1 φιλες να κανω την παπια?? Σαβ Ιαν 21, 2012 5:10 am
giwtoulitsats
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια δεν ξερω αν σας εχει τυχει τον τελευταιο καιρο εχω γνωρισει 2 κοπελες και ταιριαζουμε πολυ στην παρεα ειναι σοβαρες και καλες ομως οποτε ανοιγουμε θεμα να μιλησουμε για σχεσεις προσπαθω να το αποφυγω γτ σε αυτο δεν ταιριαζουμε!εγω εχω σοβαρη σχεση και περναω καλα απο οσο με θυμαμαι δεν μπορουσα να μεινω χωρις αγορι για πολυ καιρο και μαρεσε να εχω μακροχρονια σχεση και πριν κανω τη σχεση αυτη εψαχνα να βρω κατι σοβαρο αλλα επειδη αυτο δεν ηταν ευκολο κοιταζα και γω να περνω καλα και να γνωριζω κοσμο γτ ειμουν ελευθερη αν και ειχα απογοητευτει εκει που δεν το περιμενα εκανα μια πολυ σοβαρη σχεση...η μια φιλεναδα δεν εχει αγορι για πανω απο ενα χρονο μου λεει δεν βρισκει αγορι γτ ολοι θελουν το σεξ και εκεινη το θεωρει πολυτιμο και θα το κανει μονο αν αγαπησει καποιον και δεν μιλαμε για ενα μηνα μιλαμε για μετα απο 1 χρονο!της λεω δεν θα αντεξει ο αλλος να περιμενει ενα χρονο μου λεει δεν με ενδιαφερει εγω δεν ειμαι σαν τις αλλες τις π....που το κανουν μετα απο 2 μηνες!!εσυ τι εχεις να πεις εχω δικιο?τις κανω εγω δεν ειμαι ετσι και δεν κρινεται η αγαπη απο αυτο!εγω ρε κοριτσια το θεωρω πολυ σημαντικο και χωρις αυτο δεν πετυχαινει μια σχεση στις πρωτες μου επαφες ντρεπομουν και περιμενα και 4 μηνες ομως δεν ειμαι πλεον στο λυκειο ειμαι 22!ουτε θεωρω πως αν κανεις κατι στις αρχες μια σχεσης εισαι π***** αν σκεφτομουν και γω ετσι τωρα δεν θα ειχα αγορι!πιστευω οτι ειναι παρθενα ακομα αν και μου εχει πει οχι αλλα δεν το πιστευω!δειλα δειλα της ειπα οτι δεν συμφωνω με αυτο μεταξι σοβαρου και αστειου επισης και η αλλη κοπελα ειναι της ιδιας αποψης με εκεινη και οταν ανοιγουν τετοιο θεμα νιωθω ασχημα γτ φοβαμαι οτι θα σχηματησουν ασχημη εντυπωση για μενα!τι να κανω να τους πω δεν θελω να μιλαμε γιαυτα?να αλλαζω θεμα συνεχεια?η να τους πω καθαρα την αποψη μου που δεν εμπιστευομαι και να τους την πω γτ θα με θαβουν μετα?γτ ρε γαμωτο αφου ταιριαζουμε στην παρεα να τα χαλαμε εκει σε κατι τοσο ωραιο και αυτονοητο!