276 Απ: Οι μανούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2011 & όχι μόνο... δίνουν ιδέες για την βάπτιση των παιδιών μας...!!! Δευ Φεβ 06, 2012 1:26 am
antonia32
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
οτι θες σου στελνω
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
antonia32 έγραψε:οτι θες σου στελνω
elenikal έγραψε:
καλημερα! εμενα τα 9.5
September έγραψε:elenikal έγραψε:
καλημερα! εμενα τα 9.5
κι εμένα
Elena84 έγραψε:September έγραψε:elenikal έγραψε:
καλημερα! εμενα τα 9.5
κι εμένα
ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ, ΑΡΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΩΝΙΑ...
ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΜΑΡΤΥΡΙΚΩΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ....
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Despoinaki έγραψε:Elena84 έγραψε:September έγραψε:elenikal έγραψε:
καλημερα! εμενα τα 9.5
κι εμένα
ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ, ΑΡΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΩΝΙΑ...
ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΜΑΡΤΥΡΙΚΩΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ....
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Τα μαρτυρικά σε τι τιμή σου βγήκαν!
Κοιτάω σε διάφορα αλλά βγαίνουν τα 50 κομμάτια 40 ευρώ περίπου και εμείς θέλουμε αρκετά! Περίπου 400!
antonia32 έγραψε:δεσποινα αν ενδιαφερεσαι να σου βρω φραουλιτσα να σου κανω δειγμα να το δεις.
ελενα καρο και πουα τα εχω με βαση το ροζζ ομως. οχι το αντιστροφο. οποτε κανεις κ αυτα μισα μισα αν θες
candy έγραψε:Ελενάκι ποιό βαζάκι και κουταλάκι θα παραγγείλεις?
Επίσης κορδέλα έχεις βρει?
Θέλω να δω πόσο θα μου στοιχίσει κομπλέ και να το συγκρίνω με ένα απλό παστάκι βάφτισης.
Εγώ για εμάς θέλω το κατό γαλάζιο. 9,5 μας κάνει λες? δεν έχω ιδέα. Μετά πρέπει να υπολογίσουμε πόσο κοστίζει το γλυκό του κουταλιού και να δούμε αν μας συμφέρει τελικά αυτή η λύση. Από το lidl έχεις δοκιμάσει το γλυκό? εγώ όχι, αλλά για να είμαι ειλικρηνής δεν νομίζω πως λέει πολλά (δεν δοκίμασα ξαναλέω, απλά νομίζω)
Μήπως να βάζαμε καμιά θεία να μας κάνει? Αλλά και τι φρούτο να κάνουμε?
antonia32 έγραψε:ππιστευω 30εκ ανα βαζακι ειναι υπερ του δεοντος αρκετα για να πεφτουν και πλουσιες οι ακρες. αν κανεις 350 βαζακια λογικα θα χρειαστεις 2 καρουλια απο καθε χρωμα και θα σου περισσεψει κιολας και θα εχεις για να δεσεις και τη λουτρινη κιττυ. μπορουμε βεβαια αν σου αρεσει το δεσιμο που θα σου ακνω στα δειγματα να μετρησω εγω ποση κορδελα βαζω και να το υπολοζισω επι 350 και να δουμε αν θα σε φτασει κ το 1 καρουλι ανα χρωμα και το πολυ πολυ σου βαζω ετσι λιγη εξτρα να εχεις κ για την κιττυ και σε περιπτωση που χρειαστεις κατι εξτρα σε κανενα βαζακι (αν σου λερωθει πχ κανενα κομματι η δεν ξερω εγω τι) οσο για το πακετο 20 με 21 φλεβαρη θα το αποστειλω. ελπιζω μεχριι τις 24 να χει φτασει. εσυ ποσο καιρο θα κατσεις; α! και κατι αλλο τα ριγε κουτια εχουν εξαντληθει. δεν τα βρισκω. μπορουμε να κανουμε ροζ σκετο, ροζ καρο και ροζ πουα η ροζ πουα και ροζ καρο μισα μισα.
antonia32 έγραψε:δεν ξερουν καν αν θα τα φερουν. αν θες να σου στειλω 50 τωρα που μου ειπες θα σου στειλω που κ καρω κ βλεποιυμε μεχρι τοτε τι αλλο θα βρουμε.
Elena84 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΩ ΣΤΟ ΓΛΥΚΟ, ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ; ΤΑ ΕΒΓΑΛΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Η/Υ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ WORD ΕΔΩ… ΕΛΠΙΖΩ ΝΑΙ ΦΑΙΝΕΤΕ..
Είμαι μαμά! » Events » Βάφτιση » Οι μανούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2011 & όχι μόνο... δίνουν ιδέες για την βάπτιση των παιδιών μας...!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης