χθες δεν ηρθε σημερα θα ερθει οπωσδηποτε!!!!εγω κανω και το αλλο χτυπαει,ανοιγω αγκαλια με το μωρο και της λεω ετοιμαζομαι να τον κοιμισω και την κανει!!!

efoulitsa

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
bouboulina έγραψε:efoulitsa τί να σου πω? Μπράβο σου, και πολλά ανέχεσαι ήδη!!!
Όχι δεν πιστεύω ότι εσύ είσαι η κακιά , έτσι όπως τα περιγράφεις εσύ είσαι και πολύ υπομονετική και ανεκτική για χάρην του άντρα σου και μπράβο σου.
Πιστεύω βέβαια ότι πρέπει σίγουρα και χωρίς αναβολή να μιλήσεις στον άντρα σου,όπως σου πρότειναν και οι άλλες κοπέλες.Γιατί τα πεθερικά σου δεν σε υπολογίζουν καθόλου. Συγγνώμη αν θα ακουστώ κάπως αλλά η συμπεριφορά τους μου κάνει κάτι σε : ο γιος μας και το εγγόνι μας, το αίμα μας δηλαδή και α... ναι, και αυτή η γυναίκα που παντρεύτηκε , που ποιός την υπολογίζει?? που αν δεν μας κάνει τα χατίρια την βγάζουμε σκάρτη και δεν της δίνουμε σημασία, καλή ώρα ο πεθερός σου. Mad
Δεν θέλω να σου βάλω φιτιλιές. Αλλά σκέψου ότι αργότερα που θα σου κρατάνε το παιδί θα έχουν άποψη και στην ανατροφή του. Όταν θα κάνουν κάτι που δε θα σου αρέσει - και μη μου πεις ότι θα συμφωνείτε σε όλα... - δε θα σε ακούει κανείς και δε θα σε παίρνει κανείς στα σοβαρά. ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΛΟΓΩ ΠΕΘΕΡΙΚΩΝ!!! - Σελίδα 2 585182 Και τότε θα είναι χειρότερα τα πράγματα. Το παιδί της κάθε μάνα θέλει να το μεγαλώσει κάπως, όπως αυτή νομίζει σωστό. Και με τον άνθρωπο που το κρατάει πρέπει να μπορείς να συνεννοηθείς.
Μίλησε με τον άντρα σου, ώστε να διορθωθεί λίγο η κατάσταση. Μόνο ο άντρας σου μπορεί να τους επιβάλει να υπολογίζουν τη γυναίκα του!!!! Ή τουλάχιστον θα υπάρχει προηγούμενο με τη συμπεριφορά τους.
Καμιά φορά οι άντρες δεν καταλαβαίνουν ούτε τα αυτονόητα όσον αφορά τους δικούς τους. Αμα του εξηγήσεις θα καταλάβει.
Καλή επιτυχία!!!! ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΛΟΓΩ ΠΕΘΕΡΙΚΩΝ!!! - Σελίδα 2 417472
αυτο το μελλον βλεπω και εγω και το εχω πει και στον αντρα μου και μου λεει οτι παραλογιζομαι!!!Αλλα θα τους ριξω τρελλα χεσιματα τη βλεπω τη δουλεια..Εχεις απολυτο δικιο αλλα για να καταλαβεις μπροστα μου τους μιλησε το καλοκαιρι και τι με αυτο τον εγραψαν κανονικα..Γιατι η κυρια κανονιζε να ερχονατι οι φιλες της να βλεπουν το παιδι μου!!!και τι ειναι το παιδι μου βιτρινα?η λεει φερτον κατω να τον δουνε!!!θα τη σκοτωσω κοριτσια ειλικρινα!!!οχι τακτ δεν εχει αυτη η γυναικα,λες και μενει σε τσαντιρι να πουμε!!Αυτο που απευχομαι ειναι να χειροτερεψουν κοριτσια τα πραγματα και να ανακατευτουν με το παιδι οταν παω στη δουλεια αν ο αντρας μου τοτε δεν φτιαξει την κατασταση ειμαι ικανη να ζητησω μεταθεση να γυρισω σπιτι μου,δεν θα παω εγω στο τρελλοκομειο για κανεναν τους!!!Ευχομαι να μη φτασει ο κομπος στο χτενι γιατι λυπαμαι τον αντρα μου..

zouzounaki 24

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
axxxxx apo pou na arxisw kai pou na teleiwsw tosa pou mou exei kani i pou exei ta 3 xronia pou ekana tin malakia kai afisa to spitaki mou kai irtha kai emeina edw den lew exw ton anthrwpo mou alla den palevete oute afi alla outekai o pateras tou!otan emeina egkios logo apokolisis stamatisa tin douleia(MEGA LATHOS MOU)katevene i kiria kathe mera katw oti wra goustare gia na kani tsigaraki giati den den kapnizei mprosta ston antra tis,kai kathe mera ma kathe mera mou katigorouse ton antra tis koris tis den mporis na fantastis ti elege to stoma tis,ithele na kani koumanto sto spiti mou sto pws plenw ta rouxa sto pws kathariz wkai ola ta sxetika egw den milaga ekana ton malaka mexri pou arxise kai elege stin geitonia gia to ti kanw sto spiti mou kai alla tetioa.1-2-3 den edina simasia exri pou ksekinisan ta organa oti egw molis tha genisei tha tis parw to paidi giati afti den kserei na to megalwsei,oti to paidi tha pari to onoma tou antra mou giati esti to lew egw kai alla tetoia ee afto itane arxisan kai fwrtonan ta lampakia kai pianw ton antra mou kai tou ta lew kai klasika tsakwnomaste kai na ftaiw egw oxi i manoula tou,kai lew den thes agoaki mou tetoia taktiki thes alli kai pleon exw mathi na ton pernw tis perisoteres fores me to meros mou.oso gia tin alli katevene katw gia na di to paidi kai elege giati eklapse stis 4 giati ekane afto giati ekane to allo kai polla alla tetia kala e kai egw arxisa kai tis epitithomouna,oti koumanto sto spiti sou oxi sto diko mou e afti sinexize to diko tis pigene kai ta elege pisw apo tin plati mou sto gio tis kai katevene kai mou ta elege kai tou apanousa oti an itan i dikoi kai ekanan afta pouy kanoun oi dikoi sou den tha sou arese katholou kai apo tote den mou ksanaipe pote tpt.katevene katw kathomouna px sto saloni efeuga,imoun stin kouzina me to paidi efeuga.genika den tis edina simasia se tpt!mia mera epiase tin aderfi mou kai tis eipe oti katigorousa ena zeugari e pios eide ton fovithike egina oxi tourkos kati xirotero ti fwnes evale eksepitides gia na me akoui eixa pai kai stin kouzina pou iksera oti itane ekei kai elega ston antra mou min dianoithi na patisi to podi tis ksana sto spiti mou kai den tin thelw giati einai kakos anthrwpos kai polla kosmitika epitheta!na fantastis tin vlepw stis skales kai stravwnw,a pige kai ekane parapona sto antra mou giati den tis milaw kaio dikos mou den apantise ekane tin papia!

zouzounaki 24

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kai otan mou to eipe tou eipa giati agoraki mou gliko den tis eipes na mazepsi to stomataki tis????pisw exei i axlada tin oura omws mprasta se kosmo tin exw prosvali na min akoumpai to paidi mou!a exw gini poli skila,emena girise kai elege oti me ekane o gios tis antrwpo me entisan me taisan kai alla tetia kala exei pei i poliagapimeni mou pethera!

efoulitsa

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Α κοριτσακι μου ειναι και εσενα για σκοτωμα!!!!!!Και πολυ κρατηθηκες λεμε!!!!!!!!!!!Οχι εμενα ακομα δεν μου εχει κανει τετοια αλλα και εγω θα τη χεσω που θα παει.Το παιδι της το δινεις καθολου??Εγω δεν της τον εχω δωσει ουτε μια φορα!!!οπου παω μαζι μου τον εχω..και μου τη λενε και ολοι οτι αυτο που κανω δεν ειναι σωστο..Να φανταστεις το αγορακι μου,μου μοιαζει και ποτε αυτοι δεν ειπαν α μοιαζει στη μαμα του μονο ψαχνουν να βρουν που μοιαζει στο πατερα του να πουνε,τον βλεπει η αδερφη της που ειναι αγια γυναικα τη λατρευω και μου κανει τετοια χαρα που μου μοιαζει και αυτη ουτε που μιλαει η σκροφα!!!ηρθε πριν απο λιγο και μολις ακουσα την πορτα τον πηρα και τον πηγα να τον κοιμισω εκλεισα κια τη πορτα!!!της ανοιξε ο γιοκας της και ειδε οτι κοιμιζω το παιδι και την εκανε!!αυτο θα κανω απο εδω και περα!!!θα σου πω εγω!!!να μαθουν να σεβονται και να εκτιμουν τον αλλο και μετα τα λεμε!!!το κορυφαιο θες να στο πω??Εμενα οι γονεις μου ειναι χωρισμενοι και με το πατερα μου δεν εχω πολλες επαφες ενα τηλεφωνο στο 3μηνο και δεν ηρθε στο γαμο μας περυσι,ο πεθερος μου γυρισε και μου ειπε οτι ειμαι ορφανη και οτι δεν ξερω τι σημαινει οικογενεια και να φωναζω το πατερα μου να βλεπει το παιδι μετα απο αυτα του ειπα περνα εξω και λεει απο το σπιτι σου με βγαζεις και απαντησα οτι εμενα δεν με ταιζει κανεις συντηρω εξισου το σπιτι με το γιο του!!απο τοτε δεν ξαναμιλησαμε και υποψην ημουν 10ημερων λεχωνα μεσα στα αιματα,τα κλαμματα και το πονο μου..δεν σεβαστηκαν τιποτα...για το συγκεκριμενο δεν δινω δεκαρα αν ζει η αν πεθαινει εγω μεγαλωσα καλυτερα και απο αλλους που ειχαν και τους 2 γονεις!!γι αυτο λες οτι ειναι χωριατες στον τροπο τους!!αντε κοριτσακι μη χαλιεσαι και εσυ χεστους!!σε οτι της κανεις μαζι σου!!!Τα συγχαρητηρια μου σου δινω...

efoulitsa

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΑΑΑ με το μερος σου πως τον παιρνεις τον αντρα σου τι κανεις δηλαδη??μπας και πιασει και με μενα!!! Very Happy

prova

prova
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εφη δες εδω μια εργασία για τις οικογενοιακές πολυκατοικίες στο Ηράκλειο και τι συνέπειες έχουν στη ζωή των ζευγαριών. Από τα συμπεράσματα σου αντιγράφω

"Ως πιθανή αρνητική συνέπεια στην οικογενειακή ζωή, είναι η αυξημένη
παρεμβατικότητα της οικογένειας προέλευσης όχι μόνο στην ανατροφή του παιδιού,
αλλά και στη σχέση των παιδιών με τους γονείς τους όπως και στη σχέση των
συντρόφων μεταξύ τους. Το γεγονός αυτό προκαλεί συγκρούσεις στην ζωή της νέας
οικογένειας, με αποτέλεσμα να δημιουργείται φθορά στους οικογενειακούς δεσμούς,
να προκαλείται απομάκρυνση μεταξύ των μελών και πολλές φορές να επέρχεται
διάλυση της νέας οικογένειας. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι οι
περισσότεροι από τους ερωτηθέντες φάνηκε να θεωρούν την συνύπαρξή τους στην
ίδια πολυκατοικία με την οικογένεια προέλευσης, περισσότερο παρεμβατική παρά
βοηθητική προς αυτούς."

Θα τη βρεις εδω http://nefeli.lib.teicrete.gr/browse/seyp/ker/2010/AndreadakiGeorgia,VlachonatsiouGrammati/document-1287559549-82722-16848.tkl μαζί με το πλήρες κείμενο εδω http://nefeli.lib.teicrete.gr/browse/seyp/ker/2010/AndreadakiGeorgia,VlachonatsiouGrammati/attached-document-1287559549-82722-16848/Andreadaki2010.pdf. Ισως να τη δείξεις στον αντρα σου πριν σας οδηγήσουν στο χωρισμό...

http://provagamou.gr

????????

Επισκέπτης
τα ιδια ζω κ εγω... Τη μερα που ηρθαμε σπιτι απο το μαιευτηριο μας περιμενε στο δρομο Shocked κ ανεβηκε σαν την ουρα απο πισω μας στο σπιτι. Μου κατεστρεψε τη στιγμη που ηθελα να μπω σπιτι μου με τον αντρα μου κ το παιδι μου... Twisted Evil Twisted Evil Κ πηγε να βγαλει κ το φορμακι του μικρου κ φουντωσα,ευτυχως την εστειλε ο αντρας μου φαρμακειο κ την ξεφορτωθηκα... Cool

Αλλα 40 μερες εξαφανισμενη, για να φροντιζει τα παιδια του κουνιαδου.... Twisted Evil Twisted Evil

γιατι δε δοκιμαζεις να μην ανοιξεις την πορτα με διαφορες δικαιολογιες-πχ τάιζες,εκανες μπανιο κτλ;;;

efoulitsa

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
etoile! έγραψε:τα ιδια ζω κ εγω... Τη μερα που ηρθαμε σπιτι απο το μαιευτηριο μας περιμενε στο δρομο Shocked κ ανεβηκε σαν την ουρα απο πισω μας στο σπιτι. Μου κατεστρεψε τη στιγμη που ηθελα να μπω σπιτι μου με τον αντρα μου κ το παιδι μου... Twisted Evil Twisted Evil Κ πηγε να βγαλει κ το φορμακι του μικρου κ φουντωσα,ευτυχως την εστειλε ο αντρας μου φαρμακειο κ την ξεφορτωθηκα... Cool

Αλλα 40 μερες εξαφανισμενη, για να φροντιζει τα παιδια του κουνιαδου.... Twisted Evil Twisted Evil

γιατι δε δοκιμαζεις να μην ανοιξεις την πορτα με διαφορες δικαιολογιες-πχ τάιζες,εκανες μπανιο κτλ;;;
Απο τετοια αλλο τιποτα!!!αλλα οταν ειναι ο αντρας μου εδω ακοιγει εκεινος!!!Δεν τη γλυτωνω!!Ξερεις απο τη μια λεω να μη δινω σημασια απο την αλλη δεν μπορω μου γυριζουν τα αντερα!!Αν εκανε αυτο που της ζητουσα να παιρνει τηλ πρωτα δεν θα ειχα προβλημα ειλικρινα αλλα επειδη μπαινει μεσα με το ετσι θελω μη ρωτωντας τον αλλο αν εχει ορεξη,για κουβεντες ε δεν κρατιεμαι!!Μου μπαινει και στην κρεβατοκαρα η κλοσσα οταν εχω το μωρο μεσα στη κουνια εγω μπορει να εχω μεταμενα βρακια μπαινουν ετσι στις κρεβατοκαμαρες των αλλων??????

????????

Επισκέπτης
efoulitsa έγραψε:
etoile! έγραψε:τα ιδια ζω κ εγω... Τη μερα που ηρθαμε σπιτι απο το μαιευτηριο μας περιμενε στο δρομο Shocked κ ανεβηκε σαν την ουρα απο πισω μας στο σπιτι. Μου κατεστρεψε τη στιγμη που ηθελα να μπω σπιτι μου με τον αντρα μου κ το παιδι μου... Twisted Evil Twisted Evil Κ πηγε να βγαλει κ το φορμακι του μικρου κ φουντωσα,ευτυχως την εστειλε ο αντρας μου φαρμακειο κ την ξεφορτωθηκα... Cool

Απο τετοια αλλο τιποτα!!!αλλα οταν ειναι ο αντρας μου εδω ακοιγει εκεινος!!!Δεν τη γλυτωνω!!Ξερεις απο τη μια λεω να μη δινω σημασια απο την αλλη δεν μπορω μου γυριζουν τα αντερα!!Αν εκανε αυτο που της ζητουσα να παιρνει τηλ πρωτα δεν θα ειχα προβλημα ειλικρινα αλλα επειδη μπαινει μεσα με το ετσι θελω μη ρωτωντας τον αλλο αν εχει ορεξη,για κουβεντες ε δεν κρατιεμαι!!Μου μπαινει και στην κρεβατοκαρα η κλοσσα οταν εχω το μωρο μεσα στη κουνια εγω μπορει να εχω μεταμενα βρακια μπαινουν ετσι στις κρεβατοκαμαρες των αλλων??????

Σε καταλαβαινω απολυτα. Και εμενα οταν ειναι εδω ο αντρας μου τους ανοιγει. Και η πεθερουλα τωρα κανει το αλλο.. Παιρνει τηλ και λεει ''ερχομαι'' και ειναι ηδη εξω απο την πορτα μας Laughing , οποτε δε μπορεις να πεις οτι δεν πηρε τηλ πριν ερθει Laughing

Αυτες τις μερες δεν ερχοταν στο μωρο γιατι κρατουσε τα παιδια του κουνιαδου που πανε σταθμο (αρα γεματα ιωσεις..). Οποτε ηρεμησα λιγο...
Χθες λεω στον αντρα μου ποσο μου ελειψε να δω λιγο κοσμο και μου λεει το θεικό ''ε, γι αυτο λεω να αφηνουμε τη μανα μου να ερχεται που κ που στο μωρο, για να δουμε λιγο κοσμο'' (ποιος του ειπε οτι εννοουσα τη μανα του;;;;;;;;;;;;;; Laughing Laughing Laughing )

Ασε, τελικα καναμε τεραστιο λαθος που μειναμε κοντα εε;;; ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΛΟΓΩ ΠΕΘΕΡΙΚΩΝ!!! - Σελίδα 2 215994

baby-m

baby-m
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω μετακομίζω λόγο αδερφής αλλά πολυ το χαίρομαι...(δεν εχω διαβασει τα προιγουμενα ποστ απλα το αναφερω για να δεις οτι υπαρχουν και χειροτερα)

zouzounaki 24

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kanw faligies klapsourismata kai oti tou lew vazw prwta tous dikous mou!px tha sou arese na mpoukare i mana mou sto dwmatio?????kai tetoia alla fia poli faligia kai poli klapsourisma!aaaa to korigew pou exei kani einai otan imoun efkios akoma ixe erthei ena mastoras na gtiaksei to kaloriger kai tou leei oti o fios mou einai mastoras kai ala tetia pianoun ta xeria tou kai ton vazi me to esti thelw sto spiti mou na tou diksei to paidiko dwmatio kai egw imoun sto mpanio kai epidi eixa lerwthi efala ta panta pou orafa apo katw kai paw na vfw apo to mpanio kai tous vlepw mprosta mou etixws pou prolava kai ekleisa tin porta kai mpika pali mesa.e meta kai ti den akouse o dikos mou,oso fia to oti mpoukari sta dwmatia tis tin eipa erxotane mia mera apo pisw mou fia na pari to paidi kai firnaw kai tis lew sas parakalw pifente na kastete sto saloni kai tha gerw to paidi na to dite den exete kamia douleia na erxeste apo pisw mou!kokalo i kiria esti lew fia na mathis palio vlameni!

efoulitsa

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
etoile! έγραψε:
efoulitsa έγραψε:

Σε καταλαβαινω απολυτα. Και εμενα οταν ειναι εδω ο αντρας μου τους ανοιγει. Και η πεθερουλα τωρα κανει το αλλο.. Παιρνει τηλ και λεει ''ερχομαι'' και ειναι ηδη εξω απο την πορτα μας Laughing , οποτε δε μπορεις να πεις οτι δεν πηρε τηλ πριν ερθει Laughing

Αυτες τις μερες δεν ερχοταν στο μωρο γιατι κρατουσε τα παιδια του κουνιαδου που πανε σταθμο (αρα γεματα ιωσεις..). Οποτε ηρεμησα λιγο...
Χθες λεω στον αντρα μου ποσο μου ελειψε να δω λιγο κοσμο και μου λεει το θεικό ''ε, γι αυτο λεω να αφηνουμε τη μανα μου να ερχεται που κ που στο μωρο, για να δουμε λιγο κοσμο'' (ποιος του ειπε οτι εννοουσα τη μανα του;;;;;;;;;;;;;; Laughing Laughing Laughing )

Ασε, τελικα καναμε τεραστιο λαθος που μειναμε κοντα εε;;; ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΛΟΓΩ ΠΕΘΕΡΙΚΩΝ!!! - Σελίδα 2 215994
οχι απλα τεραστιο..ασε..μη μας αρρωστησουν στο τελος και ησυχασουν!!!Εσυ στον αντρα σου δενν εχεις μιλησει?και φαντασου οτι εχει και αλλα εγγονια..εμας ειναι το πρωτο και εχει ξεφυγει..πες μου ποιοι παππουδες βλεπουν τα παιδια καθε μερα??γιατι οποιον ρωταω τα βλεπουν σαβ/κα και αντε και μες στη βδομαδα..που πας κυρα μου και μπουκαρεις ετσι??Εσυ μη σηκωνεις το τηλεφωνο (κανω μπανιο,κοιμιζω το παιδι,χεζω ρε αδερφε Very Happy Very Happy )και εγω δεν θα ανοιγω την πορτα!!!!!

efoulitsa

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
baby-m έγραψε:εγω μετακομίζω λόγο αδερφής αλλά πολυ το χαίρομαι...(δεν εχω διαβασει τα προιγουμενα ποστ απλα το αναφερω για να δεις οτι υπαρχουν και χειροτερα)
καλα εσυ εισαι η καλυτερη!!!!να περασει ο καιρος να φυγω και εγω και δεν θελω τιποτα αλλο..απο μακρυα και αγαπημενοι...

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κι εγω απο μακρυα την εχω αλλα αμα θελει ο αλλος να σε κανει τουρμπο θα το κανει και 2 φορες το χρονο να βρεθειτε...........δε πειραζει ομως,το 12 φορες το χρονο εγινε 2 και σιγα σιγα 1 και στο τελος θα το πετυχει το καμια τετοια που ειναι τα θελει ο κωλος της...παλι θα με συγχισει χριστουγεννιατικα η σκροφα...ουτε την κατασταση μου σεβεται ουτε τιποτα...

efoulitsa

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
zouzounaki 24 έγραψε:kanw faligies klapsourismata kai oti tou lew vazw prwta tous dikous mou!px tha sou arese na mpoukare i mana mou sto dwmatio?????kai tetoia alla fia poli faligia kai poli klapsourisma!aaaa to korigew pou exei kani einai otan imoun efkios akoma ixe erthei ena mastoras na gtiaksei to kaloriger kai tou leei oti o fios mou einai mastoras kai ala tetia pianoun ta xeria tou kai ton vazi me to esti thelw sto spiti mou na tou diksei to paidiko dwmatio kai egw imoun sto mpanio kai epidi eixa lerwthi efala ta panta pou orafa apo katw kai paw na vfw apo to mpanio kai tous vlepw mprosta mou etixws pou prolava kai ekleisa tin porta kai mpika pali mesa.e meta kai ti den akouse o dikos mou,oso fia to oti mpoukari sta dwmatia tis tin eipa erxotane mia mera apo pisw mou fia na pari to paidi kai firnaw kai tis lew sas parakalw pifente na kastete sto saloni kai tha gerw to paidi na to dite den exete kamia douleia na erxeste apo pisw mou!kokalo i kiria esti lew fia na mathis palio vlameni!
Συγνωμη εχει και κλειδια εσενα η δικια σου?? Twisted Evil

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dinaki88 έγραψε:Εγώ για να ελαφρύνω το κλίμα και για να σου βάλω και φυτιλιές,προτείνω να τις κάνεις ένα μήνα ό,τι σου κάνει, ακούς καζανάκι, οπ ξύπνησαν τράβα κάτω, μπαστακώσου και καλά για καφέ, το μεσημέρι:"αγάπη μου, τι λες να κάνουμε έκπληξη στη μαμά σου και να πάμε όλοι εκεί να φάμε σαν οικογένεια"? επίσης βρες μια φίλη σου εκεί να έρχεται συχνά οπότε να κομπλάρει λίγο η πεθερά όταν έρχεται, όταν αρχίζεις να δουλεύεις κάνε τον ψόφιο κοριό όταν επιστρέφεις αχ πεθερούλα μου δεν άκουσα που χτυπούσες σα βόδι κοιμόμουν, στέλνε και τον άντρα σου όλο εκεί να τον έχουν μέσα στα πόδια τους να μη σου ανεβαίνει πάνω και γενικά θέλω να πω άλλαζε τη δική της ζωή πριν αλλάζει αυτή τη δική σου, εξάλλου με κάτι τέτοιους ανθρώπους ισχύει πολύ το μία σου και μία μου, μόνο έτσι καταλαβαίνουν.(εχώ είχα τέτοιο θέμα με την ίδια μου τη μάνα, ευτυχώς όμως έγω δεν έχω τίποτα να με κρατάει κοντά της, εσένα σου έκατσε ατυχία)

rabbit ΠΩΠΩ δαιμονιο το μυαλο σου και πολυ σοφο!!!!!τελειο...τι θα εχουν να σου πουν μετα....?!!!?!

efoulitsa

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Λοιπον κοριτσια βλεποντας ποσες καμμενες ειμαστε καταλαβαινω οτι το θεμα ειναι στους αντρες μας αν το ξεκοψουν αυτοι μια και καλη τελειωσε το θεμα!!το θεμα ειναι ομως οτι πρεπει να μας καταλαβουν πρωτα εμενα μου λεει ρε εφη ερχεται να δει το εγγονι της!!μα καθε μερα??χωρις να ρωτησει??και η απαντηση ειναι μια πορτα ειμαστε..Λοιπον του σπας και αυτουνου το κεφαλι και της μανας του??Αν ηταν η δικη μου η μανα θα ειχε γινει χαμος!!!Αλλα στους πιο πολλους αντρες οι δικοι τους ειναι αλλιως ενω τους δικους μας πρεπει να τους ξεχεζουμε!!!Ρε ουστ!!! Very Happy

efoulitsa

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ευάκι έγραψε:κι εγω απο μακρυα την εχω αλλα αμα θελει ο αλλος να σε κανει τουρμπο θα το κανει και 2 φορες το χρονο να βρεθειτε...........δε πειραζει ομως,το 12 φορες το χρονο εγινε 2 και σιγα σιγα 1 και στο τελος θα το πετυχει το καμια τετοια που ειναι τα θελει ο κωλος της...παλι θα με συγχισει χριστουγεννιατικα η σκροφα...ουτε την κατασταση μου σεβεται ουτε τιποτα...
Ευακι εγγυος εισαι?? Very Happy Λοιπον χεστην καλα καλα εσυ και μη συγχιζεσαι!!και αν σου πουν και τιποτα νευρα απο τις ορμονες!!Οταν ημουν εγγυος ειχα πραγματικα πολλα νευρα δεν κοτευε να μου μιλησει κανεις!!Ετσι οπως μιλουσα τωρα δεν μου βγαινει πια!! Sad

????????

Επισκέπτης
efoulitsa έγραψε:
etoile! έγραψε:
efoulitsa έγραψε:

οχι απλα τεραστιο..ασε..μη μας αρρωστησουν στο τελος και ησυχασουν!!!Εσυ στον αντρα σου δενν εχεις μιλησει?και φαντασου οτι εχει και αλλα εγγονια..εμας ειναι το πρωτο και εχει ξεφυγει..πες μου ποιοι παππουδες βλεπουν τα παιδια καθε μερα??γιατι οποιον ρωταω τα βλεπουν σαβ/κα και αντε και μες στη βδομαδα..που πας κυρα μου και μπουκαρεις ετσι??Εσυ μη σηκωνεις το τηλεφωνο (κανω μπανιο,κοιμιζω το παιδι,χεζω ρε αδερφε Very Happy Very Happy )και εγω δεν θα ανοιγω την πορτα!!!!!

Εμενα μου την εχει δωσει που μας εκλασε για τα αλλα εγγονια,αλλα αμα αυτη χρειαστει κατι τον αντρα μου παιρνει,οχι αυτους που βοηθαει...

Παλι καλα που δεν δωσαμε κλειδια ετσι;;;Φανταζεσαι;;Εμενα εκανε κ σχεδια οτι θα μπαινει στο σπιτι μονο οταν θα ειμαστε στη δουλεια Twisted Evil !!!!!!!!! Laughing

Πλεον ουτε τηλεφωνο δε σηκωνω οταν παιρνει... Θηλαζω.... Twisted Evil Twisted Evil Very Happy Very Happy

efoulitsa

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Λοιπον, εμενα ανεβηκε χθες βραδυ η κυρια και ενω ειχα καλη διαθεση εχυσε το φαρμακι της οτι δεν δινουμε σημασια στο παιδι λες και ζει μαζι μας και ξερει τι κανουμε σπιτι μας και απλα ο γιοκας της απαντησε τι λες ρε μανα ολη μερα του μιλαμε..κοκκινησα φουντωσα λεω μη μιλησεις τωρα..πιανω μετα ομορφα τον αντρα μου να του πω να βαλει παγο στη μανα του και οτι αυτα δεν ειναι σωστα(υποψην το λεει 5μηνες τωρα)και οτι αν τα εχει κοψει αυτα θα ειμασταν μια χαρα..Εννοειται οτι ΔΕΝ πηρε το μερος μου και οτι ειμαι μισανθρωπος,υποκριτρια και δεν ξερω τι αλλο..Το αποτελεσμα ειναι οτι τωρα δεν σκεφτομαι απλα να μετακομισω σκεφτομαι να χωρισω γιατι καταλαβαινω οτι η υπολοιπη ζωη μου θα ειναι ετσι..Εκτος του οτι δεν τα παμε τελεια γιατι μου εχουν μεινει κιλα απο την εγκυμοσυνη επειδη πηρα 27!!και δεν με πλησιαζει ερωτικα ο κυριος δεν του αρεσω ετσι αρα εδω μεσα ειμαι μονο μαμα,μαγειρισσα και καθαριστρια εν ολιγοις...Το παλευω πολυ καιρο γιατι τον αγαπω,εχουμε ενα παιδι αλλα πραγματικα βρισκομαι σε αδιεξοδο..

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δες π.μ.

CHRISLA2216

CHRISLA2216
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Δεν φταινε οι αντρες σε τετοιες καταστασεις, αλλα εμεις οι χαζες που καθομαστε κ ανεχομαστε τετοιες απαραδεκτες συμπεριφορες απο την πεθερα!!! σπανια ενας αντρας θα μιλησει αποτομα κ κοφτα στους δικους του. αυτο δεν σημαινει οτι δεν μας υπερασπιζεται, απλα πιστευω οτι λογω χαρακτηρα οι αντρες δεν τα θεωρουν σοβαρα θεματα αυτα..
ιδια προβληματα ειχα κ εγω επι 2 χρονια με την πεθερα μου, που μεναμε απεναντι. καθε μερα να ερθει, περνουσε απο κατω κ χτυπουσε θυροτηλεφωνο με την παραμικρη χαζη δικαιολογια, αλλα κυριως ανακατευοταν σε ολα, μα σε ολα, κ κυριως σε οτι αφορα τα παιδια. ο αντρας μου της τα εχωνε κανονικα, αλλα χαμπαρι η κυρια, συνεχιζε το ιδιο τροπαριο! ωσπου μια μερα την ξεχεσα εγω κ μαλιστα κατω στην ειδοσο της πολυκατοικιας-σιγουρα μας ακουσαν φιλοι της απο την γειτονια- κι επι 2 βδομαδες εξαφανιστηκε.. ξαφνικα ομως- η παλιοψευτρα- αρρωστησε, κ καλα την πονουσε η καρδια της απο την στεναχωρια- ηρθε ο πεθερος να μας το πει- κι εγω η χαζη την λυπηθηκα!! αλλα απο τοτε, εχει ηρεμησει λιγο.. βεβαια, μου εκανε πολυ καλο το γεγονος οτι μετακομισα μακρια της κ πλεον συναντιομαστε σαβ/κυριακο που κ που..

αν δεν πατησει ποδι η γυναικα, η πεθερα θα συνεχισει το χαβα της..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις