26 Απ: Τι βαζουμε στα καρουμπαλα?? Πεμ Ιαν 26, 2012 2:56 pm
elenica
Σιωπηλή δύναμη
για χτυπιματα βαζω κουταλι και δεν κανει καρουμπαλο θα κοιτάξεις είναι να μην κοιμηθεί αμέσως να μην κάνει εμετό αν δεις υπνηλία,
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
βούτυρο ήη αλουμινόνερο του βάζω ανάλοπγα τι βρίσκεται πιο κοντά μου εκείνη την στιγμήlidiaki έγραψε:Ο γιος μου εφαγε τα μουτρα του σημερα επεσε και χτυπησε το κεφαλακι του και εκανε ενα τεραστιο καρουμπαλο ..του εβαλα βουτυρο και υποχωρησε ελαφρως το πρηξιμο..τι αλλο μπορω να του βαλω και τι πρεπει να προσεξω το επομενο 24ωρο ξερει καμμια να με βοηθησει??
its a boy έγραψε:o gioka soy leei boytylo boytylo san na leme stasoy mygdala
its a boy έγραψε:ante me to kalo martina. egw ton prosmeno se 2 mines ton gioka moy. efi me lene
ksapphire έγραψε:Εγω βαζω ενα κλειδι.Μολις χτυπησω η χτυπησει καποιος απο την οικογενεια βαζω το κλειδι πανω , κρυο και το αφηνω μεχρι να ζεσταθει.
Ετσι δεν βγαινει καν καρουμπαλο.
martina2010 έγραψε:arnika??? ti einai ayto koritsia???
ksapphire έγραψε:Εγω βαζω ενα κλειδι.Μολις χτυπησω η χτυπησει καποιος απο την οικογενεια βαζω το κλειδι πανω , κρυο και το αφηνω μεχρι να ζεσταθει.
Ετσι δεν βγαινει καν καρουμπαλο.
ksapphire έγραψε: quote]
και εμένα η μαμά μου μου έβαζε κλειδί ή γενικότερα κάτι μεταλλικό αλλά πλέον έχει απαγορευθεί γιατί "γυρίζει" το καρούμπαλο προς τα μέσα και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο για αιμάτωμα κλπ. και εγώ έμαθα για το βούτυρο πρόσφατα και όντως είναι πολύ καλό!
martina2010 έγραψε:arnika??? ti einai ayto koritsia???
ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ έγραψε:ksapphire έγραψε: quote]
και εμένα η μαμά μου μου έβαζε κλειδί ή γενικότερα κάτι μεταλλικό αλλά πλέον έχει απαγορευθεί γιατί "γυρίζει" το καρούμπαλο προς τα μέσα και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο για αιμάτωμα κλπ. και εγώ έμαθα για το βούτυρο πρόσφατα και όντως είναι πολύ καλό!
Ωχ αληθεια???? Και γω συνεχιζω να το κανω
Θα βαζω και γω βουτυρο
Σε ευχαριστω πολυ
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης