1 ΒIRTH STORIES / MAKEDONIA TV Πεμ Ιουν 24, 2010 7:10 am
christina80
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια προσωπικά έχω ένα θέμα με τη διαδικασία του τοκετού. Πάντα όταν έβλεπα στην τηλεόραση γέννες ή κάτι σχετικό σφιγγόμουν και φοβόμουν τον πόνο κ συνήθως έβαζα την τηλεόραση στο αθόρυβο, ετσι το έβλεπα πιο εύκολα.
Τώρα όμως που σε λίγους μήνες 8α έρ8ει η μικρούλα μας αποφάσισα να βλέπω κανονικά για να προσαρμόζομαι σιγά σιγά με την όλη διαδικασία.
Παρακολουθώ τις καθημερινές, όταν μπορώ, στο Μακεδονία το BIRTH STORIES.
Δείχνει διάφορες διαδικασίες γέννας, οικογένειες και την ιστορία τους κ πως βιώνουν τις τελευταίες μέρες-εβδομάδες πριν τον τοκετό.
Έτσι είπα μπορεί να μην έχει απόλυτη σχεση με την πραγματικότητα αλλα προσπαθώ να το βλέπω πιο χαλαρά κ βέβαια να ΜΗΝ παιρνω και τα πάντα τοις μετρητοις γιατί διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο κ αναλόγως και τις συνθήκες.
Να και το προγραμματάκι για όσες θα ήθελαν να το παρακολουθήσουν.
BIRTH STORIES / MAKEDONIA TV
Κάθε μέρα
18:40 BIRTH STORIES
19:00 ΕΙΔΗΣΕΙΣ
19:45 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ
19:50 BIRTH STORIES
20:30 GREY'S ANATOMY
Ελπίζω να μη σας κούρασα με τη φλυαρία μου.
φιλιά
Τώρα όμως που σε λίγους μήνες 8α έρ8ει η μικρούλα μας αποφάσισα να βλέπω κανονικά για να προσαρμόζομαι σιγά σιγά με την όλη διαδικασία.
Παρακολουθώ τις καθημερινές, όταν μπορώ, στο Μακεδονία το BIRTH STORIES.
Δείχνει διάφορες διαδικασίες γέννας, οικογένειες και την ιστορία τους κ πως βιώνουν τις τελευταίες μέρες-εβδομάδες πριν τον τοκετό.
Έτσι είπα μπορεί να μην έχει απόλυτη σχεση με την πραγματικότητα αλλα προσπαθώ να το βλέπω πιο χαλαρά κ βέβαια να ΜΗΝ παιρνω και τα πάντα τοις μετρητοις γιατί διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο κ αναλόγως και τις συνθήκες.
Να και το προγραμματάκι για όσες θα ήθελαν να το παρακολουθήσουν.
BIRTH STORIES / MAKEDONIA TV
Κάθε μέρα
18:40 BIRTH STORIES
19:00 ΕΙΔΗΣΕΙΣ
19:45 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ
19:50 BIRTH STORIES
20:30 GREY'S ANATOMY
Ελπίζω να μη σας κούρασα με τη φλυαρία μου.
φιλιά