51 Απ: Τι θα βάλετε μανούλες?-Σας αρέσει το δικό μου? Παρ Ιουν 25, 2010 2:48 am
roulaf
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
τελεια ειναι...με το καλο η βαφτιση...σιγουρα θα εισαι μια κουκλα...να δω εγω τι θα βαλω το σεμπτεμβρη...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
dinaki88 έγραψε:Εγώ θα πάρω αυτό με ακριβώς αυτά τα θεσπέσια παπούτσια(Αδυναμία μου)
Τι λέτε είναι καλό?
Δεν έχω απολύτως ΚΑΜΙΑ εμπειρία απο βάφτιση οπότε θα βοηθήσετε πολύ!
http://www.jessicabrides.com/catalog/ProductPic.asp?id=737
dinaki88 έγραψε:Εγώ θα πάρω αυτό με ακριβώς αυτά τα θεσπέσια παπούτσια(Αδυναμία μου)
Τι λέτε είναι καλό?
Δεν έχω απολύτως ΚΑΜΙΑ εμπειρία απο βάφτιση οπότε θα βοηθήσετε πολύ!
http://www.jessicabrides.com/catalog/ProductPic.asp?id=737
dinaki88 έγραψε:λέτε να του πάει να το κοντύνω λίγο...
Βέβαια θα το δω και πάνω μου, δεν έχω εμπειρία με τόσο "κυριλάτα"ήμουν του καυτού και σέξυ
elina έγραψε:
ΠΟλύ σικάτο! καλή επιλογή!!! Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί στη βάφτιση της κόρης θα ντυθώ και νύφη... Αλλά είναι τέλειο!!! Να μας στείλεις φωτό που να το φοράς στη βάφτιση! Με το καλό! Βρήκες και τα παπούτσια?
dinaki88 έγραψε:λέτε να του πάει να το κοντύνω λίγο...
Βέβαια θα το δω και πάνω μου, δεν έχω εμπειρία με τόσο "κυριλάτα"ήμουν του καυτού και σέξυ
Δεν περιαυτολογείς... Εγώ κάνω βάφτιση 4 Ιουλίου, αλλά αυτό που θα βάλω είναι το ... νυφικό μου!!! Οπότε θα σας το δείξω μετά το γάμο γιατί δεν κάνειdinaki88 έγραψε:elina έγραψε:
ΠΟλύ σικάτο! καλή επιλογή!!! Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί στη βάφτιση της κόρης θα ντυθώ και νύφη... Αλλά είναι τέλειο!!! Να μας στείλεις φωτό που να το φοράς στη βάφτιση! Με το καλό! Βρήκες και τα παπούτσια?
ναι εννοείται, άμα μου κολλήσει κάτι θα το βρω δεν υπάρχει περίπτωση, έχω αναρτήσει πιο πάνω το λινκ των παπουτσιών.
πάντως μάλλον μόνο εγώ ψάχνομαι για φόρεμα...
οι άλλες ή κάνατε βάφτιση ή αργείτε και πάτε χαλαρα
νομίζω ότι το ποστ κατέληξε σε εμένα να περιαυτολογώ
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης