26 Απ: Τι ζωδιο ειστε εσεις, οι αντρες σας και τα μωρα σας?????? Δευ Ιαν 02, 2012 5:57 am
αγγελικημαρια
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
και οι τρεις ειμαστε καρκινακια!!!!!!!!!!! ακουω τους ειδικους!καλα ειμαστε???
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αγγελικημαρια έγραψε:και οι τρεις ειμαστε καρκινακια!!!!!!!!!!! ακουω τους ειδικους!καλα ειμαστε???
argiroula έγραψε:Ada η κόρη μου είναι παρθένος με ορωσκόπο υδροχόο,τι να σου πω μέσα την τρέλα είναι και στην γκρίνια!!!!Και αυτό που λένε για την καθαριότητα ...μύθος!!!!!!!Μόνο τα πράγματά της μην της πειράξεις!!!!Όλα τα αλλα ανακατεμένα!!!!!!
dora. έγραψε:
Αda,καλύτερα παρθένος!! Τα ψάρια με τους παρθένους αλληλοσυμπληρώνονται και με τον τοξότη τα πάνε καλά.Άσε που είναι ζώδιο της τάξης!θα έχει πάντα συμμαζεμένο το δωμάτιο του/της!!
Αν βγει λιονταράκι μπορεί να έχει έντονη σχέση με το μπαμπά (φωτιά κ οι δύο!) αλλά με εσένα καρμική ! Τώρα που το ξανασκέφτομαι,καλά θα 'ναι και τα δύο!Με το καλό να έρθει στην αγκαλιά σας!
argiroula έγραψε:και εγώ είμαι μπερδεμένη με τον οροσκόπο μου μάλλον είμαι σκορπίος με σκορπίο ο άντρας μου ιχθυς με καρκίνο(εκεί να δεις γκρίνια Ada)και η μικρή μου τοξότης με ιχθυ!
MariaM έγραψε:Εγώ Ταυρος ο σύζυγος σκορπιος και ο σπόρος ιχθεις!
Mama Pupa έγραψε:MariaM έγραψε:Εγώ Ταυρος ο σύζυγος σκορπιος και ο σπόρος ιχθεις!
Μαρια μου πώς ειναι η ζωη με τον Σκορπιο???????
MariaM έγραψε:Mama Pupa έγραψε:MariaM έγραψε:Εγώ Ταυρος ο σύζυγος σκορπιος και ο σπόρος ιχθεις!
Όλα στο μαξ χαχαχα!
10 χρονιά τώρα χαχαχα! Μου αρέσει πολύ αυτό το ζώδιο!Mama Pupa έγραψε:MariaM έγραψε:Mama Pupa έγραψε:MariaM έγραψε:Εγώ Ταυρος ο σύζυγος σκορπιος και ο σπόρος ιχθεις!
Όλα στο μαξ χαχαχα!
Ποπο! Το φανταζομαι!!! Χα!Χα!Χα!Αφου τον παλευεις εισαι ηρωιδα!!!
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Τα... πεθερικά! » Τι ζωδιο ειστε εσεις, οι αντρες σας και τα μωρα σας??????
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης