26 Απ: ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΛΟΓΩ ΠΕΘΕΡΙΚΩΝ!!! Κυρ Δεκ 18, 2011 6:54 am
boubou
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε: αφου δεν λεει να πει θελεις βοηθεια?και εγω δεν λεω θες καφε?και κανω δουλιες χιχιχιχ
χααχαχα είσαι ΘΕΑ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
zoyzoynitsa moy έγραψε: αφου δεν λεει να πει θελεις βοηθεια?και εγω δεν λεω θες καφε?και κανω δουλιες χιχιχιχ
Δυστυχως η μαμα μου ειναι αθηνα ,ολη η οικογενεια μου ειναι πανω..Αν ηταν η μαμα μου εδω ουτε που θα το συζητουσα.........τι πεθερα σου πςσ την εδιωξες δηλαδη?τιι της ειπες?Ομοιοπαθουσα δηλαδη ε??χαχα γελαμε για να μη κλαιμε...zouzounaki 24 έγραψε:epeidi perna wta idia eimaste panw katw opws kali wra esu,kai se katalavenw apolita egw ena tha sou pw tin mana tou antra mou tin wdiwksa apo to spiti kai se o pateras tou erxete MONO otan einai o dimitris edw kamia alli fora den xtipai kai erxete gia 5 maximun 10 lepta kai polla lew se ligo tha ton diwksw kai afton.eparxoun kai i paidiki stahmos na to pas to paidi sou gia otan giriseis stin douleia!i mamam sou den einai ekei konta sou???
Μα και εγω κατεβαζω κατι μουτρα ως το πατωμα μη νομιζεις κανω οτι μπορεις να φανταστεις πλενω πιατα,απλωνω,ξεσκονιζω αλλα δεν καταλαβαινει χριστο..το μονο καλο της υποθεσης κοριτσια ειναι οτι δεν μου λεει κουβεντα δηλαδη κανε ετσι με το παιδι κανε αλλιως απο τοτε που γυρισα απο το μαιευτηριο δεν χρειαστηκα κανεναν ουτε τη μαμα μου ουτε αυτην..με βοηθησε ο αντρας μου και εγω ουτε αγχωθηκα για τιποτα ουτε φοβηθηκα οποτε δεν την ανακατεψα καθολου στο τι κανω..αλλα η γυναικα ειναι χωριατισσα πως να το κανουμε και εννοω στους τροπους της!!!χθες δεν ηρθε σημερα θα ερθει οπωσδηποτε!!!!εγω κανω και το αλλο χτυπαει,ανοιγω αγκαλια με το μωρο και της λεω ετοιμαζομαι να τον κοιμισω και την κανει!!!zoyzoynitsa moy έγραψε:μπορει να μην μενω στιν κρητη αλλα μενω στιν θεσσαλονικη και εγω μενω με τιν παθερα μου και τιν συνηφαδα παμω κατω δεν φανταζεσαι.......οτι ωρα γουσταρει ερχετε,αλλα εγω τισ το δειχνω με τον τροπο μου οτι με ενοχλει ,αυτο το καθε μερα για καφε δεν εχω και ναπω κατι μαζι τις...αυτη λεει οτι οταν με διωξεται δεν θα ερθω,αλλα σιγα τι περιμενει να φτασουμε σε αυτο το σημειο?μαυλο δεν εχει?ξερεισ τι κανω?εδω και 3 χρονια που μενουμε σπιτι μας,ερχετε καθετε στον καναπε και εγω λογου μωρου εχω δουλιες ,κανω τισς δουλιες μου χωρισ να τις μιλω...και αυτη παιζει με το μωρο,ξερω οτι νιωθει ασχημα αλλα ας καταλαβει...η ας με βοηθησει τελικα αφου ερχετε που ερχετε ασ κανει και καμια δουλια αφου δεν λεει να πει θελεις βοηθεια?και εγω δεν λεω θες καφε?και κανω δουλιες χιχιχιχ
αυτο το μελλον βλεπω και εγω και το εχω πει και στον αντρα μου και μου λεει οτι παραλογιζομαι!!!Αλλα θα τους ριξω τρελλα χεσιματα τη βλεπω τη δουλεια..Εχεις απολυτο δικιο αλλα για να καταλαβεις μπροστα μου τους μιλησε το καλοκαιρι και τι με αυτο τον εγραψαν κανονικα..Γιατι η κυρια κανονιζε να ερχονατι οι φιλες της να βλεπουν το παιδι μου!!!και τι ειναι το παιδι μου βιτρινα?η λεει φερτον κατω να τον δουνε!!!θα τη σκοτωσω κοριτσια ειλικρινα!!!οχι τακτ δεν εχει αυτη η γυναικα,λες και μενει σε τσαντιρι να πουμε!!Αυτο που απευχομαι ειναι να χειροτερεψουν κοριτσια τα πραγματα και να ανακατευτουν με το παιδι οταν παω στη δουλεια αν ο αντρας μου τοτε δεν φτιαξει την κατασταση ειμαι ικανη να ζητησω μεταθεση να γυρισω σπιτι μου,δεν θα παω εγω στο τρελλοκομειο για κανεναν τους!!!Ευχομαι να μη φτασει ο κομπος στο χτενι γιατι λυπαμαι τον αντρα μου..bouboulina έγραψε:efoulitsa τί να σου πω? Μπράβο σου, και πολλά ανέχεσαι ήδη!!!
Όχι δεν πιστεύω ότι εσύ είσαι η κακιά , έτσι όπως τα περιγράφεις εσύ είσαι και πολύ υπομονετική και ανεκτική για χάρην του άντρα σου και μπράβο σου.
Πιστεύω βέβαια ότι πρέπει σίγουρα και χωρίς αναβολή να μιλήσεις στον άντρα σου,όπως σου πρότειναν και οι άλλες κοπέλες.Γιατί τα πεθερικά σου δεν σε υπολογίζουν καθόλου. Συγγνώμη αν θα ακουστώ κάπως αλλά η συμπεριφορά τους μου κάνει κάτι σε : ο γιος μας και το εγγόνι μας, το αίμα μας δηλαδή και α... ναι, και αυτή η γυναίκα που παντρεύτηκε , που ποιός την υπολογίζει?? που αν δεν μας κάνει τα χατίρια την βγάζουμε σκάρτη και δεν της δίνουμε σημασία, καλή ώρα ο πεθερός σου.
Δεν θέλω να σου βάλω φιτιλιές. Αλλά σκέψου ότι αργότερα που θα σου κρατάνε το παιδί θα έχουν άποψη και στην ανατροφή του. Όταν θα κάνουν κάτι που δε θα σου αρέσει - και μη μου πεις ότι θα συμφωνείτε σε όλα... - δε θα σε ακούει κανείς και δε θα σε παίρνει κανείς στα σοβαρά. Και τότε θα είναι χειρότερα τα πράγματα. Το παιδί της κάθε μάνα θέλει να το μεγαλώσει κάπως, όπως αυτή νομίζει σωστό. Και με τον άνθρωπο που το κρατάει πρέπει να μπορείς να συνεννοηθείς.
Μίλησε με τον άντρα σου, ώστε να διορθωθεί λίγο η κατάσταση. Μόνο ο άντρας σου μπορεί να τους επιβάλει να υπολογίζουν τη γυναίκα του!!!! Ή τουλάχιστον θα υπάρχει προηγούμενο με τη συμπεριφορά τους.
Καμιά φορά οι άντρες δεν καταλαβαίνουν ούτε τα αυτονόητα όσον αφορά τους δικούς τους. Αμα του εξηγήσεις θα καταλάβει.
Καλή επιτυχία!!!!
Απο τετοια αλλο τιποτα!!!αλλα οταν ειναι ο αντρας μου εδω ακοιγει εκεινος!!!Δεν τη γλυτωνω!!Ξερεις απο τη μια λεω να μη δινω σημασια απο την αλλη δεν μπορω μου γυριζουν τα αντερα!!Αν εκανε αυτο που της ζητουσα να παιρνει τηλ πρωτα δεν θα ειχα προβλημα ειλικρινα αλλα επειδη μπαινει μεσα με το ετσι θελω μη ρωτωντας τον αλλο αν εχει ορεξη,για κουβεντες ε δεν κρατιεμαι!!Μου μπαινει και στην κρεβατοκαρα η κλοσσα οταν εχω το μωρο μεσα στη κουνια εγω μπορει να εχω μεταμενα βρακια μπαινουν ετσι στις κρεβατοκαμαρες των αλλων??????etoile! έγραψε:τα ιδια ζω κ εγω... Τη μερα που ηρθαμε σπιτι απο το μαιευτηριο μας περιμενε στο δρομο κ ανεβηκε σαν την ουρα απο πισω μας στο σπιτι. Μου κατεστρεψε τη στιγμη που ηθελα να μπω σπιτι μου με τον αντρα μου κ το παιδι μου... Κ πηγε να βγαλει κ το φορμακι του μικρου κ φουντωσα,ευτυχως την εστειλε ο αντρας μου φαρμακειο κ την ξεφορτωθηκα...
Αλλα 40 μερες εξαφανισμενη, για να φροντιζει τα παιδια του κουνιαδου....
γιατι δε δοκιμαζεις να μην ανοιξεις την πορτα με διαφορες δικαιολογιες-πχ τάιζες,εκανες μπανιο κτλ;;;
efoulitsa έγραψε:Απο τετοια αλλο τιποτα!!!αλλα οταν ειναι ο αντρας μου εδω ακοιγει εκεινος!!!Δεν τη γλυτωνω!!Ξερεις απο τη μια λεω να μη δινω σημασια απο την αλλη δεν μπορω μου γυριζουν τα αντερα!!Αν εκανε αυτο που της ζητουσα να παιρνει τηλ πρωτα δεν θα ειχα προβλημα ειλικρινα αλλα επειδη μπαινει μεσα με το ετσι θελω μη ρωτωντας τον αλλο αν εχει ορεξη,για κουβεντες ε δεν κρατιεμαι!!Μου μπαινει και στην κρεβατοκαρα η κλοσσα οταν εχω το μωρο μεσα στη κουνια εγω μπορει να εχω μεταμενα βρακια μπαινουν ετσι στις κρεβατοκαμαρες των αλλων??????etoile! έγραψε:τα ιδια ζω κ εγω... Τη μερα που ηρθαμε σπιτι απο το μαιευτηριο μας περιμενε στο δρομο κ ανεβηκε σαν την ουρα απο πισω μας στο σπιτι. Μου κατεστρεψε τη στιγμη που ηθελα να μπω σπιτι μου με τον αντρα μου κ το παιδι μου... Κ πηγε να βγαλει κ το φορμακι του μικρου κ φουντωσα,ευτυχως την εστειλε ο αντρας μου φαρμακειο κ την ξεφορτωθηκα...
γιατι δε δοκιμαζεις να μην ανοιξεις την πορτα με διαφορες δικαιολογιες-πχ τάιζες,εκανες μπανιο κτλ;;;
οχι απλα τεραστιο..ασε..μη μας αρρωστησουν στο τελος και ησυχασουν!!!Εσυ στον αντρα σου δενν εχεις μιλησει?και φαντασου οτι εχει και αλλα εγγονια..εμας ειναι το πρωτο και εχει ξεφυγει..πες μου ποιοι παππουδες βλεπουν τα παιδια καθε μερα??γιατι οποιον ρωταω τα βλεπουν σαβ/κα και αντε και μες στη βδομαδα..που πας κυρα μου και μπουκαρεις ετσι??Εσυ μη σηκωνεις το τηλεφωνο (κανω μπανιο,κοιμιζω το παιδι,χεζω ρε αδερφε )και εγω δεν θα ανοιγω την πορτα!!!!!etoile! έγραψε:efoulitsa έγραψε:Απο τετοια αλλο τιποτα!!!αλλα οταν ειναι ο αντρας μου εδω ακοιγει εκεινος!!!Δεν τη γλυτωνω!!Ξερεις απο τη μια λεω να μη δινω σημασια απο την αλλη δεν μπορω μου γυριζουν τα αντερα!!Αν εκανε αυτο που της ζητουσα να παιρνει τηλ πρωτα δεν θα ειχα προβλημα ειλικρινα αλλα επειδη μπαινει μεσα με το ετσι θελω μη ρωτωντας τον αλλο αν εχει ορεξη,για κουβεντες ε δεν κρατιεμαι!!Μου μπαινει και στην κρεβατοκαρα η κλοσσα οταν εχω το μωρο μεσα στη κουνια εγω μπορει να εχω μεταμενα βρακια μπαινουν ετσι στις κρεβατοκαμαρες των αλλων??????etoile! έγραψε:τα ιδια ζω κ εγω... Τη μερα που ηρθαμε σπιτι απο το μαιευτηριο μας περιμενε στο δρομο κ ανεβηκε σαν την ουρα απο πισω μας στο σπιτι. Μου κατεστρεψε τη στιγμη που ηθελα να μπω σπιτι μου με τον αντρα μου κ το παιδι μου... Κ πηγε να βγαλει κ το φορμακι του μικρου κ φουντωσα,ευτυχως την εστειλε ο αντρας μου φαρμακειο κ την ξεφορτωθηκα...
Σε καταλαβαινω απολυτα. Και εμενα οταν ειναι εδω ο αντρας μου τους ανοιγει. Και η πεθερουλα τωρα κανει το αλλο.. Παιρνει τηλ και λεει ''ερχομαι'' και ειναι ηδη εξω απο την πορτα μας , οποτε δε μπορεις να πεις οτι δεν πηρε τηλ πριν ερθει
Αυτες τις μερες δεν ερχοταν στο μωρο γιατι κρατουσε τα παιδια του κουνιαδου που πανε σταθμο (αρα γεματα ιωσεις..). Οποτε ηρεμησα λιγο...
Χθες λεω στον αντρα μου ποσο μου ελειψε να δω λιγο κοσμο και μου λεει το θεικό ''ε, γι αυτο λεω να αφηνουμε τη μανα μου να ερχεται που κ που στο μωρο, για να δουμε λιγο κοσμο'' (ποιος του ειπε οτι εννοουσα τη μανα του;;;;;;;;;;;;;; )
Ασε, τελικα καναμε τεραστιο λαθος που μειναμε κοντα εε;;;
καλα εσυ εισαι η καλυτερη!!!!να περασει ο καιρος να φυγω και εγω και δεν θελω τιποτα αλλο..απο μακρυα και αγαπημενοι...baby-m έγραψε:εγω μετακομίζω λόγο αδερφής αλλά πολυ το χαίρομαι...(δεν εχω διαβασει τα προιγουμενα ποστ απλα το αναφερω για να δεις οτι υπαρχουν και χειροτερα)
Συγνωμη εχει και κλειδια εσενα η δικια σου??zouzounaki 24 έγραψε:kanw faligies klapsourismata kai oti tou lew vazw prwta tous dikous mou!px tha sou arese na mpoukare i mana mou sto dwmatio?????kai tetoia alla fia poli faligia kai poli klapsourisma!aaaa to korigew pou exei kani einai otan imoun efkios akoma ixe erthei ena mastoras na gtiaksei to kaloriger kai tou leei oti o fios mou einai mastoras kai ala tetia pianoun ta xeria tou kai ton vazi me to esti thelw sto spiti mou na tou diksei to paidiko dwmatio kai egw imoun sto mpanio kai epidi eixa lerwthi efala ta panta pou orafa apo katw kai paw na vfw apo to mpanio kai tous vlepw mprosta mou etixws pou prolava kai ekleisa tin porta kai mpika pali mesa.e meta kai ti den akouse o dikos mou,oso fia to oti mpoukari sta dwmatia tis tin eipa erxotane mia mera apo pisw mou fia na pari to paidi kai firnaw kai tis lew sas parakalw pifente na kastete sto saloni kai tha gerw to paidi na to dite den exete kamia douleia na erxeste apo pisw mou!kokalo i kiria esti lew fia na mathis palio vlameni!
dinaki88 έγραψε:Εγώ για να ελαφρύνω το κλίμα και για να σου βάλω και φυτιλιές,προτείνω να τις κάνεις ένα μήνα ό,τι σου κάνει, ακούς καζανάκι, οπ ξύπνησαν τράβα κάτω, μπαστακώσου και καλά για καφέ, το μεσημέρι:"αγάπη μου, τι λες να κάνουμε έκπληξη στη μαμά σου και να πάμε όλοι εκεί να φάμε σαν οικογένεια"? επίσης βρες μια φίλη σου εκεί να έρχεται συχνά οπότε να κομπλάρει λίγο η πεθερά όταν έρχεται, όταν αρχίζεις να δουλεύεις κάνε τον ψόφιο κοριό όταν επιστρέφεις αχ πεθερούλα μου δεν άκουσα που χτυπούσες σα βόδι κοιμόμουν, στέλνε και τον άντρα σου όλο εκεί να τον έχουν μέσα στα πόδια τους να μη σου ανεβαίνει πάνω και γενικά θέλω να πω άλλαζε τη δική της ζωή πριν αλλάζει αυτή τη δική σου, εξάλλου με κάτι τέτοιους ανθρώπους ισχύει πολύ το μία σου και μία μου, μόνο έτσι καταλαβαίνουν.(εχώ είχα τέτοιο θέμα με την ίδια μου τη μάνα, ευτυχώς όμως έγω δεν έχω τίποτα να με κρατάει κοντά της, εσένα σου έκατσε ατυχία)
Ευακι εγγυος εισαι?? Λοιπον χεστην καλα καλα εσυ και μη συγχιζεσαι!!και αν σου πουν και τιποτα νευρα απο τις ορμονες!!Οταν ημουν εγγυος ειχα πραγματικα πολλα νευρα δεν κοτευε να μου μιλησει κανεις!!Ετσι οπως μιλουσα τωρα δεν μου βγαινει πια!!Ευάκι έγραψε:κι εγω απο μακρυα την εχω αλλα αμα θελει ο αλλος να σε κανει τουρμπο θα το κανει και 2 φορες το χρονο να βρεθειτε...........δε πειραζει ομως,το 12 φορες το χρονο εγινε 2 και σιγα σιγα 1 και στο τελος θα το πετυχει το καμια τετοια που ειναι τα θελει ο κωλος της...παλι θα με συγχισει χριστουγεννιατικα η σκροφα...ουτε την κατασταση μου σεβεται ουτε τιποτα...
efoulitsa έγραψε:οχι απλα τεραστιο..ασε..μη μας αρρωστησουν στο τελος και ησυχασουν!!!Εσυ στον αντρα σου δενν εχεις μιλησει?και φαντασου οτι εχει και αλλα εγγονια..εμας ειναι το πρωτο και εχει ξεφυγει..πες μου ποιοι παππουδες βλεπουν τα παιδια καθε μερα??γιατι οποιον ρωταω τα βλεπουν σαβ/κα και αντε και μες στη βδομαδα..που πας κυρα μου και μπουκαρεις ετσι??Εσυ μη σηκωνεις το τηλεφωνο (κανω μπανιο,κοιμιζω το παιδι,χεζω ρε αδερφε )και εγω δεν θα ανοιγω την πορτα!!!!!etoile! έγραψε:efoulitsa έγραψε:Απο τετοια αλλο τιποτα!!!αλλα οταν ειναι ο αντρας μου εδω ακοιγει εκεινος!!!Δεν τη γλυτωνω!!Ξερεις απο τη μια λεω να μη δινω σημασια απο την αλλη δεν μπορω μου γυριζουν τα αντερα!!Αν εκανε αυτο που της ζητουσα να παιρνει τηλ πρωτα δεν θα ειχα προβλημα ειλικρινα αλλα επειδη μπαινει μεσα με το ετσι θελω μη ρωτωντας τον αλλο αν εχει ορεξη,για κουβεντες ε δεν κρατιεμαι!!Μου μπαινει και στην κρεβατοκαρα η κλοσσα οταν εχω το μωρο μεσα στη κουνια εγω μπορει να εχω μεταμενα βρακια μπαινουν ετσι στις κρεβατοκαμαρες των αλλων??????etoile! έγραψε:τα ιδια ζω κ εγω... Τη μερα που ηρθαμε σπιτι απο το μαιευτηριο μας περιμενε στο δρομο κ ανεβηκε σαν την ουρα απο πισω μας στο σπιτι. Μου κατεστρεψε τη στιγμη που ηθελα να μπω σπιτι μου με τον αντρα μου κ το παιδι μου... Κ πηγε να βγαλει κ το φορμακι του μικρου κ φουντωσα,ευτυχως την εστειλε ο αντρας μου φαρμακειο κ την ξεφορτωθηκα...
Σε καταλαβαινω απολυτα. Και εμενα οταν ειναι εδω ο αντρας μου τους ανοιγει. Και η πεθερουλα τωρα κανει το αλλο.. Παιρνει τηλ και λεει ''ερχομαι'' και ειναι ηδη εξω απο την πορτα μας , οποτε δε μπορεις να πεις οτι δεν πηρε τηλ πριν ερθει
Αυτες τις μερες δεν ερχοταν στο μωρο γιατι κρατουσε τα παιδια του κουνιαδου που πανε σταθμο (αρα γεματα ιωσεις..). Οποτε ηρεμησα λιγο...
Χθες λεω στον αντρα μου ποσο μου ελειψε να δω λιγο κοσμο και μου λεει το θεικό ''ε, γι αυτο λεω να αφηνουμε τη μανα μου να ερχεται που κ που στο μωρο, για να δουμε λιγο κοσμο'' (ποιος του ειπε οτι εννοουσα τη μανα του;;;;;;;;;;;;;; )
Ασε, τελικα καναμε τεραστιο λαθος που μειναμε κοντα εε;;;
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης