Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
649 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 649 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 17]

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
spapastamou έγραψε:δεσποινακι ριξε μια ματια εδω να παρεις κι αλλες ιδεες...

http://www.eimaimama.gr/2012/02/i-vaftisi-tis-dimitras.html

Αυτό χάζευα πριν λίγο Σοφάκι μου!!!
Σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elena84 έγραψε:ΗΛΙΑΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ….
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΚΟΡΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΚΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ;;; ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙ..

Σε οποιδηποτε βιβλιοπωλειο θα βρεις! Για ποιο εντυπωσιακο κοιτα paper punch hello kitty Ελενα σαν αυτό : http://www.flickr.com/photos/mishumishi/1303733484/

Elena84

Elena84
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
HLIANA έγραψε:
Elena84 έγραψε:ΗΛΙΑΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ….
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΚΟΡΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΚΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ;;; ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙ..

Σε οποιδηποτε βιβλιοπωλειο θα βρεις! Για ποιο εντυπωσιακο κοιτα paper punch hello kitty Ελενα σαν αυτό : http://www.flickr.com/photos/mishumishi/1303733484/

ΑΑΑ ΕΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ… ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ HELLO KITTY EINAI ΤΕΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ… ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ…

Elena84

Elena84
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ…
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΜΕ JUMBO ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΓΙΑ ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΚΟΥΠΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΣΤΑ JUMBO ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΟΥΠΕΣ, ΑΛΛΑ Η ΚΟΥΠΑ ΓΙΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΖΕ, ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣ, ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ;

Elena84

Elena84
ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΒΡΩ ΚΟΥΠΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ, Η ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΑΙΕΣ ΣΕ ΡΟΖ… ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΖ ΚΟΥΠΑ;;; ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ UNISEX;;; ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΖ-ΛΕΥΚΟ;;;

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
www.topatousaki.gr
ξετρελάθηκα με τα ρούχα. είναι στη γειτονιά μου

Elena84

Elena84
candy έγραψε:www.topatousaki.gr

ΠΩΩΩΩΩΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.. ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΩΡΑΙΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΕΔΙΛΑΚΙΑ…
ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ; ΑΠΟ ΤΙΜΕΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ;

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elena84 έγραψε:

ΠΩΩΩΩΩΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.. ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΩΡΑΙΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΕΔΙΛΑΚΙΑ…
δεν έχω προλάβει ακόμα. θα στον κάνω τεκνό το γαμπρό σου. σίγουρα έχει κι΄άλλα ρούχα. πάρε τηλ. και ρώτα

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
HLIANA έγραψε:supermama κλουβακια μπομπονιερες:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ναι και θα εχω ενα τετοιο μεγαλο απο αυτα που βαζουν κερι μεσα ως διακοσμητικο. σκεφτομαι να κρεμασω μεσα πουλακια.
για μπομπονιερα ειναι πολυ ομορφο αλλα με μια γρηγορη ματια ειναι ακριβο σχετικα..δε ξερω ακομα.πρεπει ναπαω τζαμπο επειγοντος! επισης θελω να βρω μικρουλια στεφανακια απο κλαδια για προσκλητηρια. ισως κολησω πανω κανα μικρο πουλακι τσοχινο..ολα τα αλλα τα εχω βρει! για γλυκο εχω κρατησει το μπισκοτολουκουμο που ειναι και απτα μερη μας Wink Razz
σας ειπα? εχουμεπροταση απο τη συνηφαδα μου για νονα! αντε να δουμε!

Elena84

Elena84
candy έγραψε:
Elena84 έγραψε:

δεν έχω προλάβει ακόμα. θα στον κάνω τεκνό το γαμπρό σου. σίγουρα έχει κι΄άλλα ρούχα. πάρε τηλ. και ρώτα

ΧΑΧΑ ΛΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ;;;
ΧΑΧΑΧΑΧΑ

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elena84 έγραψε:
candy έγραψε:
Elena84 έγραψε:

ΧΑΧΑΧΑΧΑ

καλέ έχουμε πολλές προτάσεις, αλλά εμείς δώσαμε λόγο

Elena84

Elena84
candy έγραψε:
Elena84 έγραψε:
candy έγραψε:
Elena84 έγραψε:

ΧΑΧΑΧΑΧΑ

καλέ έχουμε πολλές προτάσεις, αλλά εμείς δώσαμε λόγο

ΑΑΑΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟΤΕ.... Οι μανούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2011 & όχι μόνο... δίνουν ιδέες για την βάπτιση των παιδιών μας...!!! - Σελίδα 14 328109 Οι μανούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2011 & όχι μόνο... δίνουν ιδέες για την βάπτιση των παιδιών μας...!!! - Σελίδα 14 328109 Οι μανούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2011 & όχι μόνο... δίνουν ιδέες για την βάπτιση των παιδιών μας...!!! - Σελίδα 14 328109 Οι μανούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2011 & όχι μόνο... δίνουν ιδέες για την βάπτιση των παιδιών μας...!!! - Σελίδα 14 328109

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
HLIANA έγραψε:Ελένη μου κουτι στα χρωματά σας :
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ωραιαο ειναι! αλλα νομιζω οτι προτιμω βαλιτσα! ετσι το εχω σκεφτει χωρις να ειμαι σιγουρη ακομα!! εσεις τι λετε?

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και εγώ βαλίτσα θα έχω

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω νομιζω θελω κουτι, γιατι σου μενει να βαζεις τα παιχνιδια μετα, ενω οι βαλιτσες της βαφτισης ειναι λιγακι ψιλομουφα και χώρο σου πιανουν! Δεν ξερω κιόλας... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Έχει επεξεργασθεί από τον/την HLIANA στις Τετ Φεβ 15, 2012 11:26 am, 1 φορά

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
στο βαλιτσάκι έχω όλα τα βαφτιστικά του μεγάλου και τα αναμνηστικά του. Την έχω στη ντουλάπα. Όταν μεγαλώσει θα του τη δώσω. Το ίδιο θα κάνω και με το μικρό Smile

Elena84

Elena84
HLIANA έγραψε:Εγω νομιζω θελω κουτι, γιατι σου μενει να βαζεις τα παιχνιδια μετα, ενω οι βαλιτσες της βαφτισης ειναι λιγακι ψιλομουφα και χώρο σου πιανουν! Δεν ξερω κιόλας... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

και εγω γιαυτο θελω κουτι... το δικο μας θα εχει και πλατη και θα μπορει να καθεται κιολας

aggelini

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Elena84 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ…
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΜΕ JUMBO ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΓΙΑ ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΚΟΥΠΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΣΤΑ JUMBO ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΟΥΠΕΣ, ΑΛΛΑ Η ΚΟΥΠΑ ΓΙΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΖΕ, ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣ, ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ;

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΕΝΑ84 ΕΧΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ . ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣ. ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΑ JUMBO ΕΧΕΙ 3ΑΔΕΣ 1,99 Ε ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΕΥ ,WINNIE,CARS KAI ΠΡΙΓΚΙΠΗΣΣΕΣ ΝΟΜΙΖΩ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 50 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΕΔΙΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΘΑ ΧΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ. Laughing

Elena84

Elena84
aggelini έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΕΝΑ84 ΕΧΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ . ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣ. ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΑ JUMBO ΕΧΕΙ 3ΑΔΕΣ 1,99 Ε ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΕΥ ,WINNIE,CARS KAI ΠΡΙΓΚΙΠΗΣΣΕΣ ΝΟΜΙΖΩ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 50 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΕΔΙΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΘΑ ΧΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ. Laughing

A NAI;;; ΩΡΑΙΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ, ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΘΑ ΔΩ ΤΙ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ HELLO KITTY. ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ;

aggelini

Elena84 έγραψε:
aggelini έγραψε:

A NAI;;; ΩΡΑΙΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ, ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΘΑ ΔΩ ΤΙ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ HELLO KITTY. ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ;
3 ΙΟΥΝΙΟΥ .ΕΣΕΙΣ? ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ

Elena84

Elena84
aggelini έγραψε:
Elena84 έγραψε:
aggelini έγραψε:

3 ΙΟΥΝΙΟΥ .ΕΣΕΙΣ? ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ

ΕΜΕΙΣ 25/08 ΑΡΓΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ....
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΒΑΦΤΙΣΗ...

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elena84 έγραψε:
HLIANA έγραψε:Εγω νομιζω θελω κουτι, γιατι σου μενει να βαζεις τα παιχνιδια μετα, ενω οι βαλιτσες της βαφτισης ειναι λιγακι ψιλομουφα και χώρο σου πιανουν! Δεν ξερω κιόλας... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

και εγω γιαυτο θελω κουτι... το δικο μας θα εχει και πλατη και θα μπορει να καθεται κιολας

χμμμ..σαν να εχετε δικιο...προβληματιστικα τωρα..!!!

antonia32

antonia32
ελενη εγω κ στον δικο μου παγκακι του εκανα κ τωρα που μεγαλωσε καθεται κ παιζει.και η κουμπαρας μας που εχει γιο 2μιση χρονων παροπου εκανε βαλιτσα στο γιο της μετα της εδωσα σκετο παγκακι γτ το ηθελε για το δωματιο του μικρου. δεν ξερω εγω εχω αδυναμια σε αυτα! μια ενδιαμεση λυση ειναι το σκαμπο. οποτε οταν μεγαλωσει του δινεις απλα ενα ξυλινο τετραωγνο κουτι με τα πραγματα του μεσα και το απιρνει. μεχρι να ερθει εκεινη η ωρα ομως το εχεις στο δωμαατιο κ καθεται το παιδακι. για μενα κ χρηστικα ειναι κ πλακα εχουν.

http://stardustwork.blogspot.com

Elena84

Elena84
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ, ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΔΩΣΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΒΑΛΙΤΣΑ, ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΟΤΕ ΜΙΑ ΒΑΛΙΤΣΑ ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑ ΔΙΝΩ…

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια ερωτηση!!! η μαλλον 2 ερωτησεις!
πρωτον θα κανει καμια προσκληση με μπομπονιερα μαζι? στηνα ρχη δε μαρεσε σαν ιδεα αλλα τελικα μαρεσει. μου δινει τη δυνατοτητα να κανω κατι πιο ακριβο και καλο κερδιζοντας χρηματα και παλι επειδη αυτη θα ειναι ανα οικογενεια ενω η μπομπονιερα στην εκκλησια ανα ατομο Wink οποτε τα υπολογισα και εβαλα την διπλη τιμη πχ απο την αρχικη της μπομπονιερας και παλι βγενω πολυ πιο κατω απο το να εκανα ξεχωριστα αυτα τα 2 με πιο φθηνες επιλογες..εσεις τι λετε???οι γιαγιαδες θα το παρεξηγησουν αλλα λιγο με νοιαζει..

και 2η ερωτηση. λεω τα χρωματα μας να ειναι γαλαζιο με καφε και πολυ λιγες πινελιες να το ζωντανεψω πορτοκαλι. ωραιο δεν ειναι?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 17]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις