1 Παπαγεωργίου Υπέρηχος Β επιπέδου Πεμ Ιαν 26, 2012 3:21 am
annou
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Kαλημέρα.Εχει κάνει καμία εγκυούλα-μανούλα υπέρηχο Β επιπέδου στο Παπαγεωργίου στην Θεσ/νίκη??Είχε μείνει ευχαριστημένη?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
annou έγραψε:Kαλημέρα.Εχει κάνει καμία εγκυούλα-μανούλα υπέρηχο Β επιπέδου στο Παπαγεωργίου στην Θεσ/νίκη??Είχε μείνει ευχαριστημένη?
μπορεις να μπεις κ στο site του παπαγεωργιου και να κλεισεις ηλεκτρονικα ραντεβου..δεν το εχω ψαξει να σου πω ακριβος.αλλα κλεινεις κ απο εκει μονη σουmamina έγραψε:Κορίτσια πως κλείσατε ραντεβού για Β Επιπέδου στο Παπαγεωργίου ? Εχω μία εβδομάδα που παίρνω τηλεφ. και δεν μπορώ να πιάσω γραμμή. Λεω απο Δευτέρα να πάω η ίδια εκεί να κλείσω.
mamina έγραψε:Myro ευχαριστώ πολύ.
Ειδα το σαιτ εκανα εγγραφή αλλά εκεί δεν μπορείς να κλείσεις ραντεβου για την γυναικολογική μαιευτική κλινική.
Εγώ εκλεισα απο το Νοέμβριο ραντεβου στη μαιευτική κλινική μεσο τηλεφωνου για επισκεψη -παρακολουθηση εγκυμοσύνης αλλά δεν ήξερα ότι για υπέρυχο Β επιπέδου έπρεπε να κλείσω ξεχωριστά ραντεβού. Τώρα αυτή τη Τρίτη θα πάω στο κλεισμένο ραντεβού και θα δώ αν μπορούν κάτι να κάνουν για τον υπέρηχο Β.
θα σας κρατώ ενήμερες !
και εγω ειχα κλεισμενο ραντεβου ημουν περιπου στην 20η εβδομαδα και μου γραψαν εξετασεις και μαζι και τον υπερηχο β επιπεδου και μου ειπαν θα μπορουσαμε να τον κανουμε και εδω αλλα δεν εχουμε ραντεβου ελευθερο τα κλεινουν πολυ νωριτερα!!τις παρακαλεσα αλλα τιποτα!που να το ξερα οτι θελει ξεχωριστο ραντεβου?????μακαρι να σε κλεισουν!α και επισης οταν ημουν εκει για το ραντεβου ηρθε μια για να κανει αυχενικη διαφανεια,πως γινετε να βρηκε ραντεβου και προλαβε την αυχενικη????εγω με το που εμαθα οτι ειμαι εγκυος πηρα τηλεφωνο ηταν σεπτεμβριος αρχες ημουν ηδη 5 εβδομαδων και μου εκλεισαν ραντεβου δεκεμβριο νωριτερα δεν ειχε!τι να πω οπου θελουν κλεινουν μαλλον ραντεβου......mamina έγραψε:Myro ευχαριστώ πολύ.
Ειδα το σαιτ εκανα εγγραφή αλλά εκεί δεν μπορείς να κλείσεις ραντεβου για την γυναικολογική μαιευτική κλινική.
Εγώ εκλεισα απο το Νοέμβριο ραντεβου στη μαιευτική κλινική μεσο τηλεφωνου για επισκεψη -παρακολουθηση εγκυμοσύνης αλλά δεν ήξερα ότι για υπέρυχο Β επιπέδου έπρεπε να κλείσω ξεχωριστά ραντεβού. Τώρα αυτή τη Τρίτη θα πάω στο κλεισμένο ραντεβού και θα δώ αν μπορούν κάτι να κάνουν για τον υπέρηχο Β.
θα σας κρατώ ενήμερες !
Έχει επεξεργασθεί από τον/την μπεμπα2012 στις Πεμ Φεβ 23, 2012 3:49 am, 1 φορά
μπεμπα2012 έγραψε:ναι κοριτσια τα ραντεβου ειναι για παρακολουθηση μονο . οταν πας στο γιατρο πρεπει ν κλησεις αλλο ραντεβου για να κανεις β επιπεδου η αυχενικη. μια φιλη περα απο την παρακολουθηση ολες της εξετασεις της εκανε εξω επειδη δεν ειχαν θεση γ ν την κλησουν γ υπερηχο.αληθεια στο παπαγεωργιου ποσο κοστιζει αυτη η εξεταση ?εγω θα την κανω σε μια χριστοφοριδου ειναι 80ε. 45 λεπτα με ειχε κανει στο πρωτο παιδι και τωρα εκει θα ξανα παω μαλλον
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης