Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
283 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 283 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 2]

elena1983

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομη. Θα ήθελα τη γνώμη σας. Για το ιστορικό της υπόθεσης, μένω Θεσσαλονίκη και η μεγαλύτερη αδερφή μου μένει στην Αθήνα και δε βλεπόμαστε συχνά. Εγώ δεν μετακινούμαι συχνά λόγω διδακτορικού και η αδερφή μου λόγω δουλειάς. Το 2010 και χωρίς εγώ και οι γονείς μου να γνωρίζουμε απολύτως τίποτα, η αδερφή μου έκανε πολιτικό γάμο στην Αθήνα, τον οποίο πληροφορήθηκα μέσω facebook. Ο γαμπρός μετά από πολλές συζητήσεις, φαίνεται να έκανε αυτό το γάμο για να πάρει μετάθεση για Αθήνα. Στο "γάμο" παρευρέθηκαν μόνο συγγενείς του γαμπρού και λίγοι φίλοι, όπως είδα αργότερα σε φωτογραφίες. Φεβρουάριο 2011 πληροφορούμαι ότι θα γίνω θεία. Η ανιψιά μου γεννήθηκε τον Απρίλιο. Και πάλι οι συγγενείς του γαμπρού είχαν γνώση ενώ εμείς όχι. Γεννιέται το παιδάκι, αγοράζουν οι γονείς μου όλα τα σχετικά, καρότσια, προίκα, ρουχαλάκια, κλπ ΟΛΑ όμως, συν τα χρυσαφικά και τις λίρες που κεράσαμε το μωρό στο μαιευτήριο. Κόστος συνολικό γύρω στισ 5000 ευρώ με όλη μας την καρδιά για το νέο μωράκι. Σημειώνω ότι δεν πληρώνομαι στο διδακτορικό και εξαρτώται οικονομικά απόλυτα από τους γονείς μου. Η μεριά του γαμπρού δεν έκανε ούτε ένα δώρο στο μωρό, ούτε ένα απλό φορμάκι των 10 ευρώ. Εξέφρασα την επιθυμία μου να βαφτίσω το μωρό το Φεβρουάριο, δύο μήνες πριν γεννηθεί. Μου είπε η αδερφή μου ότι από τον προηγούμενο Οκτώβριο (2 μηνών έγκυος) λένε οι συγγενείς του ότι θα το βαφτίσει η ξαδέρφη του γαμπρού αλλά η ίδια δεν τη θέλει αφού ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε για αυτή ή για το μωρό και θα επιμείνει να βαφτίσω εγώ το μωρό. Όταν γέννησε λοιπόν και μέσα στο μαιευτήριο δήλωσα την επιθυμία μου μπροστά στην αδερφή μου και στο γαμπρό μου αλλά δεν μου απάντησαν. Το θέμα έμεινε εκεί. Η αδερφή μου όμως συνέχιζε να μου λέει ότι εμένα θέλει και μέσω e-mail και περιοδικών που αγόραζα διάλεγε τι θέλει να πάρω για το μωρό. Ο γαμπρός της είχε στήσει καυγά, και την ρωτούσε γιατί εγώ είπα να γίνω νονά. Οικονομικά στο σπίτι πέφτουν τα χρήματα της αδερφής μου ενώ ο γαμπρός μου τα δικά του τα βάζει στην τράπεζα, σε κοινό λογαριασμό που διατηρεί με τον πατέρα του. Ο μπαμπάς μου βλέποντας ότι την εκμεταλλεύεται οικονομικά του έκανε σχετική κουβέντα και έκτοτε δεν μιλάνε. Για μία εβδομάδα μετά τη γέννηση εγώ είχα πάει Αθήνα, καθάριζα, μαγείρευα, ψώνιζα, για να βοηθήσω την αδερφή μου όπως η ίδια μου είχε ζητήσει αφού ο μορφονιός της δεν πλένει πχ ούτε ένα ποτήρι. Μετά άρχισε τις σπόντες του στυλ "θέλω να μείνουμε οι τρεις μας" και έφυγα, αφού όμως του είπα ότι εγώ άφησα υποχρεώσεις στη μέση στη Θεσσαλονίκη επειδή μου το ζήτησε η αδερφή μου.
Και έρχομαι στο θέμα μας. Προχθές (Πέμπτη) με παίρνει η αδερφή μου τηλέφωνο και μου ανακοινώνει ότι η βάφτιση θα γίνει τον Απρίλιο και νονά θα είναι η ξαδέρφη του και θα μου στείλει το προσκλητήριό μου. Σαν να είμαι ξένη. Τη ρωτάω πότε αποφασίστηκε και μου απάντησε την Κυριακή.Προφανώς λέει ψέμματα διότι εντός 4 ημερών δεν έχεις προσκλητήρια ούτε κλείνεις εκκλησία στην Αθήνα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Επίσης τη ρώτησα ότι αφού ο γαμπρός δεν ήθελε εμένα για νονά και η αδερφή μου έλεγε ότι δεν θέλει την ξαδέρφη του για νονά, γιατί δεν έβαλαν ένα φίλο τους ή μια φίλη τους, να είναι ξένοι δηλαδή και όχι από την οικογένεια. Απάντησε: Ε, αφού είχε κανονιστεί αυτό (από την οικογένεια του γαμπρού). Επίσης, ενώ στο μαιευτήριο είχε ανακοινώσει στο μπαμπά μαζί με τον άντρα της ότι η μπέμπα θα πάρει το όνομά του, τελικά θα δοθεί άλλο όνομα, αλλά αυτό δεν μας ενδιαφέρει, ούτε μας πειράζει. Ούτε ο μπαμπάς το ήθελε γιατί λέει αυτά είναι παραδόσεις χαζές. Η βάφτιση παρεπιπτόντως είναι στις 10 το πρωί. Οικογένεια και συγγενείς ζούμε στη Θεσσαλονίκη. Ποτέ έως τώρα δεν έφερε το μωρό στη Θεσαλονίκη. Η οικογένεια του γαμπρού και όλο του το σόι είναι στην Αθήνα και έχουν πλήρη έλεγχο και κάνουν κουμάντο σε όλα και ανακατεύονται σε όλα (είναι απόφοιτοι δημοτικού και λένε συνεχώς βλακείες). Επειδή με διάφορα σκηνικά που έχουν συμβεί, έχουμε δει ότι η αδεφή μου έχει γίνει ένα άβουλο ον, ένα υποχείριο στην οικογένειά του, δε μιλάει σε αυτούς και δεν μας υπολογίζει καθόλου αποφασίσαμε οι γονείς μου κι εγώ να μην παραστούμε στη βάφτιση για να της δείξουμε ότι έχει και μια οικογένεια πίσω και δεν φύτρωσε.Γύρισε και είπε στον μπαμπά μου ότι από εμάς δεν είχε στήριξη και βρήκε το στήριγμά της σε ένα μαμόθρεφτο που και σαν φοιτητής και σαν φαντάρος έμενε στο σπίτι του κοντά στη μάνα του. Οι γονείς μου έδωσαν τα πάντα γι αυτήν, πολλές φορές σε βάρος μου, τη σπούδασαν , την έφεραν σε μία σωστή θέση, άλλαξε όμως εντελώς από τότε που τον παντρεύτηκε. Διακρίνουμε όλοι μια αχαριστία από τη μεριά της. Ζητώ την άποψή σας πώς θα το παίρνατε εσείς να μην παρευρεθούν οι γονείς και τα αδέρφια στην βάφτιση του παιδιού σας. Εγώ ούτε παντρεμένη είμαι ούτε παιδιά εχω. Συγγνώμη για το μεγάλο μήνυμα. Περιμένω απαντήσεις.

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena1983 έγραψε: Το 2010 και χωρίς εγώ και οι γονείς μου να γνωρίζουμε απολύτως τίποτα, η αδερφή μου έκανε πολιτικό γάμο στην Αθήνα, τον οποίο πληροφορήθηκα μέσω facebook

Κ μόνο από αυτό φαίνεται πως για κάποιο λόγο (είτε προσωπικό της,είτε γιατί την έχουν πείσει άλλοι) ήθελε να "ξεκόψει".

Ήσασταν αρνητικοί στη σχέση της με το παλικάρι?Δεν τον θέλατε για γαμπρό?Γιατί αλλιώς ,πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι είχε στο μυαλό της.Αλλά κ μόνο από αυτό δε μου φαίνεται περίεργη η συμπεριφορά της τώρα στη βάφτιση που πάλι μου ακούγεται λες κ θέλει να σας κρατήσει σε απόσταση.

Πραγματικά είναι πολύ λεπτό το θέμα κ δεν ξέρω τι να πρωτοπώ εκτός του ότι δε φταίει σε τίποτα το μωράκι αλλά καταλαβαίνω κ την πίκρα που νιώθουν οι γονείς σου κ εσύ.

spapastamou

spapastamou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σου κοπελα μου και καλως ορισες στην ομορφη παρεα μας...!!!Εχω μεινει πραγματικα αφωνη με οσα διαβασα...!!!Ειλικρινα φαινεται πως ο τυπος την εχει κανει υποχειριο του και μαλλον βρηκε και τα κανει θα επρεπε να του εχει ριξει ο πατερας σου κουτουλια εδω και καιρο μπας και συνελθει λιγο...!!!Πραγματικα νομιζει πως η αδερφη σου φυτρωσε...;;;Φταιει ομως κι εκεινη...Βασικα περισσοτερο εκεινη φταιει για 'μενα...εκανε την οικογενεια της στην ακρη για να κανει συγγενεις της ξενους...Ειναι η αληθεια σκληρο να μην πατε στην βαπτιση του παιδιου της αλλα απο οσα διαβασα,δεν νομιζω να την πειραξει και τοσο...Μαλλον καθαρα τυπικα σας καλεσε αφου εχει αποκοπει καιρο πριν απο την οικογενεια σας...

elena1983

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κάθε άλλο! Τον είχε γνωρίσει σαν φαντάρο όταν ήταν Αθήνα. Μετά η αδερφή μου πήρε μετάθεση για Θεσσαλονίκη και τα είχανε εξ΄αποστάσεως. Από όταν τον γνώρισε μέχρι που παντρευτήκανε μεσολάβησε 1,5 χρόνος. Σύντομο χρονικό διάστημα για γάμο αφού δεν είχαν συζήσει, βλεπόντουσαν μια φορά στις 15 μέρες, όταν κατέβαινε με αεροπλάνα στην Αθήνα και την πήγαινε βόλτα στα παγκάκια στην Πανόρμου όπως η ίδια μου εξομολογήθηκε¨. Είχε έρθει 2-3 φορές αυτός στη Θεσσαλονίκη και ήταν πολύ συμπαθητικός και της λέγαμε όλοι ότι είναι καλό παιδί (δε γνωρίζαμε όμως τους γονείς του-αυτοί είναι η ρίζα του κακού). Και εγώ και διάφοροι φίλοι μας της λέγαμε πόσο καλό παιδί είναι και πόσο διαφέρει από παλιές σχέσεις της και πάντα είμασταν θετικοί απέναντί του

manoulita-fraoulita

manoulita-fraoulita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τι διαβαζω μα τι διαβαζω πρωι πρωι..μαμαδιστικες καλημερες...λοιπον σε οτι και αν εχεις γραψει θεωρω οτι εχεις απολυτο δικιο...αλλα οσο αφορα το παιδι οφειλεις να παραστεις γτ το παιδι δεν φταει σε τπτ ...αυτοσ ο να μην το πω προσπαθει να την αποκοψει απο την οικογενεια σας για νατην κανει υποχειριο του και μετα να θεωρει οτι εξαρτιεται ολοκληρωτικα απο αυτον αλλα μην τον αφησετε να το καταφερει...θα το καταλαβει η αδερφη σου απο μονη της ,αλλα ευχομαι να μην ειναι αργα...πιστευω μια ανοιχτη και ειλικρινη συζητηση μεταξυ αδερφων ισως να βοηθησει να ανακτησει τισ σχεσεις σας μην στεναχωριεσαι ...και ολα πιστευω να φτιαξουν με τον καιρο...αν δεν φτιαξουν ο καθενας κανει τισ επιλογες τ,και ειναι υπευθηνοι των πραξεων του..πρεπει να καταλαβουν οτι εχουν φυγει απο την παιδικοεφοιβικη ηλικια...!!! Wink

SPINAKOS7

SPINAKOS7
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καιρός πανιά
καιρός κουπιά
λέει μια παροιμία !!!
Εσείς σαν οικογένια κάνατε αυτό που έπρεπε και με το παραπάνω, μήπως ο άντρας τησ αδερφή σου έχει πρόβλημα κατοτερότητας, και συμπεριφέρεται έτσι?

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κι εγω θα συμφωνησω με τα κοριτσια!!
Επισης δικαιολογω απολυτα την αποφαση σας να μην πατε, ουτε εγω θα πηγαινα αν μου συμπεριφεροντουσαν σα να ειμαι ξενη!
Ελπιζω η αδερφη σου να καταλαβει τι κανει και να της ερθει το μυαλο στη θεση του πριν ειναι αργα!!!

elena1983

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
SPINAKOS7 έγραψε:Καιρός πανιά
καιρός κουπιά
λέει μια παροιμία !!!
Εσείς σαν οικογένια κάνατε αυτό που έπρεπε και με το παραπάνω, μήπως ο άντρας τησ αδερφή σου έχει πρόβλημα κατοτερότητας, και συμπεριφέρεται έτσι?

Αυτό σκέφτομαι κι εγώ. Ενώ βγάζουν πάρα πολλά χρήματα ζουν σαν να μην πω τι. Απλά για να μπαίνει στον τόκο ο μισθός του. Σίγουρα και εμφανισιακά και μορφωτικά είναι κατώτερος. Αλλά εγώ δεν κρίνω τον άλλον από μόρφωση ή από χρήματα. Κρίνω τον άλλον από τη συμπεριφορά του απέναντί μου. Κι αυτός είναι ανεκδιήγητος. Όσο για την ξαδέρφη του που θα γίνει νονά είναι 20 ετών φοιτήτρια στην Κοζάνη. Και μόνο ηλικιακά να το πάμε, με θίγει να πάω να πω σε ένα κοριτσάκι που δεν ξέρει που πάνε τα 4 "πάντα άξια". Και μάλλον δεν θα το κάνω...

Lida R

Lida R
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΟ ΜΟΥ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ.....".ΟΜΩΣ."...ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑ ΣΟΥ....ΚΡΙΝΩΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΤΣΙ....ΑΝ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΤΕ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣΕ ΕΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ...ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΓΟΝΕΝΕΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ...ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ , ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ...ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ...ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ....ΕΠΙΔΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ...ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΛΙΓΟ ΝΑΚΑΝΩ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ "ΡΙΧΝΕΙ" ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ...ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΙ..ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΤΗΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ "ΑΠΕΝΑΝΤΙ" ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ...ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ...ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ!!!!!!ΚΟΙΤΑ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ...ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ...ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΕΝΤΑΞΕΙ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΔΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΑΘΗ ,Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣΜΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ....ΕΤΣΙ ΧΑΛΑΝΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ!!!!ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ...ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ,ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ , ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ...ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ????!!!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ "ΜΕΓΑΛΟΥΣ".ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΑΜΕ....ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΡΓΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΟΤΕ....ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ....ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ..."ΜΑΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΒΑΦΤΙΣΗΣ ΜΟΥ....ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΓΩΘΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΕΠΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ...???ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ...ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ!!!!

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ....ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΩ .. Smile Smile

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lida R στις Σαβ Ιαν 21, 2012 12:31 am, 1 φορά

SPINAKOS7

SPINAKOS7
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Τώρα τις πιπιλάνε το μυαλό δύσκολα θα καταλάβει το λάθος της, μετά απο καιρό όταν θα αρχίσουν τα προβλήματα τότε θα καταλάβει. Εγώ λέω να δείξετε ανοτερότητα και να πάτε στα βαφτίσια, ξέρεις θα είναι άσχημο για το παιδάκι όταν μεγαλώσει να μην έχει φωτό απο τα βαφτήσια του με την θεία του και με τους παπούδες του, δεν ξέρεις μετά απο καιρό μπορεί όλα μέλι γάλα με την αδερφή σου. Δεν είναι κρίμα για την επιπολαιότητα της αδερφής σου και την βλακεία του γμπρού σου να ξεκόψετε τελείως τις επαφές με το μωράκι. Εγω στη θέση σου θα έκανα το κορόιδο.

SPINAKOS7

SPINAKOS7
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Lida r πολύ σωστά τα λες!

Lida R

Lida R
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΝΗΨΟΥΛΑ ΣΟΥ.....ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΣΑΚΩΜΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΗΨΟΥΛΑ.....

spapastamou

spapastamou
Lida R έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΟ ΜΟΥ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ.....".ΟΜΩΣ."...ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑ ΣΟΥ....ΚΡΙΝΩΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΤΣΙ....ΑΝ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΤΕ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣΕ ΕΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ...ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΓΟΝΕΝΕΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ...ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ , ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ...ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ...ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ....ΕΠΙΔΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ...ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΛΙΓΟ ΝΑΚΑΝΩ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ "ΡΙΧΝΕΙ" ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ...ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΙ..ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΤΗΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ "ΑΠΕΝΑΝΤΙ" ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ...ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ...ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ!!!!!!ΚΟΙΤΑ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ...ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ...ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΕΝΤΑΞΕΙ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΔΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΑΘΗ ,Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣΜΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ....ΕΤΣΙ ΧΑΛΑΝΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ!!!!ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ...ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ,ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ , ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ...ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ????!!!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ "ΜΕΓΑΛΟΥΣ".ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΑΜΕ....ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΡΓΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΟΤΕ....ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ....ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ..."ΜΑΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΒΑΦΤΙΣΗΣ ΜΟΥ....ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΓΩΘΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΕΠΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ...???ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ...ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ!!!!

συμφωνω απολυτα Very Happy

elena1983

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Lida έχεις δίκιο και σε ευχαριστώ που απάντησες. Έχουν μαζευτεί όμως πολλά και αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ειλικρινά αν έμπαινε μια φίλη της νονά θα πήγαινα-μόνο στην εκκλησία. Τώρα όμως; Όσο για φωτογραφίες, δεν παίζει να έχουν φωτογράφο, όπως έγινε και με το γάμο καθαρά από λόγους τσιγκουνιάς. Ο φωτογράφος σύμφωνα με αυτούς δεν χρειάζεται. Very Happy Όπως δεν χρειαζόταν τότε ούτε ανθοδέσμη ούτε κομμώτρια ούτε νυφικό cyclops

Lida R

Lida R
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
SPINAKOS7 έγραψε:Lida r πολύ σωστά τα λες!

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ,,,ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ...ΠΧ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΜΟΥ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΣΠΡΩΝΧΕΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΤΩ ΤΗΝ 18 ΜΗΝΩΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΠΙΔΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΚΙ ΟΜΩΣ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΤΟΥ ΓΕΛΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΙΖΕΙ....ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ...ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΧΑΜΕΝΟΙ....

SPINAKOS7

SPINAKOS7
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Πάρε την δική σου φωτό και βγάλε δικές σου φωτογραφίες , πίστεψέμε όταν μεγαλώσει το ανηψάκι σου θα καταλάβει πάρα πολά με αυτήν σου την κίνηση

????????

Επισκέπτης
θα ειμαι συντομη γιατι σημερα πνιγομαι...το οτι η κοπελα ζει εκει μαζι τους ηδη την εχει ξεκοψει απο εσας, το να την αφησετε ολομοναχη μαζι τους σε μια τετοια στιγμη θα τα κανει χειροτερα νομιζω....το τι κανει με τον αντρα της ειναι δικη της δουλεια, λαθη ολα συμφωνω, αλλα δικο της θεμα, πρεπει μονη της να το καταλαβει... για μενα εννοειται να πατε στη βαφτιση, και να ειστε διπλα της....αν δε θελετε μη χαιρετατε τη νονα.....αλλα το παιδακι δε φταιει σε τιποτα......

Lida R

Lida R
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elena1983 έγραψε:Lida έχεις δίκιο και σε ευχαριστώ που απάντησες. Έχουν μαζευτεί όμως πολλά και αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ειλικρινά αν έμπαινε μια φίλη της νονά θα πήγαινα-μόνο στην εκκλησία. Τώρα όμως; Όσο για φωτογραφίες, δεν παίζει να έχουν φωτογράφο, όπως έγινε και με το γάμο καθαρά από λόγους τσιγκουνιάς. Ο φωτογράφος σύμφωνα με αυτούς δεν χρειάζεται. Very Happy Όπως δεν χρειαζόταν τότε ούτε ανθοδέσμη ούτε κομμώτρια ούτε νυφικό cyclops

ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ....ΕΣΥ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΑΓΟΝΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ....ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ...ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ..ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ...ΚΙ ΟΜΩΣ Η ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ..ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ...ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ..ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΛΑ....ΜΙΛΑ ΤΗΣ!!!!!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτα που προσφερατε τα προσφερατε γιατι αγαπατε την αδερφη σου.Παει αυτο,εγινε και καλα κανατε. Στην βαφτιση πρεπει να πατε και για το ανηψακι σου και για την αδερφη σου,μην ειναι μονη της εκει θα νιωσει προδομενη απο εσας. Οσον αφορα στα οικονομικα τους και το πως τα διαχειριζονται μπορει να σας φαινεται αδικο αλλα ειναι αποφαση δικη της και του αντρα της. Δεν ειναι ανηλικη η αδερφη σου.Οσο και να σας ενοχλουν καποια πραγματα δεν εχετε δικαιωμα να επεμβαινετε ακομα και αν η δικη του οικογενεια το κανει,δεν ειναι αυτος λογος για να κανετε το ιδιο λαθος. Ας ειστε εκει για να την στηριζετε οποτε το ζηταει,να νιωθει οτι ειστε εκει γι αυτην οπως και να χει το πραγμα γιατι αλλιως στα δυσκολα δεν θα ερθει σε εσας γιατι θα νιωσει οτι την κρινετε.
Και ολα αυτα που γραφεις οσο αδικα και αν ακουγονται δεν σημαινει οτι θα οδηγησουν σε εναν αποτυχημενο γαμο.
Και μεις ειχαμε ενστασεις για τον γαμο της αδερφης μου, τον θεωρουσαμε επιπολαιο,επισης θεωρουσαμε οτι αυτη προσφερει περισσοτερα απο τον αντρα της στο σπιτι αλλα καναμε λαθος ολοι μας (και εδω και 15 χρονια που ειναι παντρεμενη και εχει 3 παιδια ειναι απο τις πιο ευτυχισμενες γυναικες που ξερω). Γιατι δεν εχουν σημασια ολα αυτα τελικα για να ειναι ευτυχισμενοι 2 ανθρωποι.

didumomama

didumomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σου κοπέλα μου και καλώς όρισες στην παρέα μας.
Κι εγώ είμαι της γνώμης να πάτε στη βάπτιση και να κρατήσετε επαφές με την αδερφή σου και τη μπέμπα.Αν Θεέ μου φύλαγε συμβεί κάτι και η αδερφή σου σας χρειαστεί, πως θα σας ζητήσει αν έχετε ξεκόψει;Μες στη ζωή είναι όλα όπως και η συγχώρεση.Δεν λέω πως σκέφτεσαι λάθος αλλά είναι αίμα σου και κάποια στιγμή μπορεί να καταλάβει τα λάθη της.Συμφωνώ με τα κορίτσια παρά πάνω και με το να βγάλεις τις δικές σου φωτογραφίες.Είναι το μοναδικό σου ανίψι!!!!!Αυτό από μόνο του λέει πολλά!!!
Τώρα εμείς σου είπαμε τη γνώμη μας και εσείς αποφασίζετε.Έχει καιρό ακόμα με τη Βάπτιση και βλέποντας και κάνοντας, τι να πω;

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lida R έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΟ ΜΟΥ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ.....".ΟΜΩΣ."...ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑ ΣΟΥ....ΚΡΙΝΩΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΤΣΙ....ΑΝ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΤΕ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣΕ ΕΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ...ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΓΟΝΕΝΕΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ...ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ , ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ...ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ...ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ....ΕΠΙΔΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ...ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΛΙΓΟ ΝΑΚΑΝΩ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ "ΡΙΧΝΕΙ" ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ...ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΙ..ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΤΗΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ "ΑΠΕΝΑΝΤΙ" ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ...ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ...ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ!!!!!!ΚΟΙΤΑ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ...ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ...ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΕΝΤΑΞΕΙ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΔΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΑΘΗ ,Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣΜΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ....ΕΤΣΙ ΧΑΛΑΝΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ!!!!ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ...ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ,ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ , ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ...ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ????!!!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ "ΜΕΓΑΛΟΥΣ".ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΑΜΕ....ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΡΓΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΟΤΕ....ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ....ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ..."ΜΑΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΒΑΦΤΙΣΗΣ ΜΟΥ....ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΓΩΘΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΕΠΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ...???ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ...ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ!!!!

Ωραια τα ειπες Smile

SPINAKOS7

SPINAKOS7
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Έλενα 1983 Επειδη το πρόβλημα το ζείς εσυ και σε έχει παρασύρει συναισθηματικά ίσως να μην μπορείς κρίνεις με βάση την λογική, εμείς που είμαστε απο έξω και βλέπουμε τα πράγματα αντικειμενικά σου λέμε πιο είναι το πιο σωστό.

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Διαβασα πολυ προσεκτικα την ιστορια σου και συμφωνω οτι το συγκεκριμενο ατομο θελει να αποκοψει την αδερφη σου την οικογενια της γιατι εχει τους δικους του σκοπους και ο,τι φαινεται μαλλον αμαρτωλους!Αν δεν πατε στην βαφτιση,θα κανετε χαρη σε αυτον.Ειναι κρισιμο το σημειο.Θα του δωσετε επιχειρηματα για να σας απομακρυνει και θα τα χρησιμοποιησει στην αδερφη σου.Οσο πιο πολυ κανει τετοια,τοσο να επιμενετε εσεις.Περναει πιο πολυ χρονο μαζι του,η πλυση εγκεφαλου ειναι πολυ πιο ευκολη,ποσο μαλλον οταν του δινετε και τα καταλληλα οπλα.ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ να απομακρυνθειτε γιατι αυτο θελει να πετυχει.Σ'αυτες τις περιπτωσεις πρεπει να κανεις τον κουτο,αν πραγματικα νοιαζεσαι για το δικο σου ανθρωπο.Πιστεψε με,εχω βρεθει σε παρομοια κατασταση με στενο συγγενη και ξερω οτι το μονο που θα επιτυχετε αν κοψετε,ειναι να ειναι δυστυχιμενη η αδερη σου στην πορεια.Κανε την καρδια σου πετρα και μην υποχωρεις.

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
*

Έχει επεξεργασθεί από τον/την μπεμπινι 1 στις Σαβ Μάης 26, 2012 3:14 am, 1 φορά

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Koritsi m gluko k egw tha sumfwnisw me tin lida r...Ta eipen ola swsta...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις