1 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ #2 Τρι Δεκ 20, 2011 4:48 am
tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσακια συνεχεια εδω....Ξεπερασαμε τις 50 σελιδουλες,θα μας κανει νταντα η Βιβιαν...
[Πλακα κανω]
[Πλακα κανω]
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
KRISTI 1 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ...ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΡΥΔΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ?
tatijana έγραψε:Ας ξανα συστηθουμε παλι....Ειδα νεες κοπελες εδω...Ειμαι η Τατιανα εχω εναν γιο σχεδον 10,5 μηνων τον Κωνσταντινο μου και μενω Χαριλαου αλλα συντομα μετακομιζω Καλαμαρια,χεχεχεχ..
CHRISLA2216 έγραψε:tatijana έγραψε:Ας ξανα συστηθουμε παλι....Ειδα νεες κοπελες εδω...Ειμαι η Τατιανα εχω εναν γιο σχεδον 10,5 μηνων τον Κωνσταντινο μου και μενω Χαριλαου αλλα συντομα μετακομιζω Καλαμαρια,χεχεχεχ..
ποτε? που? το πηρε αποφαση τελικα?? χαχαχα.. αντε με το καλο!!!
και θα βρισκομαστε ολες εκει στην πλατεια!!!!!
στεφανια, να σου ζησει ο παιδαρος!! ξεχασα να σου ευχηθω η γαιδουρα
γεια κι απο μενα! ειμαι η χριστινα, εχω 2 θηριακια αγορια 6 κ 3 χρονων κ μενω στην Θερμη. αντε να μαζευομαστε κ απο ανατολικα.....
CHRISLA2216 έγραψε:tatijana έγραψε:
Ναι συμφώνησε κ εκείνος αλλα κ να μη συμφωνούσε εγω πάλι θα εφευγα....Είμαι πολυ κουρασμένη με όλα αυτα.Πλέον..
ευχαριστω!!!!στην επομενη μαζωξη θα τον φερωCHRISLA2216 έγραψε:tatijana έγραψε:Ας ξανα συστηθουμε παλι....Ειδα νεες κοπελες εδω...Ειμαι η Τατιανα εχω εναν γιο σχεδον 10,5 μηνων τον Κωνσταντινο μου και μενω Χαριλαου αλλα συντομα μετακομιζω Καλαμαρια,χεχεχεχ..
ποτε? που? το πηρε αποφαση τελικα?? χαχαχα.. αντε με το καλο!!!
και θα βρισκομαστε ολες εκει στην πλατεια!!!!!
στεφανια, να σου ζησει ο παιδαρος!! ξεχασα να σου ευχηθω η γαιδουρα
γεια κι απο μενα! ειμαι η χριστινα, εχω 2 θηριακια αγορια 6 κ 3 χρονων κ μενω στην Θερμη. αντε να μαζευομαστε κ απο ανατολικα.....
και μενα το πατρικο μου ειναι νεαπολη ειμαστε γειτοοοονιιιιAsabache έγραψε:egw eimai kenouria edw ...eimai i katerina kai exw ena gio 3,5 mhnwn menw polixni
επιτελους και μια καλαμαριωτισσα!!!μας φαγανε λαχανο οι δυτικες συνοικιες!!!gioulaki έγραψε:Γεια σας κ απο μενα.Ειμαι η Γιουλη εχω μια κορη 9 μηνων και μενουμε στη Καλαμαρια!Βλεπω πολλα γειτονακια
KRISTI 1 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ...ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΡΥΔΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ?
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης