26 Απ: Ύπνος. Τι δύσκολο πράγμα! Παρ Ιαν 27, 2012 3:31 am
Angie_77
Η ψυχή της παρέας!
arkoudaki έγραψε:αυτό ήθελα να πω κι εγώ. ότι ναι μεν κάθε παιδί είναι διαφορετικό αλλά μπορείτε να βρείτε μια μέση λύση.δηλαδή αν το απιδί έχει μάθει ή θέλει να κοιμάται στις 2 δε θα το βάλεις από τις 8 γιατί δε θα έχει νόημα. αλλά μπορείς να ξεκινήσεις λίγο νωρίτερα.
Αρκουδάκι γεια σου! Εμείς κακώς δεν την μάθαμε αυτήν την ρουτίνα που λένε όλοι και όλα τα βιβλία (γιατί δεν μου κοιμόταν από νεογέννητο καλά) και σκέφτηκα τότε "σιγά μην κοιμάται με την ρουτίνα". Δεν με συμβούλεψε και κάποιος δικός μου ή η παιδίατρος ότι θα ήταν καλύτερα να επιμείνω τότε που ήταν μωρό και τώρα το χάσαμε το καράβι. Πάντως ότι δεν μου κοιμότανε από μωρό καλά δεν το συζητώ. Γενικά μου κοιμάται λίγες ώρες. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως είναι στο παιδί.
Για να καταλάβεις, μερών τώρα, την πιάνανε οι κολικοί κατά τις 21.00 με 23.00 αν θυμάμαι καλά και μετά που περίμενα ότι θα τον πάρει σερί τον ύπνο μετά από τόοοοση ταλαιπωρία, τσουπ να σου την με κοιτούσε στα μάτια καλά καλά η μπεμπούλα μου
Ασε που είχα πρόβλημα και με το ρέψιμο. Δεν μου ρευτότανε και μου είχε πει η παιδίατρος να περιμένω 45 ολόκληρα λεπτά πριν την ξαπλώσω. Φαντάσου ναι είναι η ώρα 03.00, να την θηλάζω, να κουτουλάω όρθια από την νύστα, να περιμενω 45 λεπτά, να την ξαπλώνω στην καλαθούνα, και μόλις πήγαινα τουαλέτα και ετοιμαζόμουν να ξαπλώσω, έβλεπα από μακρυά την καλαθούνα να πηγαίνει πέρα δώθε
Άντε μέχρι να την κοιμισω έπρεπε να την ξυπνήσω για να την θηλάσω!!!!
Αλλά γενικά χορταίνει με λίγο ύπνο και τώρα δεν θέλω να εφαρμόσω το "κοιμήσου παιδί μου" γιατί την λυπάμαι όταν κλαίει!!!!!
Ουφ κατάλαβες τώρα γιατί δεν έχουμε πρόγραμμα εμείς????