Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
575 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 575 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 9]

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:εαν εγω ανοιγα ενα θεμα
'θελω να κανω παιδι αλλα φοβαμαι για λογους υγειας' και εμπαινε καποιος και ελεγε
'α εγω δεν τα θελω τα παιδια- οσο ναναι φασαρία ειναι- σε βγαζουν απο το προγραμμα σου' και αλλα τετοια- πες μου τι ακριβως θα προσεφερε στο θεμα η άποψη αυτη?
δεν απαγορευει κανεις να εκφραζουμε τις αποψεια μας στο φορουμ αλλα οταν αυτο που λεμε ειναι ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ και ΣΤΑΣΗ που δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα (αναφερομαι στο ποσο επικινδυνες ειναι οι τριχες κτλπ που αναφερθηκαν) ε τοτε συγνωμη αλλα εχω κ εγω με τη σειρα μου το δικαιωμα να σχολιασω αυτη σου την άποψη εφοσον την θεωρω αυθαιρετη.

οσον αφορα το θεμα 'ποσο φιλόζωος εισαι' - υπάρχουν οι πορωμενοι φιλόζωοι- οι ουδετεροι φιλόζωοι- αλλα και οι γιαλαντζι φιλόζωοι (απαυτους βρωμαει ο τόπς που λενε) εξου και τα τοσα παρατημενα πρωην δεσποζωμενα -νυν αδεσποτα ζωα.

καλο ειναι οποιος εχει μικροβιοφοβια- να μην υιοθετησει ζωο -για να μην υποφερει ο ιδιος αλλα και για να μην καταληξει στο δρομο ή σε ενα μπαλκονι- ή δεμενο με 18 αλυσιδες σε ενα βαρελι το κακομοιρο τετραποδο.

συμφωνω απόλυτα

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:φλωρα συμφωνω και σε αυτο που λες εσυ και σε αυτο που λεει η κασταλια.επισης μιας και το εφερε η κουβεντα δεν ειναι αδικο να απαγορευουν σε πεθερικα και σε αλλους να δουν ενα βρεφος και να αποστειρωνονται και και και και απ την αλλη να εχεις ενα ζωο μεσα στο σπιτι?θεωρουμε το ζωο πιο καθαρο?
αν το φροντιζεις το ζωο με τα εμβολια του και με ολα οσα χρειαζονται- ναι ειναι πιο καθαρο

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:
.........
όμως άλλο ο φόβος και άλλο τι πραγματικά συμβαίνει.
πχ έχω αγοραφοβία, αυτό δεν σημαίνει οτι είναι και επικίνδυνο να πάω βόλτα στα μαγαζιά.

ακριβως

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
*

Έχει επεξεργασθεί από τον/την μπεμπινι 1 στις Σαβ Μάης 26, 2012 2:26 am, 1 φορά

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:κουκιδα δε συμφωνω μαζι σου.και ενα απλο παραδειγμα,το σκυλι πατα εξω ενα σωρο βρωμιες και οταν μπαινει σπιτι ανεβαινει πανω σε καναπεδες και κρεβατια εκει που καθεσαι και κοιμασαι.δεν πιστευω οτι ολοι οσοι εχουν σκυλια μετα απο καθε εξοδο τα πλενουν.το εχω δει σε πολλους.

Δεν το κάνεις μπάνιο, πριν μπει όμως στο σπίτι του σκουπίζεις τις πατούσες με κάποιο απολυμαντικό μαντιλάκι τύπου ντετόλ. Δε γίνεται όσες φορές βγάζεις έξω το σκυλί τη μέρα μετά να το κάνεις μπάνιο. Δεν του κάνει καλό. Έτσι ξέρω εγώ τουλάχιστον.

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:κουκιδα δε συμφωνω μαζι σου.και ενα απλο παραδειγμα,το σκυλι πατα εξω ενα σωρο βρωμιες και οταν μπαινει σπιτι ανεβαινει πανω σε καναπεδες και κρεβατια εκει που καθεσαι και κοιμασαι.δεν πιστευω οτι ολοι οσοι εχουν σκυλια μετα απο καθε εξοδο τα πλενουν.το εχω δει σε πολλους.

αυτό εξαρτάται από τον ιδιοκτήτη του.
δεν σημαίνει οτι φταίει το σκυλί αν ο ιδιοκτήτης του δεν το φροντίζει
το σκυλάκι της μαμάς μου ποτέ δεν έχει ανέβει ούτε σε καναπέ ούτε σε κρεβάτι γιατί έτσι το μάθαμε

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

δεν μιλαμε γιαυτους που δεν φροντιζουν την υγειινη στο σπιτι τους ή του κατοικιδιου τους. μιλαμε για την περιπτωση που τηρουμε ολους τους κανονες υγειινης.
εχω σκυλο που ζει μεσα στο σπιτι- βγαινει 2 φορες τη μερα εξω- τα ποδια του ζωου πλενονται και καθαριζονται σχολαστικα πριν μπει στο σπιτι. κανεις ποτε δεν επαθε το παραμικρο- και ανεβαινει στους καναπεδες και κοιμομαστε μαζι.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειναι αυτο που λεμε οτι η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας!! Πραγματικα ειδικα σε οτι αφορα τα κατοικιδια και κυριως τα σκυλια που ξερω λιγα πραγματα παραπανω, γιατι τα ψαχνω ολα και διαβαζω εδω και 2μιση χρονια που εχω το σκυλι μου καθημερινα με τις ωρες για να ενημερωνομαι για το καλυτερο του σκυλου μου,αλλα και να εχουμε σωστη υγιεινη στο σπιτι για το μελλοντικο μωρακι μας... δν λεω, δεχομαι να φοβαται καποιος και δικαιωμα του να μην θελει να εχει κατοικιδιο,αλλα αν δν ξερει και νομιζει οτι ξερει και δινει συμβουλες..αυτο ειναι το χειροτερο!! Σε ολους τους τομεις οχι μονο στο συγκεκριμενο θεμα!! Εγω δν θα τα ελεγα ισως τοσο χυμα οσο η κουκιδα, αλλα συμφωνω απολυτα με ολα οσα λεει!!

και για να σχολιασω το τελευταιο μονο, εγω καθε φορα μετα τις βολτες τον πλενω πολυ καλα με νερο και τον περναω και με μηλοξυδο αραιωμενο σε νερο...(γιατι τα ντετολ κλπ ερεθιζουν το δερμα και τοξυδι κανει την ιδια δουλεια!)..κι εγω το ιδιο βρωμιαρη θα τον θεωρησω αυτον που ενω δν πλενει το σκυλο τον αφηνει να ανεβαινει σε καναπεδες και κρεβατια, οσο εσεις!!! Αν δν ανεβαινει σε κρεβατια καναπεδες κλπ. ειναι το ιδιο με το να πατατε εσεις παντου εξω και μετα να κυκλοφορειτε στο σπιτι....

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="boubou"]Ειναι αυτο που λεμε οτι η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας!! Πραγματικα ειδικα σε οτι αφορα τα κατοικιδια και κυριως τα σκυλια που ξερω λιγα πραγματα παραπανω, γιατι τα ψαχνω ολα και διαβαζω εδω και 2μιση χρονια που εχω το σκυλι μου καθημερινα με τις ωρες για να ενημερωνομαι για το καλυτερο του σκυλου μου,αλλα και να εχουμε σωστη υγιεινη στο σπιτι για το μελλοντικο μωρακι μας... δν λεω, δεχομαι να φοβαται καποιος και δικαιωμα του να μην θελει να εχει κατοικιδιο,αλλα αν δν ξερει και νομιζει οτι ξερει και δινει συμβουλες..

Ποτε καλε εδωσα συμβουλες;;;Τοση ωρα χτυπιεμαι και λεω οτι ουδεποτε συμβουλεψα κανεναν να μην παρει ζωο στο σπιτι αλλα μαλλον αδικα γραφω γιατι ειστε προκατειλημμενες και σας αρεσει να προσβαλετε τους αλλους.
Κριμα!
Οσο για την απαντηση που θεωρει τα ζωα πιο καθαρα απο τη γιαγια που θελει να δει το εγγονι της,τι να πω...δειχνει εμπαθεια προς συγκεκριμενους ανθρωπους και τιποτα αλλο.

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kastallia έγραψε:

Ποτε καλε εδωσα συμβουλες;;;
οταν λες 'οσο ναναι ειναι βρωμια' τι κανεις ? δεν τον συμβουλευεις να μην παρει? αλλιως ποιο το νοημα να γραψεις? για να πεις κατι ετσι για πλακα?

Οσο για την απαντηση που θεωρει τα ζωα πιο καθαρα απο τη γιαγια που θελει να δει το εγγονι της,τι να πω...δειχνει εμπαθεια προς συγκεκριμενους ανθρωπους και τιποτα αλλο.

μαλλον εκπεμπουμε σε αλλο επιπεδο. αυτο το ειπα γιατι οι ασθενειες που μεταδιδονται απο ζωο σε ανθρωπο ειναι μετρημενες σε 2 δαχτυλα ενω οι ασθενειες που μεταφερονται απο ανθρωπο σε ανθρωπο ειναι .......ολες!που την βλεπεις την εμπαθεια? Shocked

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
H κοπελα που ανοιξε το τοπικ ζητησε συμβουλες ...οταν της απανταμε, αυτα που λεμε τα εκλαμβανει σαν συμβουλες λοιπον ετσι δν ειναι?? εγω της απαντησα πχ. οτι εχω ρωτησει κτηνιατρους και ολοι εχουν την ιδια αποψη..ο παιδιατρος για να εχει τετοια αποψη πρεπει να ειναι καποιος που εχει κι αυτος σκυλια και τα αγαπαει, αλλιως αν σκεφτεσαι οπως εσυ οτι κατοικιδιο ισον βρωμια, τα ιδια με εσενα θα πει! θα τον εμπιστευομουν μονο αν ηξερα πως οτι λεει δν το λεει προκατειλημμένα! ο κτηνιατρος εχει παραπανω γνωσεις οπως και να το κανουμε σε οτι αφορα τα ζωα!ολες οι σύγχρονες ερευνες εχουν δειξει οτι τα παιδια που μεγαλωνουν με ζωα εχουν ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ αλλεργιες απο τα μωρα που μεγαλωνουν σε γυαλα !!
Δν λεω οτι αυτο το κανεις εσυ Kastalia!! για να μην θυχτεις παλι, γιατι εγω μιλαω πολυ γενικα, και οχι ειδικα και τα παιρνεις προσωπικα! μιλαω με βαση τις γνωσεις που εχω αποκτησει και βαση αυτων την αποψη που εχω σχηματίσει!! χωρις να εχω να χωρισω τπτ με κανεναν εδω μεσα! Και χωρις καθολου επιθετικη διαθεση!

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Φιλη μου, κανε μου μια λιστα με τι θες να γραφω και τι οχι για να ξερω...δεν ειπα τη λεξη "βρωμια" που θενα ουτε θεωρω βρωμιαρη οποιον εχει ζωο στο σπιτι,αλλα εγω για λογους που εξηγησα δε θα παιρνα οσον καιρο ημουν εγκυος εφοσον δεν εχω απο πριν.Για να καταλαβω,εξηγηστε μου...εδω κανουμε επιστημονικες δημοσιευσεις ή κουβεντα με τα προσωπικα μας βιωματα;;;Εγω νομιζα το δευτερο,αλλα μαλλον το φορουμ ειναι για ιατρους μονο,οποτε εχεις δικιο,πρεπει να λογοκριθουμε...

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βρε Κασταλία, γιατί τόση άμυνα;

Συγνώμη κιόλας, αλλά αν κάποιος λέει κάτι λάθος εσύ αν ξέρεις το σωστό, δε θα του το πεις;

Ούτε εμείς είμαστε γιατροί, τυχαίνει όμως να έχουμε κάποιες γνώσεις πάνω σε ορισμένα θέματα όπως εσύ θα έχεις πάνω σε κάποια άλλα! Δεν καταλαβαίνω γιατί το παίρνεις έτσι...

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elena25 έγραψε:Βρε Κασταλία, γιατί τόση άμυνα;

Συγνώμη κιόλας, αλλά αν κάποιος λέει κάτι λάθος εσύ αν ξέρεις το σωστό, δε θα του το πεις;

Ούτε εμείς είμαστε γιατροί, τυχαίνει όμως να έχουμε κάποιες γνώσεις πάνω σε ορισμένα θέματα όπως εσύ θα έχεις πάνω σε κάποια άλλα! Δεν καταλαβαίνω γιατί το παίρνεις έτσι...

Διαβασε την πρωτη απαντηση που ελαβα οταν απαντησα στο θεμα (που να μην το ειχα κανει)την πρωτη φορα και θα δεις πώς ξεκινησε...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kastallia έγραψε:ακομα και αν το εχεις πεντακαθαρο,δεν παυει να ειναι ζωο και ακομα και αν το εχεις εξω απο το σπιτι θα εχεις πανω σου την τριχα του και ποτε δεν ξερεις τι μπορει να προκαλεσει αυτο σε ενα μωρο...εμενα πριν μεινω εγκυος στο δευτερο μου καναν δωρο ενα κουνελακι γιατι ακουσαν που ελεγα οτι τα αγαπω πολυ...παρολο που το ειχα αρκετα περα απο το σπιτι,πηγα μια δυο φορες να το ταΪσω και να το πιασω λιγακι και μολις ειδα οτι γεμισατριχες,πηγα σπιτι ,εβαλα τΑ ρουχα στο πλυντηριο και πλυθηκα και ειπα στον πεθερο μου με πονο ψυχης να το αναλαβει και αμα μεγαλωσει του εδωσα την αδεια να το φανε...εχω ακουσει οτι ειδικα τα κουνελια ειναι πολυ επικινδυνα για παιδια κατω των 10,αλλα ολα τα ζωα ειναι φορεις μικροβιων και ειναι ιδιαιτερα επικινδυνο να εχεις ειδικα γατα και σκυλο μεσα στο σπιτι με ενα μικρο παιδι.Σε αλλο θεμα πολλες κοπελες μιλουσαν για απολυμασμενα χερια οταν πιανουν μωρο,πραγμα με το οποιο διαφωνησα,αλλα οχι και να εχω ζωο μεσα στο σπιτι...

σε αυτα τα υπογραμμισμενα εδωσες την εντυπωση οτι θεωρεις τα ζωα μια κινουμενη μαζα μικροβίων!! Πανικοβλητη να πλυνεις τα ρουχα και να πληθεις λες και ακουμπησες πανουκλα...φυσικα και οταν το παιδακι ειναι σε φαση αποστειρωσης δν θα χαιδευεις το σκυλι και μετα θα κανεις αγκαλιες το μωρο!!φυσικα και θα πλυθεις ουτως η αλλως!! σου φανηκε τρομερο το οτι μετα την περιποιηση του κουνελιου επρεπε να πληθεις?
Δν στα λεω επιθετικα μην αρπαζεσαι!!Διαλογο θες και επειδη προσπαθω να σε καταλαβω πως σκεφτεσαι διαλογο προσπαθω να κανω κι εγω!

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και να φανταστεις πως εγω πηρα την πρωτοβουλια πριν λιγες μερες και δημοσιευσα ποστ στο θεμα 'κακοβουλοι χρηστες" προσπαθωντας να κατευνασω τα πνευματα και να μη δημιουργουνται τσακωμοι.Λαθος μου ισως που απαντω,αλλα δε θα το εκανα εαν δε με χαρακτηριζαν προσωπικα και δε μου απεδιδαν λεγομενα που δεν ειπα.Αν καποιος μπει και διαβασει τις δημοσιευσεις τους θα πει πως η Κασταλια αποκαλει τους ιδιοκτηες ζωων βρωμιαρηδες και πως δεν εχει ιχνος φιλοζωίας κι ευαισθησιας πανω της και αυτο ειναι αδικο...φυσικα και να πειτε οτι εχω αδικο,αλλα με τροπο που δεν προσβαλλει,ειναι παραλογο αυτο του λεω;;;Αλλα ξερεις τι παρατηρω;;;Οτι μιλω σε εναν τοιχο,γιατι ειναι σαν να μην εξηγησα τιποτα.Λυπαμαι,αλλα ακομα και αν εγω το ληξω που θα το κανω γιατι ειναι κριμα και βγαινω και ασυνεπης (αλλα πραγματικα στενοχωρηθηκα το πρωι που διαβασα αυτη την απαντηση και μονο λυπη ενιωσα κι αδικια),να ξερεις οτι συντομα θα δημιουργει παλι θεμα με καποιον αλλον ,αφου υπαρχουν ατομα που αρεσκονται σε προσβολες και καυγαδες. Καλο βραδυ και για εκατομμυριοστη φορα,λυπαμαι...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλο ειναι απλα επειδη ο γραπτος λογος παρεξηγηται να προσεχουμε τις εκφρασεις που χρησιμοποιουμαι και να μην περιμενουμε ολοι να εχουν την ιδια αποψη με εμας!!
Δν χρειαζεται ουτε να δημιουργειται διαμαχη.. ουτε τιποτα!! Αν δν αρπαζοσουν με την απαντηση της κουκιδας και δν εδινες συνεχεια δν θα γινοταν τπτ (συμφωνω οτι τα εχωσε λιγο χυμα, αλλα αυτο γιατι αυτοι που εχουν σκυλια εχουν κυριολεκτικα συχαθει τους γυρω τους να τους λενε αν ειναι σωστο η λαθος αυτο!!) οχι προσωπικα με εσενα...αυτο προσπαθω να σου δωσω να καταλαβεις τελειως ηρεμα...και εσυ συνεχιζεις να θυμωνεις χωρις λογο!! Δν χρειαζεται να συνεχιστει αυτο!!ΠΡοφανως!!!

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δηλαδη η κουκιδα ή οποιος αλλος δεν πειραζει να μας προσβαλει απλα εμεις να μην απανταμε.ΟΚ!Δεκτο!
Δεν ηξερα οτι ισχυουν αλλα μετρα και αλλα σταθμα!!!Μεγαλωνω και μαθαινω ομως! I love you

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kastallia έγραψε:Δηλαδη η κουκιδα ή οποιος αλλος δεν πειραζει να μας προσβαλει απλα εμεις να μην απανταμε.ΟΚ!Δεκτο!
Δεν ηξερα οτι ισχυουν αλλα μετρα και αλλα σταθμα!!!Μεγαλωνω και μαθαινω ομως! I love you

Δν λεω να μην απαντας κοπελα μου , αλλα οταν απαντησες τωρα ειληκρινα..περιμενες οτι θα εληγε εκει? γιατι πειραζεσαι μετα που συνεχιζει η διαμαχη αφου υπαρχουν 2 διαφορετικες αποψεις και προφανως κανεις δν εχει σκοπο να αλλαξει την αποψη του! Μετα γιατι σε πειραζει που γινεται αυτη η εξεληξη της συζητησης?
Εγω σου διατυπωσα πιο πανω ποιες εκφρασεις σου θα μπορουσαν να ερμηνευτουν λαθος λογο γραπτου..

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:οταν το παιδακι ειναι σε φαση αποστειρωσης δν θα χαιδευεις το σκυλι και μετα θα κανεις αγκαλιες το μωρο!!
Εγώ το έκανα αυτό... πειράζει? Δεν πλενόμουν κάααθε φορα που έπιανα το σκύλο μου! Αλλά ξέρω πόσο καθαρός είναι και πόσο τον προσέχω! Πάντως δεν έγινε κάτι κακό!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βρε kastallia τι σχέση έχουν οι κακόβουλοι χρήστες τώρα με το θέμα? αυτό που σου είπε η κουκίδα είναι να μην γίνεται παραπληροφόρηση ... οκ είναι η αποψή σου αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι σωστό... αν πληρούνται οι κανόνες υγιεινής όλα ειναι οκ! είναι κρίμα εν έτη 2012 να λέμε τέτοια πράγματα .... γιατί αν σε προσβάλλει η απάντηση της κουκίδας μπορούμε να πούμε κάλλιστα πως και το δικό σου πόστ είναι προσβλητικό ετσι οπως τα παρουσιάζεις...

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Rinoula έγραψε:
boubou έγραψε:οταν το παιδακι ειναι σε φαση αποστειρωσης δν θα χαιδευεις το σκυλι και μετα θα κανεις αγκαλιες το μωρο!!
Εγώ το έκανα αυτό... πειράζει? Δεν πλενόμουν κάααθε φορα που έπιανα το σκύλο μου! Αλλά ξέρω πόσο καθαρός είναι και πόσο τον προσέχω! Πάντως δεν έγινε κάτι κακό!

θα λιθοβοληθείς στο Σύνταγμα! Laughing Laughing Laughing

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Το θεμα δεν ειναι να απαντησεις αλλα το πώς θα απαντησεις...μπορεις να διαφωνησεις εντελως με τον αλλον χωρις να τον προσβαλλεις.Εγω αναφερθηκα σε μικροβια οπως λες,ουδεποτε αποκαλεσα κανεναν βρωμιαρη.Με εξοργιζει οχι μονο οτι με προσβαλαν αλλα και το οτι ΜΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ.Καταλαβες τωρα τι με πειραξε;;;Ετσι που απαντουν με αυτο το υφος,αποθαρρυνουν καποιον να γραψει αντιθετη αποψη,αυτο ειναι ολο.Δεν ξερω,εγω δε θεωρω τον εαυτο μου επιστημονα,αλλα μαλλον αλλες πιστευουν διαφορετικα για τους εαυτους τους και δε θελουν με τιποτα να εκφραζεται αποψη που διαφωνει με μια δικη τους επιλογη.Το φορουμ ειναι και για συμβουλες,αλλα αυτο δε σημαινει οτι επειδη γραφτηκε εγω θα την ακολουθησω,αλλα ειναι και για προσωπικα βιωματα. Αν εγω φοβαμαι να παρω ζωο και το γραψω,δε σημαινει οτι η κοπελια που ανοιξε το θεμα δε θα παρει και αυτη.Απλα ορισμενα θεματα οπως αυτο,δεν επιδεχονται αντιθετης γνωμης για καποιους.Οχι για μενα,εγω τη δεχομαι την αντιθετη αποψη,αλλα οχι την αναιτια προσβολη.

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:βρε kastallia τι σχέση έχουν οι κακόβουλοι χρήστες τώρα με το θέμα? αυτό που σου είπε η κουκίδα είναι να μην γίνεται παραπληροφόρηση ... οκ είναι η αποψή σου αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι σωστό... αν πληρούνται οι κανόνες υγιεινής όλα ειναι οκ! είναι κρίμα εν έτη 2012 να λέμε τέτοια πράγματα .... γιατί αν σε προσβάλλει η απάντηση της κουκίδας μπορούμε να πούμε κάλλιστα πως και το δικό σου πόστ είναι προσβλητικό ετσι οπως τα παρουσιάζεις...

θα συμφωνήσω με την Κατερίνα (ας συμφωνήσουμε κάπου σημερα για να μην μαλλιοτραβηχτούμε προ σουφλέ Laughing )

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kastallia έγραψε:Το θεμα δεν ειναι να απαντησεις αλλα το πώς θα απαντησεις...μπορεις να διαφωνησεις εντελως με τον αλλον χωρις να τον προσβαλλεις.Εγω αναφερθηκα σε μικροβια οπως λες,ουδεποτε αποκαλεσα κανεναν βρωμιαρη.Με εξοργιζει οχι μονο οτι με προσβαλαν αλλα και το οτι ΜΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ.Καταλαβες τωρα τι με πειραξε;;;Ετσι που απαντουν με αυτο το υφος,αποθαρρυνουν καποιον να γραψει αντιθετη αποψη,αυτο ειναι ολο.Δεν ξερω,εγω δε θεωρω τον εαυτο μου επιστημονα,αλλα μαλλον αλλες πιστευουν διαφορετικα για τους εαυτους τους και δε θελουν με τιποτα να εκφραζεται αποψη που διαφωνει με μια δικη τους επιλογη.Το φορουμ ειναι και για συμβουλες,αλλα αυτο δε σημαινει οτι επειδη γραφτηκε εγω θα την ακολουθησω,αλλα ειναι και για προσωπικα βιωματα. Αν εγω φοβαμαι να παρω ζωο και το γραψω,δε σημαινει οτι η κοπελια που ανοιξε το θεμα δε θα παρει και αυτη.Απλα ορισμενα θεματα οπως αυτο,δεν επιδεχονται αντιθετης γνωμης για καποιους.Οχι για μενα,εγω τη δεχομαι την αντιθετη αποψη,αλλα οχι την αναιτια προσβολη.

αν όμως η αποψή σου είναι επιστημονικά αποδεδειγμένα λάθος να μην στο πούμε;
δέχομαι τη φοβία σου και το οτι δεν θες κατοικίδια μαζί με το μωρό σου. δικαιωμά σου. ούτε εγώ έχω κατοικίδια (έχω ένα χρυσόψαρο, πιάνεταιWink
όμως άλλο αν μην θες εσύ κατοικίδια και άλλο οτι τα κατοικίδια και τα μωρά δεν μπορούν να είναι μαζί
ελπίζω να καταλάβεις οτι δεν σου έγινε καμία επίθεση. ίσως να σου απάντησαν λίγο έντονα αλλά και το δικό σου ποστ δεν ήταν πολύ ήπιο.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 9]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις