Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
599 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 599 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 9]

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:
mama katerina έγραψε:βρε kastallia τι σχέση έχουν οι κακόβουλοι χρήστες τώρα με το θέμα? αυτό που σου είπε η κουκίδα είναι να μην γίνεται παραπληροφόρηση ... οκ είναι η αποψή σου αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι σωστό... αν πληρούνται οι κανόνες υγιεινής όλα ειναι οκ! είναι κρίμα εν έτη 2012 να λέμε τέτοια πράγματα .... γιατί αν σε προσβάλλει η απάντηση της κουκίδας μπορούμε να πούμε κάλλιστα πως και το δικό σου πόστ είναι προσβλητικό ετσι οπως τα παρουσιάζεις...

θα συμφωνήσω με την Κατερίνα (ας συμφωνήσουμε κάπου σημερα για να μην μαλλιοτραβηχτούμε προ σουφλέ Laughing )
χαχαχαχαχαχαχχααχα Συμβουλες για κατοικιδιο κατα τη διαρκεια εγκυμοσυνης και τις πρωτες μερες στο σπιτι!!!! - Σελίδα 5 328109

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
florentiab έγραψε:
Kastallia έγραψε:Το θεμα δεν ειναι να απαντησεις αλλα το πώς θα απαντησεις...μπορεις να διαφωνησεις εντελως με τον αλλον χωρις να τον προσβαλλεις.Εγω αναφερθηκα σε μικροβια οπως λες,ουδεποτε αποκαλεσα κανεναν βρωμιαρη.Με εξοργιζει οχι μονο οτι με προσβαλαν αλλα και το οτι ΜΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ.Καταλαβες τωρα τι με πειραξε;;;Ετσι που απαντουν με αυτο το υφος,αποθαρρυνουν καποιον να γραψει αντιθετη αποψη,αυτο ειναι ολο.Δεν ξερω,εγω δε θεωρω τον εαυτο μου επιστημονα,αλλα μαλλον αλλες πιστευουν διαφορετικα για τους εαυτους τους και δε θελουν με τιποτα να εκφραζεται αποψη που διαφωνει με μια δικη τους επιλογη.Το φορουμ ειναι και για συμβουλες,αλλα αυτο δε σημαινει οτι επειδη γραφτηκε εγω θα την ακολουθησω,αλλα ειναι και για προσωπικα βιωματα. Αν εγω φοβαμαι να παρω ζωο και το γραψω,δε σημαινει οτι η κοπελια που ανοιξε το θεμα δε θα παρει και αυτη.Απλα ορισμενα θεματα οπως αυτο,δεν επιδεχονται αντιθετης γνωμης για καποιους.Οχι για μενα,εγω τη δεχομαι την αντιθετη αποψη,αλλα οχι την αναιτια προσβολη.

αν όμως η αποψή σου είναι επιστημονικά αποδεδειγμένα λάθος να μην στο πούμε;
δέχομαι τη φοβία σου και το οτι δεν θες κατοικίδια μαζί με το μωρό σου. δικαιωμά σου. ούτε εγώ έχω κατοικίδια (έχω ένα χρυσόψαρο, πιάνεταιWink
όμως άλλο αν μην θες εσύ κατοικίδια και άλλο οτι τα κατοικίδια και τα μωρά δεν μπορούν να είναι μαζί
ελπίζω να καταλάβεις οτι δεν σου έγινε καμία επίθεση. ίσως να σου απάντησαν λίγο έντονα αλλά και το δικό σου ποστ δεν ήταν πολύ ήπιο.

Αν σας πειραξε η τελευταια μου φραση"οχι και να χω ζωο μεσα στο σπιτι" αυτο ειναι συνεχεια των προηγουμενων και δεν κακολογει κανεναν που εχει.Ειναι καθαρα η δικη μου αποψη και τονισα κιολας οτι δεν ειμαι ανθρωπος που ειχα το παιδι μου σε γυαλα ουτε οταν ηταν μωρο.Αυτο ειπα!!!Ξερω περιπτωσεις που παιδια παθανε σοβαρα προβληματα που προκληθηκαν απο κατοικιδια εμβολιασμενα και καθαρα. Μπορει να ειναι μειοψηφια,αλλα συμβαινει,γιατι να μην το πω δηλαδη,δεν καταλαβα...

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καστάλια
αν εγραψα με αγανακτηση - αυτο το εκανα γιατι πραγματικα εχω σιχαθει να ακουω σχολια απο ανθρωπους που ΔΕΝ ειναι ενημερωμενοι για τα ζωα.
το τι ακουω ακομη και στο δρομο δεν λεγεται. Εχω φτασει σε σημειο να μαλωνω με το παραμικρο γιατι με αντιμετωπιζουν σαν εστια μολυνσης επειδη εχω μαζι μου ενα σκυλο.

και καθε- μα ΚΑΘΕ φορα που μια κοπελα θα ρωτησει στο φορουμ για το αν ειναι σωστο να υιοθετησει ενα σκυλακι ή γατακι- ερχεται παντα καποιος που θα αρχισει να περιγραφει την προσωπικη του εκτιμηση πανω στο θεμα χωρις αυτη να αντανακλα την αληθεια οσον αφορα τους κινδυνους που (δεν) κρυβει η συγκατοικηση με ενα τετραποδο.

με συγχωρεις αν σε προσβαλα αλλα και εσυ με το ποστ και την περιγραφη σου με εβγαλες απο τα ρουχα μου.
το θεμα κατοικιδιο στο σπίτι και γενικα η αποψη του κοσμου για τα ζωα μου χτυπάει ευαισθητες χορδες.ειλικρινα σου μιλαω.

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kastallia έγραψε:Ξερω περιπτωσεις που παιδια παθανε σοβαρα προβληματα που προκληθηκαν απο κατοικιδια εμβολιασμενα και καθαρα. Μπορει να ειναι μειοψηφια,αλλα συμβαινει,γιατι να μην το πω δηλαδη,δεν καταλαβα...

τοτε προφανως κατι δεν εκαναν σωστα- ειαν ιμεγαλη ευθυνη το κατοικιδιο και πρεπει παντα να το ελεγχουμε και να το πηγαινουμε στον κτηνιατρο εγκαιρως.

εμεις εχουμε ενα γατακι στο λεβητοστασιο που αναρρωνει μηνες πια - απο απειρα προβληματα. εχει μηκυτες και βρογχητιδα- θα μπορουσε καποιος στη θεση μας να το 'ξεφορτωθει' μιας και η μυκητιαση μεταδιδεται απο γατα σε σκυλο και ανθρωπο- και εχωντας μωρο στο σπιτι τα πραγματα γινονται ακομη πιο δυσκολα.
ωστοσο- η γατα παρεμεινε εκει και ακολουθει κανονικα την αγωγη της μεχρι να γινει καλα και να βγαλει το χειμωνα (κ λογω κρυου). 2 φορες τη μερα θα την καθαρισουμε και θα την φροντισουμε φορωντας στολη ολοκληρη και γαντια. ο σκυλος εχει κολλησει μηκυτες- εκει παθαμε πανικο- ωστοσο μας διαβεβαιωσε η κτηνιατρος (και ενας ακομη ) οτι ΔΕΝ μεταδιδονται απο τον σκυλο στον ανθρωπο- εχουμε κοντα 2 μηνες που ειμαστε με τα φαρμακα- τα γαντια -τα ντετολ και την απολυμανση στο σπιτι και παει λεγοντας-
κ ολα αυτα για ενα αδεσποτο -αρρωστο γατακι .
χωρις πανικο και με αγαπη αμα θες ολα τα μπορεις.
καταλαβες γιατι μου χτυπας ευαισθητη χορδη οταν λες τη γνωμη σου ετσι (για μενα αυθαιρετα) ?
δεν υπαρχει λογος να πανικοβαλλουμε τον κοσμο.

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Οκ σε καταλαβαινω,αλλα εγω δεν ειμαι απο τα ατομα που αγοραζω ζωα και μετα τα ξεφορτωνομαι...γι'αυτο και δεν εχω,αφου τετοια φροντιδα που περιγραφεις εσυ,εγω δεν μπορω να την παρασχω...θεωρω υπευθυνη τη σταση μου να μην εχω ζωο αφου δεν μπορω να το φροντισω κατ'αυτο τον τροπο,οπως και πολυ συγκινητικη τη δικη σου σταση.Απλα δε σημαινει οτι ολοι πρεπει να κανουμε το ιδιο πραγμα.Υποχρεωση μας ειναι να μη βασανιζουμε κι εγκαταλειπουμε τα ζωα,οχι να εχουμε ολοι σπιτι μας...καταλαβαινω τα βιωματα σου,αλλα μην αποθαρρυνεις τα μελη να γραφουν τις αποψεις τους,ειναι κριμα.

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kastallia έγραψε:Οκ σε καταλαβαινω,αλλα εγω δεν ειμαι απο τα ατομα που αγοραζω ζωα και μετα τα ξεφορτωνομαι...γι'αυτο και δεν εχω,αφου τετοια φροντιδα που περιγραφεις εσυ,εγω δεν μπορω να την παρασχω...θεωρω υπευθυνη τη σταση μου να μην εχω ζωο αφου δεν μπορω να το φροντισω κατ'αυτο τον τροπο,οπως και πολυ συγκινητικη τη δικη σου σταση.Απλα δε σημαινει οτι ολοι πρεπει να κανουμε το ιδιο πραγμα.Υποχρεωση μας ειναι να μη βασανιζουμε κι εγκαταλειπουμε τα ζωα,οχι να εχουμε ολοι σπιτι μας...καταλαβαινω τα βιωματα σου,αλλα μην αποθαρρυνεις τα μελη να γραφουν τις αποψεις τους,ειναι κριμα.

φυσικα κα ιδεν σημαινει οτι επειδη εγω θελω να το κανω πρεπει να το κανουν ολοι. και πολυ καλα κανεις και δεν υιοθετεις γιατι ξερεις οτι δεν μπορεις να ανταπεξελθεις. ειναι πολυ υπεύθυνο εκ μερους σου κα μακαρι ολοι να σκεφτονταν ετσι (αναφερομαι σαυτους που δεν ειναι σιγουροι/ετοιμοι για να αφιερωσουν χρονο /κοπο/εγνοια για ενα ζωακι εφ'ορου ζωης του)
ωστοσο, θελω να καταλαβεις οτι οταν καποιος ρωταει τι να κανει (στην συγκεκριμενη περιπτωση η μπλακ ροουζ ρωτησε τι ειναι σωστο να πραξει -να παρει ή οχι σκυλακι τωρα που ειναι εγκυος) τοτε θελει να μαθει αν 'κανει' αν 'υπαρχουν κινδυνοι' πισω απο την υιοθεσια του ζωου -στην συγκεκριμενη χρονικη στιγμη- οποτε πρεπει να απαντησουμε οσο πιο αντικειμενικα γινεται- και οχι να πουμε εμεις τι θα καναμε στη θεση της- εκεινη εχει αποφασισει τι θελει-αυτο δεν αλλαζει./ ρωταει αν μπορει-

αν υπηρχε πραγματικος κινδυνος τοτε κ εγω και ολοι μας οσοι εχουμε διαβασει κατι θα επρεπε να της πουμε την αληθεια- να την αποτρεψουμε και οχι να πουμε ελα μωρε δε βαριεσαι. θα ηταν ανευθυνο απο μερους μας.
καταλαβες τι θελω να πω.
οποτε, αν καποιος αναπαραγει μια πληροφορια εμπεριστατωμενη απο γιατρους - δεν το κανει για να ειναι απόλυτος ή για να το παιξει παντοκρατωρας- το κανει για να μεταδωσει σωστη πληροφρια- να ενημερωσει αντικειμενικα.

οσον αφορα το σχολιο για τη νοοτροπια του ελληνα που εκανα στο ποστ σου- περισσοτερο να ξερεις ειχα στο μυαλο μου τους φιλους σου που σου χαρισαν το λαγουδακι σαν να ηταν λουτρινο χωρις να σε ρωτησουν/
αυτα.

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kastallia έγραψε:Οκ σε καταλαβαινω,αλλα εγω δεν ειμαι απο τα ατομα που αγοραζω ζωα και μετα τα ξεφορτωνομαι...γι'αυτο και δεν εχω,αφου τετοια φροντιδα που περιγραφεις εσυ,εγω δεν μπορω να την παρασχω...θεωρω υπευθυνη τη σταση μου να μην εχω ζωο αφου δεν μπορω να το φροντισω κατ'αυτο τον τροπο,οπως και πολυ συγκινητικη τη δικη σου σταση.Απλα δε σημαινει οτι ολοι πρεπει να κανουμε το ιδιο πραγμα.Υποχρεωση μας ειναι να μη βασανιζουμε κι εγκαταλειπουμε τα ζωα,οχι να εχουμε ολοι σπιτι μας...καταλαβαινω τα βιωματα σου,αλλα μην αποθαρρυνεις τα μελη να γραφουν τις αποψεις τους,ειναι κριμα.

Κασταλλία, τώρα είδα σε άλλο θέμα ότι είσαι εγκυούλα και φαντάζομαι είσαι λίγο πιο ευαίσθητη λόγω ορμονών. Οπότε εν μέρει, καταλαβαίνω την αντίδρασή σου.

Δεν θέλαμε να τα βάλουμε μαζί σου, εκφράσαμε απλά την αντίθετη γνώμη μας όπως κι εσύ εξέφρασες τη δική σου η οποία ήταν αντίθετη από τη δική μας.

Καταλαβαίνω τη στάση σου απέναντι στα ζώα και όντως είναι υπεύθυνη, εφόσον δεν υιοθετείς γιατί δεν μπορείς να τα φροντίσεις.

Κατάλαβε όμως κι εσύ πόσο άσχημα ένιωσα κι εγώ όταν είπες ότι έδωσες το κουνέλι σου γνωρίζοντας ότι θα το φάνε. Είναι πολύ ευαίσθητο θέμα αυτό για μένα, έχουν περάσει 7 μήνες από τότε που πέθανε το κουνελάκι μου και ακόμη και τώρα όποτε βλέπω κουνέλι κλαίω.

Ούτε εγώ, ούτε κάποια άλλη κοπέλα νομίζω πως ήθελε να σε προσβάλλει. Δε σου αποδώσαμε χαρακτηρισμούς, μιλάμε γενικά. Και η Κουκίδα νομίζω πως εξήγησε τι εννοούσε.

Απλά πάνω σε αυτό το θέμα τυχαίνει κάποιοι που είμαστε φιλόζωοι να ξέρουμε πέντε πράγματα και τα λέμε. Αν δηλαδή έχω αποδείξεις πως αυτό που λες είναι λάθος, δεν πρέπει να στο πω; Όπως θέλω κι εγώ εκεί που είμαι λάθος να μου το λένε.

Μην εκνευρίζεσαι λοιπόν, και εννοείται να λες τη γνώμη σου πάντα. Και δεν υπάρχει λόγος να δημιουργούνται παρεξηγήσεις, ε; Very Happy

blackrose

blackrose
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΛΙΓΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ(ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΙΠΑ.....ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!! ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΥΓΕΙΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ!!ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΔΕΚΤΟ ΔΕΝ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ.ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΛΕΞΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.ΕΝΑ ΖΩΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ,ΑΡΑ ΕΝΑΙ ΖΩΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΤΙΚΗΣΕΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ.
ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΝ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ.

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ 1000 ΛΟΓΟΥΣ ΖΩΑΚΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ.

ΟΜΩΣ!!!!

ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ Η ΤΑΔΕ ΚΑΙ Ο ΤΑΔΕ ΜΕ ΤΟΞΟΠΛΑΣΜΑ!! Η ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΠΧ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ!!!!ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΓΚΥΕΣ ΜΕ ΖΩΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΦΙΛΟΖΩΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟ.
ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΡΟΥΝΤΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΖΩΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ!!!ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ Η ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ Η ΓΑΤΑΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΣ,Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΑΦΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥΣ!

ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΛΑ ΧΑΛΑΡΑ,ΧΑΛΑΡΑ,ΧΑΛΑΡΑ!!!!

beba160a

beba160a
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα..αν και δεν προλαβα να διαβασω ολα τα post του θεματος,θα πω γρηγορα την δικη μου προσφατη εμπειρια.
εχω κι εγω σκυλακι σχεδον 9 χρονια τωρα, το πηρα απο μωρακι. το εχω πολυ καλο-κακομαθημενο και τα αγαπω πολυ. ειναι απιστευτη συντροφια.2 ματακια σε κοιτανε και σου εκφραζουν την ανιδιοτελη αγαπη τους.
στην εγμυμοσυνη ολα πηγαν πολυ καλα. εφοσον τηρουνται οι κανονες για την υγεια και υγεινη του σκυλιου δεν υπαρχει κανενα προβλημα.
οταν γεννησα και φεραμε το μωρο στο σπιτι το σκυλάκι αναστατωθηκε. αρχισε να ακνει πραγματα προτακουστα. επειδη δεν ειχα βοηθεια στο σπιτι για 2 μηνες φιλοξενηθηκε στους γονεις μου που το λατρευουν επισης. οταν το ξαναπηραμε σπιτι του δωσαμε την ευκαιρια να πλησιασει αρκετα το μωρο και ολα παλι πηγαν καλα,ομως αρχισε να λερωνει ολο το σπιτι. δεν αφησε χαλι για χαλι χωρις να το κατουρησει και να το χεσει.,πραγμα που στα 9 χρονια δεν εχει ξανασυμβει.το παλεψαμε με πολυ υπομονη και αγαπη αλλα δεν εγινε τιποτα. ετσι αποφασισαμε να της φτιαξουμε εναν ειδικο χωρο σπο μπαλκονι με ζεστασια και ολα τα απαραιτητα και να παιρναει αρκετες ωρες εκει.ποναει η ψυχη μου αλλα βρωμισε το σπιτι δεν γινοταν αλλιως.
ευελπιστω καποια στιγμη να διορθωθει το προβλημα και να ξανακοιμηθουμε ολοι μαζι αγκαλια.
το καλο με την blackrose ειναι οτι θα ερθουν και θα 2 καινουργια μελη περιπου μαζι, ετσι θα συνηθησουν γρηγορα το ενα το αλλο. με μας το προβλημα ηταν οτι το σκυλακι μας ειχε μαθει να ειναι το επικεντρο της προσοχης και επειδη ειναι και εγωιστακι δεν αντεξε να την μοιραζεται με το μωρακι μας!!!
ευχομαι καλη συμβιωση..

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="Kastallia"] Και οπως εχετε γραψει και αλλες σε αλλα ποστ, αν κατι ειναι επιστημονικα αποδεκτο μπορει να γραφεται ειτε συμφωνουμε οι αλλες ειτε οχι.

Επείδη τώρα έπιασα το θεματάκι γιατι το είχα αφήσει από προχτές. Μπορείς Kastallia μου να πεις που το είδες επιστημονικά γραμμένο αυτό που είδες, για αλλέργίες από τρίχες σκύλων, γιατι εγώ μέχρι μελέτες Χαρβαρτ έφτασα πριν γεννησω το μωρί μου και όλες λένε, πρώτον ότι το τρίχωμα των σκύλων δεν αποτελεί αλλεργιογώνο και δευτερον ότι αντιθέτως τα παιδιά που μεγαλώνουν με σκυλιά έχουν αποδειχτεί επιστημονικά ότι έχουν λειγότερες αλλεργίες.

Εγω δεν προσβαλα ουτε την κοπελια ουτε κανεναν!!!!Λυπαμαι και αν δε θες να γραφουμε τις γνωμες μας κανε εισηγηση στις διαχειριστριες του φορουμ να απαντας μονο εσυ!

Μήν αρπάζεσαι βρε κοπέλα μου αλλά έλα και λίγο στην θέση μας, όσες μεγαλώσαμε μωρά με τα σκυλιά μας με τα λεγόμενα σου φαινόμαστε αφελής και επιπόλαιες, και όμως δεν είμαστες γιατι για αυτή την συνύπαρξη το ψάξαμε και ζοριστήκαμε πολύ...

Αλλα πες μου λίγο Kastallia μου την αποψή σου από την παρακάτω φώτο πολύ θα με ενδιέφερε Wink :
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/502/dsc02882hw.jpg/#

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kastallia έγραψε:Δεν μπαινω καν στον κοπο να ανοιξω τη φωτο,γιατι θεωρω πως ειρωνευεσαι αλλα φανταζομαι οτι κατι πανω σε αυτα που συζηταμε δειχνει και ρωτω:αφου ταραζεσαι με τις αποψεις μου γιατι με προκαλεις;;;Και γω τις προαλλες επαθα σοκ που διαβασα οτι βαζουν καποιες κοπελες να απολυμαινονται οι γιαγιαδες πριν μπουν σπιτι,γιατι εγω δεν το κανα ποτε ουτε στον εαυτο μου,παρα μονο τηρησα τους απαραιτητους κανονες υγιεινης που εχουν να κανουν με την καθαριοτητα,την τουαλετα,το πλυσιμο χεριων γενικως και οχι την αποστειρωση των παντων γιατι γενικως ειναι αδυνατον να ζησουμε αποστειρωμενα...ειπα ομως τη γνωμη μου,ειπα οτι ειναι υπερβολικο για μενα ολο αυτο χωρις να χαρακτηρισω και να κανω κανεναν να νιωσει ασχημα.
Το διασκεδαζετε βλεπω και καλα κανετε...

Τώρα είδα Kastallia μου ότι είσαι έγκυος, έτσι εξηγείται είναι ορμονικό το πρόβλημα. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Όταν σου έγραψα να μην αρπάζεσαι αυτό κατάλαβες? Όσο για την φώτο που δεν άνοιξες, για να καταλάβεις πόσο στενόμυαλη είσαι, δείχνει εμένα να θηλάζω λεχώνα το μωρό μου με το σκυλί δίπλα μου, μια φώτο που σίγουρα θα είχες δει αν είχες παρακολουθήσει από την αρχή το θέμα. Αλλά επείδη τώρα με νευρίασες πάρα πολύ, και από ότι βλέπω δεν είμαι η μόνη σεαυτό το θέμα, κάνεμας την ΧΑΡΗ βραδιάτικα, γιατι το μήνυμα μου ήταν πριν γλυκητατο και καλοπροαίρετο, άν θέλουν ας το διαβάσουν και οι υπόλοιπες και ας κρίνουν, αλλά μάλλον εσυ γουστάρεις ζοριλίκια... Μαζεψε λοιπόν την ειρωνεία σου και ένα θα σου ΣΕΒΑΣΜΟΣ!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια, δε χρειάζεται να ανεβάζουμε τους τόνους.

Κασταλλία, είμαι σίγουρη πως όταν ηρεμήσεις και ξαναδιαβάσεις τα μηνύματα θα καταλάβεις ότι δε σου κάνουμε προσωπική επίθεση και ούτε σε ειρωνευόμαστε ή γελάμε μαζί σου.

Και τα λέω με πολύ φιλική διάθεση όλα αυτά, πραγματικά. Έλα και είσαι και εγκυούλα και δεν κάνει να τα παίρνεις όλα τόσο κατάκαρδα!

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Τώρα είδα Kastallia μου ότι είσαι έγκυος, έτσι εξηγείται είναι ορμονικό το πρόβλημα. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Όταν σου έγραψα να μην αρπάζεσαι αυτό κατάλαβες? Όσο για την φώτο που δεν άνοιξες, για να καταλάβεις πόσο στενόμυαλη είσαι, δείχνει εμένα να θηλάζω λεχώνα το μωρό μου με το σκυλί δίπλα μου, μια φώτο που σίγουρα θα είχες δει αν είχες παρακολουθήσει από την αρχή το θέμα. Αλλά επείδη τώρα με νευρίασες πάρα πολύ, και από ότι βλέπω δεν είμαι η μόνη σεαυτό το θέμα, κάνεμας την ΧΑΡΗ βραδιάτικα, γιατι το μήνυμα μου ήταν πριν γλυκητατο και καλοπροαίρετο, άν θέλουν ας το διαβάσουν και οι υπόλοιπες και ας κρίνουν, αλλά μάλλον εσυ γουστάρεις ζοριλίκια... Μαζεψε λοιπόν την ειρωνεία σου και ένα θα σου ΣΕΒΑΣΜΟΣ!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil [/quote]

Χαχαχαχα...δεν κανεις κανενα τεστακι αυριο μηπως εισαι και συ εγκυος;;;;Καλοοοοοο!Να σαι καλα σεβασμιοτατη!!!Το χρειαζομουν αυτο το γελιο!!!!Καληνυχτα να χετε και αυριο ανοιξτε νεο topic "ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΤΟ FORUM...TI NA ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΜΕ!!!"Ορκιζομαι να το διαβασω σαν ευαγγελιο!!!! Συμβουλες για κατοικιδιο κατα τη διαρκεια εγκυμοσυνης και τις πρωτες μερες στο σπιτι!!!! - Σελίδα 5 654316

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεωργία πολύ γλυκειά φωτογραφία. Τι ράτσα είναι ο σκύλος;

eva25

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Δεν έχω διαβάσει όλες τις απαντήσεις. Αυτό που έχω να σου πω είναι ότι ένα τόσο μικρό σκυλάκι θα σε δυσκολέψει αρκετά με το μωρό.

Εχουμε και μεις σκυλάκι. οταν γέννησα ήταν 2-2,5 χρονων. Τωρα ο γιος μου είναι 1,5 και ο σκυλος μας 4και. έρχεται ένα μωρό ακόμα τον Απρίλη με το καλό. Δεν φοβηθηκα κάτι στις εγκυμοσυνες ούτε έχουμε αντιμετωπίσει κάποιο προβλημα εγώ ή το παιδί.

Οσο είχα τον μικρό μωρό δεν είχα προβλήματα αλλά την κύρια φροντίδα του σκύλου την είχε και ακόμα την έχει ο σύζυγος.

Με την καθαριότητα δεν έχω πρόβλημα. Παρότι σαν ράτσα αφήνει τρίχα με λίγη επιπλέον προσπάθεια από μέρους μας στο καθαρισμα είναι μια χαρά. Οταν ήταν βρεφάκι ο μικρός αν χαιδευα τον σκύλο έπλενα τα χέρια πάντα πριν πιάσω το παιδί. Καναπεδες-κρεβάτια δεν ανεβαίνει, δεν τον έχουμε μάθει.

Με το παιδί είναι καταπληκτικος και πολύ προστατευτικός. Δεν τον μάλωσα ποτέ που πήγαινε να τον μυρίσει αλλά ήμουν από κοντά μην τον γλύψει και μην αθελα του τον τραυματίσει. Να τον πειράξει ηθελημένα, ούτε λόγος το σκυλάκι είναι μάλαμα (αλλά πάντα εχεις το νου σου, ειδικά στις αρχές).

Τωρα πια είναι ο καλύτερος φίλος με τον γιο μου. Παίζουν και γενικά ο μικρός απολαμβάνει την παρέα του σκυλου μας. Το θέαμα είναι υπέροχο και το γέλιο του μικρού η καλύτερη απόδειξη πως καναμε καλά να μην διώξουμε το σκύλί όταν έμεινα έγκυος (δεν το σκέφτηκα στιγμή αλλά υπήρχαν καλοθελητές που μας έλεγαν να φύγει)

ΑΛΛΑ από την εμπειρία μου δεν θα σου πρότεινα να πάρεις κουτάβι τώρα. Ακόμα και 6μηνων το σκυλάκι θεωρείτε κουτάβι και χρειάζεται αρκετή υπομονή σε ζημιές και "ατυχήματα" στην αναγκη του. Ειναι ακόμα παιχνιδιάτικο πολύ, θέλει χρόνο και φροντίδα που με ένα μωρούλι στο σπίτι θα σε δυσκολέψει πολύ. Σκέψου σαν να έχεις να φροντίζεις 2 μωρούλια ταυτόχρονα και επιπλέον θα πρέπει να φροντιζεις το σπίτι λίγο παραπάνω. Θα σε κουράσει σίγουρα και είναι κρίμα.

Ασε να ξεπεταχτεί το μωρό σας με το καλό και πέρνετε αργότερα σκυλάκι flower

με το καλό να γεννησεις.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eva25 στις Πεμ Δεκ 29, 2011 1:40 pm, 1 φορά

beba160a

beba160a
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
να τολμησω να πω κατι....ειναι κριμα να μαλωνουμε τετοιες μερες!!!
αν καταλαβα καλα η blackrose εχει ηδη αποφασισει οτι θελει κατοικιδιακι και απλα ζητησε συμβουλες απο μητερες που ειχαν κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και της λοχειας τους σκυλακι.
σεβαστες οι αποψεις οσων δεν συμφωνουν με αυτη την επιλογη αλλα δεν ηταν αυτο το ζητουμενο του θεματος της.
υπαρχει αλλη ενοτητα γι αυτο. ας μεινουμε σ αυτο που ζητησε η κοπελα και μην την στεναχωρουμε μιας και ανοιξε το θεμα με τελειως διαφορετικο σκοπο.

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elena25 έγραψε:Κορίτσια, δε χρειάζεται να ανεβάζουμε τους τόνους.

Κασταλλία, είμαι σίγουρη πως όταν ηρεμήσεις και ξαναδιαβάσεις τα μηνύματα θα καταλάβεις ότι δε σου κάνουμε προσωπική επίθεση και ούτε σε ειρωνευόμαστε ή γελάμε μαζί σου.

Και τα λέω με πολύ φιλική διάθεση όλα αυτά, πραγματικά. Έλα και είσαι και εγκυούλα και δεν κάνει να τα παίρνεις όλα τόσο κατάκαρδα!

Πραγματικά είναι το μόνο που σκέφτομαι και δεν το συνεχίζω Ελενα πίστεψε με, σκέψου να μοιραζόσουν και εσύ μια τέτοια φώτο και να είχες τέτοια ανταπόκριση, είμαι εξω φρενών μαζί της... Αλήθεια σου λέω ακόμα και μετά που της την περιέγραψα, είδες απάντηση. Δεν την ξέρω και προσωπικά την κοπέλα, ίσως εσείς που είσθε εδω καιρό να την καταλαβαίνετε, αλλα εγώ προσωπικά βλέπω μόνο εμπάθεια.
Και το ξεκίνησα τόσο γλυκά ρε γαμώτο για να την κάνω να το δει και από την δική μας την ματιά, όχι για να αλλάξει γνωμή αλλά για να μην είναι απόλυτη... Never mind!!!
Ο Σκύλος είναι ο ΘΕΜΟΣ είναι κόκιερ και έχω και άλλο ένα την Κλαίρη, στην 3η σελίδα στο θέμα έχω ανεβάσει και βίντεο γνωριμίας με το μωρό. Άσε σκατά μάθαμε σήμερα ότι η Κλαίρη 10 χρονών έχει έκτος από οστεοαθρίτιδα και ηπατική ανεπάρκεια... Crying or Very sad

beba160a

beba160a
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
eva25 έγραψε:Δεν έχω διαβάσει όλες τις απαντήσεις. Αυτό που έχω να σου πω είναι ότι ένα τόσο μικρό σκυλάκι θα σε δυσκολέψει αρκετά με το μωρό.

Εχουμε και μεις σκυλάκι. οταν γέννησα ήταν 2-2,5 χρονων. Τωρα ο γιος μου είναι 1,5 και ο σκυλος μας 4και. έρχεται ένα μωρό ακόμα τον Απρίλη με το καλό. Δεν φοβηθηκα κάτι στις εγκυμοσυνες ούτε έχουμε αντιμετωπίσει κάποιο προβλημα εγώ ή το παιδί.

Οσο είχα τον μικρό μωρό δεν είχα προβλήματα αλλά την κύρια φροντίδα του σκύλου την είχε και ακόμα την έχει ο σύζυγος.

Με την καθαριότητα δεν έχω πρόβλημα. Παρότι σαν ράτσα αφήνει τρίχα με λίγη επιπλέον προσπάθεια από μέρους μας στο καθαρισμα είναι μια χαρά. Οταν ήταν βρεφάκι ο μικρός αν χαιδευα τον σκύλο έπλενα τα χέρια πάντα πριν πιάσω το παιδί. Καναπεδες-κρεβάτια δεν ανεβαίνει, δεν τον έχουμε μάθει.

Με το παιδί είναι καταπληκτικος και πολύ προστατευτικός. Δεν τον μάλωσα ποτέ που πήγαινε να τον μυρίσει αλλά ήμουν από κοντά μην τον γλύψει και μην αθελα του τον τραυματίσει. Να τον πειράξει ηθελημένα, ούτε λόγος το σκυλάκι είναι μάλαμα (αλλά πάντα εχεις το νου σου, ειδικά στις αρχές).

Τωρα πια είναι ο καλύτερος φίλος με τον γιο μου. Παίζουν και γενικά ο μικρός απολαμβάνει την παρέα του σκυλου μας. Το θέαμα είναι υπέροχο και το γέλιο του μικρού η καλύτερη απόδειξη πως καναμε καλά να μην διώξουμε το σκύλί όταν έμεινα έγκυος (δεν το σκέφτηκα στιγμή αλλά υπήρχαν καλοθελητές που μας έλεγαν να φύγει)

ΑΛΛΑ από την εμπειρία μου δεν θα σου πρότεινα να πάρεις κουτάβι τώρα. Ακόμα και 6μηνων το σκυλάκι θεωρείτε κουτάβι και χρειάζεται αρκετή υπομονή σε ζημιές και "ατυχήματα" στην αναγκη του. Ειναι ακόμα παιχνιδιάτικο πολύ, θέλει χρόνο και φροντίδα που με ένα μωρούλι στο σπίτι θα σε δυσκολέψει πολύ. Σκέψου σαν να έχεις να φροντίζεις 2 μωρούλια ταυτόχρονα και επιπλέον θα πρέπει να φροντιζεις το σπίτι λίγο παραπάνω. Θα σε κουράσει σίγουρα και είναι κρίμα.

Ασε να ξεπεταχτεί το μωρό σας με το καλό και πέρνετε αργότερα σκυλάκι flower

με το καλό να γεννησεις.
εχεις ενα δικιο. κι εγω οσο ηταν κουταβακι μεχρι να μαθει και να κανει και τις αναγκες της κουραστηκα αρκετα..και δεν ειχα και μωρο.

eva25

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
και μεις το ίδιο γι΄αυτό το είπα. τον πήραμε μάλιστα καταχειμωνο το 2008, από τις λίγες χρονιές που χιονισε στην Αθηνα. Δεν στρώσαμε χαλιά ολο το χειμώνα και αφήναμε ανοιχτή την μπαλκονόπορτα ώστε να πηγαίνει στις εφημερίδες έξω. τον βγάζαμε βόλτα 4-5 φορές την μέρα. Με κρύο,βροχή, χιονι. Πολύ ζορι μέχρι να μάθει.

Και σαν κουτάβι είχαμε και διάφορες ζημιές (τύπου να φάει παππούτσια κλπ) Ολα αυτά τα ξέραμε φυσικα και τα περιμέναμε. Οταν είσαι εσύ και το σκυλί και είσαι αποφασισμένος και ενημερωμένος σιγά σιγά στρώνει το πράγμα. Αλλά με μωράκι στο σπίτι και τοσο μικρό όσο το νογεννητο είναι πολύ πιο ζορικα. και ειναι κρίμα να πάρεις το ζωάκι, να μην αντέξεις και να την πληρώσει εκείνο που δεν φταίει κιόλας.

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεωργία απίστευτη η φωτό!!!!!!!!!

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:

Ο Σκύλος είναι ο ΘΕΜΟΣ είναι κόκιερ και έχω και άλλο ένα την Κλαίρη, στην 3η σελίδα στο θέμα έχω ανεβάσει και βίντεο γνωριμίας με το μωρό. Άσε σκατά μάθαμε σήμερα ότι η Κλαίρη 10 χρονών έχει έκτος από οστεοαθρίτιδα και ηπατική ανεπάρκεια... Crying or Very sad

Ναι ρε συ! Είναι ο σκύλος με τη μπλε κορδέλα! Το είχα δει το βίντεο!

Αυτό το βίντεο θα το δείξω στον άντρα μου οπωσδήποτε αύριο που θα έρθει!

eva25

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλέ γεωργία τι τέλειο βίντεο με την γνωριμία του μωρού σας με τα σκυλιά σας. Υπέροχο πραγματικά. Μου θύμισε την πρώτη μας μέρα στο σπίτι με το παιδί, τις αντιδράσεις το σκυλάκου μας και όλα αυτα. Μοναδικές στιγμές πραγματικά I love you

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευχαριστώ κορίτσια για τα ωραία λόγια σας, και ειδικά τώρα που περνάμε δύσκολες στιγμές με την Κλαίρη μας.
Η κτηνίατρος σήμερα μας έκανε την καρδιά περιβόλι. θα παμέ για υπέρηχο κοιλίας. Μάλλον το "κοριτσάκι μου" πεθαίνει, και ρε γαμ@@τω δεν φαίνεται να έχει πραγματικά ΤΙΠΟΤΑ. Anyway ξέρω ότι ο καημός μου είναι για το forum.eimaiskylomama αλλά όταν είδα τα σχόλια των κοριτσιών δεν άντεξα να μην το μοιραστώ.. Crying or Very sad

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Ευχαριστώ κορίτσια για τα ωραία λόγια σας, και ειδικά τώρα που περνάμε δύσκολες στιγμές με την Κλαίρη μας.
Η κτηνίατρος σήμερα μας έκανε την καρδιά περιβόλι. θα παμέ για υπέρηχο κοιλίας. Μάλλον το "κοριτσάκι μου" πεθαίνει, και ρε γαμ@@τω δεν φαίνεται να έχει πραγματικά ΤΙΠΟΤΑ. Anyway ξέρω ότι ο καημός μου είναι για το forum.eimaiskylomama αλλά όταν είδα τα σχόλια των κοριτσιών δεν άντεξα να μην το μοιραστώ.. Crying or Very sad

ελα ρε συ κριμα πραγματικα ειναι οτι χειροτερο να σου πεθαινει το σκυλακι που το εχεις μια ζωη.ευχομαι τελικα να την σκαπουλαρει.

stefaniandreas

stefaniandreas
γεωργία02/07/10 έγραψε:Ευχαριστώ κορίτσια για τα ωραία λόγια σας, και ειδικά τώρα που περνάμε δύσκολες στιγμές με την Κλαίρη μας.
ευχομαι να μην ειναι κατι τοσο σοβαρο.δε θελω ουτε να το σκεφτομαι τι θα κανω οταν δυστυχως ερθει αυτη η ωρα.περαστικα να ειναι

http://stefxon@gmail.com

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 9]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις