Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
603 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 603 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 13]

51Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 3 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Παρ Ιαν 13, 2012 7:17 am

Myro

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
χρυσαφακι νομιζω οτι ο αντρας σου μετα απο αυτα που σου εκανε δεν θα επρεπε και να μιλαει τοσο πολυ αλλα εσυ να εισαι απο πανω που τον συνχωρεσες κ εισαι μαζι του κ του χαρισες κ ενα μωρο..

https://www.facebook.com/myrodeve

52Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 3 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Παρ Ιαν 13, 2012 7:23 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα ποπη και εγω απο τις λιγες φορες που ειναι σε θεση να την παει στο σχολειο,βασανιζομαι μεχρι να τον ξυπνησω!Αμα τον ξυπνησω νωρις μου λεει λιγο ακομα αν τον ξυπνησω λιγο αργοτερα μου λεει γιατι δεν τον ξυπνησα νωριτερα!Ακρη δεν βγαζω!Εγω δεν οδηγω αλλα κανω πιο γρηγορα και να ετοιμαστω και να την παω στο σχολειο,αλλα ελα που αυτην τν εβδομαδα ειχαμε κακο καιρο και με βολεψε!

53Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 3 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Παρ Ιαν 13, 2012 7:40 am

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
black beauty έγραψε:καλα ποπη και εγω απο τις λιγες φορες που ειναι σε θεση να την παει στο σχολειο,βασανιζομαι μεχρι να τον ξυπνησω!Αμα τον ξυπνησω νωρις μου λεει λιγο ακομα αν τον ξυπνησω λιγο αργοτερα μου λεει γιατι δεν τον ξυπνησα νωριτερα!Ακρη δεν βγαζω!Εγω δεν οδηγω αλλα κανω πιο γρηγορα και να ετοιμαστω και να την παω στο σχολειο,αλλα ελα που αυτην τν εβδομαδα ειχαμε κακο καιρο και με βολεψε!

Ε συγνωμη δλδ δν οδηγαω αλλα πρεπει να μ βγαζει τ λαδι για να σηκωθει,ελεος δν αντεχεται καθε πρωι λεω θεε μου δωσ μ δυναμη γτ θα το ανοιξω κανα κεφαλι.

Καλα αυτο με τη γκρινια,οποτε μ λεει παλι γκρινιαζεις,του λεω φροντισε νασαι σωστος να μν μου δινεις λαβες να γκρινιαζω,κι μετα ελα να μ πεις οτι γκρινιαζω,αν κ η αληθεια απο τοτε που ειμαι εγκυος,δν λεει οτι γκρινιαζω συχνα.Σιγουρα κ μεις εχουμε ελλατωματα,αλλα πρωτον δν μας τα επισημανουν κ 2ρον εμεις εχουμε ενα εκεινοι χιλια.

54Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 3 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Παρ Ιαν 13, 2012 7:42 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχα ε ναι τουλαχιστον εμεις τους τα λεμε μπας και τα διορθωσουν ενω αυτοι μουγκα!

55Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 3 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Παρ Ιαν 13, 2012 7:44 am

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
black beauty έγραψε:χαχαχα ε ναι τουλαχιστον εμεις τους τα λεμε μπας και τα διορθωσουν ενω αυτοι μουγκα!

ε ναι οταν μ λεει σωπα πια εγω δν σ λεω κτλ,λεω προβλημα σου αγορι μου δν μπορ να βελτιωσω κατι που σενοχλει αν δν ξερω οτι σενοχλει.
Αν ημουνα μαγος θα εκανα πολλα.

56Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 3 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Παρ Ιαν 13, 2012 7:47 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχχαχα,αχ πανω κατω παντως ολες εχουμε παρομοια παραπονα!

Πριν κατι μηνες διαβασα ενα πολυ ενδιαφερον βιβλιο για την ψυχολογια των αντρων,σκεφτονται πολυ διαφορετικα απο εμας και ερμηνευουν πολυ διαφορετικα τα μηνυματα που τους στελνουμε!!!

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι πρεπει παντα εμεις να προσπαθουμε να τους καταλαβουμε και αυτοι οχι!

57Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 3 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Παρ Ιαν 13, 2012 7:54 am

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
black beauty έγραψε:χαχχαχα,αχ πανω κατω παντως ολες εχουμε παρομοια παραπονα!

Πριν κατι μηνες διαβασα ενα πολυ ενδιαφερον βιβλιο για την ψυχολογια των αντρων,σκεφτονται πολυ διαφορετικα απο εμας και ερμηνευουν πολυ διαφορετικα τα μηνυματα που τους στελνουμε!!!

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι πρεπει παντα εμεις να προσπαθουμε να τους καταλαβουμε και αυτοι οχι!

E ναι γτ εμεις ημαστε μαγοι,ημαστε ταυτοχρονα 50πραγματα,γυναικες μανες,νοικοκυρες κ αλλα 1002.Αυτοι νομιζουν οτι ολα τα μπορουμε κι οτι δν πρεπει να μιλαμε.Εγω ομως τ ανοιγω το στομα μ δν τν αφηνω ετσι.Σιγα που θα κατσω να μν του πω τπτ.Αλλα τωρα ειδικα στο τελευταιο μηνα θα του πιω το μεδουλι....Γτ μετα θα ξεκινησει τα χειροτερα,θα λεει τωρα πια γεννησες κτλ....
Οποτε καταλαβαινεις οτι μ εμεινε μονο εναςμηνας να τον εκμεταλευτω Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 3 328109 Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 3 328109 Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 3 328109 Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 3 328109 Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 3 328109 Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 3 328109 Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 3 328109 Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 3 328109 Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 3 328109 Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 3 328109 Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 3 328109

58Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 3 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Παρ Ιαν 13, 2012 8:18 am

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χρυσαφακι μου ξερω οτι καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος αλλα εγω δν θα τα ανεχομουν ολα αυτα...κερατο?θα πηγαινε απο κει που ρθε....αλλα απο την στιγμη που εσυ αντεξες οκ τι να πω...τουλαχιστον προσπαθησε αμα βεβαια θελεις την γνωμη μου ν τον κανεις να καταλαβει οτι δεν μπορει για κανεναν λογο ν σου φερεται ετσι.αν μη τι αλλω εισαι η μανα του παιδιου του ελεος δλδ

59Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 3 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Παρ Ιαν 13, 2012 8:41 am

χρυσαφακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την χρυσαφακι στις Παρ Φεβ 24, 2012 12:16 am, 1 φορά

60Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 3 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Παρ Ιαν 13, 2012 8:45 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα κανεις κοπελα μου και μας μιλας!!!

Μην απογοητευεσαι απο αυτα που σου λεμε απλα καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος,καθε ανθρωπος εχει τα δικα του ορια,αλλα πραγματα οριοθετω στον αντρα μου αλλα εσυ αλλα η ταδε!Εσυ ξερεις καλυτερα απο εμας και τον αντρα σου και τον εαυτο σου!Αν τα καλα σας ειναι περισσοτερα και πιο σημαντικα απο τις ασχημες στιγμες σας τοτε καλα κανεις και αγωνιζεσαι για την σχεση σας!!

61Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 3 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Παρ Ιαν 13, 2012 8:47 am

Myro

χρυσαφακι μου αυτα ειναι λιγο ασχημα πραγματα ειδικα οταν ειναι ενα μωρο μεσα στο σπιτι..σιγουρα σε αγαπαει δεν αμφιβαλω για αυτο αλλα νομιζω οτι δεν ειναι συμπεριφορα αυτη οσα νευρα κ να εχει η οσο κουρασμενοσ και να ειναι....πραγματικα απορω με την υπομονη σου..οσο θα μεγαλωνει το παιδι και θα καταλαβαινει σιγουρα αυτες οι εντασεις δεν ειναι και οτι καλυτερο για αυτο

62Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 3 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Παρ Ιαν 13, 2012 8:51 am

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
συγγνωμη καλη μου αλλα δεν καταλαβαινω τι σοι αγαπη ειναι αυτη...εσυ ξερεις..αλλα εγω δεν θα αντεχα ουτε λεπτο...πως ειναι δυνατον να αγαπασ καποιον που σε υποτιμαει σαν ανθρωπο γιατι για να σου φερεται ετσι σορυ αλλα σε υποτιμαει καλη μου?δεν ξερω κουραγιο τι αλλο να πω

63Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 3 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Παρ Ιαν 13, 2012 8:52 am

χρυσαφακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την χρυσαφακι στις Παρ Φεβ 24, 2012 12:17 am, 1 φορά

64Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 3 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Παρ Ιαν 13, 2012 8:55 am

χρυσαφακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
;

Έχει επεξεργασθεί από τον/την χρυσαφακι στις Παρ Φεβ 24, 2012 12:17 am, 1 φορά

65Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 3 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Παρ Ιαν 13, 2012 8:56 am

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οσο για την κουραση που λες και τα ξεσπασματα που λες ο αντρασ μου φευσει απο το σπιτι 5 η ωρα το πρωι για δουλεια δεν εχει γυρισει ακομα γυρναει 8-30 δουλευει 14 ωρες την μερα κ δεν μου χει πεταξει ουτε ποτηρι οχι ολοκληρο τραπεζι...καλη μου θα σου δωσω μια συμβουλη με ολο το θαρρος της ανωνυμιας εδω περα προσεχε τν επομενη φορα μν το τραπεζι ερθει πανω σου αντι να πεταχτει απο το παραθυρο...και φροντισε μπροστα στα ξεσπασματα του αντρα σου να μν ειναι το παιδι...τι θα πει μπαινω κρυφα στο φορουμ...τον φοβασαι..?.ρε συ χρυσαφακι μου φοβος και αγαπη δεν πανε μαζι

66Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 3 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Παρ Ιαν 13, 2012 8:59 am

Myro

δεν ξεχνιουνται αυτα φυσικα..αλλα καλα θα κανεις να θεσεις τα ορια σου...το σπιτι κρατιετε μονο οταν υπαρχει σεβασμο κ κατανοηση και απο τις δυο πλευρες οχι να φοβομαστε να κουνηθουμε μεσα στο ιδιο μας το σπιτι...δεν κανεις και κατι κακο στο διαδυκτιο ια να το κανεις κρυφα..νομιζω οτι πρεπει λιγο να παρεις την κατασταση στα χερια σου γιατι εισαι πολυ μικρη και ειναι κριμα να καταπιεζεσε ετσι...μια συζητηση ισως τον εκανε να δει το πως νοιωθεις και ισως να σε καταλαβαινε λιγο..

67Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 3 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Παρ Ιαν 13, 2012 9:01 am

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χρυσαφακι μου σου εγραψα μερικα πραγματα και το μετανιωσα ...ισως σου μιλησα λιγο αποτομα...συγγνωμη αλλα με τετοιες καταστασεις γινομαι εξαλλη...εχω ζησει την ενδοοικογενειακη βια απο κοντα και δεν υπαρχει χειροτερο..βια δεν ειναι μονο το ξυλο...μεγαλυτερη βια ειναι η λεκτικη σε πληγωνει περισσοτερο και συ το ξερεις καλυτερα απο μενα...σορυ αν ημουν λιγο σκληρη αλλα γινομαι εξαλλη με ανθρωπους που φερονται ασχημα σε γυναικες

68Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 3 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Παρ Ιαν 13, 2012 9:21 am

χρυσαφακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την χρυσαφακι στις Παρ Φεβ 24, 2012 12:18 am, 1 φορά

69Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 3 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Παρ Ιαν 13, 2012 9:33 am

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω πιστευω το εξης,οτι ναι μπορει να αγαπησεις εναν ανθρωπο με πολλα ελλατωματα μονο εαν τα προτερηματα του ειναι περισσοτερα κι εαν δν υπαρχει στην μεση βια,το κερατο ας πουμε συγχωρειτε,αναλογως κ την δυναμη της αγαπης.

Αλλα τετοια συμπεριφορα κι προσβολες κι τοσα νευρα,δλδ τι θελει να μν εχεις φιλες?Για ποιον λογο?Αυτος σε κερατωσε κ δν θελει να σ βαλουν λογια οι φιλες σου,μην τυχον κ κανεις τα ιδια?Που δν ειναι σωστο το οφθαλμος αντι οφθαλμου,αλλα κι το να μν θελει να εχεις επαφη με κοσμο δν ειναι φυσιολογικο,δλδ τι θελει να εισαι δουλα κ κυρα με ολη τη σημασια της λεξης?Αυτο δν θα τπ δεχομουνα ποτε,το τι κανει φυσικα η καθεμια απο την ωρα που κλεινει η πορτα της ειναι π[ροβλημα της,αλλα ειναι ασχημο να ξερεις οτι καποιες γυναικες το ζουν αυτο.Δν εχουν δικαιωματα σχεδον.
Η μανα μου εζησε ετσι,17χρονια.Δν εφυγε για πολλους λογους,μεχρι που πεθανε ο πατερας μου,τωρα αν με ρωταγε θα της ελεγα να εφευγε τοτε,αν κ σε τσακωμους εφευγε.Τα ιδια εκανε ο πατερας μου,κι μαλιστα την τελευταια φορα που η μανα μου βγηκε απο τα ρουχα της κ ηταν σε διασταση μεχρι να πεθανει ηταν οταν εβαλε ενα χασαπομαχαιρο κατω απο το μαξιλαρι κ της ειπε η θα μ κανεις ολα τα γουστα μου προφανως ενννουσε σεξουαλικως η θα σε σκοτωσω.Κι εκει η μανα μου εβγαλε νυχια κι σηκωσε μπαιρακι που λεμε κ ποτε ξανα δν της μιλησε,μεχρι που πεθανε.
Σκεψου κ ζυγισε καλα,ειναι ασχημο να νιωθεις τοση πικρα.Δν σου λέμε να χωρισεις φυσικα,αυτο μονο εσυ εχεις δικαιωμα να το αποφασισεις,αλλα επισης σκεψου ναι τον αγαπας,αλλα το εαυτο σου δν τον αγαπας?Δν πιστευεις οτι αξιζεις λιγο περισσοτερο σεβασμο κι αγαπη?Εδω ηδη η κορη σου 2 χρονων κ κατι κ σηκωνει κεφαλι,δλδ οταν μεγαλωσει δν θα της αρεσει αυτος ο τροπος ζωης.Τι να πω,μακαρι ολα να πανε δεξια.Κι να γινουν ολα οπως ποθεις.Αλλα σκεψου λιγο,οτι πανω απο ολους πρεπει να αγαπας πρωτα το παιδι σου κι τον εαυτο σου κ μετα εκεινον,γτ εκεινος δν φαινεται να σε βαζει,πανω απολα,δλδ τα νευρα του κι τις ορεξεις του.
Φιλικα σου μιλαμε παντα ετσι.Συζητηση κανουμε κ χαιρομαι που ηδη κατανοησες την συζητηση μας.

70Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 3 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Παρ Ιαν 13, 2012 9:35 am

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ χρυσαφακι μου νομιζω οτι ο αντρασ σου ζει την δεκαετια του -50..τι να πω.ποσο χρονων ειναι ο αντρας σου αν επιτρεπετε γιατι ετσι που μου το λες ο αντρασ σου ειναι ππιο οπιστοδρομικος και απο τον μπαμπα μου που ειναι 52 χρονων

71Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 3 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Παρ Ιαν 13, 2012 9:50 am

χρυσαφακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
D

Έχει επεξεργασθεί από τον/την χρυσαφακι στις Παρ Φεβ 24, 2012 12:19 am, 1 φορά

72Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 3 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Παρ Ιαν 13, 2012 9:53 am

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χρυσαφακι μου μηπως η διαφορα ηλικιασς τον κανει να εχει αυτη την συμπεριφορα...μηπως σε ζηλευει?

73Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 3 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Παρ Ιαν 13, 2012 10:01 am

χρυσαφακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
D

74Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 3 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Παρ Ιαν 13, 2012 10:03 am

χρυσαφακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
!

75Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 3 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Παρ Ιαν 13, 2012 10:20 am

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βρε Χρυσαφακι καλα ο αντρας σου δεν ειναι και τοσο μεγαλος.....ο πατερας μου που ειναι 53 εχει πιο ελευθερες αποψεις......7 χρονια δεν εχεις επαφη με ανθρωπους περα απο συγγενεις και τον αντρα σου?μια φιλη?μια γνωστη?μια γειτονισσα βρε αδερφε να πεις μια κουβεντα,κατι που σε βασανιζει???απορω πως αντεχεις!!
νομιζω πως πρεπει να πατησεις γερα στα ποδαρακια σου και να αρχισεις (αν και καθυστερημενα) να απαιτεις το σεβασμο που σου αξιζει!!!!
μην με παρεξηγεις...αλλα οταν διαβαζω τετοια σκηνικα μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι...μιας και το εβλεπα να συμβαινει μπροστα στα ματια μου για αρκετα χρονια!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 13]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις